- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
-
VágniValó
addikt
-
VágniValó
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
markknight
nagyúr
Egyértelműen a Trónok Harcát - Vikingeket akarták lemásolni, de kevesebb mint több sikerrel. És még az indokolatlan csöcsözések sem derítettek jobb kedvre, pedig azokat kifejezetten tudom értékelni ha egy színész a szerep miatt bármire képes úgymond. Itt inkább erőltetettnek éreztem. Az Ulászlós aktus utáni párbeszédet már egyszerűen annyira kínosnak éreztem, hogy már hangosan mondtam, hogy legyen már vége gyerekek. Talán Fekete Ernőt tudnám kiemelni az egész gárdából.
Mindenesetre magyar alkotáshoz képest nagyon jó, szóval nem azt mondom, hogy szar csak nyilván nézek más, külföldi sorozatokat is aztán nagy a kontraszt. Nem óriási, de nagy. Az utolsó kettő rész pedig tényleg üt.
-
attiati
veterán
-
nagyatt
tag
Nekem is magasan az E03 vitte a prímet. Mintha kilépett volna a TV-ből és megjelent volna a szobában a jelenet. Nagyon jó játék volt a szereplőktől. Szerintem ez az egy vágásos koncepció miatt hathatott még valóságszerűbbnek. Egy 10/8 at adok rá, idén ez volt a legmaradandóbb sorozat emlékem eddig.
-
Bad Pritt
félisten
-
arcitec
addikt
Szerintem meg, nem volt az rossz. Sokkal rosszabb alkotások vannak manapság, sőt.
Amúgy lehet mutatni jobbat.
Ez legalább nem tobzódott a CGI akcióktól. Az északi alkotások ilyenek, nem a látványra mennek. A közepétől, mikor érkezik a "DNS vizsgálat" lesz igazán érdekes. Amúgy lehet találni még hasonló több évados érdekes északi sorozatokat. Szerintem és senki ne vegye magára.
-
VágniValó
addikt
-
Ragnar_
addikt
-
mobilizmo
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Janaboy
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Pikkolo^^
addikt
-
Jaded
őstag
-
VágniValó
addikt
-
pècsimunkás
addikt
-
dellfanboy
őstag
-
VágniValó
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
grizlisandor
veterán
-
KISDUCK
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
VágniValó
addikt
-
törölt tag
-
Major Lion
senior tag
-
PhilBrick
őstag
-
dellfanboy
őstag
en sztem amilitary temaju dolgokat de sztem kva gyenge lett ezekaz allando visszaemlekezesek.meg ez a tulel mindenkit es mindent..

marmint en marvel bohocon kivul nem nagyon tudom ilyen pozira elkepzelni. hiaba schwarzi veje..
nekem a terminal list csalodas, a jack reacher sori sokkal jobban bejott.boys 3x8 haat ezt se igy kepzeltem el, az utolso3 percbe csak en gondolom, hogy sok lett a politika?
az uj vp mint AOC, aztan a trump hivo kapitolium ostromlo -
l.skywalker
titán
-
Laraxior
titán
-
Miklós315
senior tag
-
lemmy9
őstag
-
VágniValó
addikt
Nyugodjon békében!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Azt hiszem veszek egy nagy levegőt, megszabadulok minden elvárástól és elkezdem a Halo-t.We own this city
Mocsokjó zsarusorozat! Nálam betalált, kiakartam várni az egész évadot, hogy daráljam, de nem bírtam a véremmel. Tetszik, hogy úgy nyúlnak kényes politikai témákhoz (is), hogy nem nyomnak le propagandát a torkunkon, mint a Nyetflix. Nálam egyelőre 10/9-en áll, aztán majd meglátjuk.
Jaime Hector meg tök jó választás volt a morális iránytű-szerű karakterre. Már a The Wire-ben és a Bosch-ban is bírtam. -
bobalazs
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...
.
Ez legalább nem tobzódott a CGI akcióktól. Az északi alkotások ilyenek, nem a látványra mennek. A közepétől, mikor érkezik a "DNS vizsgálat" lesz igazán érdekes. Amúgy lehet találni még hasonló több évados érdekes északi sorozatokat. Szerintem és senki ne vegye magára.

Janaboy