Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19051) vadászcsiga válasza Fail3D! (#19050) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Akkor nem mindegy hogy milyen az lg tok? :D

(#19052) nrb263 válasza Fail3D! (#19050) üzenetére


nrb263
tag

Szerintem karcolodik, nekem qw van telomon kb 2 honapja plusz folia de a folian bizony latsznak csikarasok, pedig vigyazok ra nagyon ahogy bejut a kosz vagy por a kijelzo es a tok koze es egymashoz dorzsolodnek attol lehet gondolom... inkabb 1000 forint foliara mint 50 kijelzore :D szerintem semmit nem ront rajta am..

[ Szerkesztve ]

(#19053) Fail3D! válasza nrb263 (#19052) üzenetére


Fail3D!
addikt

Vagy megtartom a g t es eladom ezt vagy kockaztatok, de amugyse szeretem a a tokokat, a foliat meg biztos nem. fogok telora rakni. A 4x et 1 ev hasznalattal eladas elott a balatonon sikerult csak megkarcolnom... eleg jol birjak a mostani telok.. ott is a kur a szel befujta a homokot mikor eppen neteztem es azonnal 3 karc.. adigg eset kelt a telefon es semmi. Gondolom a tok ha racsukom tuti meggyorsitana a folyamatot..:) Az a baj a tokokkal, hogy onnantol a vekonysag a szepsege mar csak papirforma es nem a valosag lesz en meg azt akarom fogni amit megvettem. A foliak tobbsege a kijelzo szinet rontja, es meg zavar is a latvanya. A sony mondjuk a gyari foliaval bejott.

(#19054) resch13


resch13
tag

Sziasztok!
Lassan 3 honapja van meg a G2-m, de gondoltam eloszor vegigolvasom a forumot, mielott bekoszonok. Rossz, de lagalabbis hosszadalmas otlet volt. :D

Egy kis osszefoglalo, amit en eszrevettem, ha valakit erdekelne:

- Akksi: Eszmeletlen jo, jobb mint eddig barmely telefonome (pedig volt moto razri is), de nalam, az en normalis hasznalatommal ez is csak 1 nap. (Allando internet, allando szinkronizalas, GPS allandoan bekapcsolva, 54 perc youtube - arrol ment a zene meloban, stb.) Jelenleg 49%, 13 ora 14 perc utan (6 ora 19 percet ir becsult hatralevo idore), a kepernyo 2 ora 46 percet volt ebbol on. Fenyero 50%, automata. Szoval figyelembe veve a hasznalati szokasaimat nagyon jo!

- LAG: Nah, ez a fajo pont. Nem tudom mit csinalok, de nekem minden telefonomat sikerul lagokra birnom. Itt is van, hogy 1-2 masodpercet varnom kell, pl tarcsazoba belepeskor, vagy mikor kinyitom a QW tokot, stb. De ez vagy a sok haterben futo alkalmazasnak, vagy egy kimondott proginak koszonheto. Mondjuk 113 oraja es 57 perce nem volt kikapcsolva/ujrainditva. Mindenesetre ezzel egyutt tudok elni, sot, nem is zavar igazan, csak azt hittem, ennel a telefonnal ezt nem tudom elerni. (Amugy a szabad memoria 407MB)
Amugy lefagyasztanom is sikerult mar. Facebook massanger, kilepes nelkul QW tok becsuk, aztan kinyit, de mielott a kijelzo feleled ujra becsuk es 2 masodperc mulva kinyit ujra. Halal... Persze eleg idiota szituacio, de nem direkt csinaltam.

- Zene/hangero/fules: A fules a kategoriajaban szerintem nem rossz. Azert ne felejtsuk el, hogy ez egy headset, nem egy csucsszuper fejhallgato. A hangero/minoseg tekinteteben minden a kivalasztott zenetol fugg nalam. Van ami majd leviszi a fejem es tisztan szepen szol, van ami egy kalap ... . Ugyanez a basszus. Az egyiknel amulok, hogy ez a kis gyari fules mire kepes, a masiknal pedig azon agyalok, vajon ki lopta el a melyet. Mondjuk lehet, hogy nekem van botfulem, ezert elegseges, amit ez a TELEFON nyujt.

- Fenykepezes: Nekem tokeletes. Muveszi kepeket nem csinalok, de arra, hogy megorokitsek 1-1 pillanatot, vagy fontos dolgot, boven jo. Monitoron, illetve A5-os (asszem jol irom a meretet, az A4 fele) fotonyomtatasban is szep a kepe. Posztert meg nem szokasom nyomtatni, foleg nem telefonnal keszitett fenykeprol. Sot! Buliban, fustagyu bevetese utan a kepen tobbet lattam, mint a valosagban. Persze ennek a minosegerol mar nem irnek. :D

Nos, asszem ennyi. Mindenesetre minden gyari, az F-es vegu rom van rajta. Most eloszor nem szorakoztam es jo ideig nem is akarok szorakozni egyeb ROMokkal. Jo ez igy, ahogy van. Tudom, hogy szabadithatok fel memoriat, ujraindithatom gyakrabban es akkor lagmentes(ebb) lesz, de nem erdekel. En hasznalni akarom, miutan belaktam, nem azzal szorakozni, hogy jajj, most kell nyomnom egy RAMtisztitast, most ujra kell inditanom, stb.
Lenyeg, a lenyeg, talan nem tokeletes (szamomra) ez a telefon sem, de ebben az esetben nem letezik szamomra tokeletes telefon. Es en IMADOM ezt a gepet! :D

Na, tovabbi jo forumozast! Azt hiszem az olvaso szerep jobban all nekem. :)

U.i.: Mindenesetre ezek az en meglatasaim, nem szeretnek semmifele vitat (ujra)kirobbantani. Masok vagyunk, mindenkinek mas a jo, a szep, a fontos es ez igy is jo.

[ Szerkesztve ]

(#19055) nrb263 válasza Fail3D! (#19050) üzenetére


nrb263
tag

Egyebkent eredeti gyari tartozeknak szamit, ha bevinnem lghez szervizbe hogy megkarcolodott, kicserelnek az uveget? Ugyis rafognak hogy nem rendeltetes szeru hasznalat miatt... jah nyilvan vasvillaval hanytam a tokra a femforgacsot. :D

(#19056) Danny365 válasza nrb263 (#19055) üzenetére


Danny365
őstag

Működést nem befolyásolja, szerintem kb. kiröhögnének, ha karc miatt akarnád cseréltetni a kijelzőt. :DDD

(#19057) Sragi válasza resch13 (#19054) üzenetére


Sragi
őstag

Megírtad a frankót :D Tényleg úgy írtál a készülékről mint egy átlagos user. Nincsenek nagy elvárásaid stb.
Azt hiszem ketten már biztos vagyunk :P
Viszont nekem nem sikerült még lefagyasztanom. :DDD

(#19058) f(x)=exp(x)


f(x)=exp(x)
őstag

Sziasztok.
Ha torrentezek hallottam hogy hamar gallyra vágja a készüléket. Hogyha memória kártyára írom ki akkor is sérülhet a készülék vagy csak a mem. kárty.?

(#19059) Sragi válasza f(x)=exp(x) (#19058) üzenetére


Sragi
őstag

Ez már volt itt téma. Ahhoz sokat kellene torrentezni,hogy ezt a modern flash memóriát taccsra vágd :)

(#19060) Bossi válasza Pityi77 (#18999) üzenetére


Bossi
őstag

Nekem az az érzésem, hogy ez T-mobile probléma nem a készüléké, nekem is ingadozik de, kollégámnak is pedig neki BlackBerry Q5 van... azért várj meg még pár választ hátha másnak nem ez a véleménye.
Látom már írtak is válaszokat akkor lehet mégis készülék... nem tudom

[ Szerkesztve ]

(#19061) fery02 válasza gusthy (#18775) üzenetére


fery02
addikt

Igazad lehet, erre az elvre nem is gondoltam. :)
Akkor tehát: nem megoldható.

(#19062) f(x)=exp(x) válasza Sragi (#19059) üzenetére


f(x)=exp(x)
őstag

Elnézést akkor, de köszi a választ.
Esetleg példa? Csak megnyugtatásképp.

[ Szerkesztve ]

(#19063) Sragi válasza f(x)=exp(x) (#19062) üzenetére


Sragi
őstag

[link]

:) Tessék

(#19064) sefan67 válasza DroiDMester (#19005) üzenetére


sefan67
aktív tag

Nekem fingom sincs hogy hogyan kell forrasztani :D
Ráadásul remeg a kezem is rendesen :)

Személy szerint átlag user-ként nincs merszem gyári dolgokat szétszedni ( gondolom sokan mások is így vannak ezzel ) :)

Mindenesetre ez hasznos info lehet másoknak aki szívesen barkácsol/forrasztgat :)

(#19065) markyy18


markyy18
aktív tag

Sziasztok!
Lehetséges, hogy ilyen telefonra cserélek. Megvételkor mire legyek figyelmes? :) Honnan lehet tudni nyitva van stb. Hardveresen milyen gondok szoktak lenni a készülékkel? Esetleg volt olyan széria ami hibásabb, ha igen hogyan lehet megnézni milyen szériából való? :)

Válaszokat köszönöm előre is.

Üdv és minden jót minden fórumozónak. :)

(#19066) RomiJosy válasza resch13 (#19054) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Nekem is tetszett az összefoglaló!
A fénykép minőségéről eddig azért nem beszéltem,mert cannon-hoz szokott a szemem es ez más kategória. Ahogy írtad,arra jó,hogy megörökítsünk egy egy pillanatot..
Szerintem ne csak olvass..írj ha észrevételed van!
😀

(#19067) RomiJosy válasza markyy18 (#19065) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Én nem értek annyira az androidhoz (de igyekszem) ,viszont én is kaptam egy remek tanácsot. Ha mást nem is,azt nézd meg,hogy a doboz és a telefon száma ugyan az e?
Ha stimmel már embertől lopottat nem veszel.

(#19068) Fail3D!


Fail3D!
addikt

ha este csinalnek kepet hogy lehet megoldani, hogy eles is legyen? Jo hogy villant, zoomol de mindig akkor lovi el mikor eletlen a kep,pedig latszik a kijelzon, hogy elesre is bezoomolja.

Ha a garlevel a teloszam stimmel, de a doboz nem akkor lopott? Mert en most olyat vettem. Lebelyegezett lg gar level.

[ Szerkesztve ]

(#19069) Sragi válasza Fail3D! (#19068) üzenetére


Sragi
őstag

A vakut állítsd autóra és utána nyomj a kamera gombra szépen lassan exponál és akkor nem később fog vakuzni.

(#19070) DamianB


DamianB
őstag

Sziasztok megszeretném kérdezni ha veszek egy gsm bolti 32 GB G2 akkor ha kijön a 4.4 feltudom rá rakni visszatudom állítani magyar nyelvet ?

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#19071) szabyka95 válasza SzlobiG (#18982) üzenetére


szabyka95
őstag

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEISZAMOTIDEIRD

(#19072) markyy18 válasza Fail3D! (#19068) üzenetére


markyy18
aktív tag

Akkor a telefonnak nincs ilyen égbekiáltó problémája? Pixelhiba nem gyakori? Gomb lötyögés?
Ha minden igaz MM-ban vásárolt LG gyári garis. ez lenne pontosan

(#19073) manokaki


manokaki
őstag

bocsi a hülye kérdésért , de valaki innen esetleg otthon van az asztali pc hardverében is ??? :R

esetleg irna privátot nekem ! :R

köszönöm

Attila

(#19074) Maxtreme válasza manokaki (#19073) üzenetére


Maxtreme
addikt

Bocs a hülye válaszért, de ezt a kérdést nem lenne ésszerűbb, gyorsabb és praktikusabb a HW-s szekcióba feltenni? :D

(#19075) rx8pencz


rx8pencz
tag

Üdv!

Olyan problémám lenne,hogy elromlott a gyári fülhallgatóm.Nem nagyon használtam,vettem is helyette egy SoundMagic E10-et,de eladásnál számíthat.Bevitettem hát egy pesti ismerősömmel a partnerohoz gariztatni a fülhallgatómat,de közölték,hogy csak telóval együtt tudják garanciáztatni.Ilyen létezik?Nem szívesen nélkülözném a telómat napokig a fülhallgatója miatt.

PSN: istone94

(#19076) sefan67 válasza rx8pencz (#19075) üzenetére


sefan67
aktív tag

:Y :DDD
Nem... (sztem)

Nézze meg ott helyben a telefonnal együtt, de kb ennyi... garipapír meg IMEI-t egyeztesse utána szépen cserélje ki a fülest...

[ Szerkesztve ]

(#19077) RomiJosy válasza Fail3D! (#19068) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Nem vagyok nagy tudora a lopott cuccoknak. Fénymásolni se próbáltam még semmi ilyet de nekem gyanus lett volna,ha a doboz száma nem stimmel.. Ezt valahol hallottam,én logikát is láttam benne. Az enyémet is kéz alól vettem és megnéztem a számokat,stimmelt.

(#19078) vadászcsiga válasza rx8pencz (#19075) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Létezik hát. Pl iPhone-nál is igy van. Csak akkor garizható a füles ha a telefont is beadod.

(#19079) rx8pencz


rx8pencz
tag

Hát ez mekkora hülyeség.. :D Mindegy,köszönöm a válaszokat uraim!

PSN: istone94

(#19080) Sragi válasza rx8pencz (#19079) üzenetére


Sragi
őstag

Mondjuk en sem ertem.Egy nyugta vagy garancia levél.Na mind egy.Az a füles nem ér annyit :D

(#19081) Maxtreme válasza rx8pencz (#19075) üzenetére


Maxtreme
addikt

Na ez aztán az elmeháborodott hozzáállás a bolt részéről..
Ez kis túlzással olyan mintha a kocsimnál elromlana a riasztó távirányítója, és az egész autót vinnem kéne vele gariztatni. :DDD

(#19082) Saccco


Saccco
nagyúr

Megjött az edzett üveg képernyővédőm. Egyelőre csak nézegetem. Elég vastag egy fólia után. Kicsit tartottam tőle, hogy nem bírja ki ezt a pár ezer kilométert egy darabban, de szerencsére elég korrekt a csomagolása. :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#19083) Maxtreme válasza Saccco (#19082) üzenetére


Maxtreme
addikt

hülye kérdés, ezt mivel kell rögzíteni? Pillanat ragasztó? :DDD

(#19084) Danny365 válasza Saccco (#19082) üzenetére


Danny365
őstag

Irhatnál majd 1-2 sort, hogy használat közben mennyire jó, illetve hogy jobb-e egyáltalán érzésre, mint a fólia. Ennyi pénzt még én se sajnálnék érte, bár jelen pillanatban nekem a fóliával sincs gondom.

(#19085) Saccco válasza Maxtreme (#19083) üzenetére


Saccco
nagyúr

Öntapadós, elvileg szépen kisimul felhelyezéskor.
Van mellé egy mikroszálas kendő, meg egy 70%-os alkoholos törlő. Direkt rá van írva, hogy újra nem lehet feltenni.

(#19084) Danny365:
Teszek majd beszámolót.
Azt tart vissza, hogy a fóliát annyira szépen és pontosan tettem fel... sajnálom leszedni. :DDD

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#19086) szabyka95 válasza Maxtreme (#19083) üzenetére


szabyka95
őstag

ugyanugy van rajta ragaszto mint a sima folian

(#19087) Maxtreme


Maxtreme
addikt

Aha, értem. :R
Más. Ez mennyire lehet "működőképes" megoldás?
Egy fóliáról valahogy nehezen tudom elképzelni hogy ütésállóvá varázsolja a kijelzőt.

szerk: Majd arra lennék kíváncsi a fényes nappal való olvashatóságot mennyire fogja hazab*szni ez az üveg. :)

szerk2: Azért nem tűnik ez olyan rossznak. katt

[ Szerkesztve ]

(#19088) szabyka95 válasza Maxtreme (#19087) üzenetére


szabyka95
őstag

volt uveg foliam, mig ossze nem torott..
nem rontja az olvashatosagot,de nem is javitja

(#19089) pestibenji válasza Maxtreme (#19087) üzenetére


pestibenji
senior tag

Nem tűnt fel, hogy direkt úgy van felvéve és úgy van mozgatva a telefon, hogy véletlenül se látszódjanak a kijelzőn a karcok?
3:00-tól 3:02-ig nézd a videót kb 3:01-nél egy pillanatra úgy fordítja, hogy egyből lehet látni mennyi badár karc van a fólián. Nézd meg akár 10x is ha nem kapod el azt a pillanatot, ha meglátod rájössz.

(#19090) Maxtreme válasza pestibenji (#19089) üzenetére


Maxtreme
addikt

aham tényleg. Eléggé nagy vonalakban néztem csak végig a videt.

Egyébként így végigsasolva a másik "fura" dolog a krva sok vágás.

(#19091) RomiJosy válasza Fail3D! (#19068) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Próbáld az iso-t 200-ra rakni.
Sajnos bizonyos pixel sürűség felett ha feltekerjük az iso érzékenységet az érzékelők az őket körbevevő érzékelők melegedését is fényként érzékelik,ezt hívjuk iso zajnak. Nem életlen az,zajos.
Ha automatába rakod akkor 3600-ra állítja az isot és hatalmas zaj lesz igaz,rövid "záridő" gyors,bemozdulást csökkentő felvétel készül. Ha stabilan tudod tartani a gépet és nem mozdul be senki,200 isora állítva korom sötétbe vakuval max kb 3-4 méteren szép éles képet kapsz.

(#19092) rayoliviero válasza Maxtreme (#19087) üzenetére


rayoliviero
veterán

Kamu ez szerintem. De a fószernak nagyon undorító körmei vannak. :(((

(#19093) Fail3D! válasza RomiJosy (#19091) üzenetére


Fail3D!
addikt

thx kipribalom. de nem zajos, csak nagyon homalyos. Latszik a zoomnal hogy jo is lehetne, de mindig akkor lovi el mikor homalyos

(#19094) Saccco


Saccco
nagyúr

Na mégis felpattintottam.
Hát nem egyszerű feladat. Szépen kisimul. Ahogy terül furcsán törik rajta a fény (mint az olaj a víz tetején).
A széleken nem fekszik fel teljesen. Tapintásra sokkal simább, mint a fólia. Elvileg van rajta valamilyen speciális bevonat, ha nem is emiatt, de kevésbé zsíros a képernyő. A kép szerintem szebb.
A vastagsága miatt egy él látszik a képernyőn körben. Korábban valaki linkelt erről képet.

kulcsszó: edzett üveg, fólia, glass-m, képernyővédő

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#19095) Fail3D! válasza RomiJosy (#19077) üzenetére


Fail3D!
addikt

Hat nemtunik fenymasolatnak, a pecset se ismeretlen bolt es ph s megbizhato tagnak tunik, csak fura volt nekem is.

(#19096) Looserke válasza Saccco (#19094) üzenetére


Looserke
őstag

csinálnál róla egy fényképet?

(#19097) Saccco válasza Looserke (#19096) üzenetére


Saccco
nagyúr

Edzett üveg:



~1.500ft.

A képekkel kicsit kapkodtam. :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#19098) RomiJosy válasza Fail3D! (#19093) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Ezt most lőttem. Iso 200 korom sötét. Az asszony nadrágja mintája és a gyerek matrózcsíkos ruhája is kivehető..katt

Iso automatán kb 6400 nagyítva kicsit.. (nem akarta a teljes képet felrakni)

[ Szerkesztve ]

(#19099) Maxtreme válasza Saccco (#19097) üzenetére


Maxtreme
addikt

ha véletlen "belekap" az ember a sarkába nem jön le? Nyilván ne próbáld ki, csak kíváncsi lennék ennyire stabil a rögzítés. :K

(#19100) Saccco válasza Maxtreme (#19099) üzenetére


Saccco
nagyúr

Az igazgatáskor kicsit emelgettem, körömmel erővel kell. Nem hiszem, hogy csak úgy lepöndörödik.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.