Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18625) Cathulhu válasza h3lios (#18624) üzenetére


Cathulhu
addikt

Hala az egnek nem igazan fontos nekem a vekonysag, S2-nel is (ami akkoriban a vilag legvekonyabb telefonja volt) az elso dolgom volt, hogy vettem bele nagyobb akksit es uj hatlapot, jobban is szerettem utana. Ennel a telefonnal meg csak azt latom mindenhol, hogy milyen konnyen torik (nem vagyok egy telefon dobalo, de az S2-t is ejtettem kore parszor az elmult evekben) igy inkabb ugy vagyok vele elherdalok 5-6k forintot ebayen mire megtalalom az idealis tokot (szep, massziv es kenyelmes :D), mint aztan 40k-t kijelzo cserere... Ez a tok amugy tetszik, de ugyanaz a bajom velem mint a tobbivel, nem tudom dokkoloba tenni a telot. De ez a kedvencem jelenleg, ezutan jonnek a szilikon bugyellarisok. Es ennek a pereme is nagyon kicsi annak ellenere, hogy gumi tok alapvetoen, de remelem ekkora perem es az edzett uveg folia egyutt mar elegendo vedelmet adnak.

#18623: nekem is ez volt eleinte a bajom, sokat gondolkodtam is koltsek-e ennyit egy ilyen tokra a homalyos fenykepek alapjan, de a vegeredmeny nekem kifejezetten tetszik, utolag mar jobban is, mintha feher lett volna.
Kivnacsi vagyok a fenyes hatlap milyen gyorsan kopik majd.

[ Szerkesztve ]

Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.