Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Számomra nem volt zavaró az első évadok összetettsége úgy, hogy nem olvastam a könyveket. Én is azt gondolom, hogy korszakalkotó volt. Nem a meztelenség, vagy vér miatt, hanem olyan dolgokat is megléptek benne, ami sok sorozatban egész egyszerűen nem. Hagytak időt a karakterfejlődésre, hogy megismerjük őket, központi és kevésbé központi figurákat. Háttértörténetet kaptak, a nagy nemesi házak is pluszt adtak hozzá a fősodorhoz. Nem csak egy kirakat címer és mindegyik nagyjából ugyanolyan, hanem egyediséget is kaptak. A hozzátartozó családtagok egyaránt. És voltak benne kifejezetten jó alakítások is. Nagyon emlékezetes jelenetekkel. Például Arya Stark és Tywin Lannister beszélgetése, ami akkor még frappáns volt, feszülséggel teli és érdekes, nem mint később a faék egyszerű "you do not have cock. Ok, dwarf" szintű semmik. Megemlíthetem akár Ned Starkot, aki köré építették részben a sorozatot, majd első évad végén tudjuk, hogy mi lett vele. Ilyet máshol nem nagyon láthattunk addig. Pont az lett a baja a sorozatnak, nem csak az utolsó évadban, hogy a felépített, kidolgozott karaktereket, történetet, eseményket figyelmen kívül hagyta és logikátlan baromságokkal rakták tele.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Miklós315
aktív tag
Bevállalós ínyenceknek: Olivier Assayas: Irma Vep
"A sorozat a legteljesebb mértékig kihasználja a meta-játéktérből adódó versenyelőnyét. A szereplők rengeteg időt beszélgetnek a film kultúrában elfoglalt helyéről, a sorozatnak mint kifejezőeszköznek az ehhez való kapcsolatáról, a film filozófiájáról, varázsáról stb. A néző nem tudja megállni, hogy mindazt, amit a szereplők mondanak, össze ne vesse azzal, hogy ő most egy sorozatot néz, amiben egy sorozatot készítenek, és hogy az egész egy remake forgatásról szóló filmnek a remake-je."
Filmtett.ro (szerintem a cikk "spoileres", de az idézet elég általános és behatárolja, hogy mire számíthat, aki megpróbálkozik vele)"Szerintem."
-
Janaboy
Topikgazda
-
negyven2
veterán
Szeptember 20 | Hulu
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
CptAdamica
veterán
House of the Dragon:
A GOT 8. évad traumája utána egész kellemes volt. Szokásos politika, erőszak, szegsz, reméljük most nem kapkodnak és próbálnak végig konzekvensek maradni, akkor jó sorozat lehet.Azért ki kell emelni, hogy a fekete, szőke és raszta hajú csóka WTF? Értem, hogy PC szekció pipa, de senkit nem zavart, hogy az egész részben kb ő volt az egyetlen fekete? Where felmenők, vagy ő ilyen unikornis?
Megyen!
-
addikt
válasz CptAdamica #64711 üzenetére
A híres neves Vileda ház leszármazottja
Szerintem se volt rossz az első rész egyébként.
Go Gunners!
-
Bad Pritt
félisten
válasz CptAdamica #64711 üzenetére
Számomra az a legfurcsább, hogy miért pont ő lett fekete. Papíron akár még elfogadható is, ő is Valyriából származik egy elég multikulti környékről , de azért nem kell a wikit sokáig lapozgatni, hogy eljusson az ember eddig a mondatig: House Velaryon is of Valyrian descent, and its members often have Valyrian features, such as silver hair, purple eyes, and pale skin.
Én az ilyeneken általában nem akadok fent, mert nem érdekel, de azért ez megmosolyogtató kicsit.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pècsimunkás
addikt
Mi volt a gond a GoT utolsó èvadjával, vagy a befejezésével?
Szépen le lett zárva, de mindenhol azt olvastam, hogy elkapkodták, meg hogy gyenge lett.
Nem tudom...
Mondjuk èn a könyveket nem olvastam, de a film tetszett.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz pècsimunkás #64714 üzenetére
Ha láttad az előző hetet, különös tekintettel az első négyre, akkor ezt nem kérdezheted komolyan. Vagy nagyon elmentél a dolgok mellett :)
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nitro16
senior tag
Úgy látszik a netflix is tud remek mini-sorozatot csinálni. Echoes [link]
Komoly sztori, remek színészek illetve színészi alakítás. Folyamat figyelni kell, hogy képbe legyen az ember mert rendesen bele lehet zavarodni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nitro16 #64716 üzenetére
Köszi a jól időzített ajánlást! A mi ízlésünk többnyire egyezni szokott, utóbbi időben pörgött le a Kominsky method, The Sinner meg a Good place (csak lusta vagyok értékelést írni) és pont kéne 1 max 2 rész valami mára. Ez lesz
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
CptAdamica
veterán
válasz nitro16 #64716 üzenetére
Nekem mostanában a Netflixen a Keep Sweet: Pray and Obey tetszett, egy vallási szektáról szóló minisorozat. Elég komoly sztori.
Megyen!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz CptAdamica #64717 üzenetére
Mivel a GoTban eddig is mindenki kefélt mindenkivel, azzal a vonallal nem lesz kiugró probléma
Rasztafári meg hátha elpatkol évad végére. Láttunk már ilyet.
Amúgy engem a parókák zavarnak, mint dizájn elem. Nagyon műanyag mind, kivétel nélkül. De nagyobb baj sohse legyen!Amíg normális párbeszédek zajlanak sötét intrikák közepette, az nekem megfelel.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Aventador91
őstag
válasz CptAdamica #64717 üzenetére
trailerben 2 van.
2:15nél a lépcsős részen két szőke negro van [link]
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz VágniValó #64723 üzenetére
Fél rész alatt nem látsz belőle semmit. Alapból pszichológiára van kihegyezve az egész 2 iker között illetve az őket körülvevő környezetről. Sokáig annyira nem lesz képbe az ember se mert elég 1-1 szó és már teljesen máshogy, látod a sztorit/történéseket stb, valahol az 5 rész környékén van egy ilyen magyarázós rész asszem de amúgy tipikus olyan sorozat, hogy vagy 2 részletben kell egymás utáni napon megnézni vagy egymás után mert nem tudod majd ki kivel van.
De ha nem jött be ez van.
-
k-adi
nagyúr
na megnéztem a she hulk 2. epizódját és továbbra sem érdekes sajnos.. viszont a stáblistás zene jó volt, meg a vicces képek a stáblista közben.. félek hogy egy generic ügyvédes sori lesz ez is...
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt, Veronica! (Netflix)
Bátran ajánlom ez a jó kis brazil krimi, thriller, sorozatot. Izgalmas, nem is annyira kiszámítható, jók a karrakterek. És a második évad semmivel nem rosszabb az elsőnél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Maxxy10
addikt
The Umbrella Academy 4. évad berendelve. És ezzel kaszálva is a sorozat.
-
k-adi
nagyúr
Gyanú
Suspicion (2022)Gondoltam írok róla ide de annyira csalódott vagyok, hogy meg se érdemli a sorozat még ennyi karaktert se.
Ez is a tipikus "After a promising start increasingly disappointing." sorozat lett. Kár érte, mert alapvetően lett volna benne potenciál, az első rész még egész jó is. -
negyven2
veterán
válasz Maxxy10 #64728 üzenetére
"The Umbrella Academy writer/director/executive producer Steve Blackman has extended his creative partnership with Netflix.
Next he will adapt the global interactive gaming phenomenon Horizon Zero Dawn — as well as an original concept called Orbital"
-
negyven2
veterán
válasz Janaboy #64735 üzenetére
A Sony a gyártó, de a Netflix a forgalmazó. Pl. a For All Mankind-ot is Sony Pictures Television gyártja de azt az Apple számára.
Vagy ott vannak a Netflix-es Marvel sorozatok, aminél a "forgalmazó" a Netflix volt, míg a gyártó a Marvel/ABC studios. Így mikor lejártak a distribution jogai a Netflix-nek, akkor tűntek el a Netflix-ről, és kerültek át a Disney+-ra.
-
addikt
-
Miklós315
aktív tag
Shogun reboot 2023-tól?
"Szerintem."
-
Maxxy10
addikt
House of The Dragon 2. évad berendelve.
-
Aventador91
őstag
tales of the walking deadet nezi valaki?
2. rész elég wtf. nem is értem hogy most ez mi akart lenni?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma indult See 3. évada
Még nem volt időm megnézni. Holnap....⭐ Stella
-
Janaboy
Topikgazda
Netflixes Resident Evilt kaszálták, nem lesz második évad.
Janaboy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok