Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tegnap belénk kötöttek a cigányok a Bartók téren.
Kimentünk a gyerekekkel játszani, családosan. Terhes feleségem ücsörgött egy padnál, nála volt a kisbicikli, meg a babakocsi.
Én meg játszottam a gyerekekkel. Egy rakás cigány meg kint ücsörgött, egy szál 2 és fél éves gyerekkel.
A gyerek viszont ránk volt kattanva, mert a cigányok le se szarták, hogy mit csinál.
Mindenképpen fel akart ülni a nála jóval nagyobb biciklire.
Ezt feleségem nem hagyta, mert ha leesik róla, akkor rögtön mi leszünk a hibásak.
Ám itt jött a csavar, mert valahogy az egyik cigánynak feltünt, hogy feleségem nem engedi felülni a biciklire a gyereket. És már jöttek is nekünk, hogy milyen kirekesztőek vagyunk, meg mit bántjuk mi az ő gyereküket (nem bántotta senki a gyereket, egyszerűen feleségem nem engedte a biciklire felülni).
Ezek totál hülye állatok.
Ha hagyjuk felmászni a biciklire, és természetesen leesik róla, akkor mi vagyunk a hibásak, hogy miért hagytuk. Ha nem hagyjuk, akkor meg kirekesztő szemét fehérek vagyunk. Rohadék semmire kellő, ingyenélő cigányok, akiknek a gyereknevelés fárasztó, de bármikor belekötnek bárkibe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- CPU léghűtés kibeszélő
- Szemüveges topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok