Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18594 üzenetére
Az is hasít ART-vel, de abban azért még vannak bugok, nem érdemes átkapcsolni rá.
Az az érdekes, hogy az AnTuTu ugyanannyi lett, mint a stock rom esetén, Qadrant viszont a fele. De ez abszolút nem érződik.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18597 üzenetére
Azt nem tudom, én nem szoktam, de ebben ne hallgass rám
Amúgy nem kell, le lehet szedni a gyárit a netről, csak tudni kell, hogy milyen a telefon (független vagy szolgáltatói, és hány GB-os) -
rayoliviero
veterán
válasz gusthy #18602 üzenetére
Backupot mivel készítem a folyamat előtt? És érdemes visszatennem a 10 A Telekomos szoftvert előtte, hogy abból csináljam a mentést? Itt arra gondolok, ha gariztatni kell esetleg a telót és visszaállítok minden gyárit, akkor a 10A-t tegye vissza, nehogy belekössenek a T-nél, hogy a 10e nem az ő általuk megbuherált rendszer. Bocs, ha valami hülyeséget kérdezek, de nem vagyok otthon nagyon ebben a témában.
És téglásítani tudom a telót, ha elrontom?szerk: T-s, 16 GB (nincs is náluk nagyobb).
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18604 üzenetére
Nem kell visszaállni előtte, és a t-s 10a bármikor elérhető, nem kell menteni. Az adataidat esetleg, ha akarod, mert az törlődni fog.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18606 üzenetére
Vissza úgy, hogy letöltöd a megfelelő kdz fájlt, és felrakod. Le van írva részletesen a témaösszefoglalóban.
-
Mr.Silkó
veterán
Valakinek nincs egy felesleges quickwindow tokja G2-re? Szívesen megvenném, ha jó árban adja, és ha budapesti.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18608 üzenetére
Ha nagyon hülye vagy, el lehet, de ha betartod a leírásokat, akkor nem. Ha elakadsz, bootloop-ba keveredesz, hasonlók, akkor KÉRDEZZ, és a lényeg, hogy ne kapkodj. Inkább tartson fél órát, mint egy estét szívni.
De egyébként ma már ezek elég veszélytelen dolgok.
Ezért szeretjük az Androidot -
rayoliviero
veterán
-
Cathulhu
addikt
Megjott Koreabol a Goospery tokom (mindossze bo egy het alatt), remek tok, jo massziv (talan kicsit tul is vastagitja a telefont). Egyetlen hibajat talaltam eddig, a jack dugo kivagasanal a nagyobb csatlakozok mar nem passzolnak, de mivel gumi, ott majd rasegitek en kicsit.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
noxon
őstag
Jó lenne ezt a carbont feltenni, de én nem merem egyedül ha esetleg pesten van valaki aki segítene személyesen és már rutinból nyomja mit mikor merre miért akkor segíthetne
We live in a simulated world...
-
Gaberking
senior tag
válasz rayoliviero #18608 üzenetére
Nagyon fontos!!! EFS mentéssel kezdj, mielőtt bármit csinálsz!
-
Bubukain
senior tag
válasz rayoliviero #18618 üzenetére
az a kitkat
-
rayoliviero
veterán
válasz Bubukain #18619 üzenetére
Tehát más teló Kitkat szoftverét nem lehet erre rátenni, minden egyéb kiegészítők nélkül? Azt tudom hogy nem jött még ki hivatalosan, de gondolom, hogy ha létezik Carbon és egyéb rom Kitkat alapon, akkor felmerül bennem, hogy sima Kitkatet is rá lehet varázsolni.
Nexus 4 telónak is volt visszhang gondja a két mikrofonja miatt Viberes telefonálás alatt, ennek is kettő van. Vibertől még nem válaszoltak a második levelemre, amiben leírtam azt, hogy lehet gond esetleg a két mikrofon is.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Egyébként ezekkel a bumperekkel nekem csak az a bajom, hogy nem tudod kiélvezni a telefon teljes valóját. Csupaszon a legjobb, viszont akkor meg ott van az emberben a félelem, hogy leesik eltörik / karcolódik.
Találják már fel a törhetetlen / karc álló kijelzőt. Az öngyógyító hátlap már megvan.B-tag: H3lios#2825
-
Cathulhu
addikt
válasz h3lios #18624 üzenetére
Hala az egnek nem igazan fontos nekem a vekonysag, S2-nel is (ami akkoriban a vilag legvekonyabb telefonja volt) az elso dolgom volt, hogy vettem bele nagyobb akksit es uj hatlapot, jobban is szerettem utana. Ennel a telefonnal meg csak azt latom mindenhol, hogy milyen konnyen torik (nem vagyok egy telefon dobalo, de az S2-t is ejtettem kore parszor az elmult evekben) igy inkabb ugy vagyok vele elherdalok 5-6k forintot ebayen mire megtalalom az idealis tokot (szep, massziv es kenyelmes ), mint aztan 40k-t kijelzo cserere... Ez a tok amugy tetszik, de ugyanaz a bajom velem mint a tobbivel, nem tudom dokkoloba tenni a telot. De ez a kedvencem jelenleg, ezutan jonnek a szilikon bugyellarisok. Es ennek a pereme is nagyon kicsi annak ellenere, hogy gumi tok alapvetoen, de remelem ekkora perem es az edzett uveg folia egyutt mar elegendo vedelmet adnak.
