Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz finest #11796 üzenetére
ez lehet, a kérdés lényege nem is ahogy xp vagy nem xp
bár én én gpartedet használok mindig
hanem a tény hogy egy pendrive nem támogat csak fat32-t...
vateran olvastam egy terméknél hogy az eladó azt irja"Hasonlóan sok más hasonló méretű pendrive-hoz egy file mérete maximum 4Gb lehet, de abból akár 8-at is rá lehet rakni"
az lehet hogy amikor megveszi fat32 és akkor ez igaz.. de hogy azt is irja utana hogy nem támogatja az ntfs-t ez nekem hihetetlennek tünik
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
lehetséges az hogy egy 32 GB-os pendrive-ot nem lehet csak fat32-re formázni. mert az ntfs-t nem támogatja..??
ilyenről még nem is hallottam
persze xp csak fat32-re engedi, de ez nem szoftver kérdése csak?
g-parteddel bármire lehet..vagy csak én tudtam a 16 gb-os pennt? ( nem hinném)[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz madstunt #11771 üzenetére
Szerintem nem azok. Ez a 2011-es "A tetovált lány" is 8-at kapott, ami elég jónak számít az IMDB-n. Jó színész játszik benne, alig vártam hogy megnézzem aztán... egy bazinagy átlagos filmet kaptam. Akár ki is hagytam volna legszívesebben.
Azóta is gondolkodom, hogy mire kapott 8-at.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
maláj
addikt
-
Rawulf
őstag
A sötét lovag nekem sem tetszett. Nem vagy egyedül.
13:30-kor csak geek-ek voltak, ezért senki sem ropogtatott a közelemben büdös kaját.
370Ft egy kis üveges ásványvíz : azért ez már durva.
Visszajönnek a régi szép idők, amikor majd retikülben viszik be a pörköltet.
Ahogy nézem a CC honlapját, már elkeltek a jobb helyek az esti előadásokra és már hétfőre is elkezdték befoglalni a jegyeket.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Syl
nagyúr
válasz madstunt #11771 üzenetére
Igazad van, semmit nem jelent az imdb pontszám, meg a filmblogos kritika. Nekem legalábbis semmit. Az agyonistenített Dark Knight-tól például hányom kell! Az Inception-t pedig végig sem tudtam nézni.
Én már csak ilyen fordított vagyok(#11776) bitpork
Pontosan így van! Ezért utálom a mozit. Ám ha mégis elmegyek (évente max. 1x, de inkább ritkábban ), akkor a leg-lehetetlenebb időpontot választom, például délután 3. Ilyenkor az állatok és az őrültek még mással vannak elfoglalva
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
-
-
-
Rhino666
addikt
Airwalk iPhone 4S fehér gumi tok (vadi új, bontatlan) 1k
Vodafone 246 (Vodafone függő, használt, hibátlan) 2k
Sony Webbie HD MP-1 kézikamera (használt, kishibás) 15k
Gigabyte PCI 54Mbps WiFi GN-WP01GS (haszált, hibátlan) 2k
Huawei S7 Slim 7" WiFi tablet 201w (használt, kishibás) 30k[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
madstunt
addikt
válasz Rawulf #11753 üzenetére
netes reakciok/kritikak meg imdb szamok pontosan miert annyira mervadoak?
mert beul a filmre egy szamomra vadidegen valaki aki filmkritikusnak erzi magat, meg nagyon van velemenye (rosszabb kategoria: meg a vegzettsege is feljogositja ilyesmire), akinek aztan szemelyes preferenciait es hasonlokat legfeljebb feluletesen ismerem, igy aztan tenyleg valos kepet tudok alkotni rola szamomra mennyire erdemes megnezni
asszem tan valamelyik itthoni igencsakmervado filmkritikas blog/site volt amelyik pl a tron legacy eseten azt hozta fel negativumkent, hogy nem lehet kovetni a sztorit (amit mondjuk en csokottagyu meg mellettem ulo baratom is problemamentesen megertett)
de ez csak az elso pelda ami eszembejutott -
LÁZ
addikt
Masinéria eladó:
- GMC Toast 2 Ház
- Chieftec 450W táp PFC
- Asus P5LD2-MQ alaplap
- Intel Pentium 4 (541) CPU 3,2 GHz PRescott (1 Mag 2 Szál)
- Samsung 160 GB HDD Sata2
- LG DVD-RW fekete
- Gainward 9500 GT 512 Mb VGA
- 2GB (2x1) DDR2 800 MHz Kingmax
- Realtek 5.1 High DefinitionAudio (onboard)
- + Pinnacle PCTV110i TV-tuner (+távirányító és vevő)insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
proper
őstag
szegeden melyik boltban kaphatnék 5mm viztiszta zöld ledet?
satel weboldalán nem nagyon találtam
-
Inv1sus
addikt
válasz Rawulf #11753 üzenetére
Nem tudom, de valahogy olyan irtó unalmasnak és együgyűnek találom ezeket a popcorn filmeket, hogy csak na. 0 színészi játék, 0 sztori jellemzi ezeket a műveket, amikre rátesz egy lapáttal a béna viccelődés + a mozi részéről az übertrágya szinkronozás.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Rawulf
őstag
válasz bitpork #11751 üzenetére
Akkor olvasd el a kritikákat és a nézők eddigi netes reakcióit!
Külföldi gyors kritikák:
The Vine 5/5
Popcorn Junkie - 4,5/5
Digital Spy - 4/5
IGN - 9/10
The Hollywood Reporter - 80%
MovieFix - 4,5/5
Daily Mail - 4/5
Film4 - 4,5/5
Total Film - 4/5
The Telegraph - 4/5
Empire - 4/5
WhatCulture - 4/5
Variety - 80%
QuickFlix - 4,5/5A film után a kutyával elmentem egy 10km-es sétára.
Erős a kísértés, hogy (konvertált) 3D-ben is megnézzem.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Rawulf #11749 üzenetére
Elmondom h láttam a kocsidat a mélygarázsban. Ott kellett a holland és belgrádi ügyfeleimet istápolni...és a mi már vicc: éppen tesóm kocsija mellett álltál meg...bementem és mindenki aki szembe jött ismerős volt. Elég nehéz volt kimagyarázni a hollandoknak h mindenki köszön
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Polemius
senior tag
válasz biomassza #11747 üzenetére
Ilyesmi megoldás?
Hasonlónak nagyon örülnék.
Mekkorák, és mennyit kérsz értük? (2 db pont elég lenne - egy alkoholnak, egy meg benzinnek)@(#11748) veze:
Attól tartok, annak a műanyag része nem szeretné a benzin- ill. alkohol gőzt és oldaná.[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Jó kis film ez a Bosszúállók. Kár, hogy Bitpork nem ért rá.
http://port.hu/bosszuallok_the_avengers/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=120301&i_city_id=3372&i_county_id=1
Hulk nagy móka mester volt"Joss Whedon. Megcsinálta. Az Iron Man első része óta nem volt ilyen fasza Marvel-film"
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz Polemius #11740 üzenetére
lehet vagy lehetett? kapni ilyen instant kávét, Ez üvegből volt kicsit kuposan volt kialakítva a teteje, mint valami dugó, és van rajta valami strapabíró müanyagszerü valami amitől ha beledugják a tetejét légmentesen zár, miközben könnyen nyitható zárható és böszájú..
-
Attix82
addikt
Corsair 120GB 2,5" SATA3 Force Series 3
Garancia: 36 hónap
Bruttó érték: 36 969 Ft
Még olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
Andrej1
aktív tag
Szép estét !
Félkonfigot keresek
Alaplapot, 2 magos procit,(nem kell szuper tuningos lehet a legkisebb is) És memóriát esetleg videokártyát keresek lehetőleg 1ben ócón .
Lehet AMD / Intel is, az ár lesz a döntő tényező
Elmegyek érte!Köszi !
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Polemius
senior tag
válasz finest #11741 üzenetére
Nem erről van szó jelen esetben, hanem arról, hogy a gyógyszertárban adott üveg (amibe kimérik) kupakja egy rakás sz@r. Rövid idő után egyszerűen elreped, leválik a teteje és amikor ez megtörténik, pár nap (max 1-2) hét alatt elpárolog az egész. És csak azt veszed észre, hogy üres az üveg. Pedig a legutóbbinál direkt figyeltem rá, hogy még csak ne is tekerjem rá erősen, meg ragasztószalaggal is körbetekertem.
Szóval megfelelő tárolóedényt/palackot keresek.
-
-
Polemius
senior tag
Laborüvegeket hol lehet kapni Szegeden?
Tele van a tököm vele, hogy a gyógyszertári benzin üvegének gyári kupakja selejt, és idővel elreped, aztán mikor kellene üres az üveg. Nem először játssza el velem.
Szóval valami olyan edényt (1-2 deciset) keresek, amiből nem párolog el a tiszta benzin ill. alkohol és a palackot és a kupakját/dugóját sem oldja a tartalma.
Ha valakinek van ötlete, beszerzési forrással, ne kíméljen. -
martonx
veterán
válasz Rawulf #11725 üzenetére
hardverileg minden szaron elfut a win8. Mondom én virtualbox-on futtattam emulált 1 db processzorral, és integrált videókártyával, kevesebb mint 2 Gb rammal. A sebességével semmi bajom nem volt, a felhasználói élményből hiányzott a "jé" élmény, helyette inkább "de szar" élményt adott az új start menüjével.
Én kérek elnézést!
-
boba6
senior tag
május 4-i átvétellel rendelhető Ivy Bridge procik:
Intel Core i5-3450 (3100MHz 6MBL3 Cache 22nm 77W skt1155 Ivy Bridge) BOX
br.53 900 Ft
Intel Core i5-3550 (3300MHz 6MBL3 Cache 22nm 77W skt1155 Ivy Bridge) BOX br.57 900 Ft
Intel Core i7-3770 (3400MHz 8MBL3 Cache 22nm 77W skt1155 Ivy Bridge) BOX br.79 900 Ft[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
-
pschio
őstag
nem vagy vele egyedül. az én privátjaimra (8db) 1 hónap után méltóztatott válaszolni, ugyanakkor majd minden nap belépett. telefont ha éppen be volt kapcsolva nem vette fel, de többnyire csak ki volt kapcsolva.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
rt06
veterán
aki tudja tcsfm forumtars elerhetoseget, az legyen szives ossza meg velem
privatra nem reagal, az adatlapjan levo szam nem kapcsol, a masikat pedig, amirol korabban hivott, nem veszi fel
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
cantus
tag
Az HBO-n ma este (22.15 óra) adják a "Társkeresők a neten" doksifilmet. Ha valaki netán fel tudná venni és feltöltené, nagyon hálás lennék. Privibe várom az esetleges linket.
-
őstag
válasz macilaci78 #11726 üzenetére
Be kell rakni a vezető ülés alá.Minden nagyobb fékezésnél "előkészíti önmagát" az EÜ doboz
Üdv:Attila
-
gabesz82
őstag
Eladó cuccok
Samsung 1TB-os vinyó (HD103SJ, 1,5 év garral, 100%-os): 19000 Ft
Kingston DDR3 1GB 1066MHz ValueRAM (több darab, új, garis): 1800 Ft/dbPSN: Morfologus82
-
Hakuoro
aktív tag
Eladó cuccok:
FSP350-60HLC táp 3k
P4 félkonfig (P4 2800; i865g, 512MB DDR) 6,5k
P4-es Nec Powermate ML3 Flex 4k
Celeron D 330 1,5k (alapfeszen megy 3400Mhz-en) -
macilaci78
nagyúr
-
Rawulf
őstag
válasz martonx #11720 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy általában minden második Windows verzió erős hiányosságokkal küzd, akkor bizony lehet nálam is kimarad a windows8.
1. Elvégre a 3.11 után eléggé bugos volt a 95.
2. A 95 OSR2 már egészen használható volt. Diablo ment rajta szépen.
3. Windows 98 a sima 95-öshöz hasonlóan problémás volt (főleg VIA chipset-ekkel).
4. Windows 98SE már ismét jó volt (CS CS CS CS - Terrorists Wins)
5. Windows ME, Windows 2000 : lehet szidni engem, de szerintem borzalmas volt mindkettő. Az orvosi ló esete.... Microsoft kísérletezés időszaka volt.
6. Windows XP : szép karriert befutott és a szerviz csomagokkal egyre jobb és jobb lett.
7. Windows VISTA : Ez bizony nagy melléfogás volt.
8. Windows 7. : Egészen jó lett.
9. Windows 8 : Ha a MS folytatja a hagyományt, akkor lesznek vele gondjaink. Túl sok mindent akarnak változtatni. Jönnek az újabb és újabb hírek, hogy bizony újabb hardverre lesz szükség. (Lásd HD5000 alatti Radeon kártyák támogatása...)[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
Szolgálunk és védünk... ugyebár: [link]
PSN: Morfologus82
-
GrotESC
aktív tag
-
ebegab92
senior tag
válasz martonx #11720 üzenetére
Néztem én is a videókat...Kész káosz.A GUI-ja egyszerűen egy katasztrófa.Mobilon még elmegy,de még azon se nagyon tetszik,de desktop gépen...Anno a Win7-et alig vártam,hogy kipróbálhassam,de ez nem hozott lázba.Szívesebben szórakozok egy Windows ME-vel vagy 95-tel mint ezzel.
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
martonx
veterán
válasz ebegab92 #11719 üzenetére
Én kipróbáltam, Virtualbox-al szépen muzsikált. Más kérdés, hogy másfél órányi próbálkozás, oktató videó nézés után sem tudtam minden szokott funkciót használni az új start menüben.
Ráadásul mivel nemhogy semmi pluszt nem adott win7-hez képest, de talán még nehézkesebben is használható annál, én kikukáztam, és tuti, hogy a win8 ki fog maradni az életemből. Legalábbis desktop PC vonalon. Tableten akár még jó is lehet.Én kérek elnézést!
-
ebegab92
senior tag
Én még ki sem próbáltam az új csoda Winfost Amikor próbáltam volna,akkor sem ment,mert BSOD-t dobott a VMWARE-en belül...
-
fecus
őstag
válasz SirRasor #11712 üzenetére
Virtuális gépen futó custom preview win8 jó?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Rawulf
őstag
-
ebegab92
senior tag
Van valakinek elfekvőben valamilyen Socket 462-es/A-s lapja,ami Athlon XP-t támogat?
-
Digital
addikt
válasz Ted_Beneky #11710 üzenetére
Itt online a neten!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
SirRasor
addikt
Aki használ most win8-at, kipróbálná, hogy elindul-e rajta ez a kis
vírusprogi? Ma elegem lett a visual studiobol, állok vissza delphireMake Love not war!
-
Old fox
tag
válasz Ted_Beneky #11710 üzenetére
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Ted_Beneky
senior tag
Tudja valaki, hogy melyik adón lesz a Real-Bayern és hánykor?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
félisten
válasz macilaci78 #11708 üzenetére
az se rossz ötlet
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #11703 üzenetére
Vagy nagyon alacsony jószággal, vagy akkorával, amit megemelni nemigen tudnak. Esetleg szerezzen be habiból egy kerékbilincset, és használja azt parkolócetlinek.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vmi
tag
http://www.szepark.hu/page.fcgi?rx=&item=&nyelv=hu&menuparam3=17&type=3
itt a jármű értékesítési díj az mire vonatkozik?
-
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #11703 üzenetére
a kerekeket emelik, a hátsó alá meg gurigát raknak, nem?!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
vmi
tag
válasz bitpork #11701 üzenetére
Most kaptam infot, hogy elvileg ennyi volt..jó szar nap volt ez is. Főleg h úgy álltam meg a 30as kis utcában, mintha ott laknék. A tábla meg csak elől volt kirakva arra az oldalra(ergo nem láttam mert másik felől mentem, rendesen csak a másik oldalt volt kitáblázva..de az a vicc hogy 1ik kerékkel se álltam az úton teljesen a ház előtt..) én meg siettem és kb meló vége előtt 20 perccel vitték el.. ezt a pechet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest