Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2801) Viper26


Viper26
nagyúr

Kedden már én is tulaj leszek. Fekete 32GB-os változatot rendeltem. :))

Pixel 7 | FR955

(#2802) balika333 válasza jooker82 (#2800) üzenetére


balika333
tag

Egyelőre nem adom el mindjárt le is veszem a hirdetést. Nagyon tetszik a sebessége a kijelző az üzemidő és a hátlapi gombok is. Teljesen megszoktam. :C

Lehet kevesebbet ér a telefonom mint annak akinek nem, de nem érdekel. Ha zavar akkor egyszer be fogom küldeni a szervizbe hátha megcsinálják.
Már látom hogy fognak kezdődni a hirdetések: "recsegésmentes G2 telefonom eladó" :DD Egyébként a videót még egy hétig megtartom utána törlöm. Hatalmas háború jött létre, pedig nem akartam. Na mindegy. Téma lezárva, reméljük több "hibás" darab nem lesz.

Apropó tudtok olyan böngészőt mondani amelyik tördeli az oldalakat?

Samsung Note 22 Ultra

(#2803) Land válasza balika333 (#2802) üzenetére


Land
veterán

Opera Classic.

Amúgy az AOSP Browser szerettem volna feltenni rá, mert N4 brutálisan jó volt, de erre a készülékre nem támogatott. Ez a böngésző csak néhány típusra érhető csak el?

Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

(#2804) jooker82 válasza Viper26 (#2801) üzenetére


jooker82
nagyúr

honnan vetted?

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#2805) zack válasza manokaki (#2787) üzenetére


zack
nagyúr

A One is IPS.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2806) morphin válasza balika333 (#2802) üzenetére


morphin
tag

Opera?

A tegnapi fehér rendelésem történetét nem sokan olvasták el rendesen, de azért köszönöm a segítségeket a micro-sim karesszal kapcsolatban. A lényeg az volt, hogy nem tudok elmenni ügyf.szolgálati időben meló miatt, ezért csak szombaton lesz legközelebb időm micro-simet intézni. Ezért akartam kedden amikor megjön a teló este a régi normál sim kareszt levágni. Ha T-nél vettem akkor adnak ingyen ez stimm.
Viszont eszembe jutott, hogy itt a Dkeszi Auchanban is van T-Pont...itt is megcsinálják a micro-sim kiadását élő szerződés esetén. Ha megjött a futár átmegyek ebédidőben az Auchanba és kérek egy simet.

A recsegés remélem nálam nem jön elő...bár ha egy tok van a telón nem hiszem, hogy valamilyen hátrány származna ebből. Tokot meg ki az aki nem használ? Bár mivel neten rendeltem él a 8nap...csak kínlódni nincs kedvem vele. Nu mindegy.

(#2807) Land válasza balika333 (#2802) üzenetére


Land
veterán

Megnéztem a videódat és "híres" lettem. :)

Ha csavargatom, akkor nekem is "recseg", de eddig eszembe sem jutott hogy csavargassam. Egyedül a kamera alatti hátlap "hápog". Gondolom 10-20 mA-nyi aksit kispóroltak a telefon teréből így nem illeszkedik rá teljesen.

Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

(#2808) jilian válasza Viper26 (#2801) üzenetére


jilian
addikt

Honnét vetted?

(#2809) Lecs@


Lecs@
addikt

Na én is lezártam a dolgot magamban...
Nagyon örülök, hogy újra látom felemelkedőben az LG-t. Már a G-nél éreztem, ahogy itthoni és külföldi fórumokat egyaránt olvastam, hogy újra kezdenek az emberek bízni az LG-ben. G2 egyértelműen mutatja , pl csak ha ezt a topikot nézzük, de rengeteg külföldi oldalt is olvasva, egyre több ember hajlik át konkurens"nagyobb nevű" gyártók készülékeiről az LG ( G2) -re. Itt is látszik, hogy úgy mint hsz számból, úgy mint naponta újabb és újabb bejelentkező új tulajdonosok számából, hogy G2 igenis veszélyes HTC-re, Samsungra egyaránt. Őszintén örülök a dolognak. Roppanásos hülyeség meg nem érdekel, hisz szerintem egy-két piszkosul összerakott készülék esetleg, ami nem ropog, de azoknál más gond van. Pattog, használhatatlan operációs rendszere van, stb-stb. G2-vel az LG ( saját vélemény) újra nagyon szép módon beindul, és le fogja hagyni konkurenseit.
Kivárom év elejét, és vadászok magamnak egy tökéletes állapotú G2-t 100 K körül :)

512 GB

(#2810) Viper26


Viper26
nagyúr

ujmobilshop.hu

Innen lett a teló.

Most jókat is halljak a G2-ről, remélem nem döntöttem rosszul. :))

Pixel 7 | FR955

(#2811) zack válasza nash2 (#2795) üzenetére


zack
nagyúr

Leírtam amit akartam. Nem akarlak én meggyőzni semmiről. Arra is választ kaptál ami a kérdésed volt, igaz dobtam hozzá körítést is. Ha neked gáz, ne vedd meg. A fényképező részét megnéztem, az még sötétben is jó volt nálam, és nem volt homályos, életlen, attól függetlenül hogy fókuszálásnál nem villant a led.

A többit meg leírtam már. A LED a normálisnál gyengébb fényviszonyok között rásegít a megvilágításra. De ez nem azt jelenti, hogy olyan fényviszony között kell fotóznod vele, ahol már a telefonon azt se látod mire fókuszálsz, mert annyira sötét van. Erre való a xenon vaku, mert jóval nagyobb a teljesítményük még mobilban is. De ezt is leírtam már az előző hsz-ben nagy vonalakban. :U Ha neked ez így kevés, ne vegyél G2-öt. Nekem bőven elég, pedig sokat fotózok.
Ugyanakkor megjegyezném, elég felületes vagy. Lehet a G-vel is ezért volt problémád. Ha figyelmesen elolvastad volna mire való az XDA-s mod, és ha valóban érdekelne a téma, láthattad volna, hogy van benne fixált fps gyenge fényviszonyok között. de téged ez az egész annyira nem érdekel, hogy semennyire, mert minden hozzászólásodból a kétely hallatszik ki, és az, hogy igazából nem is akarsz G2-öt, inkább valamiféle önigazolást, miért teszed jól ha nem ezt választod. :U

Olyan elvárásaid vannak, mint eddig itt a topikban senkinek. Ezért is ajánlottam mást típust. Mivel nem is akarod ezt igazán, azt mondom, vegyél inkább mást, és meg fogsz nyugodni.
V10a szoftvernél járunk hivatalosan (1-2 régióban van V10b de semmi érzékelhető difi nincs), most jelent meg a telefon, így örülök, hogy te már "beárazod" hogy ha az előzőekben nem lettek javítva a problémák, akkor itt se lesznek. 2014 Q1-Q2-ben szerintem megkapjuk a 4.4 KitKat-et, de addig is jön még egy pár szoftver verzió.
Eleve ne alapozz csak az én véleményemre, mert nem akarom hallgatni, ha mégis ezt vennéd, hogy ilyen xar meg olyan xar, és ez sem úgy van ahogy mondtam, meg az se. :U

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2812) jacis válasza Viper26 (#2810) üzenetére


jacis
nagyúr

Jól döntöttél hidd el. A Nexus után is egy álomnak fog hatni :)

iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#2813) csubííí válasza emvy (#2742) üzenetére


csubííí
senior tag

Hát igen,valahogy a szervizben is szét kell tudni szedniük. Itt a példa,ráadásul az LG "új fajta" elrendezésű aksia,mérete és formája is jól látható.

(#2814) MartOOn válasza csubííí (#2813) üzenetére


MartOOn
addikt

Cserelt valaki s4-rol? G2-gon filozok meg nexus 5-on de amig a g2 jol nez ki az n5 olyan randanlett sztem... Bar lehet a vegleges verza szebb lesz. Remelem. Megvarom meg n5 megjelenest aztan valasztok. Bar söneggyel is meg vagyok elegedve... Bar vannak bajai... :D

[ Szerkesztve ]

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#2815) zack válasza Cyberpunk (#2696) üzenetére


zack
nagyúr

Nem először fordulna elő a történelemben. :U A forrásaimat nem nevezném meg, de többször kaptam hasonló információt adott típusról. Ez mindennel így van. Ha a németeknél veszel egy Nike cipőt, miért nem látsz kifolyt ragasztót a talp résznél? Miért hosszabb az ottani cipők élettartama? És nálunk miért találkozol az ellenkezőjével drágább kisker árakon? Kissé naív vagy, és nem látsz a dolgok mögé. Vannak régiós megkülönböztetések, nem csak abban, hogy piciny országunkba legkésőbb jut el szinte minden a régiónkban levő országokhoz képest, hanem olyan jellegű megkülönböztetések is vannak (persze nem minden esetben) hogy a szolgáltatók nem azt a minőséget kapják, és több a hibás, mint a gyári függetlenek esetén.

(#2814) MartOOn

Használtam...Szerintem a One is jobb nála, a G2-öt pedig a One-nál is jobbnak tartom főbb paramétereiben, 1-2 dolgot kivéve.

Jelenleg 87% vagyok 14ó20p készenléttel, 25p kijelzővel, 2ó ébrentartással folyamatos wifi-vel. :B Nálam is egyre jobban muzsikál az aksi. Pár teljes töltés kell neki, amíg beáll.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2816) csubííí válasza Eli577 (#2783) üzenetére


csubííí
senior tag

Az interneten vásárolt termékekre az elállás 8 nap,ami idő alatt meggondolhatod magad és visszaküldöd a terméket sértetlen,gyári dobozában és tartozékaival,de viszont hiba esetén szerviz,nincs semmi csere. A személyesen átvett termékekre 3 nap a csere vagy pénz vissza abban az esetben ha hibás a készülék,ha nem hibás nincs vételtől való elállási jog.

(#2817) csubííí válasza csubííí (#2816) üzenetére


csubííí
senior tag

Mondjuk javítanám magam,mert lehet,hogy a netes vásárlásnál is a 3 napon belüli meghibásodásnál lehet cserét kérni vagy pénzt vissza.

(#2818) kali válasza csubííí (#2816) üzenetére


kali
legenda

nem tudom ezeket honnan vetted, de a jogszabályok nem így szónak ám!
8 munkanap az elállás intervalluma, és ekkor is lehet élni a 3 munkanapos csere lehetőségével is, amennyiben a hiba a rendeltetészerű használatot akadályozza, és nem kívánsz élni az elállással, persze ekkor feltétel, hogy adott értékesítőnek legyen fizikális üzlet. a szolgáltatónál (például telekom) simán cserélik is 3 munkanapon belül a webshop útján vásárolt készüléket is, amennyiben a feltételek adottak.
a személyes átvétel sem helyes, mivel nem az átvétel módja számít, hanem a rendelés milyensége, tehát ha webshop útján/neten rendeled, de személyesen veszed át, akkor is lehet élni a 8 munkanapos elállással.
amennyiben nem távollévők között köttetik meg a szerződés, úgy 3 munkanapon belül a csere feltétele adott a fent leírtakkal, viszont elállásra csak akkor van lehetőség, ha nem tudnak azonos típusú cserét biztosítani, amennyiben cserélni tudják a fentiek szerint, úgy a pénzt nem kérhető vissza, tehát hibára hivatkozva nincs elállási jog.

írta itt valaki korábban, hogy a szolgáltatós készülékekkel van gond, nos, volt alkalmam ma megnézni két független készüléket gsm üzletben, bizony ropog az ázsiai példány is, utoljára sgs (gt-i9000) esetén láttam ilyet...
a szolgáltatónál nem volt bontott g2, de kerítek majd rá alkalmat, mert nem tartom elfogadhatónak azon véleményt, miszerint csak a szolgáltatós darabokkal van probléma, pláne úgy nem, hogy ez több gyártó esetén is erre fogja; link
nehéz elhinni, hogy külön szortírozzák, és a problémás darabok mennek a szolgáltatóhoz.
vagy életszerű ez valaki számára?

[ Szerkesztve ]

(#2819) nash2 válasza zack (#2811) üzenetére


nash2
tag

Szia,

Elolvastam az XDA modot, elejétől a végéig. Még engem nevezel felületesnek ? Én legalább nem siklom el alapvető dolgok felett, és sikerült túllépnem a milyen gyorsan merül az akku meg mennyit bír bekapcsolt kijelzővel kettősén.....Mert itt sokak számára végetér a világ. Azt sikerült elolvasnod hogy a szerinted felesleges funkció a 2 éves LG 4X-ben (és máshol is) hibátlanul működik ? Vagy "merjünk mások lenni" ? Szerintem ha máshol így működik és itt nem akkor a többi a hibás ? Nincsenek extrém elvárásaim, csak ennyit szeretnék nem többet, ha már a "zászlóshajó" közel 2x annyiba kerül, ennyi szerintem elvárható lenne.

A firmware frissítések hiánya (főleg a verzióváltások, nem a foltozás) köztudott sajnos az LG-nél is. Ezt a részt a G-re vonatkoztatva írtam, hiszen annak van múltja :) Ez sáros pont az LG-nél, nem is kicsit, a Samsung és a Sony is bőven előttük jár, sokkal több figyelmet fordítanak erre a területre. A Google is sáros, mivel túl gyorsan jönnek az új Android verziók, és a gyártóknak sok modellt kell(ene) frissíteni egy-egy váltáskor. Ezt az említett gyártók úgy-ahogy lekövetik, az LG konkrétan lesz...rja, viszik enélkül is mint a cukrot. Ja és van rálátásom a Google felé benyújtott gyártói hibajegyekre hát arról is tudnék mesélni.....

Elárulnád hogy az egyéni érzelmeiden kívül mire alapozod hogy a G2-re lesz valamikor is KitKat ? A G-s topicban már lemondtak a 4.2-ről, meg a 4.3-ról is, és ott is elindult a "Annyira jó hogy nem is kell ide semmilyen frissítés" történet....Az egyetlen cucc amire biztosan jönnek az új Android verziók a Nexus sorozat....

Egyébként mielőtt mégegyszer megpróbálnál terelni Iphone vagy Lumia irányba N5-re várok. Ott legalább biztos a Google támogatása 2-3 évig, és nem vagy a gyártó kénye kedvének kiszolgáltatva. És még lehet hogy a kamera is rendesen támogatva van, ugyanis az általam említett funkció N4-is kifogástalanul működött :)

[ Szerkesztve ]

Nash

(#2820) nash2 válasza kali (#2818) üzenetére


nash2
tag

Teljesen korrekt az amit a gariról írsz, pontosan így van.

"nehéz elhinni, hogy külön szortírozzák" - pedig de: Úgy hívják minőségellenőrzés....

Nem a szolgáltatós-nem szolgáltatós darabok között van különbség, hanem régió szerint. Más megy belső piacra,
más az USA-ba, más Ny-Eu-ba, és más K-Eu-ba.

[ Szerkesztve ]

Nash

(#2821) kali válasza nash2 (#2820) üzenetére


kali
legenda

az már már életszerűbb, amely módosítást/kiegészítést a szerkesztéssel eszközöltél, pont ezért voltam kíváncsi ázsiai példányra is - ha már lehetőség volt megnézni, mert elhívtak segítségül a vásárláshoz -, de itt adott esetben bukott ez is, legalábbis a vizsgált esetben.
szériákra is fogható a dolog, de az, hogy pont csak a szolgáltatóknak válogassák a rosszat, nem valószínű.
egy órán belül megnézzük a szolgáltatósat, kíváncsian várom az eredményt.
nem vagyok lg fan, de a gördülékenység és a szoftver rendben van, nem is beszéltem le az ismerőst a g2-ről, kipróbáljuk a szolgáltatósat, ami már csak a gari miatt is jobb döntés.

(#2822) toto0569


toto0569
addikt

rendeltem egy ilyen szilikon hátlapot feketét,anyának meg pirosat a 4X-re a kettő összesen szállítással együtt 3130Ft.Kíváncsi leszek rá...

(#2823) jilian


jilian
addikt

Ausztriában tátott szemekkel néztek amikor
megkérdeztem van-e náluk 32Gb - os.

A MM, A1, orange csak fekete 16Gb - os lesz. A T-mobile - nál meg a srác azt mondta lehet nem is fognak forgalmazni.
Az A1 a legnagyobb forgalmazó, meg is látszik az árakon, 0€ - ért elhozhatod 1 év hüséggel, 30€ havidijjal...

(#2824) Dondenis válasza toto0569 (#2822) üzenetére


Dondenis
aktív tag

Ismerem ezt a tokot. Védelem szempontjából nagyon jó de, esztétikailag már nem. Nézd meg a Jekod Super Cool tokokat. Azok elég jók szerintem.

(#2825) sonaba


sonaba
csendes tag

Expansysos , eur kódos készülékem van, és ez bizony sehol nem recseg. Olyan mintha ki lenne öntve műanyaggal az egész készülékház. Könnyű, de nagyon egyben van.

[ Szerkesztve ]

(#2826) toto0569 válasza Dondenis (#2824) üzenetére


toto0569
addikt

A 4x -hez van ,de a G2 :( .Így meg 1 boltból rendeltem a kettőt.Majd ha jobban kijön forgalomba a G2 akkor már lehet hozzá kapni több mindent.(nem olyan ütős az ára kibírom).De legalább nem csúszik.

(#2827) jooker82 válasza sonaba (#2825) üzenetére


jooker82
nagyúr

Akkor úgy látszik az eur kódosok rendbe vannak. Jacisnak is olyan és onnan van. :)

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#2828) zack válasza jooker82 (#2827) üzenetére


zack
nagyúr

Nekem HKG régiós, és ez is rendben van. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2829) jooker82 válasza zack (#2828) üzenetére


jooker82
nagyúr

Ferrari1 kollégának meg hun régiós van és neki is rendbe van,tehát az hülyeség,hogy régiókénti szórások vannak. Manokakinak Tés és neki is rendbe van,tehát a szolgáltatóra se foghatjuk.

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#2830) Cyberpunk válasza zack (#2815) üzenetére


Cyberpunk
félisten

Szerintem ez nem bizonyítható, csak egy elmélet.

"You said you'd always be there for me.... but you're not..."

(#2831) Wade0303


Wade0303
aktív tag

http://www.amazon.com/TUDIA-Melody-Series-Protective-T-Mobile/dp/B00F27CY4Q

Ez a tok szerintetek mennyire védi a készüléket? Ha pl. a sarkára ejteném véletlenül, akkor megóvná? Jó lenne ez egyáltalán az itthoni tmobilenál vásárolt telefonra?

(#2832) zack válasza jooker82 (#2829) üzenetére


zack
nagyúr

Nem azt írtam hogy minden szolgáltatós xar. ;)
Csak azt, hogy ott több a hiba.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2833) toto0569 válasza zack (#2828) üzenetére


toto0569
addikt

Az enyém is rendben van,de a video az nem semmi...Én mint esztergályos szaki ,dolgozom danamiddal ,teflonnal + még pár dologgal.Szerintem azért recseg ,mert két azonos fajta műanyag érintkezik egymással.Mindkettő tükör sima és tapadnak,majd később mikor bekopnak a használattól akkor elmúlik.Nyugalom...ha recézett lenne vagy kissé gumírozott akkor minden tökéletes lenne...De csak gondolom... :U úgyis lesz itt okosabb tőlem. ;)

(#2834) jilian


jilian
addikt

:U
3:38

Nektek is van ilyen? :))

(#2835) kali válasza kali (#2821) üzenetére


kali
legenda

nos, a szolgáltatós példány sokkal kevésbé ropog, mint a gsm üzletben kipróbált ázsiai és európai független, meg is vette a csávesz a t-set.

(#2836) jooker82 válasza jilian (#2834) üzenetére


jooker82
nagyúr

Koreában tv-zni is szokás a mobilokon. :)

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#2837) Lecs@ válasza jilian (#2834) üzenetére


Lecs@
addikt

Ilyent láttam S2 ( i9100 )-ben is. Keleti verza :D

512 GB

(#2838) jooker82 válasza Lecs@ (#2837) üzenetére


jooker82
nagyúr

Ott lehet,hogy azért sem tettek bele nagyobb aksit,mert az antenna miatt nem fért volna el... :N

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#2839) toto0569 válasza Lecs@ (#2837) üzenetére


toto0569
addikt

Svájci bicska... :C

(#2840) Lecs@ válasza jooker82 (#2838) üzenetére


Lecs@
addikt

Ehune :D

(#2839) toto0569 Az :D

[ Szerkesztve ]

512 GB

(#2841) Bossi válasza balika333 (#2802) üzenetére


Bossi
őstag

Én ma vettem jó "kis" készülék de, sajna nekem is recseg a gombok alatt és nem szítani akarom a helyzetet csak sajna nálam is ez van... :(((
Nekem csak a gombok alatt másol nem hiába szorongatom...

[ Szerkesztve ]

(#2842) Gergőke88 válasza Bossi (#2841) üzenetére


Gergőke88
addikt

T-s?

(#2843) Bossi válasza Gergőke88 (#2842) üzenetére


Bossi
őstag

Független gyári 2 éves LG garis 16GB-os

(#2844) zack válasza Bossi (#2841) üzenetére


zack
nagyúr

Amióta elárasztották az országot G2-vel ez van. Gondolom ezek azonos szériából gördültek le a gyártósorról.
Remélhetőleg a következő nem ilyen lesz. Aki még nem vett, annak célszerű kivárni pár hetet.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2845) balika333 válasza zack (#2844) üzenetére


balika333
tag

Így van szerintem is érdemes várni. Hátha a visszajelzések hatására változik a gyártás, de legalábbis javítanak ezen a hibán.

Samsung Note 22 Ultra

(#2846) Gergőke88 válasza zack (#2844) üzenetére


Gergőke88
addikt

Én szerintem a mostanit készüléket visszaküldöm, és veszek egyet személyesen dominoba.
Remélhetőleg az már tőkéletes lesz.
Jelenleg úgy érzem, ennél jobb androidos készülék nem létezik.
Gyors, nem laggol, üzemidő jó, kijelző tőkéletes.

(#2847) zack válasza Gergőke88 (#2846) üzenetére


zack
nagyúr

Ennyi. Addig kell visszavinni, amíg 3 napon belül vagy, és addig cserélgetni, amíg jó nem lesz.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2848) Gergőke88 válasza zack (#2847) üzenetére


Gergőke88
addikt

8 napos elállásal élhetek (online rendelés).

(#2849) zack válasza Gergőke88 (#2848) üzenetére


zack
nagyúr

Nem tudtam hogy rendelted. Ez esetben valóban 8 nap.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#2850) Bossi válasza zack (#2849) üzenetére


Bossi
őstag

Egyébként tok témában, hogy állunk? Tud valaki ajánlani itthon is kapható/rendelhető jó tokot?

köszi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.