#18623: nekem is ez volt eleinte a bajom, sokat gondolkodtam is koltsek-e ennyit egy ilyen tokra a homalyos fenykepek alapjan, de a vegeredmeny nekem kifejezetten tetszik, utolag mar jobban is, mintha feher lett volna.
Kivnacsi vagyok a fenyes hatlap milyen gyorsan kopik majd.[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
h3lios
addikt
válasz Cathulhu #18625 üzenetére
Hát igen. Az sem jó, ha nagyon vékony a telefon, mert egy idő után már zavaró (pl. most a P6 ilyen számomra).
Egyébként valóban nagyon törékenyek a mostani telefonok, pláne faltól falig kijelzővel. Tök mind1, hogy pofára vagy sarokra esik borítékolható hogy törik a kijelző. Az az egyetlen reményed, hogy hátlapra esik. Áldom az eszem, hogy vásárláskor 9k-ért kötöttem rá 2 éves törés / beázás elleni biztosítást. Így nem kap el az infarktus ha leejtem.B-tag: H3lios#2825
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18620 üzenetére
Hát ennél kitkattabb nem nagyon van a felület a gyári kitkat launcher, ami olyan egyszerű, mint egy faék. A Carbon segítségével alaposabban testre lehet szabni, mint a sima AOSP-t, de amikor felrakod és elindul, az pont olyan, mint az alap KK.
Ami az akkut illeti, azt ennyi idő alatt nem tudom megmondani.
Ja, és ami nagyon kúl, az az, hogy le lehet kicsinyíteni az alsó gombokat[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18630 üzenetére
Dehogynem. Azt már jó ideje maga az Android tudja. Néhány Carbon specifikus menü angol marad, de nem sok van belőle.
-
gusthy
veterán
válasz rayoliviero #18632 üzenetére
Már visszaraktam a Carbont
Ami a hibákat illeti, az ART elég bugos benne, de nem kell (egyelőre) bekapcsolni.
@Illusion: igen, arról van szó.
Nem is tudom, valami volt, ami miatt elbizonytalanodtam, de aztán amikor visszaraktam, rájöttem, hogy nem lehetett az olyan fontos :-)[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Illusion1010 #18635 üzenetére
Meg a Carbon fibers menüponttal játszani a Beállítások alatt
-
gusthy
veterán
válasz Illusion1010 #18637 üzenetére
Azt egy mozdulat bekapcsolni, de nekem annyira nem jön be.
Ja, az Asphalt nem megy ART alatt.[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
szabyka95 mi volt az a app meg lépések amitől a gyári lg launcher smoothabb lesz? Már nem tudom vissza keresni, de valami volt
We live in a simulated world...
-
firemanus82
senior tag
Az alul lévő 2 hangszórónak nem kellene egyformán szólnia? Mert nekem a jobb baromira jól szól, míg a bal szerintem meg se mukkan
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Danny365
őstag
válasz firemanus82 #18642 üzenetére
Mert az egy mikrofon.
-
firemanus82
senior tag
válasz Danny365 #18643 üzenetére
Bakker, de gáz!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Sragi
őstag
válasz firemanus82 #18642 üzenetére
Hibás a bal
-
gusthy
veterán
válasz firemanus82 #18644 üzenetére
Nyiiiiii
-
Illusion1010
senior tag
válasz gusthy #18638 üzenetére
Nos, ebben sem működik jól nekem a PIE. Marad helyette az LMT Launcher, az finomabban reagál.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz Illusion1010 #18647 üzenetére
Milyennek kéne lennie? Még csak ilyennek láttam másutt is.
-
Illusion1010
senior tag
válasz gusthy #18649 üzenetére
Ööö...ezt elég nehéz megfogalmazni....a beépítettel folyton vagy a billentyűzetre vagy a launcher ikonjaira nyomok rá, az LMT-vel nagyon kis százalékban nyúlok mellé. Pontosabbnak tűnik. A beépített nem szeret az átlós mozdulatokra reagálni, egyenesen fel majd oldalra a gombra kell csúsztatnom, míg az LMT-vel lehet pl. a jobb alulról átlósan bal felfelé irányba csúsztatni. Mindegy, biztosan lehetne a másikat is finomhangolni, de ezt már megszoktam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest