Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckie2
őstag
válasz Dark Archon #41649 üzenetére
Igen, előtte párosítsd a telefont bluetooth-al. Ha ez már korábban meg volt, akkor nem kell újra. Bedugod a telefont és automatikusan indul a AA és a fejegységen is azonnal megjelenik + bekapcsolja a telefonon a BT-t, ha addig ki volt kapcsolva.
-
csaba1203
addikt
Megvan a picike és nagyon elégedett vagyok vele.
Panda után megváltás.Van hely benne rendesen nem kell előzésnél gondolkodnom és még fogyasztásban is megveri
Az én stílusom mellett 4,5-ből simán kijövök.
A szalonban még egy ugyanilyen színű Baleno volt kirakva gazdára várva.
Remélem sokáig fog szolgálni az útjaimon. -
blakey
titán
válasz csaba1203 #41652 üzenetére
Használd egészséggel és balesetmentes közlekedést kívánok!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hcs57
őstag
Ilyet épített már be valaki SX4-be? [link]
Mi a tapasztalat?Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
A 2 Giga RAM nem kevés, kérdés mennyi minden fut egyszerre... a telefonomon LG V10 7-s android van, de nem tapasztaltam, hogy az általános használat során lett volna 2 Giga RAM használat.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz Dare2Live #41661 üzenetére
Szoftver frissítésre gondolsz? Ez ennél nem hiszem, hogy komoly hiányosság, ha csinálja, amire kitalálták.. nem iPhone ez, hogy állandóan frissebb szoftver kelljen neki. Vagy nem erre gondolsz?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Dare2Live
félisten
Nem a frissítés a fő probléma. Legyen bugmentes, gyors, ne fagyjon, ne dobálja GPS jelet...
más/off: Autóba amúgy frissítés is probléma lehet. Most huzzák ki 5.0 alól a szönyeget és legtöbb fejlesztő már rég nem támogatja 5.0at.
Kocsi rendszert nem 5évre veszel. Márpedig 5év múlva már 8.0se lesz támogatva fejlesztők de már google által sem.A másik probléma a SOC lehet. amikor akad a maps pedig más nem fut.
Ehez képest 2gb ramba kb minden elfér ami egy autón kelhet.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
őstag
Jól emlékszem hogy Suzukinál van hivatalos tűréshatár a szervizintervallum túllépésre (valami +1500 km és +1 hónap rémlik)? Csak azért kérdezem mert úgy emlékszem 15.000 kilométeres az 1.4t-é, de nyaralás után mennék augusztusban a 2 évesre és úgy számolom 31 ezer körül lesz (enyhítő körülményként én évente kétszer cserélek olajat, utoljára januárban volt 22.500-nál). Köszi az infót!
-
Cathfaern
nagyúr
-
dReFiX
senior tag
válasz Tom1939 #41664 üzenetére
szolgáltatásait csak akkor lehet igénybe venni, ha
a) a Suzuki által előírt szervizelési munkálatokat az üzembe helyezéstől kezdődően időben elvégezték a Kezelési útmutató előírásainak megfelelően. A jelen, Suzuki Boosterjet PRO garancia* érvényesíthetőségének előfeltétele az előírt időszakos karbantartások időben történő elvégzése, melynek tűréshatára 1 hónap/1000 km. -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Van itt valakinek S-Cross, vagy Vitara 1.0T-vel? Mik a tapasztalatok vele?
-
blakey
titán
válasz diegho #41676 üzenetére
Amilyen egy 3 hengeres motor, csodát ne várj tőle, hiába turbó, egyébként nem rossz ha valaki kifejezetten akkorát szeretne és tudja, hogy a 3 hengeres ezres motor mivel jár.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
myckie2
őstag
1.0T Cross-nál motorhangot én csendesnek vélem, de ugye ez ember függő, hogy kinek mi a hangos és nem. Fogyasztás közeli távokon és városban használva autópálya nélkül 6.7-6.8l-es átlag. Amit már sokan sokszor leírtak, amíg nem kapcsol be a turbó, addig nem sok ereje van az autónak és ez elindulásnál meglepetést tud okozni egyes helyzetekben (de ez később megszokható + vezetési stílustól is függ). Zörejekről nem tudok mondani semmit, sokszor a kalaptartóra panaszkodtak mások, hogy az zörög, de nálam ez nem fordult elő pedig elég rossz utakon járok. Összességében én elégedett vagyok az 1.0-val, az én vezetési stílusomhoz tökéletesen passzol. 112 lóerő meg bőven elég mindenre. Ha dombos vagy hegyvidéken élnék, akkor biztos az 1.4-t választanám, de síkságon ez bőven tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Köszi a válaszokat! 1.0 AT-val esetleg valakinek tapasztalat?
-
tboldi
nagyúr
válasz Dare2Live #41680 üzenetére
Szubjektív, szerintem kifejezetten funky. Egy Triumph Speed Triple-nek meg még jobb.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz myckie2 #41682 üzenetére
A dízeles érzés inkább a közvetlen befecskendezés számlájára írható, az injektorok jóval magasabb nyomással dolgoznak, mint a szívócső befecsnél, ezáltal hangosabban ketyegnek a pici szelepek.
Sza_Sa fórumtárs is megjegyezte, hogy halkabban jár az én "régi" Honda Jazzem, mint az ő akkor 1 éves 1.4T S-Crossza.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
1.0T Vitara 4WD. Szerintem döbbenetes halk a motorja, főleg utastérből nézve. Zajosabb utcán eleinte volt, hogy azt hittem, hogy nem indult el. Zörejeket én nem hallottam eddig.
Dinamikával nincs gond szerintem. Igen, picit más a karakterisztikája, mint egy erősebb nem turbónak, de ha megszokja az ember, akkor szerintem sokkal dinamikusabb (1.6-os Renault Fluence-el van összehasonlítási alapom). Ja, én nem síkon, hanem hegyvidéken lakok, Nyugat Mo, múltkor Ausztriában is megjárattuk Bőven van ereje akkor is ha hegynek felfele kell menni, nem érzem szükségét a nagyobb motornak (azt nem tudom, hogy 5 emberrel és csomagtartó telepakolva mi a helyzet, de nálunk nem ez az általános felhasználás).
Fogyasztás nálam eddig olyan 6.2-6.4l, kb. fele-fele város és országút (igaz még nincs benne 2500 km, szóval hosszú távon nem tudom hogy fog kinézni).[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
őstag
válasz Cathfaern #41684 üzenetére
1.4t At Allgrip Scrossban azért én múlt nyáron éreztem a sok ember + sok csomag + hegynek felfelé hatásait. De attól még tisztességesen ment, csak nem mit a mérgezett egér (és ilyenkor tűnt el a visszapillantóban velem konvojban haladó honda jazz 1.3 kevesebb emberrel és csomaggal, ilyenkor kellett legjobban figyelnem hogy el ne veszítsem őket).
-
eami
veterán
válasz Cathfaern #41684 üzenetére
érdekes amúgy, mert páran sírnak a hangszigetelés miatt, aztán én is azt tapasztalom, hogy ha néha elfelejtem kikapcsolni a start/stop rendszert hogy akkor eszmélek csak erre rá, amikor újra indul a motor amúgy kívülről nem olyan halk a motor, legalábbis amíg nem nem melegszik fel.
-
Arolotifar
őstag
válasz Tom1939 #41685 üzenetére
1.4t MT Allgrip S-Cross Szegényem, kicsit kapkodta a levegőt németeknél, amikor hegymenetben, a Sasfészek első parkolóját próbáltuk elérni Rendesen fel voltunk málházva, mivel onnan már hazafelé indultunk. De öröm volt látni, ahogy a többi autós jócskán mögöttünk lemaradva ért fel Egyszerűen imádom ezt az autót
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
SirKero
őstag
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
kisza25
félisten
válasz SirKero #41689 üzenetére
A helyes link, de ez már 6 éves sztori
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
előjött (sajnos) az a jelenség az Ignisünknél, hogy vészfékezésnél beesik a pedál
mindenképp ABS kocka felújítás, vagy első körben cseréltessünk fékfolyadékot?
A rendszer tömített, többszöri vészfékezésnél sem fogy el a tartályból a fékfolyadék
köszi előre is a segítséget
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
kenguru99
senior tag
válasz zsolt19900 #41692 üzenetére
"mindenképp ABS kocka felújítás"
Feltétlenül!
-
laca891
aktív tag
Két évente kellene cserélni a fékfolyadékot, mert víz-pára megy bele és ez tönkre tudja tenni az ABS-t.
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
zsolt19900
őstag
válasz laca891 #41695 üzenetére
az sajnos elmaradt
és kenguru99
feltétlenül meg lesz csinálva.... hétfőn már kapunk is visszahívást a pixelesektől, hogy mikor mehetünk
sajnos most jött elő.... cseréltem féket otthon és épp "vasaltam" volna be, csak így nem igazán jött össze.... de majd ha meglesz a felújítás
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Tigerclaw
nagyúr
Milyen modell, évjárat? (vagy ez minden Suzukit érint mai napig? )
Tipushiba, visszahívás? ...elég veszélyesnek tűnik.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
r.levente75
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mindent a StreamSharkról!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs