- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottorei
tag
válasz
markknight #81786 üzenetére
egyetértek, döbbenet. Amatőr falusi művház szint. Ocsmány beszédtechnika, röhejes hogy nem tudnak a színészek természetesen és hitelesen játszani, semmi mozgás mintha színházi felolvasópróba lenne. A vágás nyilván segíthetne ha értene hozzá aki csinálja de az élettelen képi világgal együtt kuka az egész. Szégyen. Ez most mi akart lenni? Történelmi film nem lehet ennyi bakival (Hunyadi Mátyás uralkodóvá választása nem a Duna jegén történt két évvel apja halála után, hanem Rákos mezején, de ami ennél is fontosabb, hogy ekkor még szó sem volt koronázásról, hiszen arra jóval később, hét év elteltével, 1464. március 29-én került sor, méghozzá Székesfehérváron, stb.stb). Fantasy-nak meg kicsit sok benne a történelmi alak és tény.
-
Dottorei
tag
Sleboda megint egy jó lengyel sorozat. A lengyel tátra remek helyszín, kicsit a gorálokat is belevonják, killerkedés, nyomozás, hanglatos.
-
Dottorei
tag
normal people, remek színészi alakítások a két főszereplő főleg, operatőri munka, zene, minden teli találat, igazi minőségi darab. Romantikus, ha jó hangulatban talál ledarálod egyben. 10/9.
-
Dottorei
tag
Az Asunta-ügy: a megtörtént események sokkal minőségibb megfilmesítést érdemeltek volna. [link]
-
Dottorei
tag
Megy már a dexi is
[link]
-
Dottorei
tag
A sakál napja [link] első 3-ig jutottam eddig kurvajó.
-
Dottorei
tag
Már januárban a Netflixen: Brutális lesz az új western sorozat, szigorúan felnőtteknek szól az új előzetes. [link]
-
Dottorei
tag
válasz
Pro Koryak #77540 üzenetére
+1 felnőtt korúak max.... a Fargo nem volt rossz a feminácizmust ha félre tudjuk tenni.
-
Dottorei
tag
a dr who fekete lesz az új soriban?
[link]
-
Dottorei
tag
Az Eric jónak néz ki az első után
-
Dottorei
tag
válasz
S e t h #74563 üzenetére
Az első évaddal próbálják meg eladni az összes többit. McConaughey és Harrelson vágják nagyon a cajun stílust, bele is szóltak a forgatókönyvbe, attól is olyan a film hangulata.
Forst - kicsit a Bíbor folyókra emlékeztető csak a Tátrában játszódó sorozatkilleres. Mászóként ismerve a területet és az ottani népeket jó érzésekkel töltött el, bár nem tudom miért kell mászókötelet meg jégcsákányt gyilkoláshoz használni ha senki sem mászik velük... -
Dottorei
tag
FUBAR | Arnold Schwarzenegger Is Back, Baby! | Netflix [link]
-
Dottorei
tag
Hunters Season 2 [link]
-
Dottorei
tag
válasz
Rigormortiis #68023 üzenetére
önmagában egy közepes valami szvsz
-
Dottorei
tag
CARNIVAL ROW Season 2 Trailer [link]
-
Dottorei
tag
wednesday addams nézhető, a 3 rész végén a nothing else matters azért nem rossz
-
Dottorei
tag
JACK RYAN Season 3 Trailer 2 [link]
-
Dottorei
tag
válasz
Dendytv #67081 üzenetére
az ötödik kivételével jók bár az első három igazán jó a negyedik már gyengébb, főleg az utolsó évadban bözsinénit alakítgató wécésnéni borzasztó de a többi színészi játék is csapnivaló. A Helen Mirren-féle "A királynő" c filmet érdemes még megnézni. Egyébként pont tegnap hunyt el James Humphry Morris 94 évesen aki az utolsó élő tagja volt az Everestet elsőként megmászó csapatnak. A Times tudósítója volt és az ő kódolt üzenete alapján jelent meg a világ tetejének meghódításának híre II. Erzsébet koronázásának napján.
-
Dottorei
tag
válasz
Janaboy #66902 üzenetére
Az a gond hogy rasszista szempontok alapján választanak színészt nem a tehetség vagy a szerep szerint és ez rossz vért fog szülni (sorolhatnánk itt a color-oscarokat, csak pozitív fekete szerepek, stb). Persze több a színesbőrű az usaban már mint a fehér, vagy ázsia is nagy piac de akkor miért nem onnan választanak sztorikat, hiteles lenne ... persze lehet nem érdekelne senkit...
-
Dottorei
tag
válasz
Aventador91 #65585 üzenetére
+1, a valóság elferdítése sem akadály de hát bejön nekik, tejel a tehén...
-
Dottorei
tag
dahmer jó korrekt iparosmunka, egynek elmegy. Aki látta a korábbi filmeket vagy sorozatkiller fun semmi újat nem tud meg (kivéve a ma divatos sötétítést). Nem horrort akartak nyilván de több naturalizmus azért beleférhetett volna, így csak egy széthúzott múvi. Jöhetne még pár ilyen, téma van bőven (gacy, bundy, rifkin, ridgway, stb)
-
Dottorei
tag
válasz
dellfanboy #63896 üzenetére
Pratt eleve egy szar színész szerintem de maga a film nagyon jól van megcsinálva, mellékszereplők nagyon jók, vágás-rendezés-képi világ szerintem remek, a sztori ütős még ha nem is újszerű de összetett. Az eksönök először nekem is gyengének tűntek ( pl egy seal team-hez képest).
-
Dottorei
tag
The Terminal List, Chris Pratt is csinált egy bosszúállós seal sorozatot, nekem bejött 10/8
-
Dottorei
tag
Twoo Summers 6 részes belga mini. A story jó, a helyszín is szép (riviéra), viszont még így is vontatott kell türelem is hozzá. Egy 30 évvel korábbi eseményt próbál feldolgozni egy baráti társaság (no spoiler), drámai fordulatokból nincs hiány.
-
Dottorei
tag
válasz
Miklós315 #62741 üzenetére
oké hogy korabeli slágerekkel dobják fel a filmet, nekem tetszik de annyira idegesítő a selypítő hülyegyerek hogy nézhetetlenné teszi az egészet. Az első évadban még elment de azóta kicsit túlkoros lett beszédhibásnak. A mumus nekem ultragagyi, az meg hogy bebakizták hogy tud beszélni Tizenegy a visszaemlékezéskor röhejes.
-
Dottorei
tag
Ray Liotta R.I.P.
-
Dottorei
tag
The Lincoln Lawyer egész jó, nem annyira mély inkább szórakoztató ügyvéd-sorozat.
-
Dottorei
tag
ez a doku is jónak néz ki [link]
-
Dottorei
tag
kivégeztem a Kamikaze-t, jobb mint vártam.
elkezdtem az Enyhülést, eddig ez is pozitív meglepetés, A falka és a Krakkói szörnyek után ez egy fokozattal magasabb szint főleg kép-vágás-operatőri munka tekintetében. -
Dottorei
tag
Kamikaze [link] , első háromig jutottam, eddig egész jó skandinak néz ki.
-
Dottorei
tag
elindult az Outer Range [link]
-
Dottorei
tag
Outer Banks egész jó lazulós kalandsorozatféle (vagy csak jókor talált meg) 2 évad után jön a 3.
-
Dottorei
tag
cracow monsters egész jó lett, a wataha felbátorított hozta is azt a szintet kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest