Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Vótmá.
-
Attix82
addikt
Ha valakit érdekelne:
-
Rick4
félisten
válasz ShadowX #31076 üzenetére
Pár hete próbáltam vibert, voda nettel, 60-70-es pinggel, 4-5Mbit sebességggel, és képzeld, használhatatlan volt. Nem értettük egymást. Wifin már jó volt, nem tudom, a voda trükközik, vagy lassítja-e a vibert valamivel, de egy kalap kaki volt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
válasz Stalker-2572 #31091 üzenetére
Mondom ha SOK PÉNZEM LENNE. Szerinted hány gazdag van a sitten? A jobbak kilóra veszik a bírókat
EDIT: Egyébként a fentiekre annyit, hogy ez pláne igaz itt; korruptfalván, magyarisztán szívében. Igazából nekem, becsületes, dolgozó és rendesen adózó embernek van a legtöbb félhetnékem, mert mindent rajtam verhetnek le. Még a programjaimat is lecseréltem jogtisztára, nehogy szó érje a ház elejét
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
őstag
válasz ErőVarázsló #31087 üzenetére
Szegény már vagy 2 hete embrió pózba alszik mert a kis szobájába nem fér a CRT TV-jétől
Üdv:Attila
-
bitpork
nagyúr
válasz ErőVarázsló #31082 üzenetére
És beszámítás van? ue32c6000rw.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
SirRasor
addikt
Istenem, dehülye vagyok; eszembe jutott egy új hobbi
Ha sok pénzem lenne, megtanulnám feltörni az autókat. Ellopnám őket, hogy elvigyem a benzinkútra megtankolni, aztán meg visszavinném és felvenném a csókák reakcióját előtte és utánaMake Love not war!
-
őstag
válasz ErőVarázsló #31082 üzenetére
40k körüli áron nincs TV-d bátyámnak?
Csak vicc volt[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
ErőVarázsló
aktív tag
hali
van egy eladó hyperszuper samsung lcd TV-m
46F6100
legújabb széria tartozás fejében kaptam
múlt vasárnapi számla csüt bontással
2év+2hó gar
a gyári kettőú mellé még 2 szemüveg
279e bolti helyett most 200ért vihető a hétvégénMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
LordVader80
őstag
Mi volt délelőtt ez a nagy szirénázás/mentő/rendőr a belvárosban? (nem a motorosfelvonulásra gondolok)
May The Force Be With You!
-
ro_bert17
őstag
válasz Polemius #31072 üzenetére
Egy symbianos nokia esetleg?
(#31075) finest: Rávarrhatták volna azt is, hogy a kissé lehúzott ablak csalogató az autófeltörők számára, ergo elősegíti a bűncselekményt, mi több a bűnözés melegágyát idézte elő a parkolóban. Az eszem megáll milyen országban élünk.
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
off
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
ShadowX
őstag
Azért javasoltam, mert a viber eleve mobilokra lett kifejlesztve. Ráadásul, mint mondtam, kevesebbel is beéri, mint a skype, így egy alap droidos telón is elfut. Használni pedig szerintem faék egyszerû. Nagy elônye a skypehoz képesr, hogy ha bezárod, akkor tényleg bezáródik, és nagyon kevés adatforgalmat generál (15 perc használat kb. 3-4 mega), és a 2g-s hálózat is elég neki.
-
finest
addikt
Tegnapi objektív felelősség kapcsán: [link].
"– Azt mondták a rendőrök, nem kell megijedni, csak 10 ezer forintra büntetnek. Kérdem én, hogy akkor most majd mennek a rendőrök a parkolóban, és nyitogatják az ajtókat? – kérdezte a 72 éves férfi."[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
ST05
őstag
Viszont idegenkedik a böködős telefonoktól !?
ezesetben szerintem akkor nagyon felejtős az android,
én se tudom kezelni, ha lenne biztosan megszoknám ,megtanulnám,
de egy idősebb felnöttet . .
ha csak belegondolok ,nagymamit tanitani mobilozni is hatalmas kihívás,
ha te bele mersz vágni egynagypapi( elnézést jav.: édesapa) android kurzusba ,akkor türelmes és bátor ember vagy[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
válasz ShadowX #31067 üzenetére
Nem a programon van a lényeg, hanem azon, hogy a desktop klienstől elszakadni.
Apámnak próbálnék valami megoldást keresni. A skype használatára már sikerült megtanítani, használja is. De ugye a dekstop (win) verzió hátránya, hogy csak akkor működik, ha be van kapcsolva a gép és ott van mellette.
Így meg tudná bármikor használni és elérhető is lenne.
Szóval a psp nem a legjobb megoldás, mert nem tudná használni normálisan (mint egy telefont).
A cél: skype-telefonon (mert ócsó azon beszélni). Tehát olcsó, skype-t biztosan, stabilan futtató mobil kell.
(Viszont idegenkedik a böködős telefonoktól, szóval nem költenék egyből sokat, ha aztán mégsem válik be a dolog.) -
ST05
őstag
válasz Polemius #31066 üzenetére
egyszerűen a szádhoz tartod és annyi, hangos mint egy kihangositott jóféle nokia,
( talán annyi aminek utánna kell nézni ha emiatt vesz valaki hogy azthiszem a psp2000, vagy psp3000 tipusoktol van benne mikrofon ,de többnyire már csak ezen ujjak futnak a piacon
,
dedikált felvevő, és letevő gomb nincs, hogy is lenne, gondolom csak viccbol kérded,
de egy balra nyilat, vagy egy x-et hidd el ugyanlyan könnyü megnyomni mint ha zöld gomb lenne kis telefon kagyló jellel, meg egy másik piros
és nem is érintős, de gondolom ezt is megfejtetted menetközben
azt javaslom próbálj ki egyet ha módodban áll ( mert a sony mint hardver nagyon toppon van, és a ráirt softver, jelen esetben a skype is remek tényleg ![ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Nem ide való kérdés, de nátha: kábelen az RTLklub Teszt csatornán miért nincs hang?
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
ST05
őstag
válasz Polemius #31060 üzenetére
most mosolyogni fogsz ezen ,de kis ideig volt sony PSP-m,
és nagyon kiváló rajta a Skype direkt rá írodott progija!
Szép képe van ,bővithető memo, netes rádió ( nagyon primitiven netezni is lehet rajta)
szegedi bizniszen volt egy akksi nélkül már 8k -ért is, szóval 10-15 ért találni türhetőt,
ha volna ps3-am nem kérdés psp-t vennék, irányitja a ps3-at wifin, és lejátsza a vinyo tartalmát is stb-stb -
Polemius
senior tag
Nyilván inkább egy telefonos topicban kellene megkérdeznem, de azért próbálkozom.
Melyik az a legolcsóbban beszerezhető androidos telefon, amelyik (a gyakorlatban is) alkalmas arra, hogy skype-ot használjanak rajta?
Gyakorlatilag 90%-ban otthoni, wifis skype telefonként használva.(Pár éve voltak wifis, hordozható skype telefonok, de sz@rok is meg drágák is voltak. Arra gondoltam, hogy egy olcsó, akár használt androidos mobillal megoldható lenne ma már, talán kevés pénzből is.)
-
Rawulf
őstag
A kép címe: "Otthon maradt a bugyi"
Pacific Rim:
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #31053 üzenetére
Nem. A kullancs a 21. század védett állata.
-
félisten
-
Rawulf
őstag
válasz lugosi #31047 üzenetére
Mondom. Ma hazaértem és kihalt volt a garázs szó szerint. Szegény pókok a saját hálójukban pusztultak el. Őket azért sajnálom.
A kutyát is mikor kiengedtem a kennelből, teljesen okés volt. Bezzeg két napja még kapkodta a szúnyogokat, amíg be volt csukva szegény.
Viszont a kutyát frontline vagy hasonló cseppezni kell, különben a rovarok menekülő szigetként használnák, mint a hajótöröttek a közelben lévő lakatlan szigetet.
Bár nem lenne szabad az állatra fújni ezt az i2k-t, de sokan azt teszik. Állítólag ha erdőben jársz kutyával, akkor a kocsiba visszatérve, a kutya alatti plédre hullanak a kullancsok, mielőtt hazaérnél velük együtt.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Rawulf #31046 üzenetére
Na ez frankó, ezt megjegyzem magamnak, és is bedobok egy ilyet a garázsba aztán bezárom az ajtót. A kocsiba való vetődés lassan felér egy vérvétellel. Vagy csak becsukom az ajtót és járatom nekik a motort egy kicsit, csak félek hogy büdös lesz a kocsi kívül-belül. Jobb ez a rovarnapalm
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
Be van csepegtetve a kutya és van drága bolha-kullancs elleni nyakörve is. Nem is volt a két lépcsős védelem beizzítása óta semmi kullancs rajta.
Nekem azzall lett tele a tököm, hogy amikor becsukom a kenneljébe, hogy ki vagy beálljak a kocsival, fürtökben voltak a pofáján a szúnyogok, mikor (3 percig volt csak a kennelbe csukva!) ki akartam engedni.
Ez a permet, amivel befújtam a garázsomat és a kenneljét, hál'istennek olyan volt a rovaroknak, mint a napalm...
Látszik a kutyán, hogy jobban érzi magát, mióta a szúnyogok ellen bevetettem az atomot.[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Valakinek van véletlen egy fölösleges hajtása Pelargonium odoratissimum-ból, avagy citromillatú muskátliból, avagy szúnyogűző muskátliból? Obiba, Ossanban, Tescoban néztem, de nincs Tavaly Obiban találtam, csak nem élte túl a telet.
Csak ha már szúnyogos a téma
EDIT: most találtam rá, hogy a citromfű is van olyan hatásos és olyan van is! Ültetésre fel
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #31039 üzenetére
Én minden kutyának, macskának (4+2db) frontline spot on-t veszek, évente 2x kapják meg azóta nincs gond. Igaz, szúnyogra nincs is felkészítve, de nem is volt az utolsó 2-3 évben ennyi szúnyog. Remélem most eltakarítják...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
válasz HuMarc #31037 üzenetére
Ennek a repcsinek mintha más hangja lenne...
A Petőfi sgt. Díszállat boltban vettem valami rovarirtó pumpás permetező flakont.
Szétpermeteztem a kutya lakhelyének környékét és a garázsomat.
Először sajna az ott lévő pókok döglöttek meg, de aztán 1 nap alatt minden rovar eltakarodott.
Ma vettem belőle még egy adagot.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Ti is halljátok a repülőt?
-
ST05
őstag
1. igen van egy fasza lapom ami mindent kibír, és sok év mulva is lap lesz
( ebbe kérdést nem találtam , de igaz)
2. nem adtam érte vallag pénzt, (többnyire cserélgetem a termékeim )
3. újabb platform még nem jött ki, esetleg kínába talán
a mostani z77, ben szereplő ujdonság pedig a virtu, ami nélkül tudok élniEz így mire volt jó? kérdésed, ne haragudj, de nem értem, vagy legalábbis nemtudsom hova tenni ,
mindezt betudom az irigy vagyok, mert amd-t vettem feelingednek, mert 1155 termékekre már sajnáltad az összeget, ( milyen érdekes hogy mindig amd-sek hőzöngenek fel az intel cuccoat illetően ,
de nyomhatunk egy memoriatesztet, mindketten 1600mhz.-en, és akor rá fogsz jönni,
hogy hiába a drága 16gb ramod, ha az amd fele sebességgel kezeli,
magyarán , inentöl kezdve, bármilyen alkatrész-komponens félgőzzel , ugymond kihasználatlanul ketyeg nálad,
igen nekem megért 10k plusszt a lap, hogy minden egyéb cuccom megfelelően működhessen .
( de megsugok valamit, nézd meg az árakat, 1155 lapok alapvetően olcsóbbak mint az am3[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Éppen ezt számolom
Találtam már 64 gb.-set. De nekem az is kevés. Csak az h melóbe be meg haza 1 óra naponta. És akkor ezen felül szokott lenni minden mennyiségben, van h napi 4-6 óra kocsiban De valamit csak találok elegendő memóriávalNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
Van egy f@sza lapod, ami mindent kibír, és olyan tartós, hogy 20 évig működik. Adtál érte egy valag pénzt, majd kijön egy újabb platform jobb cuccokal, és ekkor eladod. Ez így mire volt jó?
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #31021 üzenetére
Van kamerám, ha nem szólnak, hogy látták mit csinálsz, nem is mented le z aznapi felvételt, 2 hétig meg egy kamera se vesz.. Igaz, van aki nem tizenórákat ül a kocsiban egy nap, na úgy lehet két hét...
-
Polemius
senior tag
válasz Rawulf #30975 üzenetére
Valaki adjon már egy külföldi linket, netán hivatalos Disney közleményt.
Ez így nagyon bűzlik. Mint amikor pár éve a Warner forgalmazója lebegtetett meg ilyesmit.
Akkor sem találtam idegen nyelvű forrást arra.
Lehet, hogy csak a forgalmazó akar spórolni a premier hét díján és ezzel indokolja? -
ST05
őstag
válasz bitpork #31008 üzenetére
de ha tényleg érdekel, ( amit nem hiszek ,csak trollkodsz )
a gyári oldalán megtalálsz 3linket, kb 90 oldal pdf ben le vannak irva a tesztfolyamatok,
képekkel, ilyenek pl 125 fokra főzik, majd -60 fokra, meg 1500g rázkóódás teszt, stb stb
kondikon 260fokon "kiforrasztás teszt
és hasonló durva tesztprocedurákon mennek át az alkatrészei,
nem véletlen az 5 év garancia,
mindez annyit jelent ,hogy x : év mulva is müködni fog, nem ugy mint egynehány másik
( pl le merném fogadni a p67-lapodon rendesen sütnek a VRM-jeid ha terheled a 2600k-t igaz?
nos a sabertoothnál ezek az alkatrészek hidegek, max langyosak
-IO shiled hátlapi takarólemeze is hangszigetelt üveg-gyapottal
12 hömérsékleti mérőont,még a memóriák hőmérsékletét is monitorozza és számtalan visszajelző led,
nem kell totózni mi a bánat nem megy, hanem ott világit, ahol a bibi, emiatt tesztlapnak is használják,
és még nagyon sokáig lehetne sorolni millió apróságot tartogat ez a lap magában[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Átgondoltam a dolgot: N+1 tanú a megoldás, hagy helyszíni térfigyelő kamera, vagy gépkocsikamera. Ezekkel meg lehet majd támadni a végzést. Igaz h kurva sokáig fog tartani a sok bírósági per miatt, de van minimális esély.
-
ST05
őstag
válasz bitpork #31008 üzenetére
a minőséget jelenti egyébként nem mást,
TUF alkatrészek (fémötvözet choke-ok, kondenzátorok és MOSFET alkatrészek; katonai előírásoknak megfelelő)
Igazoltan bírja a gyűrődést
Gyűrődésálló teljesítmény a legszigorúbb környezetekben is a független partner által ellenőrzött, katonai szintű előírásoknak is megfelelő robusztus TUF choke-ok, szilárdtest-kondenzátorok és MOSFET alkatrészek alkalmazásának köszönhetően. A TUF choke-ok, más néven fémötvözet choke-ok nem közönséges vasból, hanem különféle fémek ötvözetéből készülnek, így megbirkóznak a hagyományos alkatrész teherbírásánál 25 százalékkal magasabb, akár 40 A névleges árammal is. Az egydarabos tokozás pedig megszünteti a rezgő hangok kibocsátását, ami kiváló karakterisztikákat és tartósságot eredményez, extrém körülmények között is.[ Szerkesztve ]
-
-
Agyasima
őstag
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
ST05
őstag
1097Mhz-re boostoló! válogatott legnémább 660Ti
eladó beszámítással!
érdekellhet
-kisebb 28nm vga-k : 650Ti, 660, 7770, 7790, 7850
-1155 lap, és cpu, vagy egyéb újszerű konfig, félkonfig
esetleg ssd, hdd-ből pedig csak garis greenemellett ( alatt) pedig van egy Sabertooth lap is
-
sss
őstag
Szoktatok itt mindenféle rövidnadrágos arcról képeket felrakni, én ma egy nőt láttam érdekesen öltözve. Rövid fekete szoknya, de nagyon rövid, hosszú fekete bakancs, de nagyon hosszú, kb. hátulról egy az egyben úgy nézett ki mint Abby Sciuto az ncis-ből.
Ehhez jött még vmi ezüstös vagy talán inkább ősz haj és volt még egy fekete izé is a fején, azt nem sikerült megállapítani, hogy mi. -
tixem
addikt
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest