Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Ma reggel én is láttam egy* kerékpárost, amelyik eddig mindent überelt:
A múzeum magasságában bukkant fel, az úttesten (ugye ott van mellette a kerékpár út, ott kellene haladjon), aztán a körforgalomba balra(!) bevágott, jobbról-balról kerülgette az autókat, aztán az Anna-kútnál szépen egy piros jelzésen áthajtást is bemutatott. Gyakorlatilag minden lehetséges szabályt megszegett.*Az sajnos már mindennapos, amikor figyelmen kívül hagynak szabályokat, de ez teljesen tudatosan közlekedett keresztül mindenen.
-
Digital
addikt
Sajnálom anyukádat, de általánosítsunk!
Engem ma háromszor akartak legombázni az autósok, két esetben pont arra felétek ugyanabban a kereszteződésben! Az autósoknak ott virított az elsőbbségadás kötelező tábla, de valahogy sz@rtak rá! Lassítok, ők meglátnak, megijednek, erőteljes fékezés, majd bámulás az oldalt lévő házakra...
Jobbulást anyudnak!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
ShadowX
őstag
Kezdem úgy érezni, hogy valami oknál fogva egyre hülyébbek az emberek ebben az országban. Azt a nyamvadt anna vizet is úgy viszik, mintha holnap elfogyna. De nem csak az anna vízről van szó. Elvesztették az emberek a józan ítélőképességüket. Mintha kiveszett volna az emberség mindenkiből. Senkit nem érdekel a másik, csakis saját maga...tapossuk agyon a másikat, ha nincs okunk rá, akkor csak azért mert jól esik. Engem nem is a kis fizetések, meg a nehéz megélhetés zavar ebben az országban, hanem a rengeteg paraszt. Valaki írta itt a balkáni besorolásunkat. Én már régóta a balkán egyik férgének tartom a magyart. Akinek nem inge...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest