Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz jooker82 #1550 üzenetére
Ok.
Eddig egy elég nagy negatívum...Nem tudom hogy lehetne kiküszöbölni.
Ha másik launcher-t használok, nem az LG UI-ját, akkor a koppintásos alvás nem müxik, csak a felébresztés. Marha jó, mert hosszú ideje Next Launcher-t használok, de így kényelmetlen lesz kezelni, hogy állandóan a hátoldalát kell majd babrálnom az alvó módhoz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Szóval ez így most elsőre annyira nem szimpi. Le akarják tolni a torkomon az LG UI-t, de ha mégis mást választanék, bukom az alvó módot koppintással. Remek.
Vagy használom a gyárit és kényelmesebb lesz, vagy szopok, és a megszokott launchert használom.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
-
q2w3
senior tag
Szerintem ez szimplán azért van, mert az csak egy program kb, és mondjuk ha épp egy játékban vagy és 2x kell koppintani valamire, akkor nehogy már kikapcsoljon a képernyő.
Az lenne jó ha programonként lehetne belőni, hogy működjön a koppintásos alvás vagy sem. Én például böngészőben ha 1 kezem van akkor 2 koppintással zoomolok. Még nemtudom hogy ez hogy működne ezen a telón -
zack
nagyúr
válasz toto0569 #1560 üzenetére
Bizony. Ez az átlátszóság nálam is csak a gyári launcheren müxik. Next Launcher alatt nálam is beszürkül a status bar, és fekete alapú a nav bar.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz zoleeno1 #1564 üzenetére
Legyen 85. Ne bukjak annyit.
Majd írok az LG support-nak, de egyelőre még nem lehet regisztrálni, nem vették még fel a típusok közé.
De azért milyen érdekes, hogy ezt az átlátszó status bar és nav bar dolgot az eddigi készülékeken csak főzött romokkal tudtam elérni. Ha megoldják a launcherek alatt is ezt a problémát az *5 lenne.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz torrente777_ #1567 üzenetére
Nem találok ott ilyet.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz torrente777_ #1569 üzenetére
A legfrissebb van fent. De az a sor hiányzik.
De egyébként One-on nekem nem működött egy korábbi verzióban. Emlékszem erre, hogy benne volt nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Updatekre visszatérve, épp az előbb olvastam, hogy Sony Z1 november 7-én KitKatet kap
-
zack
nagyúr
válasz torrente777_ #1572 üzenetére
Így van. Ez a verzió van nekem is.
-
zack
nagyúr
válasz torrente777_ #1572 üzenetére
Írtam nekik...Kíváncsi vagyok javítva lesz e. Meg az is érdekelne hogy ez egyedi hiba, vagy az összes G2-ön ilyen.
(#1566) k5.20
Elég volt megvenni ezt 3,5k-ért...Nem kell egy másik még1x ennyiért.
Apropó!
Nálatok megy ez a vezeték nélküli tárolás? Én bármit írok be a 2 lehetőség közül a böngészőbe nem fogadja el. Mit ronthatok el?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Beszéltem egy Z1 tulajjal, nincs elájulva. Egyrészt a kijelző, másrészt túl kicsi a kijelző a ház méretéhez képest. Nagy, vastag, bumszli, és drága. Innentől kezdve jöhetne rá Győri Édes 6.2 is, az se hatna meg.
-
zack
nagyúr
Vezeték nélküli tárolásról:
Nekem csak Internet Explorer alól megy. Google Chrome-ot használok, tehát nekem ez így kilőve. Egyébként Chrome alól sehogy sem akar működni.
Baromi lassú, 105 KB/s adatátvitelt produkál. 470MB zenére 1 órát ír. Azt hiszem ezt a funkciót kihagyom a továbbiakban, de biztos csiszolni fognak rajta, mert ez így használhatatlan.(#1579) Quqesz
Köszi!
Mennek fel a referencia zenéim, aztán csekkolom a gyári fülesével is, és Sennheiser IE8-cal is.
A gyárija nagyon dizájnos, 3 gombos headset (hangerő +- és felvétel gomb), a füles részének a külseje krómozott fém benne pedig a nagy LG logó. Jól néz ki, csak szóljon is jól. Zacskójából ítélve: "Premium Earphone - Quadbeat 2". Erre kíváncsi leszek, mi nekik a premium. Lehet az IE8-at is fel fogja pofozni. Mondjuk akkor tökön is szúrom magam.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
32GB-ból a Win7 24,7GB lát. Ezt csak azoknak szánom, akik még nem vették meg. Kalkuláljátok be, hogy a 16GB se 16 lesz, hanem inkább 12GB.
Zenei rész:
Hát...Az elmúlt időszak legnagyobb csalódása. Nem is emlékszem IE8-cal hallottam e telefont ennyire pics@fosul szólni. Nulla dinamika, az erősítést én nem tudom hogy oldották meg, de a hangereje nulla, mégis torzít, és bele bele recseg. Lényegében szinte sokol rádió szint a mostani telefonokhoz képest. Ha szoftveresen feltolom az előerősítést, még rosszabb lesz. Teszteltem a gyári lejátszójával, PowerAmp, és Neutron Music Player-rel is. Minden szoftveres bizbaszt megpróbáltam hátha. Semmi.
És akkor itt jön a csavar. A 32Ohm fülesemmel van baja, mert a gyári fülese bár nem premium minőség, normális hangerőn szól. Nem tudja meghajtani a fülesemet, amit eddig még sosem tapasztaltam egy telefonnál se. Azt hiszem, ha eladásra fog kerülni, ez lesz az oka.
Várok még, hátha csinálnak ezzel valamit, bízom benne, hogy csak valami szoftveres gond.
Mert egyelőre ezzel a telefonnal így jól "belenyúltam".[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ferrari1 #1583 üzenetére
Az is lehet hogy a fülesem fosta össze magát...
Eddig nem volt baja. Meg sem fordult a fejemben...2,5 éves még csak.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ferrari1 #1585 üzenetére
Ha ez megnyugtat, én sem (36).
Füles gond lesz elsősorban, holnap irány a Sennheiser szerviz.
Sony fejessel nincsenek ezek a gondok, szóval egyelőre ezt az audio teszt dolgot félreteszem amíg ki nem derül mi a pöcs van...Jó hogy írtad, hogy nálad minden jó, akkor kezdtem el gyanakodni a fülesre. Álmomban se gondoltam volna egyébként hogy a füles a xar.
-
toto0569
addikt
[link] 4.4
-
tzsolesz
nagyúr
válasz toto0569 #1590 üzenetére
Mondjuk éppen hogy nem a Black-nek volt rossz híre, mert középkatosként megkapta a 4.0.4-et, szemben a vetélytársaival.
Egyébként meg ebben a hónapban megkapja ez a 3 készülék a 4.4-et? Én be is rosálok ha ez igaz.Mondjuk utána azt írja, hogy ebben kételkedik, és nem szabad elfelejteni, hogy régen hogyan feledkezett meg az LG a csúcstelók frissítéseiről......
De reméljük a legjobbakat. Egy biztos, hogy az LG-nél valamiért nem érzi azt az ember hogy a legújabb szoft kéne a telójára. Majdnem hogy hibátlanok a kiadott gyári romjaik. A kezelőfelület pedig egyébként is túlmutat a gyári megoldásokon. Gyorsaság, testre szabhatóság, stabilitás terén egyaránt.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz11
tag
Nézzétek meg légyszi hogy ez a wifi kikapcsolás dolog lektek működik?mert nekem nem igazán akar
-
ferrari1
őstag
Az előlapi led villogást nem lehet a gmail-re beállítani csak a gyári email kliensre. Fájó pont
Akksimban az első töltés óta van még 10% és 44 óra 47 perce megy. 4 óra 35 perc kijelző, 2 óra 26 perc telefonálás, 1 nap 1 óra, 57 perc wifi kapcsolat, állandó email szinkron 2 címre, zene, net, próbából Real Racing játék kb 20 perc. Most feltettem tölteni
Gabesz11: Szerintem ameddig lát elérhető hálózatot, addig nem is fok kikapcsolni. Látja a levédetteket és nem tudja azt, hogy nem tudsz rá felmenni.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Dolce Gusto
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini PC
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Crypto Trade
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest