Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
totron
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Követve a logikád: akinek meg bekapcsolva van kikapcsolni nem fogja, mert nem tudja, hogy akar-e olyat egyáltalán vagy hogy ki lehet kapcsolni. Szerintem nem rossz, hogy eltűntek, mert főleg mobilos nézetben, de weben is előfordult, hogy a közlendő utolsó taktusát automatikusan szűrtem, mert az rögzült be, hogy az ott már úgy is az aláírások mezeje - aztán nem is mindig. Egyszer igen, egyszer nem...
A megoldás pedig a másik fejével gondolkodásban, az adott buborékból való kilátásban van: új kérdező felé <gyártó> <termékvonal> <modell> formátumban kommunikálunk. Semennyivel nem vagányabb, ha rövidít a témában benne lévő. Ki lehet nőni. -
Üdv!
Nincs róla statisztikátok, h mennyien használják az aláírásokat, és mennyien nem?
Az történt, h a minap felmerült egyik topicban, h az aláírások amúgy láthatóak, de én úgy tudtam, h megszűntek.
És hát kiderült, h a beállításokban vissza lehet kapcsolni.
Emlékszek rá, h mikor megszüntettétek, akkor arról olvastam is, de az már kimaradt, h amúgy később bevezettétek, h vissza lehet kapcsolni.
Na de:
1. aki nem regisztrált tagként nézi a fórumot az nem látja az aláírásokat, ha jól értem
2. aki újként regisztrál, az nem tudja mi ez, és ha be se kapcsolja a beállításokban, így szintén lemarad rólukEgyébként annyi történt, h a rolleres topicban egy új kérdező roller vásárlás céljából írt egy posztot, írta is, h egyáltalán nem ismeri a választékot, és írogattak rá, ilyeneket, h G2, meg Master, és én javasoltam, h ilyenkor azért ki kellene írni, h "Kugoo", mert egy laikus nem fogja érteni ezek milyen rövidítések, elnevezések, hiába írnak válaszokat neki.
És erre kaptam válaszként, h az aláírásban ott van, h pl Kugoo G2.
De én nem is tudtam, h az aláírásokat amúgy vissza lehetett kapcsolni, már txk régóta. És ezen gondolkodtam, h aki újonnan regel, az ha nem tudja, h mik ezek az aláírások, lehet be se kapcsolja a beállításoknál.
Szóval ezért kérdeztem, h mennyien használják amúgy a regisztrált tagok közül? (Gondolom ez lekérdezhető adat.) Mert ha nagyon sokan (60-70-80%), akkor esetleg lehetne alapértemezésben bekapcsolt állapotban, és akinek nem kell, az kikapcsolhatja. -
janeszgol
félisten
Nekem az aláírások nem hiányoznak, örülök, hogy kivettétek.
-
Busterftw
nagyúr
Mobilon a premium elofizetes ikonjat nem lehetne valami mas szinnel vagy modon jelolni?
Az a sarga ikon kozel van a privat uzenethez es allandoan azt hiszem uj uzenet jott... -
AxBattler
félisten
Köszi a csomagot, ez most mind hasznos volt, illetve az aláírások mellett én is kampányoltam! Érdekel az új, minimalista felület; mikorra várható!?!?

-
törölt tag
Nem szoktam ilyeneket nézni, mert általában vagy az egyik vagy a másik fall...szt szívják, de ez egészen jól el van találva, hogy mindkettőnek odalöki. Ráadásul pont a mai fiatalabb és az ilyen platformokat használó emberek akik erősen egy khm
baloskhm oldalra húzódnak ami miatt elég ernyedt lesz a felhozatal a végére, mikor a 20. kormányköpködést látjuk már. Ez meg egészen új szintre emeli. Bár sajnos a politikai paródiáknak mindig megvan a hátulütője, így ennél is, hogy valós, ezért fáj is. Ezért lenne jó függetlenebb megvalósításokat is csinálni, mint az utolsó videó ami a hulladék sztárműsorokról szól, de sajnos abba is, ráadásul feleslegesen, bele lett szőve politika.[link]
Ezt mindenesetre beraknám aláírásba esküszöm, csak a szabályzat nem engedi. Nem mintha egy kiemelt, lapcsalád változását érintő cikk alatti kommentben erről kellene beszélni.
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Művelődni, művelődni, művelődni! - mondaná Lenin, ha még élne és tudna magyarul
-
Hát ezzel is sok értelme volt dolgozni, hogy az új avatarom érdekesebb téma...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Elsőre mikor megláttam Fosterék háza karakter jutott eszembe, csak már felnőtten, munkát végezve.

De amúgy Szondi utca. Lezso írta, én nem ismerem, nem nézek ilyeneket. -
totron
addikt
Az előző nézet sűrűségét legalább érje el a csontozás.
-
jövőre nézve pedig készülünk egy nagyon kicsontozott, tényleg minimalista (de tartalomban jó sűrű) fórumos nézettel is egyébként, ami a mostani mellett lesz választható, és igen, a mostanit még legalább harminc főverzión keresztül életben tartjuk!
Kíváncsian várom az új fórum nézetét . Az pedig örvendetes , hogy a régi is marad és ez választható lesz. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor én is bejelentkezek egy kis tudálékosságra....

A holocén nem valódi földtörténeti korszak, csak egy kis emberi önfényezés, abszolút értelmetlen. Szóval a pleisztocén még mindig tart, ahogyan a jégkorszak is.
-
DigitXT
félisten
Szuper fejlesztések, köszönjük!

-
bambano
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kész a projekt, haza mehet?
idén először?
-
-
Hátha másnak is érdekes.
A pleisztocén földtörténeti kor, a pliocént követő, a holocén („jelenkor”) előtti kora. Mintegy két és fél millió évvel ezelőtt kezdődött, és nagyjából 11700 évvel ezelőtt ért véget. 2009-ig 1,806 millió évvel ezelőttre tették a kezdetét, ekkor sorolták hozzá az ún. gelasi korszakot, az első eljegesedést, mely a kor kezdete lett. A kor végének az utolsó eljegesedés befejeződését, illetve antropológiai szempontból az őskőkorszak végét tekintik. A kor neve két görög szó összetételéből, a pleisztosz (πλεῖστος) és a kainosz (καινός) szavakból keletkezett, jelentése kb. "legújabb új".
Forrás: [link]. -
törölt tag
Valahogy így képzelem el a fásult, kiégett, leomlott önarcképét a valóságban is a lapcsalád üzemeltetése során.

Reggel bemegy a nyakkendőben, ingben dolgozni, odamondja a főni, hogy 5 felhasználó panaszkodott az aláírásokra, csináld meg bekapcsolhatóra. Egy halk sóhaj, leül és elkezdődik a billentyűzet kattogása. És csak reménykedik, hogy a fehér nyúl egyszer ír neki.
-
Hip-hip! HURRÁ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15V Gen2 // i7-11800H // 32GB RAM // 512GB SSD // T1200
- Lenovo ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- BIOSTAR RX 6900 XT 16GB GDDR6 EXTREME GAMING - Eladó!
- ZOTAC RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X AMP HOLOBLACK Eladó!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a nyugati aluljáróban kaptam az arcképem.