- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintem nagyon jó lett. Animáció minősége talán nem a legjobb a harcjeleneteket kivéve - azok nagyon egyediek és faszán vannak megcsinálva. Amúgy meg nagyon gyakori hogy nincsenek meganimálva dolgok ami kicsit zavaró volt, mintha szájmozgásos festményt néztem volna sokszor. De maga a látványvilág és a stílus el lett találva
A története habár kissé klisés, meglepett azért egy párszor. CDPR nagyon jó abban, hogy megfacsargassák az ember szívét, hasonlóan a játékhoz furcsa lyukat hagyott maga után bennem a sorozat.
En dubbal néztem meg így elsőre, mert a látványvilágra akartam koncentrálni nem a szövegolvasásra, de hagy némi kivetnivalót maga után. Ami néha zavart hogy Zach Aguilar játssza Davidet, ami furcsa volt a Genshin miatt
A halászás közbeni nyögdécselést pl visszahallottam egy párszor
De szerintem ő volt az egyik legjobb a szinkronszínészek közül. JP-ben még újranézem a teljesség kedvéért.
HOTD E04: kifejezetten bejött ez az udvaron belüli konfliktusra fókuszálás, de szerintem a szexuális része kellemetlenül sokáig volt húzva.
-
negyven2
veterán
"Eleg komedia"
És ez így igaz, hiszen ez sorozat eleve ennek, egy komédia/sitcom-nak lett tervezve ami az MCU-ban játszodik (ezért ne is nagyon számítsunk arra, hogy túl komolyan veszi majd magát).Az showrunner-je is eddig főleg ilyene stílusú sorozatokon dolgozott (Rick and Morty, Silicon Valley). Illetve azok akik már látták az első 4 részt (ennyi ment ki a early review-ba), és ismerik az alapjául szolgáló képregényt, nagyon jól sikerült az adaptáció.
Úgyhogy én azt mondom, hogy várjunk még a végítélettel, mert így egy rész alapján, eddig tényleg nem nagy szám... vagy inkább olyan semmilyen. Szerintem kiadhattak volna még egy részt így elsőre (ha már 9-részes lesz az évad), mert ez tényleg csak egy origin story.
Vagyis ez ilyennek lett szánva... ahogy a Ms. Marvel meg egy Nickelodeon szerű ifjúsági sorozatnak (és úgy működik is).
-
KISDUCK
addikt
A Ms Marvelt elengedtem, mert az tényleg alacsonyabb korosztálynak készült, de a She-Hulk-nak azért komolyabbnak kellett volna lennie, de hát mit várok a Thor 4 után? Ezek után inkább lemondok a moziról is a marvel filmek kapcsán, max akkor megyek el ha érdekel valamelyik film és jó értékeléseket kap. Ezeket a színvonaltalan sorozatokat meg a dizni kenje a hajára.
-
k-adi
nagyúr
The Old Man (2022)
season 1 finaleÉn értem, hogy Jeff Bridges elismert színész, oscar díjas meg minden... de sajnos elég komikus nézni, ahogy lerambóz mindenkit még 70 évesen is... azt is értem, hogy valamilyen idős-jack-reacher szindrómát akartak ide de inkább szánalomra méltó próbálkozás lett. Persze, a 2 rottweiler kutya aranyos az első pár részben, de a mellékszereplőként hozzácsapódó suburban-wife karakter egy kész vicc, de végülis az egész story az.
Nyugdíjas rambók cicaharca valami olyan miatt, ami már kb. senkit nem érdekel és már mindenki túllépett rajta, nagyjából 30 évvel. Ami a legbosszantóbb az egészben az a finale, ahogy beindulna a sorozat, és végre választ kapnánk 1-2 kérdésre (mert amúgy egész évad alatt sejtelmesen, rejtélyesen beszélnek mindig így alig érthető valami, még a legegyszerűbb esetekben is, még eldöntendő kérdéseknél is egy sima yes/no helyett 10perces monológot nyomnak) rögtön jön is a stáblista.
Alapvetően jól indul az évad, aztán a felénél lemegy 0-ra és úgy marad. Sajnos sikerült beetetnie és végignéztem az egész évadot reménykedve hátha kapok valami választ a storyban feltett kérdésekre, meg hátha van valami egyéb indok is az egész konfliktusra, mert amit eddig prezentáltak belőle az kabaré volt de sajnos nem és nem.
-
-
Remélem a jövőheti évadzáró nagyon oda fog szabni.Megnézném én is a csatájukat.
k-adi & Bad Pritt:Na igen a temp V-s infó ha úgy tetszik megtöri ezt a 'sose győzzük le Homelandert' loop-ot, mostmár a csapatnak meg kell értenie hogy ha most nem győzik le, akkor nincs tovább, hiába XY fejlemény/fegyver/új behozott szereplő. Butcher és a csapata gyakorlatilag 19-re lapot húzott. Noir kapcsán: Én értem amit Bad Pritt mond és jogos következtetés arról, hogy Noir be lett árazva erőviszonyban, DE Noir-nak eszébe se volt visszaütni, nézzétek vissza az első saller után elugrott utána csak két kezét megadóan feltartva kapta az ívet csórikám. Majd amikor Nicaragua-ban segítséget és jóváhagyást kapott közösen elintézték. Továbbá: Mit is mondott? Ó igen, végre ő akar a főszereplő lenni! Miről szólt a rajzfilm figurák motivációs beszéde? Hogy hiába félsz, akkor is szembe nézel vele! Homelandert már elhagyta, most pedig azért volt vele szerintem ez a leülős epizód, hogy előrevetítsék, hogy mindkettő ellen felfogja venni a kesztyűt. Ezt gondolom, ha segget csináltam a számból vállalom -
negyven2
veterán
A sorozatjunkie-n, human 9/10-et adott rá. Rotten-en 94%-on áll. Ausztráliában/Új-Zélandon július 13-án jön Disney+-ra (elképzelhető, hogy ide is).
-
Nem tartom snowflake-nek magam (sőt!), de a képregényt nem olvastam, szóval ha onnan hozol infót légyszi írd ki láthatóba, hogy Képregény spoiler: majd utána a szöveg spoilerrel takarva
Amíg tart a sorozat nem is fogom elolvasni, hogy ne legyenek elvárásaim. Amint lezárult megrendelek egy valagnyit, az elvonási tünetekre.
-
S e t h
nagyúr
Láttam az aktuális részt, ergo olvasom a spoilereket is.
Légy oly kedves figyelmet felhívni a snowflakeknek, hogy te képregényből, könyvből, szerzőtől, jósnőtől hozol infót, kezét csókolom.
A mostani rész után pont ezen agyaltunk, köszi, hogy már nem kell tornáztatnom az agyamat. -
Komplikato
veterán
Outer Range se jön be sokaknak a lassú kis családi dráma megoldásával. Nekem mondjuk pont igen. És merem remélni lesznek olyan bátrak, hogy nem akarnak mindent megmagyarázni. Miért kéne minden filmnek vagy sorozatnak amerikai mintára olyannak lennie, hogy nem szabad rajta gondolkodni?
-
woodworm
veterán
Az első rész után nekem nézős lesz. A fickó tényleg egy hegyomlás, nem Tom Cruise. Az sem volt rossz, de valamiért ez jobban bejön (régen olvastam, de szerintem közelebb áll a karakter a regénybelihez). Nemrég került szóba a Banshee, engem arra emlékeztettek az akciójelenetek.
Valamiért az rémlett, hogy napi ügyes, de az első rész alapján egy sztori, egy szezon lesz. -
Ribi
nagyúr
Valszeg ami alapján készült az a Highschool-ból merített, mert azt meg 2006-osra írják.
-
-
k-adi
nagyúr
Hellbound
season 1
Squid után nem sokkal egy újabb dél-koreai streaming hype, ezúttal a Hell.Mi lenne ha egyszer csak megjelenne egy jelenség (angyal) és megmondaná mikor halsz meg? És mi lenne, ha még azt is megmondaná, hogy azután a pokolra kerülsz? Amikor pedig megadott időpont tényleg eljön, akkor bizony a pokol szörnyei valóban szó szerint szénné füstölnek.
Ez mind az első 5 percben kiderül, így nem spoiler, a trailerben is benne van. A sorozat rögtön egy ilyen áldozattól indul, viszont nagyon hamar kiderül, hogy nem is volt olyan ártatlan a földi élete során.. és lehet megérdemelte a sorsát? Na innen indulnak a bonyodalmak.
Megnéztem én is, és annyira nekem se jött be, viszont azért érdekes dolgokat feszeget a sorozat (élet-halál, vallás, társadalmi-manipulálás) és ha jobban átgondolod elég komplex is, a finale csavarral együtt pedig egy újabb témakör kerül a képbe. ( kérdése)feláldozás Azt egy kicsit sajnáltam, hogy
nem tudunk meg többet, bár valamilyen szinten érthető, és talán jobb is ha rejtélyes marad, lehet itt most nem is ezen van a hangsúly.a pokol szörnyeiről, meg az angyalról
Kérdés, hogy a 2. évad merre megy és mennyire lesz ez kifejtve benne, esetleg eljutunk-e odáig az első évados ellenük?behódolástól, hogy az emberiség felveszi a küzdelmet -
headhunter86
senior tag
Kicsit a világuk, a setting hasonló. Látványban hasonlítanak csak. Dune nekem nagyon bejött. Dune átgondolt volt, logikus, követhető, Foundation meg eddig egy katyvasz, dinamikája nem jön be nekem. Voltak jobb részek/jelenetek, de van sok gyenge is sajnos. Maradék két részt még megnézem, de következő évadot már nem fog megélni nálam. Kár érte, mert potenciál volt benne.
Pl. Gaal sztorija amennyire jól indult, most annyira idegesítő. Amilyen okos, olyan hisztis picsa lett.A fiatal császár sztorija ami most leköt, de mai részben nem is szerepelt.
Többiek olyan meehh. -
brownus
veterán
bp/ungarn, szóval ha töltesz fel/seed akkor megb.szhatnak.
meg fizetek én szívesen pár ezer forintot, de ez most így soknak tűnik
https://www.theverge.com/2019/10/14/20913417/disney-plus-launch-lineup-marvel-star-wars-pixar-tv-shows-movies-simpsons-national-geographic
ez alapján nem fog hiányozni a dizni+, így maradhat a prime...(#47821) Maxxy10 , de ezek nem felnőtt tartalmak lesznek, hanem gyerekmesék. nem én vagyok a célközönség, hanem 6+ és 30/40yo között. pl. ez a mandalorian se érdkeel különösebben, a trailer alapján szép lesz, szép tájak, szép emberek, minden szép, de langyos.
aztán meglássuk....hmm, mondjuk ez a loki, meg a WandaVision jó ötletnek tűnik:
https://www.digitaltrends.com/movies/disney-plus-tv-shows-movies/ -
grizlisandor
veterán
Tegnap.
forrás(katt)imdb
-
HUTCHDB
nagyúr
Van második évad??
Köszi az infót!Szerk: Ez lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest