Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Kunsztler #1402 üzenetére
Ebben a vaktesztben is jobban szerepelt az S4, szóval nem rossz a G2, de van nála jobb.
Dive ever, work never.
-
soldier2
őstag
válasz Kunsztler #1473 üzenetére
Hú mi lesz itt. Rátappintottál az LG gyenge pontjára. Ez itt olyan mint egy Sony fórumon leírni azt, hogy "betekintési szög". LOL. Inkább húzok
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
jacis
nagyúr
válasz Kunsztler #1473 üzenetére
De az hozzátarozik, hogy az a szoft ami rajtuk van a nagyon baba. Nekem volt sima G-m és elmondhatom, hogy az egyik legjobb telefonom volt. Szoftverrsen sem zavart, hogy csak 4.1.2 van rajta mert ooyan sima és gyors volt minden.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
toto0569
addikt
válasz Kunsztler #1665 üzenetére
mi a nem jó ebben? & ez pedig már egy módosított kamera beállítás a system-ben amit szerintem az LG is kiad majd.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz Kunsztler #1665 üzenetére
Az,hogy nem jó szerintem erős túlzás.Szerintem az S4-el mindenképp partyba van és azt tudjuk,hogy ezidáig az S4 volt az androidos fotókirály. Amelyik telefon beltérbe ilyen képet készit,arra nem mondjuk már azt,hogy nem jó. meg makro.[link]
Betettem a beltérit a G topicba és azt kérdezték,hogy tán DSLR-el készült.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
q2w3
senior tag
-
-
zack
nagyúr
válasz Kunsztler #1753 üzenetére
Auto mod 13MP. Ami érdekes, hogy a 2. képen az ég kékes, holott már korom sötét volt. Szép így, csak olyan, mintha még nem lenne teljesen sötét.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Lecs@
addikt
válasz Kunsztler #1831 üzenetére
Sajna így van. De Note3 is 230-al kezdte, és már igen 200 alatt van...Ez tök normális.
(#1832) Land Saját vélemény : Karácsonyig beáll 120-130 közé. Aki nem tud várni vegye 160-ért, aki picit tud, az majd reális árában fogja, vagy kifog egy jó árú használtat..( mind saját vélemény )
Végülis ez nem is off, hisz készülékár a készülék hozzátartozója..
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
-Mosquito-
őstag
válasz Kunsztler #1831 üzenetére
Mintha a Samsungnak lenne értéke na meg tartása.. Hol tart most az S4,mennyiről indult is? 230 hat hónap elmúlt most 130.. A Note3 ? 220-230 volt most már 165-170 lehet kapni.. Itt nem hetekről hanem napokról beszélek. Szóval kac kac. Minőségről meg ne is beszéljünk..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
morphin
tag
válasz Kunsztler #1835 üzenetére
Megnézve a képeket nem annyira. Note3 semmivel sem jobb szerintem...Z1 sem. Lumia meg mit keres itt? Ennyi erővel bármi lehetne az ellenfele a 808-on kívül mindenhol nyerne, hisz direkt erre tervezték.
Mellesleg még mindig nem értem ezt a belenagyítós mókát. Ettől nő valaki e-pénisze? Ki az aki megy az utcán v épp nyaral lekap valamit aztán otthon a gépén nagyítgatja? Nem vágom mikor van az ilyen szintű belenagyításnak gyakorlati haszna telefonokat tekintve...no mind1.Mivel elég össze vissza most a mobilpiac árakat nézve, kezdek félni a T árától. Domino tuti nem lesz 130 ez nekem tök egyértelmű. Rablánccal adná 120-130-ért akkor érdekelne...reménykedem.
-
toto0569
addikt
válasz Kunsztler #1835 üzenetére
Csak ennyi a válaszom... manipuláció a lelke...a te teszted ma jelent meg,miért is???Mert a G2 mellett egyik sem fogy úgy ahogy kellene.A tesztelők ebből élnek...most ez a jó holnap pedig másik ugyan ezekből. etetik a népet a mocsokkal.Ha neked is G2 -d lenne te is örülnél neki.Akkor nem szaroznád és ha észre vetted volna mi sem járunk át a te topikodba b@szódni. ennyi...és gondolom nincs harag?Legyél elégedett felhasználó a saját fórumodban.Vagy vegyél egy G2-t és szívesen látunk.
+ ha jön 4.4 és ki tudja,hogy ki kapja meg először?Ha az LG akkor jön a duma,hogy úgy is sz@r legyetek boldogok,ha pedig más gyártó akkor meg -ugye meg mondtuk ,hogy az LG nem foglalkozik veletek...[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz Kunsztler #1936 üzenetére
Már megint f@sz méregetés van,
ez nem volt elég a múltkor???[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz Kunsztler #1947 üzenetére
ez perfectly clear & ez pedig nem töltsd le mind kettőt---tulajdonságok---RÉSZLETEK--olvasd el ,hogy mivel készült...amelyik javítva van az már nem kap LG típus felíratot. nem én emlegetem a buzulást most éppen a sörömet iszom...egészségedre neked is
[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz Kunsztler #2093 üzenetére
Azért a szolgáltatók nem szokták annyira alacsony áron kínálni a portékát...vagy csak nagyon komoly odakötődésért cserébe, de akkor is csak úgy, hogy kevés kezdővel is beugorhatsz. Ki-ki eldöntheti mennyit ér számára a kötél. Akarom mondani póráz.
Aki 32GB-ra vágyik, az meg valószínű még sokáig várakozhat a szolgáltatókra. -
lostoldnick
csendes tag
-
csubííí
senior tag
válasz Kunsztler #2256 üzenetére
De ott legalább biztos,hogy hivatalos forgalmazásból való és hivatalos 2év gyártói garanciával adják,nem holmi "sufni" GSM bolti más piacokra szánt készülék aminek még a gariztatása is gondot okozhat. Nem értem,ha valaki ennyi pénzt kiad egy telefonért akkor,mért nem a biztos hivatalos forgalmazású készüléket (válassza) veszi biztos 2év garanciával. Nehogy már az a pár tízezer forint számítson,ha már ennyi pénzt kiad. Ja.lehet sokan vannak úgy,hogy egy év se kell aztán eladják és így ezzel nem foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest