- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
regvoltrossz #22406 üzenetére
Én voltam. ( Az egyik biztosan.)
A teljes levelezést és estleírást a Credit expressznek AJÁNLOTT levélben küld el. Azzal, hogy :
1- amíg a Tré érdemben nem reagál a megkeresésedre, egy nem létező ügy kapcsán kerestek és fenyegettek meg,
2- és mivel ez utóbbi kapcsán kapott a múlt héten egy 10 milliós bírságot az EOS Faktor zRt, ennek a levélnek a 8 napon belüli válaszát és előzményeit kész vagy az illetékes szervek felé panasz formájában beterjeszteni.
3- jelezd feléjük, hogy a Tré hóm és a közöttük fennálló szerződés és kommunikációs hiba nem a Te dolgod, de amennyiben az első pontban jelzett folyamat lezárása előtt újra zavarnak azt már fenyegetésnek veszed és ennek megfelelően fogsz segítséget igénybe venni
4- fontos, hogy azt is jelezd feléjük, hogy együttműködsz, és miután a jelzett beadványod a Trénél elbírálásra kerül, haladéktalanul közlöd velük az esetleges fizetési szándékodat VAGY azt hogy bírósági eljárást kezdeményezel az igazad megállapítására a megbízójukkal szemben.Ezután jó eséllyel ez a cég el fogja adni a követelést egy másiknak, és így tovább. Én 4 céget szereltem le mire eljutottunk odáig, hogy Tré aszonta felejtsük el egymást. Sajnos erről a legutolsó céget ( akivel ha minden igaz nem állnak szerződésben) nem hajlandó értesíteni, aki még mindig próbálkozik, de már több mint 1 éve lesz@rom a fenyegetőzéseiket, és még sem történik semmi. Gondolom jó lenne nekik a keresett 100k, de a nekik küldött szerelmetes levélből tudják hogy nem érdemes pereskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Macbook Pro 15" - 2019, 6 mag i7, 16/256GB, 4GB Radeon, új 100% akku - garancia ( 78)
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon - garancia ( 36)
- Retevis H-777 kézi UHF adó-vevő készlet 5W (1 pár)
- COOLERMASTER Q300L
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar - garancia ( 37)
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest