Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • senki66

    senior tag

    válasz Atesz8 #74079 üzenetére

    Szia,
    Karácsony előtt vettünk anyukámnak egy ilyen tévét a Telekomtól 24 havi kamatmentes részletre 66960 Ft-ért. Nemtudom megy e még az akció, de ha nem az általad linkelt Auchanos ár is abszolút korrekt. Valóban belépő full hd, 2012-es modell, de még most is gyártják, a miénk is 2014-es gyártású és 2014. decemberi firmware-rel érkezett, úgyhogy gyanítom, hogy novis új darab. A méret szokás és leginkább pénztárca nem pedig "igényesség" kérdése. Igénye szerintem mindenkinek lenne, jobb, drágább modellre, de (majdnem) mindenkinek meg kell hozni a maga kompromisszumát. Gondolom Te sem azért nézegeted ezt a kategóriát, mert kétszer ennyit vagy még többet szánnál tévére.
    A lényeg, anyukám egy 72-es SD CRT tévét cserélt erre, úgyhogy abszolút elégedett vele. Számomra (nekem egy 40-es régebbi fullhd samum van) mégis elcserélném erre, olyan szépnek találom a képét. A relatív jó minőséget, ha tudsz angolul (vagy leguglizod) az alábbi linken lévő teszt is igazolja.
    Samsung UE32EH5000 review
    A media lejátszásban eddig hibát nem találtam a teszt anyagban, aminek a linkje itt a fórumon megtalálható mindössze egy formátummal volt baja, a saját anyagokat, amiket próbáltam vele hiba nélkül lejátszotta.
    Összességében, ennyi pénzért szerintem nagyon megéri (ha nem kell smart és 3d).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés