Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19751) xedamen


xedamen
senior tag

Nem tudom ki fordította le a cikket, ami ekkora kavart okozott, de NEM az van benne, hogy szarnak a frissítésekre.

Az áll benne, hogy ők megcsinálják, de nem tudják garantálni az azonnali frissítést és a frissítési ütemezést, mert a szolgáltatók belenyúlnak és akár vissza is dobhatják őket és ettől tart ilyen sokáig.

(#19752) Gaberking válasza DroiDMester (#19733) üzenetére


Gaberking
senior tag

Letöltöttem, de mikor telepíteném, azt az üzenetet kapom, hogy hibás a fájl, nem tudja megnyitni. Jó fájlt töltöttem le. Mi lehet a megoldás?

(#19753) gusthy válasza xedamen (#19751) üzenetére


gusthy
veterán

... Ami egyébként így is van. Anno hetekig veszekedtem a saját kollégámmal, hogy az Alcatel OT995 frissítést adják már ki, mert már rég letesztelték, csak valamiért szüttyögtek vele.
És ez valószínűleg masutt se jobb.

(#19754) fery02


fery02
addikt

Ezt az LG logo kifigurázást láttátok már?
Tök ötletes. :)

[ Szerkesztve ]

(#19755) TomPack


TomPack
őstag

Én is gusthy kollega véleményét osztom!
Nekem is sokáig volt Nexus4, N7, és N7 (2013)-am!
Felesleges úgy várni a KK-ot, mint a karácsonyt!
Ezek a verzióváltások nem olyan hatalmas ugrások, mint pl. Win 98-ról Xp-re váltani. A 4.3 hol marad?!
Túl van lihegve ez az egész, csak a google szívatja vele a jónépet, meg a gyártókat.
És ezért nem tud senki összedöbni egy normálist rendszert, mert nincs ideje kiforrni, tesztelni, a fejlesztők is csak a fejüket kapkodják. Mint most az LG-nél is.... Lehet épp ezért nem fog semmivel sem többet nyújtani, mint a megszokott, jobban odafigyelve összerakott premier 4.2.2.
Ha ki is jön majd egyszercsak, nem én leszek az első, aki felpattintja! Még elfut a face meg a viber, és jó akksiidőm van, megvárom a véleményeket, meg a javitó frissítéseket.

(#19756) fery02 válasza TomPack (#19755) üzenetére


fery02
addikt

Én bizony az elsők között próbálok majd lenni.

Hátha újra lesz működőképes Asphalt 8-am (nem érdekelnek az okos megoldások, amikkel esetleg működik).
Jelenleg csak ez miatt érdekel. :)

(#19757) P3Dr0


P3Dr0
senior tag

Sziasztok! 3 napja vagyok nem boldog tulaja egy Nexus 5-nek. Sajnos sok olyan hibaja van ami miatt nekem nagyon nagy csalodas a telefon tobbekkozt,hogy most mig uj a telefon es nyomkodom naponta 2x kell tolteni mert az akksi semmit nem bir. Hangszororol, hangerorol es a kamerarol nem is beszelve. Egyszoval tanacstalan vagyok mert valahol meg szeretem a telefont. 30 napon belul barmikor visszavihetem a telefont es vagy vissza kapom a penzem vagy elhozok egy masik telefont.
Itt jonne a kerdesem: Szerintetek megeri G2-re valtani? A hardware ha joltudom ugyanaz mint a Nexus 5-nek par dolgot leszamitva (cam) szoval az LG-re is meg talan kijon par frissites a jovoben. Nekem nagyon fontos lenne a kamera meg az aksi ido es a multitasking. 3-4 program allando hasznalata.
Olvasni a neten,hogy vannak gondok a G2-vel is pl. a touch screen van akinek pontatlan meg a GPS-is sok embernel megszakad. Ez igaz vagy csak egyedi esetekrol van szo?
Milyen a video felvetel hangminosege? Itt is jelen van az aktiv zajszuro altali hiba egy csendes helyen?

Ha valaki tudna par sort irni azt megkoszonnem mert mindenkepp cserelnem a Nexust mihamarabb. Annyira gyenge az aksija hogy nekem sajnos majdnem hasznalhatatlan kategoriaba esik es rettentoen fapad..... :O
Gondolom a G2 meg teli van dobalva mindennel ott meg tiltani kell ami az embernek nem kell.

(#19758) apaszka válasza DroiDMester (#19733) üzenetére


apaszka
veterán

Már fenn van, és ismerkedünk!

Köszönöm, nagyon nagy vagy!

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

(#19759) Csillag01 válasza P3Dr0 (#19757) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Hello

Anyameknak n5 van szoktam nyomkodni nekem g2.nyugodtan valts g2-re nem fogod megbanni.
Azok amiket irtal h pontatlan stb az 1nagy hulyeseg,halal pontos.recsegni se recseg,a kameraja is nagyon jo nem tudom miket irkalnak.sokat fotozok lampa fenynel alap beallitasoknal es semmi gond a kepekkel.videot 60fps vesz fel azis jo.az aksi idorol meg annyit h nekem s4 volt elotte ,azt naponta 2-3x toltottem ezt 1x is eleg aktiv hasznalat miatt.nyugodtan kijelenthetem h jobb a g2 a jelenleg kaphato csucsmobilok kozul,szinte mindenbe.semmi hibarol nem tudok neked beszamolni,talan a memoria kartya ,vezeteknelkuli toltes hianya de en ezek nelkul is megvagyok.

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#19760) INFINITYzz


INFINITYzz
tag

osztalytarsamnak Z1-je van, es sehol sincs a kijelzoje a G2-hoz kepest :DDD
mindig megvagyok elegedve, amikor ranezek a telefonjara, es tudom, hogy helyesen dontottem a G2-vel

#droidmester

en is felraktam, koszonom :R

[ Szerkesztve ]

(#19761) firemanus82


firemanus82
senior tag

Az Lg a frissítések terén hozza a többéves formáját. A cimborám a 2x-ét a másfél éves várakozás után frissítette, ami olyan "jól" sikerült, hogy a telefon alig használható. A Black frissítései és a 4x-é is rosszul optimalizáltak voltak, csak rontottak vele. Ráadásul itt is vagy legalább fél évet csúsztak a kiadással. Szóval lg support = 0

[ Szerkesztve ]

LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

(#19762) Csillag01


Csillag01
aktív tag

Nem ertem a frissitestol 1esek mit varnak? Kavet fozzon a telefon,vasalni is lehessen vele ha bemelegszik,vagy tancoljon drum n bassre ha leteszed az asztalra?
Enis varom a frissitest ha lessz g2re de ha nem sem fogok bogni mert iggyis tok gyors,hasznalhato.

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#19763) Azharel válasza Csillag01 (#19762) üzenetére


Azharel
aktív tag

Azt várom, hogy ha már megvettem egy ilyen telefont 140k-ért, akkor rossz fény körülmények között ne szaggasson már az a tetves kamera. Vagy esetleg az ingadozó térerő kijavítása ?
Az meg külön vicc kategória, hogy szolgáltatónál előbb jött az új rendszer mint a nemzetközi változathoz.

(#19764) snorbi82


snorbi82
senior tag

Egyebkent nem ertem sok ember reakciojat! Kikat frissites stb. En eleg sokat utazom,es meg nem volt olyan, hogy ne birtam volna telefonalni! T.-nel vagyok! Kollega Vodas,nala tobbszor van,hogy van terereje de nem lehet elerni!

IPhone 15 Pro Max, Iphone 13

(#19765) szula


szula
csendes tag

Sziasztok!
Vettem egy G2-t (már másodjára, mert az elsőnek sikerült egy leejtést követően betörnöm a kijelzőjét). Imádom. T-s telefon, a T-s szoftver helyett már feltoltam rá a EU 10A-s sw-t, viszont a SW-verziónak még mindig a D80210a-216-30-ast írja, nem az EUR verziót. Mit lehet ezzel kezdeni? A T-logot már eltüntettem a bootról, unlockoltam is 500 Ft-ért, de vajon miként tudnám az SW-verziót is függetleníteni?

(#19766) Illusion1010 válasza szula (#19765) üzenetére


Illusion1010
senior tag

Próbálj meg egy újabb szoftvert rátenni. Már V10F is van.

120 6NL/NETHERLANDS_OPEN_16G V10F LGD802 1.92 GiB

[ Szerkesztve ]

(#19767) Csillag01 válasza Azharel (#19763) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Valoszinunek tartom hogy ez a te g2 egyedi problemaja.nekem mindig van terero pedig a vilag legeldugottab helyen lakok.nalam keves fenynel sem nem szaggat a kamera.elvileg meg heteken belul jon a frissites mindenkinek nyugalom.sok csucs telefonom volt az utobbi idoben,de ez a telo a legjobb eddig.ma jon az s5 bejelentese,sztem letaszitja a tronrol a g2t. :((

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#19768) Azharel válasza Csillag01 (#19767) üzenetére


Azharel
aktív tag

Nem egyedi probléma a térerő hidd el, sokaknál jelentkezett itt a fórumon is. Többen jeleztük az lg felé is, ahol is azt mondták tudnak a problémáról. Kamera meg biztosan akadozik kevés fény esetén, xda-n külön mod is készült rá ami javítja ezt a gondot.

[ Szerkesztve ]

(#19769) Sragi válasza Azharel (#19768) üzenetére


Sragi
őstag

Nekem 2 bajom van ami egyértelműen szoftveres. A kamera akadás és a wifi/3G váltás hiba.Ezenkívül semmi gondom nincs vele.Ezeket remélhetőleg orvosolják is a 4.4-ben ,mivel úgy tudom ezek a leggyakoribb gondok.

[ Szerkesztve ]

(#19770) Looserke válasza Sragi (#19769) üzenetére


Looserke
őstag

wifi/3g váltás már minden 10a-nál újabb szoftban javításra került én úgy tudom

(#19771) salvadorE51 válasza P3Dr0 (#19757) üzenetére


salvadorE51
tag

Először én is N5 és S4 között vaciláltam, de miután az egyik boltban kipróbáltam a G2-t nem volt kérdés mi kell nekem :R
Amiket írsz nálam sem jelentkeznek. Főleg a GPS probléma, mert én arra nagy érzékeny vagyok - nagyon sokat vezetek, folyamatosan megy a Waze. Ahogy bekapcsolom a GPS vevőt elindítom a navit, abban a szent pillanatban pozicionál. Komolyan mondom ilyen gyors és pontos eszközzel nem volt még dolgom.
Navi közben nálam folyamatosan BT-n keresztül megy a TuneIn rádió, vagy Deezer. Nem tudod megfogni :N
Videó, fényképező szerintem átlag feletti. Semmilyen szaggatás nincs nálam, pedig 10a T-Mobile-os rom van rajta, nem sok értelmét látom lecserélni. Átlagos használat mellett 6-8 töltési ciklus után viszonylag kevés telefonálással, 90%-os fényerőn 2 napot stabilan elmegy, de néha 3 napot is.
Soha nem jelentkezett Wifi/3G váltás és/vagy térerő probléma. Vagy csak jó típust fogtam ki? :D
Szerintem nem bánod meg.

[ Szerkesztve ]

Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics

(#19772) szula válasza Illusion1010 (#19766) üzenetére


szula
csendes tag

És ezekben van magyar nyelv is, vagy miben különböznek? Ha unlock után, EUR-os fw telepítését követően ráengedtem a LG PC Software Update Tool-ját, és visszatöltötte a gyári T-s szoftvert. :)
Így akkor az OTA frissítés is csak a T-s verzióval fog rájönni, hacsak én nem töltöm rá kdz-vel?

(#19773) P3Dr0


P3Dr0
senior tag

Meg egy kerdesem lenne. ROOT. Olvasom,ha rootolva van vagy custom recovery es raeresztek frissitest akkor tegla lesz a telefonbol. Minden frissites elott unrootolni kell a mobilt? Gondolom azert olysn sok frissites nem jo ra :)

(#19774) zack


zack
nagyúr

Ezt a ROM-ot használja valaki? Érdemes feltenni, vagy jobban járok, ha kivárom a 4.4-et?

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#19775) Viper26


Viper26
nagyúr

Ha hálózatfüggő egy G2 az korlátozza esetleg a recovery / root / ROM csere közül bármelyiket?

iPhone 14 | FR955

(#19776) zack válasza Viper26 (#19775) üzenetére


zack
nagyúr

Független a hálózatzártól.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#19777) premete válasza zack (#19774) üzenetére


premete
veterán

Én feltettem, utána el sem indult a telefonom, kdz reflash kellett. Ez viszont hibátlan nálam.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#19778) INFINITYzz válasza zack (#19774) üzenetére


INFINITYzz
tag

jelenleg is ezt hasznalom, es tokeletes :R
nagyon tetszik a 380p, ez az igazi full hd ;]

(#19779) gusthy válasza P3Dr0 (#19757) üzenetére


gusthy
veterán

Annyira nincs teledobálva. És azok a dolgok, amik fenn vannak, egy-két kivétellel törölhetőek minden bűvészkedés nélkül,, még tiltani se kell. (úgy vannak fenn, mintha a marketről tetted volna fel).
Egy-két dolog van fenn nem így, pl a távirányító meg az LG SmartWorld, de ez elenyésző.
Az aksi tényleg lényegesen jobb, plusz a kijelzőnek is van valami trükkje, amitől viszonylag takarékos.
Amúgy a legtöbb embernek nem drámai az n5 aksija, vagy a tied beteg, vagy nagyon sokat nyomkodod, ez esetben az egyik legjobb választás az L2, csakugyan.

(#19780) Sragi válasza salvadorE51 (#19771) üzenetére


Sragi
őstag

Akkor szerencsés flótás vagy a T-s 10a-val :DDD
Nálam azért akadt pár gond :B
De ezekért nem fogom még KDZ-vel sem újra húzni.

(#19781) zack válasza INFINITYzz (#19778) üzenetére


zack
nagyúr

Na, ez jó hír. Lehet 4.4 előtt még felpattintom. :C

Más... Real Racing 3-mat el kell menteni Ti Backup progival, vagy a Cloud mentés amit gyárilag csinál, elegendő?

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#19782) Sragi válasza zack (#19781) üzenetére


Sragi
őstag

Hát jobb ha valami helyi mentést is eszközölsz,de nyilván van egy profilod és ha bejelentkezel akkor a felhőből tölt vissza mindent,de csak én szerintem ezért javaslom a helyi backup-ot is :K

[ Szerkesztve ]

(#19783) RomiJosy válasza zack (#19781) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Nekem nem töltött vissza pedig facéról jelentkezek be már harmadszor.. iphone 4-nexus 7-most g2..igaz,nem felhőztem le. Én azt hittem,tudja,hogy én vagyok,legalább felajánlja de nem. Mindegy,kezdtem előröl..

(#19784) zack válasza premete (#19777) üzenetére


zack
nagyúr

Akkor lehet inkább ez lesz. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#19785) Viper26 válasza zack (#19781) üzenetére


Viper26
nagyúr

Én G-s accountot használok hozzá, és mentem mindig felhőbe, eddig soha nem volt gond a visszatöltéssel onnan.

iPhone 14 | FR955

(#19786) gusthy válasza zack (#19774) üzenetére


gusthy
veterán

Az mit jelent, hogy
"GPU Accelerated HW on"?

Gondolom, a gyáriban se a cpu renderel?

(#19787) zack válasza Viper26 (#19785) üzenetére


zack
nagyúr

Ezt értem, de én nem használom ezt. ;)

(#19786) gusthy

Ez csak a grafikus hardveres gyorsításra vonatkozik. Gondolom a jobb GPU kihasználtság érdekében.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#19788) gusthy válasza zack (#19787) üzenetére


gusthy
veterán

Jó, ezt értem, de mi érdeke van az LG-nek abban, hogy visszafogja a GPU-t?

(#19789) zack válasza gusthy (#19788) üzenetére


zack
nagyúr

Gondolom a hőelvezetésnek is van hozzá köze és az élettartamnak is. Mert így biztos jobban fűt. Persze ez csak tipp.
A konkrét hátterét nem tudom.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#19790) gusthy válasza zack (#19789) üzenetére


gusthy
veterán

Igen, ez jogos, autók is néha alul vannak hangolva. Akkor viszont mindenki saját kockázatára tegye fel. (Nekem annyira nem lassú, hogy kockáztassak :) )

(#19791) zack válasza gusthy (#19790) üzenetére


zack
nagyúr

Real Racing 3 alatt azért nekem meg-meg röccen/lagol. De szerintem ez inkább optimalizálás.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#19792) szabyka95


szabyka95
őstag

ha valami root nelkul/custom kernel nelkul is bekapcsolhato, akkor az 100% h biztonsagos ..

[ Szerkesztve ]

(#19793) gusthy válasza szabyka95 (#19792) üzenetére


gusthy
veterán

De ez egy custom rom :)

(#19794) torreador22


torreador22
aktív tag

Sziasztok! Media Markt vásárolt G2 gari 1 év?

torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!

(#19795) gusthy válasza torreador22 (#19794) üzenetére


gusthy
veterán

Tegyük fel, hogy rá van írva a garanciajegyre?

(#19796) Looserke válasza gusthy (#19795) üzenetére


Looserke
őstag

:C :C :C

(#19797) adamz91 válasza Azharel (#19763) üzenetére


adamz91
tag

jogos. S2ről váltottam. sokkal de sokkal jobb a kamera appja. Sehol egy lagg. itt szinte nem is használom mert tényleg használhatatlan kevés fénynél.

(#19798) gusthy


gusthy
veterán

Na ez most vagy igaz, vagy se.

[link]

(#19799) Sanyaman válasza gusthy (#19798) üzenetére


Sanyaman
aktív tag

4 nap múlva kiderül. ;) De akkor már tényleg a függetlenekre is kellene jönnie, mert szolgáltatós ritkán frissül független előtt.

(#19800) spuros válasza gusthy (#19798) üzenetére


spuros
őstag

Szép is ez a fanszia nyelv vagy mi is ez.. :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.