Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
32GB G2 lesz. Ez már biztos. Vagy ma du, vagy holnap...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Part Nero. De nem rendeltem, automatikusan ahogy megérkezik, kapom. Szinte elsőként fogok róla tudni, szóval ha lesz infóm a készletről, írok.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
balika333
tag
Tegnap a debreceni MM-ban megtapiztam a telefont. Nem gondoltam volna, hogy már itt is van! Kemény 180.000 magyar forint (16GB). Viszont a telefon a hűű b+ típusba esett nálam. Utoljára a HTC One-nál éreztem ilyet. Nagyon egyben van a teló. 1mm a különbség a ONE-tól magasságban, még egy kézzel tudom használni, ami nálam az egyik legfontosabb kritérium telefonvásárlásnál. A két koppintásos képernyőfeloldás meg csúcs Ha egy kijelző színét, minőségét tesztelem mindig a GoPro 3 bemutató videóját nézem meg YT-on HD minőségben. Ezen a telefonon überkirály!!! A hátlapja fényes, de látszanak a recék benne. Nekem nagyon minőségi benyomást keltett az egész telefon. Úgyhogy amint valami jó lehetőséget találok, cserélek is egyből.
[ Szerkesztve ]
Samsung S22 Ultra
-
F-ECT$
titán
Én most kicsit elbizonytalanodtam. Ha igaz, hogy a Nexus 5 kb 400 dolcsi/350 euró lesz, 32 Gb rammal, 3Ah akksival, akkor lehet azt fogom venni a G2 helyett. 1 hét és remélem kiderül.
Dive ever, work never.
-
morphin
tag
válasz balika333 #1354 üzenetére
Én most értem haza a Pólus MM-ből...kicsit csalódott vagyok. Na nem a telefon miatt, hanem azért mert le volt merülve csutkára...odahívtam egy eladót, hogy kapcsolja be nekem. (azonnal ) És amúgy is miért nem működik a töltő ami a telefonba be van dugva? A kollégák szerelgetnek valamit és emiatt nem tölt pár telefon. Pff no mind1...élőben azért tényleg sugallja a telefon, hogy gyere vegyél meg. Nagyon egyben van az egész...nagy kár, hogy a szoft része kimaradt most nekem. Azt hiszem ha reális áron lesz T-nél akkor jó lesz a 16-os is csak váltsa már le valami a Samu SGS-em. (i9000 nincs a helyzet magaslatán a mai programokkal...mondjuk 4.3 van rajta és egész használható még)
-
zack
nagyúr
válasz Gabesz11 #1355 üzenetére
Fekete.
(#1356) tzsolesz
(#1357) F-ECT$
Én nem várok rá. Eleve okt. közepe a megjelenés. Mire az ide eljut a készlethiányos állapotból, az december lesz. Max ha nem jön be a G2, Q1-ben tovább lehet cserélni. Én így állok hozzá.
(#1359) jooker82
Milyen jól tették.
[ Szerkesztve ]
-
-
k5.20
senior tag
Ma beléptem a Mammut-ba, hogy tapogatózzak.
Hát szó szerint az lett, mert a MM-ban csak 1 db dobozos készülék van.
Az eladólány kibontotta nekem, de az aksit nem volt hajlandó beletenni.
Így csak a külalakkal barátkozhattam.
Note2 után kicsinek érzem, pedig a képátlóban nem nagy a különbség.Volt ott Note 3, na azt is megtapogattam, illetve az működött is.
Az a készülék meg a szögletessége miatt nagyobbnak hat, mint a Note2-s.Hazafelé beugrottam még az LG új központjába a Váci úton.
Ott meg még nincs G2. Mondta az eladó, hogy egy másik pasi is bejárogat érdeklődni...
Szóval épp ideje lenne - szerintem - jól s-be rúgni a marketingest...mert szerintem ha valahol, akkor egy márkaboltban legalább egy mintapéldánynak kellene lennie.Így képernyőt élőben még mindig nem láttam...
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Akinek már van ilyen telefonja az megnézné, hogy melegedésnél (azaz hosszabb ideig tartó játéknál) van e cpu throttling?
-
Land
veterán
Tulajoktól kérdezem, hogy a hátsó gombok kezelése mennyire kényelmes, illetve a bekapcsoló gombra melyik ujj áll rá?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Blackmirror
őstag
újabb kamera teszt.
iPhone X@R, iPad Pro
-
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
az sem lesz jobb ,ugyan abból az állásból készítettem 1x előre fókuszálva ,1x hátra fókuszálva...van egy kis csúszka amit lehet állítgatni +- irányba. Van kb. 5mm a terítő és a toll hegye között.Annyira minimális az eltérés ,hogy felesleges vele kínlódni.Nincs nagy eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
matiz901
csendes tag
válasz Blackmirror #1378 üzenetére
Jó teszt. Szerintem fedi a valóságot!
-
jilian
addikt
válasz toto0569 #1381 üzenetére
De az általad mutatott képen az óra és a mérőszalag között nem ~ 1 cm van...
Így nem jön ki a "mélység" állítás.
Csak úgy ha az általam adott módon készül a két kép."Sajnos" imádok makróban fotózni és ez nagyon jó lenne ha lehetne így a mélységgel variálni.
Nekem mindig is ez böki a szemem a "makró" fotózásnál:
- fókuszálsz egy "bogárra" és nem a bogár lesz éles hanem a "háttér"Tehát túl nagy a fókuszálási terület. (ahogy nálad is , nézd meg a szemét)
Viszont ha tényleg állítható a mélység ez nagyon jól kompenzálható....Ezért lenne az a kép jó amit szeretnék...
-
soldier2
őstag
válasz Blackmirror #1378 üzenetére
Amiből a Z1 mint egyik legnagyobb ellenfél kimaradt. Informativ.
Csak tudnám, miért teszik bele mindig a HTC One-t. Földön fekvőbe nem illik belerúgni. Vagy kell egy kötelező negatív példa?[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Blackmirror
őstag
válasz soldier2 #1385 üzenetére
Hát igen,a one helyett mehetett volna a z1 inkább.Jó telefon az a one,nagyon is...csak kamera nem az erőssége.Valaki írta is hogy:ultragixer.
Engem meglepett a teszt eredménye,egyértelműen az 5s-t jobbnak látom az az igazság.
De azért tettem be ide is mert szép eredmény az lgtől.Persze oldalanként mást hoznak ki,mobilarena,gsmarena stb.iPhone X@R, iPad Pro
-
tzsolesz
nagyúr
-
pit450
aktív tag
Van olyan aki G rol valtott?
-
joey04
titán
még így is drágább mint máshol fehéren. mindezt úgy, hogy az alacsonyabb itthoni fizetésből nagyobb részt visz el eleve az adó sok esetben. szóval ne menjünk bele, hogy miért szép ez az ország. btw a vevő itt nem követ el semmit. az eladó miatt meg ne én tartozzak magyarázattal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest