Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz Gabesz11 #1286 üzenetére
Lehet, hogy jófejek, de én pl nem szeretek olyan helyen vásárolni, ahol nem köszönnek ha bemegyek egy boltba, vagy meg se kérdezik hogy segíthetnek, pedig ott rajtuk kívül túl sok minden nincsen ( kicsit üres a bolt). Ráadásul mikor bementem, még nekiállt telefonálni. Lehet én járok mindig rosszkor, rossz helyen, de az utóbbi 5 gsm boltos látogatásomkor mindig ilyen udvariatlanság fogadott. És azért nem 2 forintos telefonról beszélünk. Ezek után majd gondoljam azt, hogy rendesen járnak el adott esetben egy garanciáztatáskor?
Nem szeretek a külső alapján ítélni, de azért ha választani kell az ember mégis csak a számára legmegbízhatóbbnak tűnőt választja nem?Amúgy nálam kisebb darab azzal semmi gondom
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Gabesz11 #1286 üzenetére
Tőlem is mindenki fél, pedig jó fej vagyok. Még csak nagydarab se vagyok. Előítéletek alapján nagy hiba ítélkezni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Gabesz11 #1355 üzenetére
Fekete.
(#1356) tzsolesz
(#1357) F-ECT$
Én nem várok rá. Eleve okt. közepe a megjelenés. Mire az ide eljut a készlethiányos állapotból, az december lesz. Max ha nem jön be a G2, Q1-ben tovább lehet cserélni. Én így állok hozzá.
(#1359) jooker82
Milyen jól tették.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest