Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OFF azoknak akit érdekel (angolul beszél nem norvégül)
Tobias Santelmann Interview on Jo Nesbø’s Detective Hole -
Itt szerencsére visszafogták a dolgot, kb csak 2 részt érint a piálása. Könyvben még vagy 2 alkalommal nagyon gáz volt Harry, szerintem érezték hogy azért ezt a vásznon nem kéne meglépni a főszereplővel, különben szánalmat vált ki a nézőkből.
Nyugodtan nézd meg a sorozatot, mert nagyon jó lett. Én most újrázom (nem vicc) és majd utána összeszedem a gondolataim egy normális értékelő kommentbe. De...Tobias Santelmann eszméletlen jó Hole
-
Egy kis OFF
:')
-
Detective Hole másfél rész után:
Tobias Santelmann az atyaúristen! :')
-
válasz
dokee78
üzenetére
Öröm ezt olvasni, én majd csak késő estére tudom benyomni az első 2 részt..esetleg a harmadikat, de annak holnap böjtje lesz akkor.
Ahogy gbors is írta a könyv sorozat legjobbjai pont a Boszorkányszöggel kezdődnek, szóval ha a kicsit laposabb előzményeket kiakarod hagyni és a sorozat tartalmát nem akarod könyvben újraolvasni, akkor a Megváltót vedd meg. Amúgy itt ha letekersz láthatod a sorrendet: [link]
Szerk.: Ja és laza 2 éves kommentemre reagáltál. Nice.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
"De mi tökéletesek vagyunk..
"Nyilván 😜Nekem amugy a sorozat adott néha "nosztalgiát". Az ilyen random beszólásokat mint "Can't you see the banners, you giant cunt!?" meg "you big and stupid!" mosolyogva megkönnyeztem, kaptam anno sok ilyet, főleg random lányoktól fiatal koromban, akkor még rosszul esett, mert takonypóc voltam, felnőtt fejjel értettem meg, hogy ez olyan nekik mint amikor a fiúk meghúzzák az ő hajukat.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Esetleg nem kellene ennyire elnyújtani a semmit." Első könyv alapján ennyi volt az első évad. Ez egy eredet történet, nem minden pörög ezres fordulatszámon.
Csávó 4 oldalt kapott a "Book of brothers"-ben, ebbe a könyvbe csak azok a tettek kerülnek be, amiket az illető a Királyi Őrség (King's guard) tagjaként vitt véghez. Aminek még a felszínét se karcoljuk. Engem rohadtul érdekel ahogy a tiszta szívű kicsit balfasz benga a szemünk láttára fog az évadok során a 'jó oldal szörnyetegévé' válni.
Nagyon drukkolok hogy se kasza, se main színész váltás ne legyen. Ira Parker (creator) pedig őrizze meg hűségét a könyv iránt. Ha kapnak több zsozsót a HBO-tól, akkor...még több kaszkadőrt lehet megfizetni és lesz zúzás. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én is. Itt tényleg megjegyeztem a neveket, ellentétben a house of the dragon második évadával (első tetszett). Viszont megmosolyogtató látni a fortyogó gúnyt és agressziót ami csak úgy előtör az emberekből. Hát na, ezt váltja ki a legtöbb 190+ csávó "bizonyos emberekből" .
-
válasz
laracroft
üzenetére
Egyetértek, nagyon döcögött. Más ha valaki a 30-40-es éveiben veszi a kezébe és sok krimit olvasott és más ha még tinédzser vagy egyetemista és nem annyira veterán olvasó ebben a stílusban. A Vörösbegy volt az első Hole regény, ami tényleg nagyon tetszett és a sorozat alapjául szolgáló Boszorkányszög volt amitől megvolt az első hidegrázás.
Engem ami rosszkor talált el, azaz első Witcher könyv volt (Az utolsó kívánság), kipörgettem de nem értettem ez mitől olyan húú de nagy szó. Aztán leesett, modern időben élek, 29 voltam akkor és sok könyvet kipörgettem...ha a 90-es években lettem volna mondjuk 29 akkor tuti berántott volna, így is OK volt a könyv, de a folytatásokat sose vettem meg.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Azok filmek voltak, nem sorozat. A palackpostát leszámítva jók is, de egy évadnyi sorozat egy könyvre sokkal jobb formátum, mint a film. Viszont Nikolaj Lie Klaas, még így is összehasonlíthatatlanul jobb Morck, mint Matthew Goode. Félreértések elkerülése végett, én bírom őt és voltak jó jelenetei, meg mindig Ozymandias marad nekem, csak ezt a szerepet sose szabadott volna megkapnia ¯\_(ツ)_/¯
-
Szerintem is jó az első 4, persze nincs bennük annyi fordulat, meg brutalitás mint az általad említett 5-ben, de attól még jó krimik voltak.
ON: Több mint fél éve tartom magamban a Department Q sorozatról a véleményem. Többször elkezdtem megírni, volt hogy majdnem posztoltam, de inkább cenzúráztam magam végül. Átírtam szavakat stb.
Röviden: a sorozat durván jó! Nem értem Assad-ból miért kellett Akram-ot csinálni (wtf netflix???) miközben a színész sokkal jobban hasonlít a könyvbeli Assad-ra, mint a filmbeli. Ozymandias meg nagyon jó színész, de minden nap vegyen ajándékokat a management-jének, mert neki soha nem szabadott volna főszerepet kapnia, pláne nem egy Carl Morck stílusú karaktert. Értem én, hogy a House vonalra mentek rá, de ahhoz kell egy Hugh Laurie szintű színész. Persze ezt a könyvolvasó üvölti belőlem, aki csak leül megnézni tök jól fog szórakozni...és én is jól szórakoztam, az igazság az, hogy alig várom a 2. évadot, csak ki kellett köpnöm az epét
-
Kinek mi, én bírom a skandináv vonalat.
Igen, olvastam a könyveket és nagyon szeretem, de nem az összeset van benne egy tól-ig. A Police c. könyvvel lett nagyon sziszegős az egész, utána még a Thirst-öt lenyomtam de éreztem hogy most kell elengedni és így is tettem.Remélem jól sikerül az első évad és qrva gyorsan elkezdik forgatni a Megváltót mint 2. évad.
Más: Tud valaki olyan sorozatot vagy filmet ajánlani ami tényleg jó és Santelmann vagy a lead benne vagy állandó kiemelt mellékszereplő? Igen a Last Kingdom-ban szerepelt Ragnar-ként, de az mellék szerep. Nem "ismerem" nagyon a faszit, de eddig szimpi de azért kérdőjel. Persze ha Nesbo hisz benne, az nekem elég.
Kinnaman más tészta ő úgyis felsőpolc lesz.
-
válasz
OgreImre
üzenetére
Mert mindenki fentről-lefele scope-ú óriási nevű családok politikai és fizikai harcát várja 7 számjegyű büdzsével.
Ez meg, a másik 2 GoT világban játszódó sorozattal ellentétben gyakorlatilag a földönfutó porosseggű főszereplőt mutatja, aki kb helyi árusokkal-szajhákkal, meg a bár kis de névvel rendelkező családokkal interaktál, lásd Fossoway.Egyébként a láncing Dunc teljes torzóját takarta, és Steely Pate mondja is, hogy a husába ment a láncing, tehát tette a dolgát. Mindenki hozzá van szokva holivad miatt hogy a láncing amúgy csak látványnak van és úgy megy át a kard rajta, mint kés a vajon, hát a qrvára nem és olyan súlya van, amiben sok gyakorlás kell ahoz, hogy igazán fürgén mozogj, meg persze stamina...
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
Csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni. 6 X~32 perc kikapcsolás egy magával ragadó milliőben, ami többnyire könnyelmű, néha bohókás mégis komolyan lehet venni.
10/9
Csak így tovább!0% LGBTQ, 0% girlboss ronda leszbi barátnővel, 0 reprezentésün, 100% becsületességből adódó masculanity, 100% Westeros reprezentésün alulról nézve, mert eddig csak a nagy családok szemszögéből láttuk. Biztos, hogy lesznek részek amiket újranézek. Remélem a készítők hozzállása marad, csak a büdzsé lesz kövérebb a következő évadra...amit már elkezdtek forgatni, hisz van könyv.
-
válasz
Narxis
üzenetére
Egyetértek.
Ma már visszatekertem HBO-n az utolsó 3 percet egy párszor, hogy hátha rosszul emlékszem a rész végére és nem az történik, ami. De sajna mindig ugyanaz a vége
A gyomorgörcstől függetlenül (vagy pont amiatt?) is abszolút felső polc ebben a GoT lore-ban. Remélem több dellát kapnak a 2. évadra és lesz bőven csata jelenet, meg brutál kaszkadőri munka. Ez kell a szervezetemnek.
-
A Knight of the Seven Kingdoms | Episode 5 Preview | HBO Max
"Be vigilante! Don't die!" Baelor Targaryen -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Semmi perverz nincs benne, egy aranyos egyszerű sorozat eddig, amit élvezek. Tudod mi a perverz? Hogy ilyen Winter soldier meg rings of power cuccok több oldalnyi kommentet szülnek.
Szerintem.
-
Egy kis rövid, 2 és fél perces vidi. Mondjuk Tobias Santelmann-on az a Mayhem-es póló fájt
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem nagyon bejön. Alig várom az új részt.
-
Valami furát érzek...ja semmi csak nedves lettem.
Jo Nesbo's Detective Hole | Official Teaser | Netflix
Március 26. minden rész.
-
válasz
arcitec
üzenetére
Ez inkább életetút sorozat volt, ahol az entertainment-re mentek. F1 nézőként mondom, hogy számomra rendben volt. Nem, nem emlékezetes de tök oké volt, jó érzés volt nézni csak nem kell doku-szerű elvárásokat támasztani felé.
Az szimpi volt, hogy bár brazil a sorozat, de árnyalták Prost-ot és nem demonizálták. A 2010-es doku amit említesz az nyilván felső polc, de ott meg Prost-al nem voltak fairek. A Rush meg...közel tökéletes, 2-3 évente újrázható (szoktam is), büszkén írom, hogy premier előtti este láttam feliratosan Westendben
(true story!) -
Sir Duncan The Tall 2. Rész
Na, hát ez is qrva jó volt, de a nettó 30 perces rész túl kevés. Irigylem azokat, akik heteket tudnak várni aztán egyben nézhetik. Nekem ez újranézős lesz szerintem, nagyon tetszik. Ha a soron következő részek hozzák az első 2 színvonalát, akkor ez lesz az HBO történelmének egyik legnagyobb arcmentése.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
és bakker tényleg. Most néztem meg, hogy 96-os és ledöbbentem. Teljesen abban a hitben voltam, hogy 32-35 között van.
Ott van Bryan Cranston lánya a The Pitt-ben, Taylor Deardan ő 33 és kb 5 évvel tűnik fiatalabbnak, mint Turner. Hát ugye ki milyen típus, és mellé milyen életvitelt folytat.
-
válasz
stellaz
üzenetére
" Állítólag egy-az egyben a könyvet követi."
Igen
Bevallom nem olvastam, de tegnap haver lefotózta példának azt az oldalt amikor Dunc bemegy a fogadóba és beszél nénivel, minden úgy történt. Annyi hogy a sorozatban 2 féle ételt mondott a nő, amire Ser Duncan rávágta, hogy "Both!" a könyvben azt kérdezi: étel vagy sör? és erre vágja rá hogy "Both!" 
-
Fél-OFF
Előre elnézést azoktól a Star Trek fanoktól, akiknek ez is bejött, de én röhögőgörcsöt kaptam. Mindezt úgy írom, hogy a lent linkelt videóból eddig 7 azaz hét másodpercet láttam, de le kellett állítanom, mert úgy nevettem hogy az asztalt csapkodtam közben.
Starfleet Academy - This Show Is Pure Torture
Igazság szerint a Star Trek tulajdonosainak kéne bocsánatot kérnie tőletek, nem nekem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem is tetszett, lehet alvás előtt újrázom, de csak bele-bele tekerve.
Egy dolog fájt egy pár másodperces jelenet a legelején. Erre
semmi szükség nem volta naturalista fa mögé ürítésre . Értem én, hogy a kreátor így üzente meg az egyszeri nézőnek, hogy "jaaa látod, mi itt mindent mutatni fogunk, készülj!" de akkor bennem a hiba, nem tudtam hogy az illető gimi elsős., abszolút indokolatlan, humor nélküli és taszító volt szerintem Rossz hírem van, ez volt a leghosszabb rész a maga 30 percével :')
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem volt gyász. Jópofa volt, kár hogy 30-35 perces részekkel operál.
Illetve jó látni, hogy ha akar akkor tud 190 plusszos színészt tálalni holivad. Predator Badlands-ben majdnem sírógörcsöt kaptam az épphogy 180 centinek tűnő predator-tól, aki fél fejjel se volt magasabb Elle Fanning-tól.
Tök jó volt a pilot, kár hogy nem egybe jött minden rész.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tényleg, hajnal 3-kor debütált. Na hozom a kávém és izzítom.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Felírva, köszi!
A trailer nekem sziszegős volt, de hátha kellemeset csalódok majd. -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nem láttam az újat, de amit írsz az megszokott. ER, House mindegyikben voltak elfogult, 1dimenziós keresztények. Na kiváncsi vagyok milyen lesz.
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Persze hogy nem, akkor a büdös életben nem néztem volna végig.
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nálam a
szülés közben epizód verte ki a biztosítékot, a többit kibírta a gyomrom.béranyás-melegpár-mindenkifogjaegymáskezét -
Boldog Új Évet mindenkinek! Sok-sok jó sorozatot drámában, scifiben, komédiában, thrillerben idén!
-
Tudom rétegsorozat, szóval azoknak akiket érint:
Jo Nesbo's Detective Hole: Első rész, 2026. Március 26.
-
Túllicitálta a Paramount a NetFlixet, meglátjuk mit hoz jövő. Azért egy icipicit lehet jobb lenne.
-
Jól látom hogy az új, egyben final trailert senki nem rakta még be?
A Knight of the Seven Kingdoms | Official Final Trailer | HBO Max
-
válasz
Big_Boss
üzenetére
Pont most akartam linkelni.
Hát semmi jóra nem számítok hosszú távon. Pont tegnap mondtam le a SKY-t, Dec 31 után bye-bye. Csak HBO marad nálam.itroh: Calamity Jane a való életben is a nőket pártolta, szóval nincs ezzel semmi bajom. Nem ez határozta meg a sztori vonalát sem a sorozatban.
-
Yo Holder, boldog 46-ot!
-
NA ez, ez igen: THE WITCHER Netflix Show But It’s Actually Good
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Láttam a feltöltött jutub vidit, ami alatt ez a komment van, kegyetlen.
Illetve másik kedvencem, amitől kihaltam az Nerdrotic videója alatt volt:
-
válasz
negyven2
üzenetére
Van még ebben érdekes (IGN cikket találtam):
"As previously announced, Fast & Furious 9 scribe Daniel Casey is attached as the series' writer, while Star Trek Beyond and Mindhunter writer Doug Jung is set to serve as showrunner."A showrunner legalább tényleg az, aki a 2 részt is írt a Mindhunter-be (kikerestem IMDB-n). Az egyetlen pozitívum
Le kéne dobni a gőgöt és az egót és behozni Drew Karpyshyn-t, az univerzum fellélegezne, de tudom álmodik a nyomor. -
The Witcher Season 4 - A Show So Awful, It Broke Me
Álmos voltam, de éberre röhögtem maga
-
Na még ez is:
Death by Lightning | Official Trailer | Netflix
Michael Shannon, Matthew Macfadyen, Nick Offerman és hát ugye.. Betty Gilpin
-
válasz
freeland0806
üzenetére
Első 2 évad Yellowstone-t nyugodtan nézd meg, jó lesz. Utána saját felelősségre.
Szerk.: és ezt úgy mondom mint Deadwood + 1883 fan.
-
válasz
freeland0806
üzenetére
"Nekem a Deadwood lett a nagy betűs WESTERN"
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi az írást! Eddig se bántam egy pillanatra, hogy elengedtem ezt a nyomozós-thrillesresnek álcázott gagyi, szuper modern és safe amcsi nyálat, ezek után végképp nem bánom

Ha kell valami értelmesre sikerült, nézd meg az Untamed-et, kicsit lassú és az a pár akció jelenet gagyika lett, de minden más nagyon rendbe volt.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
" hanem hogy mekkora mennyiségben adagolják"
Pontosan.Egy dolgot tennék hozzá, ami miatt alig tudok bármi újat élvezni, a kiszámathatóság. Amikor nem az van, hogy a sorozat által elmerülök egy milliőbe/stílusba hanem a rubrikák kipipálása az egész, és raknak mellé valami kis sztorit.
Sose írtam róla, de ott az HBO-n a The Task...szeretni akartam de teljesen felb@szott. Egyszerűen mindent tudtam előre, ki lesz a legokosabb a csapatból, csakis ki lehet az áruló, ki a hős, ki a rossz. Miért? Mert nem a sztori a lényeg, hanem a megfelelési kényszer.
Kár, mert ez akár egy tök jó sorozat is lehetett volna, de 4. rész környékén már csak a szánalom volt bennem és elengedtem az egészet. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
"nem kevés jelenetnél fordult ki a gyomrom és nem a gyilkos és kegyetlen részek miatt."
Ezt spoiler alá megfogalmaznád? Nem kell a pontos cselekmény, csak általánosságban hogy mire gondolsz. Még mindig nem láttam a sorozatot, de csak a a Netflix logó tart vissza (nem mennék részletekbe), és a nagyon vegyesvágott vélemények.
Woke trágyadomb? -
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egyszerű a recept, akkor nem nézed
Sárkányok házát spec én se fogom, semmire nem emlékszem belőle annyira érdektelen volt.Nekem ez, tréler alapján megér egy misét, aztán majd kiderül jó-e.
-
A Knight of the Seven Kingdoms | Official Teaser Trailer | HBO Max
Na ettől felállt! \m/ -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt a mondatot a cég oda rakhatná a NetFlix logó alá.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Hogyne bírnám, sőt igénylem
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
a "Monsters" szériában minden évadban más sorozatgyilkost dolgoznak fel, de ennyi. Nyilván külön kezelendőek az évadok.
Pro Koryak: Köszi, lehet átcsúsztatom a Karácsonyi telehas láblógatáshoz, ilyenkor már megkezdődik nálam azaz időszak, amikor bizonyos sorozatokat direkt arra az időszakra hagyok.
-
Még egy részt se láttam, de...huuhhhh.
-
Még egy részt se láttam, de már sírok másfél perc után ezen a vidin:
The Critical Drinker: Alien Earth - This Show Is The Real Monster -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyszer meg lehetett nézni, aránylag izgi csak sajnos néha hatásvadász volt. Amúgy ha már színészeket nevezünk meg belőle, nálam ezt a "kört" is Paddy Considine nyerte.
Nagyon jó színész, a tüzesz szákány első évad is nálam miatta működött. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de vót, én írtam. Úgy néz ki elveszett ez is a nagy leálláskor.
-
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nagyon kedvelem Thomas Jane-t, de ő teljesen más Don Draper lett volna, mint Hamm báttya.
Fun fact, ugye Mad Men és BB is AMC sorozat volt (anno gyakorlatilag egy ideig ők voltak a sorozatok királyai, mert ezekkel párhuzamosan futott a Walking Dead is) és a 2 sorozat első évadjának forgatása is szószerint egymás melletti épületekben történt. Így történhetett, hogy megszületett a lenti kép:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Vezetékes FEJhallgatók
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
Hétvégén a kondi öltözőjében láttam, hogy a tükrökre is felkerült pár ilyen félig áttetsző Marshals matrica, néztem is hogy wtf!?

Pro Koryak: Köszi, lehet átcsúsztatom a Karácsonyi telehas láblógatáshoz, ilyenkor már megkezdődik nálam azaz időszak, amikor bizonyos sorozatokat direkt arra az időszakra hagyok.

Janaboy