Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #18052 üzenetére
Ezeket már nem kell lemeríteni.. nem is szeretik, ha csontra meríted. Néhány töltés után lesz 100%-s.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
fishme
tag
Olyan problémám van hogy nem rezzen a telefon amikor a másik fél felveszi kb azóta van ez mióta fent van a gravitybox esetleg az lehet a gond?
-
Sragi
őstag
válasz rayoliviero #18054 üzenetére
Túltölteni nem lehet ugy sem.Max feleslegesen fogy az áram ha bedugva marad.Kb 3-4 töltés utan beáll az akku id.
-
iOnizer
tag
-
iOnizer
tag
A Telekom egyébként saját szoftverrel adja a készülékeket, ezért nem találtok frissítést. Majd megkérdezem hogy állnak vele.
Alá bizony
-
nagyúr
Gondolod a gyártók annyira hülyék hogy engedik annyira lemeríteni hogy kárt keletkezzen az aksiban?
Nyugodtan le lehet CSONTRA KIKAPCSOLÁSIG meríteni! És semmi károsodás vagy gyengülés nem keletkezik az aksiban, többszörös védelem van ez ellen is ugyan úgy ahogy túltölteni, túl meríteni sem lehet mivel az elektronika előbb kikapcsol mint hogy károsodás érné az aksit!
Azt se felejtsétek el, hogy a G2.ben nem Li-ion aksi van, hanem speckó Li-Polymer ami jóval strapabíróbb mint a li-ion -os társa!
És Töltésnél ha jelez a telefon hogy 100.% ot elérte a töltés húzd ki a kábelt energia gazdálkodási célból! ilyenkor még VIDÁMAN töltődik 500-700.mA -el itt valójában még csak kb 90.% on van az aksi, még kb 1.óra a 100.% os szint elérése!
Aki nem hiszi tegye fel a Current Widget -et és monitorozza töltés közben ill. a 100.% os töltöttség jelzés után, megfogja látni hogy még simán töltődik kb 1.órát és amikor ~12-13.mA re beáll a Current Widget akkor van teljesen 100.% ra töltődve az aksi.
De magán a töltőfejen is lehet érezni hogy 100% töltöttség jelzés után még langyos a töltő, tehát még dolgozik és amikor már teljesen hideg akkor van készen teljesen a töltés! -
szabyka95
őstag
válasz DroiDMester #18064 üzenetére
igy van, ez az oka, hogy reggel meg mindig 100 % on van az akku
"nem merult semmit" -
rayoliviero
veterán
Asphalt 8-at hogy tudom feltenni? Playben nincs ott.
noxon. Kedvenc játékom pont.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz DroiDMester #18064 üzenetére
Hm érdekes amit írtál erről a 90%on van még csak és tölti tovább 1 órát.. jó tudni, ha tényleg így van
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
válasz rayoliviero #18066 üzenetére
Nem tudod, mert nem kompatibilis a stock romos g2-vel ( nekem is, mondtam magamban , na majd most a g2-vel.... de hát nem )
szabyka95 és akkor mi van, ha 80% vagy 65%-on teszem este repülőbe és nem merül semmit reggelig? mert ilyen is volt nem egyszer
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
Bossi
őstag
Valaki tudna segíteni feltettem a 10E romot csináltam gyári visszaállítást de, sajnos nem megy a Play áruház ez a hiba fogad bármit frissítenék:
alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt 403
egyébként az alábbit próbáltam de, mivel teljesen le volt gyalulva a készülék szerintem fölösleges volt...
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Elég furcsa kérdésem lesz.Ha OTG kábel segítségével csatlakoztatok egy olyan USB kulcsot amiben van mobilnetes simkártya azt fogom tudni használni mobilnetezésre? A jelenlegi előfizetésemre körülménye lenne a mobilnet és csak akkor van rá szükségem ha utazom ami ritkán van.
-
sanyika987
aktív tag
hali skacok egy nagyon sürgős kérdésem /kérésem lenne
van valakinek d80210F rom linkje kdz ha lehet nem kell módolt
elörre is köszi és nagyon sürgős lenneiphone 14
-
szabyka95
őstag
válasz sanyika987 #18073 üzenetére
szia
itt
ctrl+F, ird be hogy v10F
ne a kinait toltsd le
azert nem adtam direkt linket, mert nem irtad h 16 v 32 gb s kell[ Szerkesztve ]
-
-
Bossi
őstag
válasz vadászcsiga #18077 üzenetére
Nekem nem megy most sem nem értem bármit csinálok sz...r másik készüléken megy
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Ha minden jó megy, holnap tudom elhozni a telt! Fehér 32Gb-os lesz a kicsike. Rengeteget gondolkodtam ez vagy N5. Nyolc hónapot használtam N4-et, szénné romoltam, és most egy Lumia 920-ról költözök majd át. A telóboltos /gyerekkori ismim, barátom/, is inkább a G2-t javasolta. Hát remélem jól döntöttem. Még időben beszéljetek le róla...
-
Bossi
őstag
válasz vadászcsiga #18079 üzenetére
Nekem sehogy nem megy nem akarom elhinni... mi a franc lehet ez...?
-
Bossi
őstag
Akkor valami tényleg ott lehet kezdtem megijedni... de, tényleg idegesítő.
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #18054 üzenetére
Ha eléri a 100%-t, utána kb 0,5 órát még hagyhatod.. többet felesleges.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz rayoliviero #18087 üzenetére
A gép kb 500 mA-t ad neki, a töltő pedig 1,8 A-t.. ha jól emlékszem. Ha veszel hozzá otg kábelt, akkor pendrive-ról is tudsz rá másolni.
-
sanyika987
aktív tag
válasz rayoliviero #18089 üzenetére
rootolni kell és kell mellé egy root explorer
bemész a system fájlba azon belül app
és ott törölgeted ami nem kell.
De vigyázz mit törölsz mert ha olyat is törölsz akkor húzhatod újra a telefont
(így jártam most én is )de fel tehetsz egy független romot is amin nincsenek a t-mobile hülyeségei
[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
vadászcsiga
félisten
válasz sanyika987 #18090 üzenetére
Origohóz minek root? Egy német 10E vagy egy holland 10F oszt volt origo nincs origo
[ Szerkesztve ]
-
sanyika987
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz sanyika987 #18093 üzenetére
Az utolső mondatot már később írtad hozzá
-
pit stop
addikt
Okosórával esetleg használja valaki? Jól együttműködnek? Köszönet a válaszért!
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
twon
tag
válasz rayoliviero #17979 üzenetére
Ez miért fontos? Nem mindegy mi az új sim száma?
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
rayoliviero
veterán
Azt akartam, hogy az előfizetéses számomat rendeljék a kicserélt sim kártyához (nanot cserélték mikrora), hogy megmaradjon a számom. De megcsinálták rendesen, ingyen.
Azt, hogy tudom a telóban beállítani, hogy megjegyezze a jelszavakat? Pl. ph belépési jelszót, facebook jelszót.
-
Quqesz
nagyúr
válasz rayoliviero #18099 üzenetére
Ez attól függ melyik böngészőt használod...pl a chrome(kb a gyári is) ha beírtad a jelszót,akkor felajánlja az értesítő sáv alatt sárga csíkban,hogy mentse-e.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple notebookok
- Autós topik
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest