Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Tüzesz szárkány 9. RÉS
Igazság szerint maga a rész 90%-a nekem ismét tökre tetszett, az utolsó 10% pedig megint meh...
Pár dolog:
1.
A legvégén Rhaenys miért nem ölte meg őket? Így mutatja meg hogy háború kezdődik, de ő mégis kegyelmes? MIÉRT? Ha háború lesz, akkor úgyis megkéne őket ölni. Áh, mindegy lehet időpocsékolás olyanon gondolkodni, amin az írók se voltak hajlandóak. Látszott hogy a rész írója és rendezője is nő volt, full impulzusos volt a fordulat 0 racionalitással. 2. Már az ugrások engem is megkavartak, a fiatal fehér hajú csajra rá kellett gugliznom, Helaena Targaryen...
3. Ser Harrold Westerling az atyaúristen, respect! A másik...a fiatal nyálgép, a nevét se írom le: FUJ.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
addikt
A sárkányos vége valami botrányosan szar lett szerintem is.
Go Gunners!
-
jonnyjoker01
veterán
Sárkányosdi E9
"Ring the bell when you have an answer" - Azt hiszem ennél határozottabb "no, fuck you"-t lehetetlen lenne összehozni. Vagy 5x újranéztem a jelenetet Számítottam rá, hogy valahogy így fog zajlani a trónöröklés, de hogy ennyire gerinctelenül... Nagyon kíváncsi vagyok mit szól az egészhez Rhaenyra és Daemon, popcorn betárazva jövő hétre
.
Egyébként elég mozgalommentes epizód volt, bár tetszettek az utcai felvételek, abból elég keveset kaptunk eddig, frissítő volt mint "új" helyszín. Mysaria egyre menőbb karakter, csak remélem tudja a helyét és nem vágja nagyobb fába a fejszéjét mint amivel elbír. GoT-ban már hullott volna a feje.Üdv. Johnny
-
Rigormortiis
veterán
válasz jonnyjoker01 #66305 üzenetére
Én csak azt sajnáltam, hogy igazából mindent az utolsó részre hagynak.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Rigormortiis #66307 üzenetére
Most ezt úgy mondod mintha ez lenne az első sorozat amit valaha láttál
Üdv. Johnny
-
Tasunkó
senior tag
A Hobbit nekem olyan mint a Forma-1. Egyszer moziban, 2x kanapén aludtam rajta. 3 része van. Az okok köztudottak, szét volt húzva stb. A PoR befejező része nagyon ott volt,
.ahogy minden részlet összeállt fantasztikus jól sikerült összefogni, masszívan a hatása alá lehetett kerülni.Nem voltak túlzottan komplikált részletek, de akkor is [ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
OgreImre
senior tag
válasz jonnyjoker01 #66305 üzenetére
A nyomorék lábfetisiszta nem Mysaria házát gyújtatta fel? Más. Amúgy Helaena Targaryen bolond/zakkant? Volt egy mondata, hogy "a padló alatt valamik laknak" vagy valami hasonló. "And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
CptAdamica
veterán
Unalmak Háza e9:
Egyfelöl vicces, hogy itt tényleg szabadon gyilkolásszák a különböző házak nemeseit és semmi következménye nincs, az egész fejet hajtás egy nagy színjáték, sokat ér a nemesek tekintélye... Másrészről meg megint nem történt semmi az égadta világon. Megint csak a pofázás, hogy akkor most az én fiam lesz a trónon, aki eltűnt, megkeresték, megkoronázták, majd az utolsó 2 percben a sárkány felfúrt a kőzeten át a trónterembe és elrepült. OK. Értem, hogy a Gyűrűk Ura sem volt tökéletes, de akik szerint ennek a sorozatnak van sztorija, azok ne igyanak többet. [ Szerkesztve ]
Megyen!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz OgreImre #66311 üzenetére
Nekem nem esett le hogy mit gyújtottak fel, gondoltam is magamban ez biztos fontos, na viszont akkor RIP. Helaena biztos látnok, mert végig a sorozatban folyamatosan tett utalásokat amik bejöttek. Larys is megjegyezte lábfétiselés közben hogy vannak még hozzá hasonlók amikor az információ szivárgásról beszél. Szerintem ez egyenesen arányos azzal hogy normális emberekhez képest "bolond", nehezen értelmezi hogy közvetlenül körülötte mi folyik mert a "látomásaiban él". Legalábbis én így látom. [ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
S e t h
nagyúr
válasz Phoen|x #66304 üzenetére
Szerintem George R. R. Martin is készült, hogy magához nyúl, mint a lábfétises cripple, aztán csalódottan rakta el a vazelint és a zsepit.Telefonos böngésző és a spoiler kijelölés.......
A harc folytatódik.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ígyvanferi
addikt
Tök jó ez a sok-sok kreatív alternatív cím a két ominózus sorozat esetében. Izgi lesz hsz.-eket keresni a témában...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bagyulajuve
addikt
válasz VágniValó #66302 üzenetére
simán meglehetett volna úgy oldani, hogy amikor látják a sárkányt, valami hátsó lépcsőn egy rejtett terembe mennek és ott átvészelik a helyzetet, amíg a katonák el nem zavarják a sárkányt, így nem lett volna ez a számomra is logikai bukfenc így tényleg gáz lett a vége...
Resistencia eterna
-
nitro16
senior tag
Sheridan gondoskodik az utánpótlásról. Tulsa King [link]
-
Bad Pritt
félisten
válasz bagyulajuve #66319 üzenetére
Hátha adnak némi magyarázatot a kövi részben. Két dolgot tartok elképzelhetőnek,
egyrészt anyai ösztön, Alicent is ezzel akarta manipulálni, mikor bement a szobájába, másrészt nem akarta likvidálni a királyi család (saját családja) jelentős részét, ezért csak megfélemlítette őket. Az egész konfliktust, mint azelőtt az összes többit is, a sárkányok fogják meghatározni és az előny jelenleg a feketéknél van (ekkor már 6v3 elvileg), hiába van ott a másik oldalon Vhagar, szóval ekkor még joggal remélhetik, hogy a zöldek nem akarnak nyílt konfliktust. Mondjuk szerintem el fogják felejteni az egészet és marad ilyen plothole befejezés.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
Severance / Különválás (2022)
Gondolkodtam, hogy mit / hogyan írjak erről a sorozatról, mert ha bármennyire belemegyek, akkor sokoldalas esszé lesz belőle, és azzal semmi kedvem időt tölteni, úgy felb***ott az utolsó epizód. Szóval csak bulletekben:
- Remek elmerokkant alapötlet, nagyon erős világépítéssel támogatva
- Szuper képi világ és zene
- Nagyon magas színvonalú első epizódok
- Nagy rejtély a háttérben, amit a készítőkcsak lebegtetnek, és az utolsó részre határozottan az lett az érzésem, hogy nekik sincs gőzük se, mi is a nagy titok
- A már sok sorozatban látott stagnálás az utolsó epizód felé közeledve
- Rettenetes szezonzáró, ami a hatásvadászás kedvéért . Volt benne egyfelrúgja a világ addig gondosan lefektetett szabályainak a felét, és idiótát csinál a karakterekből , ami kifejezetten jó volt, de összességében szinte semmivel nem lettünk okosabbak, a karaktereknagy reveal (Helly) , a nézők pedig kaptak egy orbitális várjadparasztakövetkezőszezont típusú cliffhangert. Én személy szerint utálom az ilyesmit, but ymmv.innie énjei kinéztek a nagyvilágba, csak éppen minek Az első 5, esetleg 6 epizódig bezárólag a sorozat egy sima 9-es lett volna. A maradék ezt alaposan lerontotta, összhatását tekintve talán 7/10. Kár, mert állati ígéretesen indult...
#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Bad Pritt
félisten
-
brownus
veterán
Biztos volt már említve, Rome , [link] sorozat. Hát ez valami csodálatos 😀, remek szórakozást nyújt. 2. résznél járok, és teljesen beszippantott. 2 évad, míg itthon fekszem a héten be is fejezem. (2x12 EP)
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #66330 üzenetére
Imádom, ritka mostanában az, hogy így magával ragad valami. Tök jók a karakterek, brutális de közben meg vicces is a történet.
Simán esélyes a top10es listára...[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz bagyulajuve #66330 üzenetére
Nem néztem meg hány évados és a 2. évad végén azt vártam volna hogy van következő, és nem volt.
-
-
Ijk
nagyúr
Én nem értem ezt a Sárkányos sorozatot.
Nem vagyok történész, de úgy gondolom egy várható trónöröklési háborúban már korán elkezdődik a táborok kialakulása, lapok osztása. Nem úgy megy hogy összeterelik az összes ház fejét a csarnokban akik becsicskulnak vagy megölik őket. Pontosan tudjuk a Trónok harca első évadából milyen következményei vannak ha egy uralkodó ház vezetőjét lefejezik. Sehol nincs a GoT első évadainak politikai sakkjátszmája. A rész nagy része arról szólt hogy a kispöcs elkódorolt, akit ugye elraboltak. Égvilágon semmi jelentősége nem volt az egésznek, azon túl hogy meg kéne koronázni sebtében, mert hát az öreg utolsó szavával valami Aegont akart királynak, teljesen mindegy mit tett előző 20 évben, és kinek fogadtak esküt a hűbéresek, ki volt behirdetve a népnek. Az elrabló meg visszaadja a kölköt ha nem lesznek gyerekviadalok, becsszó nem lesznek de adjátok a kölköt. Tessék. LoL Zárásként természetesen senki nem őrizte a sárkányt, és a legrövidebb, legkönnyebb út a csarnok padlózatán vezetett ki. Ahol pedig ott volt a lehetőség egycsapásra véget vetni egy évekig elhúzódó örökösödési háborúnak, dehát a következő részeknek is szólni kell valamiről. Gagyi. /人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
volandy
senior tag
May it please the court.A jog nevében. Dél koreai sorozat. Nekem nagyon tetszett! Rendben van, hogy ő ölte meg őket, kb lehetett is sejteni!
Nézi, látta valaki?
De miért ölte meg?
Ha utaltak is rá a sorozatban én elvesztettem a fonalat. Annyiszor ugranak az időben illetve ez ennek az apja, ő annak az anyja, kimentek amerikába, egyedűl jött vissza. Ő neki a gyereke, de letagadta. A főszereplő csajszinak kb két nagyapja van. -
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
A Targaryen-nek nem tűzállóak?
Daenerysből kiindulva.
Üdv -
Janaboy
Topikgazda
Srácok a spoiler gomb elromlott?
Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest