- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HKorn
veterán
A FL előtti 1.6 szívóknak nagyon magasan van az áruk. 40-50K km-el, 2-3 évesen adják nem ritkán 4M-ért, vagy afelett.
Kiváncsi lennék enyémet 2018.03, GL+, 12K Km-el mennyiért vinnék el.
Ha tetszene a FL-s Vitara, vagy az S-Cross én is lehet váltanék, de így nem valószínű.
-
válasz
Bestspiler7 #40045 üzenetére
Én arra is kíváncsi vagyok hogy ez a 7-8 milla zöld rendszámosat jelent (akkor szuper ár) vagy nem (akkor viszont drága).
-
Bestspiler7
tag
azt olvastam, hogy jövöre jön a hibrid vitara és az s-cross (ezt talán elöbb), az alap ár 7 és 8 milla között fog indulni, kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
-
SirKero
őstag
Hallgatva az idők szavára ( és nem utolsó sorban a jelenlegi árfolyam miatt ) meghirdettem a Vitarát és a mai nap ( 7 nap alatt ) el is kelt
Fájó szívvel vettem búcsút tőle és egyben meg is rendeltem az utódot egy hűvös gyöngyház fehér metál SX4 S-Cross GL+ személyében.
-
Agent T
tag
Sziasztok,
Ma tolatás közben lefulladtam az autómmal (2005 Suzuki 1.5 benzin). Mikor újra beindítottam a motor felpörgött egy pillanatra 3000-ig, majd beállt a normál értékre. Találkozott már valaki ilyesmivel? Normál indításkor nem szokott ennyire felpörögni.
-
Kakaduku
senior tag
Persze. Tavaly voltam és kértem pollenszűrő cserét is. Természetesen kiszámlázták, csak elfelejtették kicserélni, ellenben kitakarította (levegővel kifújta).
Volt is belőle balhé, mert visszavittem és mindent ismételten kicseréltettem velük. Nem volt őszinte a mosolyuk, de megcsinálták. Én oda többet nem viszem, pedig ott vettem az autót.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Kakaduku #40027 üzenetére
"Köszönöm a kioktatást."
Ha annak vetted, akkor ahhoz nem tudok mit hozzászólni.Kérdésed ez volt "van szervizre figyelmeztetés?" és nem az, hogy mikor jelez?
Kérdésed ez volt "létezik alacsony üzemanyag szint jelző?" és nem az, hogy mikor jelez?Válaszom ez volt: Persze, hogy létezik mindkettő
Ennyi! -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Régi swift 2002-es, a sedan első lökhírítója ugyan az mint ferdehátúé?
-
Kakaduku
senior tag
válasz
M_AND_Ms #40025 üzenetére
Köszönöm a kioktatást.
Elolvastam a kezelésit is, azonban sehol nincs benne, hogy mikor gyullad ki. 100 km hátralévő távnál, 5L-nél? Te ezt tudod? Benne van a kezelésiben?
Nem szoktam üresen járni az autóval, de egyszer fordult elő, hogy majdnem pályán maradtam vele, mert nem jelzett semmit és azt hittem hazaérek vele, vagy legalábbis városon belüli kútig. 4 liter volt a tankban mikor megálltam tankolni.
Ééééés, ugyanez vonatkozik a szerviz intervallum (olaj csere) szükségessége jelzőre is. Le van írva, hogy van, de mikor gyullad ki az nincs.
-
tomi5244
őstag
Utólagos motorháztató teleszkóp beépítésről mi a véleményetek? Vitarához találtam [link] (mondjuk kissé borsos), de Swifthez(2016) nem. Melyik autó hasonlíthat még a swifthez amihez jó lehet? Vagy nézzek univerzálisat?
Vagy jó lehet a vitarái is? Mondjuk újszerű autó révén nem sokat kell nyitogatnom, de aki ismer tudja, hogy nem vagyok valami erőbajnok és néha jól jönne, hogy nem kell nyújtózkodnom a pálcáért. 8-10e körül még adnék érte.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Kakaduku #40018 üzenetére
"2017-es Sx4 S-Crossban van szervizre figyelmeztetés (tudjátok kis ikon ami jelzi, hogy esedékes a szerviz), valamint létezik alacsony üzemanyag szint jelző? Még sosem találkoztam egyikkel sem."
Persze, hogy létezik mindkettő-....de a kézikönyvet nem olvastad át??? Vannak ám, benne hasznos infók is ...mint a te eseted is mutatja (sohasem értem, miért nem szánnak erre az emberek 1-2 órát, azok után, hogy megvesznek egy 5 millió körüli terméket....
Engem alapból érdekel mit is veszek/vettem, ténylegesen mit tud és azt hogyan és nem szeretnék semmiféle fontos dologról "nem tudni" )
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kakaduku #40023 üzenetére
Jó kérdés, nem néztem utána. Gondolom ahogy elő van írva az olajcsere km-re. Engem nem érint, mert úgyis mindig előbb viszem. Max akkor fog felvillanni ha nem nullázzák ki.
(#40022) Napfénysüti: Még csak kétszer voltam ott, de korrektek voltak és az autó mellett is ott állhattam. Amit kértem gariban cserélték, megcsinálták.... Lehetett választani hordós-flakonos olaj közt, de hozott olajjal sem zavarnak el ha megfelelő.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Napfénysüti #40020 üzenetére
Barta
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Suzuki szervizt Budapesten, ahol korrektül elvégzik az éves garanciális szervizt? Esedékes lenne pár héten belül. Gusztáv kizárva, bár ott vettem az autót, de többet oda nem viszem.
Más: 2017-es Sx4 S-Crossban van szervizre figyelmeztetés (tudjátok kis ikon ami jelzi, hogy esedékes a szerviz), valamint létezik alacsony üzemanyag szint jelző? Még sosem találkoztam egyikkel sem.
Köszönöm előre is a tippeket!
-
gubisadam
aktív tag
válasz
realist #40012 üzenetére
nézd meg hogy adnak-e hozzá minden gyári tartozékot:
-gyári szőnyeg szett
-eu pakk, elakadás jelző háromszög, láthatósági mellény (ez egy ilyen hosszúkás egybe tasak az egész)
-minden kézikönyv (autó + infotainment rendszer)
-defekt javító szettén nem mentem végig az autón rétegvastagság mérővel, de valaki ezt is csinálja.
-
GEPESZ66
veterán
Suzuki Ignis 1,3-nál azt vettem észre, hogy a hátsó karosszéria elemnél nagyobb lett a hézag (2-sel jelölt kép).
Eddig nem tűnt fel, gondolom akkor valami meglazulhatott.
A kerékhez benéztem, s azt látom, hogy a patentok a helyén vannak.
Így nem tudom, hogy mi lehet a gond.
Esetleg van ötletetek?
Karosszériással nézesem meg, vagy inkább a szervízzel? -
realist
őstag
Az S-cross pontos gyári felni méretét megtudnátok adni?
Amit tudok: 6.5x17; 5 x 114,3
Amiben nem vagyok biztos az az ET (45?) ill. a felni közép méret (72.5?)Van valami amire egyébként az autó átvételekor figyelni kell? (még nem vettem új autót
)
Alap dolgokat persze megnezek (papírok legyenek kitöltve stb.) ne legyen semmi sérült vagy karcos (ha az lenne akkor erről kell írni gondolom valami jegyzőkönyvet valami).
Valami egyéb? -
tboldi
nagyúr
Van még valaki, aki belém akar kötni?
-
Baku
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget, megoldást keresek:
98 utáni Swift.
Ha leengedem az ablakot (akárcsak egy ujjnnyira is), menet közben benzinszag lesz az autóban. Télen ha megy a fűtőventillátor, nincs szag, de ilyenkor már, ha jobb az idő, és kicsit leengedem az ablakot, azonnal jön a szag, hacsak nem járatom a ventillátort fullon ...
Az ok nyilvánvaló: Amíg túlnyomás van az utastérben, és a levegő áramlása és iránya egyenletesen állandó kifelé, addig nincs szag. Mihelyt ez megfordul, és a leengedett ablakokon a menetszél szívóhatást generál, megfordul az irány. Eddig ok..... DE!
1: Honnan a bánatos f@szból jön a benzinszag,
2: Hogy tudnám megszüntetni?Járt -e már hasonló cipőben valaki???
-
tboldi
nagyúr
válasz
realist #40001 üzenetére
Gyorsításkor, 2000-es fordulat körül tapasztalható volt egy kicsi megtorpanás az 1.4-es Boosterjetnél (de lehet, hogy az egyliteresnél is, nem tudom), ezt hivatott kiküszöbölni az update. Már egy jó pár hónapja elérhető, a márkaszervizek ingyen megcsinálják, ha ilyesmit tapasztal a kedves ügyfél.
És mint írtam, a legjobb tudomásom szerint az új szoftver kiadása óta már azzal gurulnak le a gyártósorról az autók, tehát ha most veszel/vettél autót, már nem kell ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest