Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz ebegab92 #31394 üzenetére
Azért ez nem egész így van.A papír ,amit kitöltesz,átkerül az Olajbányász téri yardra és ott egy rendőr (xy zászlós) csak a bringákkal foglalkozik.Az adataid bekerülnek egy országos nyilvántartásba és bárhol ha megtalálják rögtön beazonosítsák veled.Az enyém már el volt adva másnak,aki vidáman tekert vele addig,amíg a rendőrök szépen ki nem vették a s.gge alól.Mivel nem volt semmi dokuja róla,hogy mikor és hol vette,én pedig be voltam jogos tulajként regisztrálva (fényképekkel ! ),így szépen visszaadták,ő pedig majd lerendezi a tolvaj úrral,ahogy akarja.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
maláj
addikt
30 perc séta hazáig ebben az időben póló + rövidgatya kombóban
-
ebegab92
senior tag
válasz lupus_l #31374 üzenetére
Én mikor beregisztráltattam az új biciklit,mondta a srác,hogy semmi köze ehhez a rendőrségnek,az egészet a a Magyar Kerékpárosklub intézi.Szóval,ha a rendőrség lefoglal sok biciklit valami tolvajtól,akkor így könnyebben megy az azonosítás,ha a MKK-hoz is fordulnak
Ti is észrevettétek,hogy most milyen az eső után minden?Tiszta foltos,meg sárpöttyös lett minden
[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
tixem
addikt
úgy néz ki csak kegyesek lesznek az égiek ... kopp-kopp.
totya
sajna ez manapság a tendencia, cseréld évente, mert a régi már "gagyi". És nem csak az IT-ban jön szembe ez a szemlélet.Régi Celeron D procim 2002 óta még ma is húzza, megnézem 11 év múlva a visherám mire lesz képes.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
őstag
Mi a sz... ez már megint? Még az 1156 plaformot el sem "temették" rendesen.
Üdv:Attila
-
madstunt
addikt
válasz Stalker-2572 #31379 üzenetére
Mit kellene ? Hétvégén tuti tömeget, ki se érdemes menni. Esetleg ma meg keddtől hétköznap
-
MODERÁTOR
válasz Stalker-2572 #31379 üzenetére
Bort?
-
ST05
őstag
nem tudok róla , de szerintem most mindenki itt van/lesz aki számít a szakmából biztosan .
az időt viszont nem egészen usszuk meg máratöbbfelé van esély hevesebb események kialakulására,
szupercellás zivatarok is újra előfordulhatnak felhőszakadás,
viharos erejű kifutószél és nagyobb méretű jég kíséretében[ Szerkesztve ]
-
-
tixem
addikt
jó sok üres üveget leginkább én hót ziher lerészegedek egyik este
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
Borfesztiváltól mit vártok?
All Black...
-
lupus_l
aktív tag
Azonosíthatóvá teszik a kerékpárt és bekerül a rendőrségi rendszerbe, így ha ellopják és lefülelik a tolvajt vagy a lopott bicajt megtalálják, akkor a rendőrség értesít, hogy megvan a kerékpár.
Regisztrációs helyként ajánlom a Heavy Pedált. -
fecus
őstag
válasz vizslakutya #31334 üzenetére
Szabad kérdezni mi ez a kerékpár regisztráció a rendőrségen?
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
-
maláj
addikt
válasz Agyasima #31360 üzenetére
asszem a fiatalemberrel kellene intellektuális párbeszédet folytatnod
-
Agyasima
őstag
Jól rémlik, hogy valaki itt autószereléssel foglalkozik? Ki is az? Rá kéne nézni a verdára!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
-
nap
addikt
Biciklisek figyelem! Eladó pedálok! Egy jó tekerést még jobbá tesznek!
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
maláj
addikt
valakinek fölös fekete SATA-s DVD írója a szokásos árfolyamokon ???
-
-
-
Rawulf
őstag
Szidtam a Vasember 3-at, de a Star Trek 2-höz képest Oscar díjas film volt.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
maláj
addikt
tudja -e esetleg valaki, hogy a gebaszba került deviza hiteleseken miképp tud segíteni a Máltai Szeretet Szolgálat ???
kaptunk 1 homályos "fülest" de nem vágjuk mire gondolt az illető
-
ST05
őstag
válasz vizslakutya #31334 üzenetére
jó hallani, hogy van értelme a reginek
-
vizslakutya
senior tag
válasz ebegab92 #31331 üzenetére
Ne add fel,nekem tavaly júniusban lopták el cruiserem és az idén áprilisban jött a levél a tiszakécskei ! rendőröktől,hogy mehetek átvenni a bringát.
Persze ehhez az kellett,hogy a rendőrségen regisztrált volt a gép.(na meg ,hogy lebukjon az kis fax,aki ellopta)>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
tixem
addikt
válasz ebegab92 #31331 üzenetére
hááát nem jó ilyet mondani, de arra a kecóra keresztet vethetsz, hacsak meg nem látod valahol a városban.
A rendőrségről meg:
1) Pár éve a parkolóban álló kocsinkba beletolatott valami észlény. Hívtuk a sünöket, helyszínelgettek aztán közölték, hogy nem foglalkoznak vele, mert nehéz megtalálni a vétkest. Pedig még a másikból kék festék is ragadt a miénkre, hiába. Pedig abból kideríthető lett volna még a kocsi típusa is.
2) Tavaly majálisra kimentem egy haverral iszogatni, aztán éjfél körül én elindultam haza az Új Hídon, Ő meg a Belvárosin.
Másnap hívom mért nem jön ZH-t írni, és közli, hogy 8 cigány elverte. Betörték az orrát,eltörték az állkapcsát, meg megrepedt egy bordája. Mondanom se kell, hogy 8 napon túl gyógyuló. Idén februárban ejtették az ügyet bizonyíték hiányában....És akkor legyünk boldogak, hogy ebbe az országba születtünk meg egy nagy f**t
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Nem akartok most ilyen lapocskát? [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ebegab92
senior tag
LOST-ból nekem az eleje tetszett,de végignéztem,hogy mik történnek benne.Igazából a vége felé az is elgyengült.Az ilyen scifiket meg jobban szeretem,ezért is tetszett a Fringe. Főleg a transzdimenzionális utazós részek
-
Syl
nagyúr
válasz ebegab92 #31321 üzenetére
Nézzük csak, mely filmekhez/sorozatokhoz volt "szerencsém" amik Abrams bátyó keze nyomát viselik:
- Lost - első évad után feladtam
- Fringe - pár rész után feladtam
- Revolution - az első rész közben már sugárban hánytam
- Forever Young - egészen jó, de nagyon csöpögős
- Cloverfield - jáááááááj. Máig rémálmaim vannak tőle...
- Star Trek (2009) - csimbum scifinek elmegy, de semmi köze a star trekhez. Szegény Roddenberry forog a sírjában.
- Super 8 - kibírhatatlan unalomtenger. Nem értem Spielberg hogy adhatta hozzá a nevét...
- Mission: Impossible III és Mission: Impossible - Ghost Protocol - nézhetők
Ezek után a Star Trek Into Darkness-re és a Star Wars: Episode VII-re valahogy nem nagyon vagyok kíváncsi(#31322) totya694
Nagyon király sorozat volt
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
ebegab92
senior tag
J.J. Abrams az egyik megalkotója a Rejtélynek Az egy jó sori volt, ajánlom mindenkinek. A 4. évad viszont kissé gyengére sikeredett,az első 2-3 nagyon tetszett,az 5. a még elment kategória.szerintem az utolsó 2 évadba már belefáradtak a színészek,vagy csak szimplán unták már az egészet
-
Rawulf
őstag
válasz viperabácsi #31312 üzenetére
Google Glass 1.0
-
Rawulf
őstag
P A C I F I C _ R I M
"What once evoked fear now inspires awe."
[ Szerkesztve ]
-
Old fox
tag
válasz viperabácsi #31312 üzenetére
Miért?
Mert vicces formában leírta a valóságot?kivétel erősíti a szabályt
[ Szerkesztve ]
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Rawulf
őstag
Szoftver reklamáció
Tisztelt Technikai Segítség!
Tavaly a Barátnő 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a „gyerek” processzt, amelynek rendkívül nagy a tár- és erőforrásigénye.
A termékismertetőben nem esik szó erről a jelenségről.
Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltődik. A különböző programok, úgy mint az Éjszakai
póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik.
Úgy tűnik, nem is tudom kiirtani a rendszerböl a Feleség 1.0-t.Gondolkoztam a Barátnő 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem működik. Tudnak segíteni?
Kedves felhasználó!
Ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnő 1.0-jukat Feleség 1.0-ra gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram.
Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent Ö futtasson.
Ne is próbálkozzon az installálásával! A Feleség 1.0 későbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erőforrások sérülésével járhat! Néhányan megpróbálták installálni Barátnő 2.0-t, illetve a Feleség 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnő 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 működésével egy időben. Feleség 1.0 érzékeli a Barátnő 2.0-t, és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet.A legegyszerűbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnőt használja.
A Barátnő 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók! És akinek ez még nem elég, az jobb ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertőzött az Anyós 1.0 nevű rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévő és használható részeit tönkreteheti.
Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos idő múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.Üdv, Technikai segítség
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...