- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
CptAdamica #78161 üzenetére
Soha nem voltak tűzállóak, a könyvekben sem esett erre való utalás. Dany is csak akkor, fogjuk a vérmágiára, ami előtte zajlott, de szerintem csak írói lustaság volt nem megmagyarázni ezt a dolgot. De még ha azok lennének is, a sárkánytűz más tészta. Gondoljunk csak az első évad szuicid jelenetére.
[ Módosította: radi8tor ]
-
nagyatt
tag
válasz
CptAdamica #69957 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. Semmi hozzáadott élményt nem nyújtott nekem ez sem már.
-
Louro
őstag
válasz
CptAdamica #69411 üzenetére
Ennek a résznek akkor láttam volna értelmét - játékkal nem játszottam -, hogy
De így karakterfejlődés nem nagyon volt.ha előtte egy normális lány lett volna. Majd a harapás hatására kétségbeesett lesz és a láncraveréssel együtt ilyen flegmává, aggresszívvá válik.
A sztori pedig nem haladt. Nem is hinném, hogy a ilyen mértékű kibontása a történetet meghatározza. Hacsak nem a legelső gombás betegharapás eredetének , akinek köszönhetik majd az ellenszert. Bár ez meg oltári nagy blődség lenne.harapta meg -
paatrick
őstag
válasz
CptAdamica #69318 üzenetére
-
válasz
CptAdamica #69253 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem hiszem el, hogy ne lenne jobb a játék. A legtöbb könyvadaptációnál is sokkal jobb szokott lenni az eredeti könyv. Viszont mivel nem ismerem a forrást, ezért nincs bennem kényszeres elfogultság a forrás felé, ténylegesen sorozatként tudom értékelni, nem adaptációként. Utóbbiként szinte kb minden rossz.
-
válasz
CptAdamica #69248 üzenetére
Nekem nincs semmi nosztalgiabomba, mivel sosem játszottam a játékkal és nem is érdekelt. De attól még működik, mint sorozat, s viszonylag magas szintet hoz (nyilván nem ilyen 10/10).
Aki olyat akar, mint a játék, az játsszon a játékkal.
-
zozika84
őstag
válasz
CptAdamica #69248 üzenetére
És ennél többet sajnos nem is tesznek az ügy érdekében. De látod a beetetett tömegnek ez is elég a 10/10-hez...
-
paatrick
őstag
válasz
CptAdamica #69230 üzenetére
Last of us E6
Persze hogy jobban működik a játékban az egész itteni rész. Hisz erről szól a játék, az akcióról, a fertőzöttekről, hogy sokszor éppenhogy megússza egyik vagy másik szereplő, mert sehol sincsenek biztonságban. Ezt mondom már az eleje óta, de le vagyok hurrogva hogy nem értem a drámát
És akkor elérünk ide a sorozatban, kivágtak minden akciót, talán 1x voltak veszélyben, telerakták felesleges mellékkarakterekkel, nyilván hülyén jön ki az egész. A kapcsolatuk se épült ki ezáltal, így be kell dobni egy ilyen hirtelen isteni pálfordulást mindkét féltől, és még sokan ezt is megmagyarázzák hogy milyen jó volt -
Tasunkó
őstag
válasz
CptAdamica #69085 üzenetére
A játékban erősen lánya halálára volt felfektetve az első etap, lényegében annak a drámájából való észhez térés, az utána is sokkolt, és az azt követő történések tolták szép lassacskán a háttérbe, de vastagon a levegőben maradt. Namost ez az első chapter visszaadása a sorozatban semennyire sem sikerült, az első két rész rossz hangsúlyokkal rontotta el, a harmadik meg totál szétbarmolta, mert ugye eminens módon kell felmondaniuk az érzékenyítést. Ettől még nézhető, csak ugye kár volt érte. Engem már a Jet Li féle Hero-ra emlékeztetnek ezek a magasságok, ugyanakkor az a kínai komcsi propaganda ellenére jó film maradt. -
Zoltn
senior tag
válasz
Szerintem pont fordítva volt mint ahogy írtad. A sorozatban sokkal erősebb volt a kislány haldoklása. Nekem fájt ahogy kiabált a fájdalomtól. Max azért érzed a játékot jobbnak, mert azt láttad először, és a sorozatban már nem hatott meg az újdonság ereje, nem?
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
Spoiler!! Figyeljetek már oda jobban!!
Köszi! -
válasz
CptAdamica #69029 üzenetére
De ez nem meleg kérdés. Akkor gondolom szerinted heterókkal se működött volna. Innentől kezdve viszont nem is woke-kérdés a probléma. De amúgy igen, ebbe bele lehet kötni.
-
válasz
CptAdamica #69008 üzenetére
De ez még mindig ugyanaz a primitív megfejtés, hogy van benne "speciális identitású" szereplő, tehát woke.
-
válasz
CptAdamica #69004 üzenetére
Mi erősebb, a wokeság?
Esetleg az nem lehet, hogy te nem érted, hogy mi woke és mi nem az?
Az nagyon primitív megfejtés, hogy ha egy filmben vannak "speciális identitású" szereplők, akkor már woke.
Ez ugyanaz a buta logika, mint amikor a 99% fehér hetero szereplős filmre mondja valaki azt, hogy rasszista.
-
freeknight
őstag
válasz
CptAdamica #68611 üzenetére
Szerintem nem jó színésznő, olyan mintha csak monoton hangon felolvasná a forgatókönyvet. Ami sajnálatos mert nőhöz képest nagyon különleges orgánuma van.
Én már a Fringe-t is csak szinkronosan tudtam végignézni emiatt, ilyet pedig ritkán csinálok. -
törölt tag
válasz
CptAdamica #68587 üzenetére
Abby nő, a transz karakter az íjászgyerek volt -
Janaboy
Topikgazda
válasz
CptAdamica #68567 üzenetére
Igazából ez két oldalú dolog.
Egyrészt tök igazad van, hogy ennyi mindent kihagytak a játékból és ezek eléggé látványosak is lettek volna.
Másrészt ha jobban belegondolunk később a játék szerint (eddig) már nem találkozott Billel, szóval itt volt némi szabadkéz, hogy építsék fel a sztorit.
És ugye a játékban is van itt meleg szál.. -
Golyo69
senior tag
válasz
CptAdamica #68537 üzenetére
Dettó...nem ertem miert kell....
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #68343 üzenetére
Amúgy tökre rákészültem, hogy
De nem panaszkodom mert legalább pörög a sztori. Kíváncsi vagyok lesz-e igazán komoly változtatás a sztoriban.mennek be majd abba az egymásnak dőlt házba mint a játékban erre menjünk másfelé hát dik. Jó nagyot átugrottak amúgy a játékmenetből, néztem volna több akciót meg osonást azért. -
törölt tag
válasz
CptAdamica #68347 üzenetére
Reálisabb mint mikor a Walking Deadben sorra osztják a fejeseket és csak akkor megy mellé egyetlen golyó két szezononként ha dramaturgiailag fontos
-
Mik76
senior tag
válasz
CptAdamica #68347 üzenetére
Masreszrol viszont
nem ertem hogy fel meterrol hogy nem lehet a meg nem riasztott clickert FEJBEloni?? Ez ilyen wtf... -
paatrick
őstag
válasz
CptAdamica #68343 üzenetére
Ne viccelj a leglényegesebb játékmechanikát is átemelték. 10 lövésből vagy 3 talált
-
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica #68172 üzenetére
megnéztem az első részt. a játék sztori követése teljesen jó, és a kivitelezés is.
a színészekkel viszont nagyon nem vagyok kibékülve, nekem ők sose voltak szimpik másik produkciókban sem, ez itt sem változott -
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica #68139 üzenetére
nabaszki. ennyire követi a játékot? most dilemmázok hogy a sorozatot nézzem vagy várjam meg a játékot míg kijön pc-re. csak a játék első fél óráját ismerem, azóta nem néztem tovább/ nem olvastam róla mert tetszett és nem akartam spoilerezni ha majd egyszer végigjátszom
-
törölt tag
válasz
Eleve miért magyarul kezdted?
-
válasz
WTF is TLoU? FEIOJ SD ESOI DL PTZR?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nem tudtam mi a baj vele, de akkor a szinkron.
-
negyven2
veterán
válasz
CptAdamica #67764 üzenetére
Bár szerintem is a Netflix hozzáállása a produkcióihoz 2019 után szerintem megváltozott, azért azt nem szabad elfelejteni, hogy ők legalább még most is bevallják azokat a műveket is, amiket más egyből dobna. Csak most már ha nem hozza a számokat akkor nem adnak második úgy második esélyt mint régen.
Ez kb. A FOX effektus, amit úgy kell érteni, hogy régen őket szidták, hogy miért kaszáltak el olyan sorozatokat mint pl. a Firefly, miközben azért azt a sorozatot más csatorna valószínűleg még a Pilot fázis előtt dobta volna.
-
válasz
CptAdamica #67483 üzenetére
Így van! Hogy mondjak pozitív példát a frissebb sorozatokból: Severance.
Senki nem panaszkodott rá, miért? Mert méltósággal volt a szál bemutatva és nem tolták túl a sztori kárára (looking at you Sandman!!!)De, menjünk vissza nagyon sok évet: Six Feet Under (Sírhant művek). Ennyi.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
CptAdamica #67475 üzenetére
Meg a nő is azért vált vallási fanatikussá (plusz kattant meg egy kissé), meg a férj is azért lett pap. Szóval egy egész család backstoryja ezen függ és a "jelenben" is a döntéseiket ezen esemény alpaján megváltozott világnézetük és értékrendjük szerint hozzák. Magyarul ha ezt kiszednék, akkor a teljes család karaktereit újra kéne írni ami pillangó effektusként hozna magával egy csomó más dolgot is a sorozatban. Ergő messze nem értelmetlen húzás. Értem én hogy a berögződéseket valahogy meg kell magyarázni, de már kezd rohadt unalmas lenni ez a téma a topikban. -
Mik76
senior tag
válasz
CptAdamica #67475 üzenetére
Ami lassuk be nem egy legbol kapott gondolat hanem teny. Viszont korantsem csak a srac seruleserol szolt, hanem konkretan a csalad hatter sztorija, ahogy mindenkinek megvolt az oka amiert nem mehetett csak ugy vissza. -
Mik76
senior tag
válasz
CptAdamica #67459 üzenetére
A lany terhessegerol mintha elfeledkeztel volna. -
Tasunkó
őstag
válasz
CptAdamica #67459 üzenetére
11 éves gyereknek jó a Wednesday? Vagy felnőtt sorozat, szóval véres meg minden?
-
Louro
őstag
válasz
CptAdamica #67292 üzenetére
A
nélkül sokkal jobb is lehetett volna. Igaz nem vett el, de nem is adott a történethez. Tényleg ennyire kötelező már a Netflixnek ez?meleg vonal -
thomeef
őstag
válasz
CptAdamica #67298 üzenetére
Adjuk meg az esélyt a készítőknek hogy tudják mit csinálnak. A csernobil sorozat szerintem elég referencia hozzá
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #67302 üzenetére
És viccet is csinálnak belőlük.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #67298 üzenetére
Egy 25 éves színésznőnek?
-
Jim-X
őstag
válasz
CptAdamica #67292 üzenetére
+1
-
válasz
CptAdamica #66556 üzenetére
Mindenre is vonatkozik, sőt a történetnek is része, ilyen gagyi politikai utalásokkal, pl a gyűrűsben az elveszik a munkááát téma.
Hát csak magamat tudom ismételni: nem attól lesz woke a sorozat, hogy van benne jópár speciális identitású karakter. Akkor már az eredeti Game of Thrones is woke. Nemrég kezdtem el újranézni. Tele van erős nőkkel, melegekkel, sőt vannak pár feka is, pl Salladhor Saan se fekete a könyv szerint.
-
válasz
CptAdamica #66532 üzenetére
+1000
-
válasz
A sárkányosban legfeljebb annyi woke dolog van, hogy Velaryonok bőrszínét átírták feketére. Hát nagy cucc, bárcsak ennyire lenne woke minden.
Nekem is péniszem ki van a woke-kal, de te nagyon leegyszerűsíted a kérdést, nagyon rossz megfejtéssel. Nem attól lesz woke egy film / sorozat, hogy vannak benne erős női, fekete vagy LMBTQIDDQD karakterek. Hanem ETTŐL.
-
válasz
A faszikám a könyvben is meleg volt. -
Sz. Géza
aktív tag
válasz
CptAdamica #66515 üzenetére
Ez amúgy is már a sorozat ferdítése mert
eredetileg Aemond meg akarta ölni Lucerys-t ("Elveszem a szemed, vagy az életed") és nem a kezelhetetlen Vhagar támadta meg őket Aemond akarata ellnére. -
Sz. Géza
aktív tag
válasz
CptAdamica #66459 üzenetére
Az combozás ha valaki (nem mondom ki, hogy kicsoda, tehát bárki lehet) menekül az életéért?
-
Ragnar_
addikt
válasz
CptAdamica #66489 üzenetére
Azt azzal lehetett magyarázni,
hogy az első sárkányt vártlanul érte, a második már számított rá, és a nap felől támadott, így nem tudták rendesen becélozni, ha jól rémlik. -
k-adi
nagyúr
válasz
CptAdamica #66468 üzenetére
"kicsit paraszt beszólásnak is gondolom."
mert az is volt
kiidegelte magát az ügyeletes HotD fan -
válasz
Még nem láttam a részt, de örülök, hogy ismét kiemeli valaki Paddy Considine-t. Ez a hapsi minden dícséretet megérdemel, remélem óriásit rúg a HotD a karrierjén és sok jó drámai szerepet kap majd. Valami jó kiégett, félalkesz nyomozóként nagyot mehetne egy jó noir detektív sorozatban
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Most ezt abszolút nem csesztetésből mondom, de ez már a sokadik kommented a témában, ami alapján az az érzésem, mintha nem is figyelnél arra, ami a képernyőn zajlik.
Vagy ennyire szar a virágbolti felirat?
A kisgyerek nem akart combozni, el akart menekülni, viszont a kissárkány nem hallgatott rá, aztán amiatt a kis tüzes büfi miatt vadult be a nagy, aki meg Aemondra nem hallgatott utána. A két srác kb. statisztált az egész helyzetben. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Azzal a jelenettel az erejét akarták megmutatni, hogy képes rá.
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz
CptAdamica #66135 üzenetére
Van aki szerint így is unalmas. Ha még jobban részletezik a sztorit, még több szereplő jön elő, akkor meg azon akadtak volna ki egyesek.
– Van akinek nem lehet a kedvére tenni!
– Jézus is pont ezt mondta -
paatrick
őstag
válasz
CptAdamica #66132 üzenetére
Mégis mitől
uncsi? Minek kéne szerinted történnie hogy ne legyen uncsi? Folyamatos öldöklés vagy mi? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
CptAdamica #66132 üzenetére
BarátokSárkányok közt:Ennyit öregít a sebhely meg a szemfedő
.
De amúgy tényleg fura, pedig a színészek közt is van 7 év különbség Aegon javára. -
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #65923 üzenetére
Ugyanez nálam is LG oleden. Mikor
, akkor hirtelen sötétebb lett a kép, megmozgattam a távirányítót és újra látható lett. Kicsit béna dolog, de legalább nem maradt láthatatlanul sötét.Rhaenyra meg Daemon sétálgattak a parton, Aemond meg ott a dombok közt mászkált -
Sz. Géza
aktív tag
válasz
CptAdamica #65921 üzenetére
Dolby Vision, OLED-en teljesen rendben volt.
Én mondjuk más sorozatokban pont azt röhögöm, mikor éjszakai jelenetben, a szereplő mindig olyan pompásan meg van világítva ("ki tudja honnan"), hogy érdekes módon azon nem sír senki, mennyire irreális.
-
k-adi
nagyúr
válasz
CptAdamica #65884 üzenetére
"nincs ezekben a
valamilyen beépített lopásgátló?"sárkányokban
hogy micsoda?köszi, rég nevettem már ilyen jót
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #65884 üzenetére
A sárkányok bonding alapon működnek, ha a nagynak nem tetszett volna a hülyegyerek, akkor simán megpörköli, de nem tette. -
Miklós315
aktív tag
válasz
CptAdamica #65662 üzenetére
Hát azért könnyebben lenyelek egy teljesen fiktív, több ezer éves tünde "mageknight" részéről egy trollt, mint egy direkt nagyon földhözragadtan "archaikus" indiánylánynak egy fiktív űrharcost, aki előbb - valóban -
legyakja az egész környéket, hogy aztán gondolkodás nélkül fejbe lője magát... -
Bad Pritt
félisten
válasz
Teljesen jogos, a Gyűrűk urában is voltak buta jelenetek, de pont ez a gond a sorozattal, hogy ott tartunk, hogy részről részre a buta jelenetekhez kell hasonlítani, nem a jobb részleteihez.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Igen azért Jacksonnak is sikerült baromságokat belecsempészni.
Hobbitba fokozatosan, nem is került be nálam de nagyon másnál sem a klasszikusok közé. -
válasz
CptAdamica #65654 üzenetére
Ha női karakterek állnak középpontban, akkor egy film / sorozat már feministának mondható. Ezt lehet jól meg rosszul is csinálni. Előbbire példa a sárkányos, utóbbira a gyűrűs, habár az tény, hogy általános értelemben kevésbé feminista, de woke értelemben meg nagyon az.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Jó a hasonlítás, mert a Prey-ben
. A Rings of Powerbena farkas, a medve, a franciák és a többi indiánus azért már meggyepálták a kiscsaj előtt, úgyhogy lehet azzal érvelni, hogy már nem volt ereje teljében a predator a troll összecsomagolta a teljes tündebandát, mire megjelent Galadriel és ugrabugrálva szétszabdalta. Nem feltétlen az a probléma, hogy Galadriel jobb, mint a többi tünde, númenori és egyéb szereplő, mert Aragorn, Legolas meg Gimli is sokkal jobbak voltak a többieknél, hanem a kontraszt és ahogy ezt bemutatja a sorozat. -
S e t h
nagyúr
válasz
CptAdamica #65651 üzenetére
Részben megértem azokat a Rings of power dzsihadistákat, akik őrjöngenek a sorozat miatt, mert ha náluk a tolkieni regények olyanok mint a Biblia és a trilógia is ott van közvetlenül A remény rabjai és a Keresztapa mögött, akkor máris érthetővé válik a lepontozás.
Engem nem érintett érzékenyen, mert nem kedvelem sem a könyveket, sem magát a trilógiát, ergo nincs meggyalázták a gyermekkorom érzés. Nekem Tolkien későn jött, plusz túl terjengős, nálam a karakterek töltienek ki egy világot és nem maga a környezet. Ahol Galadrielnek vagy Gandalfnak kellene lennie, ott nálam Drizzt, Bruenor, Wulfgar, Tanis, Raistlin és Tasslehoff Fúróláb van.
Engem nem zavar egyik sorozatban sem a girl power, vagy mondjuk úgy, nem zavar annyira mint az Végtelen háborúban a pillanatnyi vágóképben a pindur pandúrok.
Mondjuk az afro törpéken, elfeken jobban felhúztam a szemöldököm, értem én a sokszínűséget, de nincs semmilyen hátterem arról, hogy ők mitől barnultak le. A tolkieni világ is jobbára arról szól, hogy ember embernek, akarom mondani más fajnak farkasa, nem nagyon keverednek és gyanús mindenki, aki nem a mi almunkból való, ehhez képest csillámpóni színben pompáznak egyre többet. De ezzel együtt nézem a sorozatot, mert fantasy és az nekem hívószó.
Talán annyival másabb mint a sárkányos, hogy itt nincsenek nagyon átmenetek a személyiségekben sem, az elfek porcukrosat xarnak, az orkok meg élő kiscicákat esznek az agyvelő mellé. Itt vagy pure good, vagy evil mindenki is.
Viszont van egy összhatásban és részleteiben bemutatott olyan világ, amiben azért el tudok veszni, mert gyermekként kb. ilyennek képzeltem el egy fantasy világot.Ehhez képest a sárkányos meg az intrikák tárháza, ahol egyik pillanatban kapsz egy rózsát, amit a következőben a szemedbe tolnak. Igen ám, de ezt is láttam már, a Trónok harcában, és ahhoz képes nem mondanám, hogy ebben többet kaptam.
Kapunk egy másik történetet a világban, de nincs már hú, meg azta, ez igen, sőt engem most kicsit el is vesztetettek ezzel a 10 éves léptetéssel, mert elvesztettem pár karaktert.
Szóval mint fantasy oké mindegyik, de nem fenntartások nélkül, nézem, elvagyok velük, de pl év végén ha eszembe jut, hogy az évben volt egy 1883, vagy Better Call Saul lezárás, akkor na, szóval érted.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Igen.
Mondjuk a Prey nem volt olyan rossz, pár bosszantó elemtől eltekintve. -
válasz
CptAdamica #65537 üzenetére
Legyen tánc!
-
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica #65409 üzenetére
criston
bele van zúgva a kiscsajba, és azért verte szét a búzát mert ő nem akar ilyen játszadozásba belemenni, hanem neki a csaj kell. és mivel a búza ment oda alkudozni vele, ezért az ő pofáját verte szét idegállapotba
még hetekkel ezelőtt elspoilereztem magamnak youtube videókból hogy mi várható, eddig 90%ban úgy történik minden mint (gondolom a könyvekből van az infó) ahogy le volt írva. -
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #65407 üzenetére
A Daemonos részre:
a Lannisterek ezt csinálták nyolc évadon át GoT-ban, egyszer jópofiznak, aztán halálosan fenyegetik egymást akár ugyanazon részen belül. Engem Ser Criston jobban zavar, nem tudom hova tenni a karaktert jelenleg, egy generic szépfiúból akarnak komplex, feltörekvő legkisebb herceg karaktert csinálni, de eddig nem igazán működik. Illetve azt nagyon furcsállom, hogy habár békeidő van, de úgy hullanak a nemesek, mint a legyek, az első részben a lovagi tornán is meghalt legalább egy, Rhaenyra kisfiú udvarlója is kinyírta a neki bepofázó gyereket és most Laenor pasija is elhullott, látszólag mind következmények nélkül. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
CptAdamica #65392 üzenetére
Itt az idő belenyugodni, hogy ez egyelőre egy beszélgetős sori. Lassú, nem úgy fest, hogy máris tudni lehet ki a gyilkos. Vagy, hogy van-e egyáltalán. Úgy nézem a többségnek alapvetően bejön, vagy legalábbis sokkal kevesebb komoly problémája van vele, mint a gyűrűpöckölőssel. Nekem kicsit túlságosan picsogás-közeli volt ez a rész,
de szerencsére voltak khm... történések, melyek ezt kompenzálták.a szomorkás romantilkus vonal különösen, Bár a szép tradíciójú esküvői mészárlás nem kicsit volt wtf ezalkalommal.
A parókák végtelenül cikik, az fix. -
válasz
A ki lesz az apa is érdekes kérdés, akárcsak szegény Cartman esetében.
-
válasz
Semmi nem történt? Meg eleve butaság ilyen kérdést feltenni, hogy most ki az ellenség. Ez nem az Avengers.
-
Miklós315
aktív tag
válasz
+1
Szép, de nem finom...Számomra kisszerűnek hat, maximálisan "spin off" (amolyan kicsi mellékküldetés) érzete van, több helyen tökbuta is (pl. ez a
karakter-szál miabánat??).Criston Cole
Hiányzik valami "nagy" a háttérben, ami felé tartanának (merthát civakodnak a trón körül... nagy kaland, és dögunalmas meg piti az egész 5 óra filmidő alatt), közben nyomják a is, de minek?? Már láttuk, francot érdekli... (akinek eszébe jutott ez az összekötés, meg erőltetés, az egy idióta, eltiltanám a szakmától, akkora potyaöngól).misztikus jósolgatást
Karakterek is maximálisan középszerűek (érdektelenek, nincs egy Kisujj/Varys (keverőgépek jó jelenetekkel, masszívabb játszmákkal), de egy Ned Stark/Jon Snow se (aki szimpatikus lehetne), sőt még a csajok is dögunalmasak (se egy echte vadóc Arya vagy egy álmodozó Sansa), a "legkarakteresebb" a király, de az meg egy hülyeA többi szürke jellegtelen, alig kibontakozással (díszlet mindenki).
A Crabfeeder legalább nem ...nyolc évadon át jött hátbameg hihetetlen, hogy mennyire semmit nem kezdenek semmivel...
A másik "nagy fantasy sorozatnál" eggyel komolyabbnak hat, de eddig vérszegény bőrlehúzásnak tűnik. Kár.
Remélem, csak a kezdése ilyen és durván beindul, felnő, elmélyül (karakterek, keverés-kavarás terén). -
Narxis
nagyúr
válasz
+1
Nagyon lagymatag sorozat ez, a GOT árnyékának a közelében sincs, főleg ha az első 4 évadot nézem. Ez az első évad itt olyan mint a GOT 8. csak ott már hozzád nőttek a karakterek itt meg egyik se érdekes.
-
válasz
CptAdamica #65254 üzenetére
Volna rá igény?
-
wolf88
aktív tag
válasz
CptAdamica #65012 üzenetére
Aragorn nem lehet,mert 2-3000 évvel járunk korábban.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
CptAdamica #65012 üzenetére
Biztos lesz valami komolyabb szerepe még, mert eléggé úgy lett behozva, hogy nem egy "eldobható" karakter... de márcsak az időtáv miatt sem lehet ő. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
CptAdamica #65007 üzenetére
Szerintem jól indult... ezis és a Trónok is... ha tartják ezt a szintet kiváló ősz lesz ez nekem.
-
WayneGace
őstag
válasz
Nagyjából 250 millió dollárért vették meg a jogokat. És az csak a jog, semmi gyártás, marketing. Biztos jópár évad lesz és gyanítom lesz több sorozat. Főleg, ha sikeres. Valószínű az lesz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Nyolc.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
CptAdamica #64838 üzenetére
Úhh, felgyorsulnak itt az események szeptembertől.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #64838 üzenetére
Az az egész jelenetsor baromi hatásos volt,
bár Caraxes hangja érdekes, mikor megjelent Daemon mögött, ez a vinnyogó sípolás kicsit idegennek hatott egy ilyen lénytől, kicsit olyan volt, mint Obi-Wan hátasa a Revenge of the Sith-ben. -
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica #64717 üzenetére
trailerben 2 van.
2:15nél a lépcsős részen két szőke negro van
[link]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
CptAdamica #64717 üzenetére
Mivel a GoTban eddig is mindenki kefélt mindenkivel, azzal a vonallal nem lesz kiugró probléma
Rasztafári meg hátha elpatkol évad végére. Láttunk már ilyet.
Amúgy engem a parókák zavarnak, mint dizájn elem. Nagyon műanyag mind, kivétel nélkül. De nagyobb baj sohse legyen!Amíg normális párbeszédek zajlanak sötét intrikák közepette, az nekem megfelel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CptAdamica #64711 üzenetére
Számomra az a legfurcsább, hogy miért pont ő lett fekete. Papíron akár még elfogadható is, ő is Valyriából származik egy elég multikulti környékről , de azért nem kell a wikit sokáig lapozgatni, hogy eljusson az ember eddig a mondatig: House Velaryon is of Valyrian descent, and its members often have Valyrian features, such as silver hair, purple eyes, and pale skin.
Én az ilyeneken általában nem akadok fent, mert nem érdekel, de azért ez megmosolyogtató kicsit. -
válasz
CptAdamica #64711 üzenetére
A híres neves Vileda ház leszármazottja
Szerintem se volt rossz az első rész egyébként.
-
grizlisandor
veterán
válasz
CptAdamica #60922 üzenetére
Igen, legalább be tudom osztani, mivel két részletben kapjuk. Nem az van, hogy csak ez pörög végig, míg tart az évad.
-
KISDUCK
addikt
válasz
CptAdamica #60873 üzenetére
Hát van egy olyan érzésem hogy csak egy rókabrőr lehúzás egy sikeres szériáról és itt-ott olvastam ezt-azt ami ezt az előérzetemet alatámasztja.
-
Yodamest
veterán
válasz
CptAdamica #60757 üzenetére
Kobrákról már írtam korábban, de említed a Maid-ot, na +1 annak is, hatalmas minisorozat! Kerek egész történetet kapunk, nem lesz folytatás, nagyon érdekes minden rész, minden karakter, sok sok jelenkori problémát, embertípust bemutat, élmény volt. Mondanám, hogy a legjobb amit mostanság láttam, ha nem rögtön utána néztem volna a Cobra Kait.
Szerintem ez a két sori olyan, hogy nem lehet velük melléfogni.
-
válasz
CptAdamica #60757 üzenetére
Archive 81
Néhány rész után skippeltem.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
CptAdamica #49739 üzenetére
Megkockáztatom nekem jobban tetszett mint a The End of F. World (bár az is tetszett). Szintén tini road movie stílus borult humorral.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
CptAdamica #49737 üzenetére
A Wayne sorozatot láttad már? Az I Am Not Okay with This-re rákukucskálok, köszi a tippet.
-
nitro16
senior tag
válasz
CptAdamica #49588 üzenetére
Mindegyiket érdemes.. Narcos évadok=>Narcos mexico=>el chapo. Nálam a narcos mexico kicsit gyengébb mint a többi de attól függetlenül érdemes megnézni.
-
lemmy9
őstag
válasz
CptAdamica #49181 üzenetére
A Mindhunter-ben van pc buzulás! A Lost in Space engem 15 perc után elveszített a családi csöpögőssége miatt.
-
gyuromoj
veterán
válasz
CptAdamica #46455 üzenetére
Az nem a Swamp Thing-nél történt?
-
woodworm
veterán
válasz
CptAdamica #46453 üzenetére
Tudtommal nincs egyértelműen kaszálva.
-
S e t h
nagyúr
válasz
CptAdamica #46412 üzenetére
Ez miből jött le hogy él? Én néztem be vmit? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Taboo fura madár. Nehéz megindokolnom miért nem szerettem. Azt hiszem nekem túl sok egyszerűen. Nagyon fullra tolták benne a sztájlingot és az egész átrepült a ló túlfelére. Hardy is, sőt, ő pláne.
De simán bejöhet, ha nem vagy ilyen érzékenykedő majom, mint én -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Hát ne állítsd meg a felénél
Amúgy én 2x is megnéztem. Azon kevesek közé tartozom, akiknek bejött, főleg a zene meg Tom Hardy.
-
gyuromoj
veterán
válasz
Elvileg 4-5 évadra terveznek vele, annyi simán elég lesz neki.
-
Zoli1222
addikt
válasz
CptAdamica #46334 üzenetére
Nekem még kimaradt ez a sorozat. Ma szerzem be. Legalább 2 nő?
-
perge666
veterán
válasz
CptAdamica #46334 üzenetére
-
Zoli1222
addikt
válasz
CptAdamica #46313 üzenetére
Sztem folytasd!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!