Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
draco31
veterán
Hello!
Szabolcsban ABS tömb javítás merre tudtok? Ignis 2005-ös, pár napja kezdte el a mókát.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Pickit3
aktív tag
-
pjen
félisten
válasz draco31 #41203 üzenetére
Neten kéne keresgélni.Én is ott találtam egy direkt erre szakosodott egyszemélyes műhelyt.Két éve,oda álltam,fél óra kemény munka.3 év papíros gari,35k.Igaz Pest.Szerintem,ha közelebb nem Találsz érdemes akár Pestre is felhozni,hiszen megvárható.Össze kötöd egy kirándulással.
[ Szerkesztve ]
-
balaaa88
aktív tag
-
Zsocó
aktív tag
2005-os, 1.3-mas Swift-nel a fekpadal felengedese soron sipolo, vakum szeru hangot ad. A pedal erossege es a fekhatas tokeletes. Fekfolyadek csere utan, ami mar idoszakos volt, azutan is adott ez a jelenseg. Valaki tudna nekem ebben segiteni?
-
csaba1203
addikt
Kérdezném ha valaki ebben a hónapban kapta meg az új autóját mikor fizetett be rá?
Nem Vitarára hanem Swift,Ignis,Baleno gondoltam.
Kezd elfogyni a türelmem de az is lehet rossz kereskedőnél rendeltem meg az Ignis-em.
Januárban májusi átadásról volt szó.Május végén bementem azt mondták csúszik június elejére.
A héten szerdán hívtak,hogy talán július első hetében átvehetem.
Nagyon bánom már,hogy nem Vitarát rendeltem,mert azt már használhatnám és nem értem ezt az egészet.
Kíváncsi lennék,hogy máshol is így megy vagy még ettől is rosszabb a helyzet.
Legszívesebben visszamondanám csak,akkor bukom a foglalót.
Nem lehet mást tenni csak birka módra várakozni és bízni a csodában és ugye vigasztalódni,hogy a szocializmusban is 5 évet kellett várni egy zsigulira. -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
2005 swifthez lehet kapni olyan hátsó ködzáró búrát ami nem piros hanem átlátszó? Sötétben való tolatásnál szoktam használni, de sokat visszafog a piros búra.
-Wake up Neo!
-
kiskun968
tag
válasz csaba1203 #41209 üzenetére
Tegnap a Suzukiházban mondták, hogy Swift Sportot már rendelni sem lehet többet, egy fehér érkezik még hozzájuk, aztán náluk már nem lesz.
Angyalföld a világ közepe***Samsung Galaxy S23 Ultra*** Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm ***Honda Civic E:HEV Elegance 2024 ***
-
csaba1203
addikt
válasz kiskun968 #41218 üzenetére
Engem az egészben csak a hitegetés,ami bosszant.Ahányszor rákérdezek mindig tolódik az időpont és semmi konkrétumot nem tudok.
Ha májusban megmondták volna,hogy még két hónap csúszás lesz biztosan ráfizetek egy Vitarára és azt már használhatnám,mert kb annyi az átfutási ideje elméletileg. -
Zola007
veterán
Swift 2 szellőzőrácsai bírják a csiptetős autós tartókat?
pl. Basaus mágneses vagy Rock Gravity?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tboldi
nagyúr
Hű, mennyi rézpaszta!
Mondjuk nem a legjobb, mert szilárd részecskéket tartalmaz, ezáltal koptat. Én ilyen, kifejezetten fékszerelő pasztát használtam legutóbb.Nem mindenhol van, apum WagonR-én sincs. Milyen autó? Mennyire melegszik?
[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, főleg autópályás használatra (140 km/h GPS szerint) ajánlanátok új Swiftet? Olvastam hogy szuper a motorja, az úttartása és brutál könnyű a kaszni, de olyan érzésem van hogy városba találták ki. Autópályán mennyire stabil? Mazda 323F-ről váltanék, ami szuper volt autópályán, 4 tárcsafékkel, igaz 1100-1200 kg volt.
-
-
Kolty
aktív tag
válasz tboldi #41227 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Kicseréltem zsírra a fékcsuszkán a réz pasztát, megcsiszoltam a kengyelt.
Így is melegszik.
Viszont.
Tulajdonképp azt se tudom,h mi számít melegedésnek.
Ugyanis családban van egy másik swift is megfogtam leállás után 5 perccel a kerékcsavart, ugyanolyan forró volt mint a frissen összerakott fékes másik swifté. Valamint, mosóban dolgozó ismerősöm szerint sok autónak serceg mosásnál a féktárcsája ahogy víz éri. Szerinte normális, h melegszik.Amire még gondolok, hogy tudnék tenni, setleg a porvédő alatt is megkenhetném a dugattyut valamivel.
Mikor összeraktam az új karmantyuval, csupán egy kevés fékolajat kentem a karmantyura, dugattyura.
Egyébként a dugattyut elvileg meg kell-e kenni valamivel összerakás után? Vagy annyi a kenése amennyit kap belülről? -
-
laca891
aktív tag
Két fajta motorral van a szívó 1.2-es és a turbó 1 literes
Valamint a sport swift 1,4 turbóval.Nekem 1,2-es szívó van.
5. fokozatban, 4000 ford/perc -nél megy 150 km/h-val.A turbó motorok, szerintem simán tudják tartósan, napi szinten a 140 km/h sebességet.
Viszont egy nagyobb autó talán jobban fekszi az utat.
[ Szerkesztve ]
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
addikt
-
dnelb
veterán
válasz Dark Archon #41234 üzenetére
Elég egy golfba beulnod és érteni fogod miért nem való. Ülés sz*r, deréktamasz sincs, túl könnyű, zajos, dobálja az út, a szél, minden. Én SS-el jártam ami ülés futómű +2 szint mint a sima Swift, ajtók kivoltak szigetelve de még így se való oda. 2.5 óra után úgy szálltam ki mint akit agyonvertek. Persze akkor azt hittem ez ilyen, nem volt viszonyítási alapom annyira. Inkább egy vitara, scross.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dark Archon #41234 üzenetére
“nem való autópályára” - írtad. De ő nem ezt mondta.
A tartós autópálya használat egy másik szint, mint az, hogy néha megy valaki a pályán.
-
addikt
Nem valószínű, hogy ülök Golfba, de így már értem. Meg ültem én vagy 10 évig 2001-es Swift 1.3-ban, azzal sem volt szörnyű Bp - Kaposvár, persze nem rendszeresen. Mai napig megkönnyezem az érdi emelkedőt, ha arra járok a Vitarával. Ugyanakkor szerintem 2,5 óra egy s***el bármin kikészíti az embert.
German_TD: azt én tudom. Azt gondoltam, az 5 sebesség miatt nem alkalmas tartós pályázásra, mert akkor a Vitara sem.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
dnelb
veterán
válasz Dark Archon #41237 üzenetére
Most golfom van, 3 óra haza az út, szinte meg sem érzem.. Nagyon autó függő egyébként, 2019es A4 már 1 óra alatt osszetort annyira rossz ülése van. 3 felekepp állítható deréktamasz + labtamasz sem segített. A5 sportback viszont isteni.
[ Szerkesztve ]
-
laca891
aktív tag
válasz Dark Archon #41237 üzenetére
Mai Swiftek kicsit másak.
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Új Vitarában számomra szokatlan az irányjelző kar működése, kikapcsolása.
Körforgalomból kifelé, ha már tekerem visszafelé a kormányt, akkor a legtöbbször NEM kapcsol ki az index, hanem villog tovább, pedig én már rég egyenesen megyek.
Ez lehet csak nekem furcsa, mert az eddigi autóimnál nem tapasztaltam ilyet!
(^)(>.<)(^)
-
blakey
titán
Lehet, hogy feleslegesen és/vagy rosszkor kapcsolód be. Nem hinném, hogy másként viselkedne, mint egyéb autók esetében vagy netán a korábbi Vitarában. A 2017-esnél semmi gond nincs, jól működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
M_AND_Ms
veterán
3-at minden esetben villog. Ha csak kicsit lököd meg, vagy ha rendesen bekattintod, de gyorsan vissza is kattintod.
Ez utóbbit valahol a menüben ki is lehet kapcsolni, akkor ebben az esetben azonnal ki fog kapcsolni és nem fogja a minimum 3-at villantani.
Kézikönyvben olvass utána![ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Pickit3
aktív tag
válasz M_AND_Ms #41242 üzenetére
Szerintem nem a komfort indexel van baja, hanem hogy nem löki vissza a kar magát azonnal amikor elkezdi visszatekerni a kormányt.
Én inkább a refi kacsolóval nem vagyok tisztában a vitaránál, Régi suzukinál vagy toyotánál csak némán előre lököm és helyére "ugrik" míg a vitaránál be kell kattantani ami erős kattanó hanggal jár, de ez egyéni szoc. problem. -
M_AND_Ms
veterán
válasz Pickit3 #41243 üzenetére
Akkor lehet nem lett eléggé eltekerve a kormány (ez pont ilyen helyzetben el szokott fordulni)
Be kell menni egy üres területre, parkolóba és ott nyugodt körülmények között próbálgatni, ha ott is problémásnak tünik, akkor pedig szerviz.
Ennyi. Nem kell az ezen sokat tanakodni!Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
addikt
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Dark Archon #41246 üzenetére
Én nem akarom kikapcsolni csak próbáltam segíteni a topiktársnak.
Nálam is jó így. Annyira, hogy átállíttattam 4 villantásraAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Ma vettem át az új 2019-es GLX-es Swift-emet.
Haza út során akartam volna kipróbálni a tempomatot, de hiába állítottam be rajta bármilyen értéket, mihelyst levettem a lábam a gázról, már lassult is le a kocsi. Bezzeg a távolságtartás egyből működött, ott be is tudtam állítani a limitet, de mihelyst túl messze ért az előttem lévő, elkezdtem megint lassulni.
Mit rontottam el? -
válasz gyenesmartin #41248 üzenetére
Ha tempomatot használsz minek nyomod a gázt? Biztos user error van. A kijelzőn látod a set feliratot?
Nem véletlenül a "limit" funkciót használod? Olvass egy picit abból az 500 oldaból.
Bármilyen picit nyomsz a féken kiugrik.[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz gyenesmartin #41248 üzenetére
A kézikönyv mit ír ebben a témában?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6