Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40051) liszi70 válasza Piftuka (#40048) üzenetére


liszi70
nagyúr

Semmiféle "elitista, arrogáns és lenéző" megnyilvánulást nem tettem, sőt semmit sem szóltam volna egyáltalán, ha nem harapófogóval kell kihúzni belőled a valós érveidet. Mert amit az utolsó posztod előtt írtál, az semmiféle tényszerű, megalapozott véleményt és álláspontot nem tükrözött, csak trollszerű ellenkezést. Erre reagáltam. De sértődj meg nyugodtan, mindenki ezt teszi aki nem ért meg valamit, néha én is.

[ Szerkesztve ]

(#40052) liszi70 válasza erdoke (#40046) üzenetére


liszi70
nagyúr

"...és még a saját hangkeltő rendszere borzolja a szőrt a hátamon."

Pedig elhiszed nekem, hogy mennyivel jobb a 65-ös hangja, mint az 50-esé volt? Már nem szar, hanem....... na, van az a másik.... nem szar, hanem..........nem jut eszembe........ ja igen, fos!

(De tényleg jobb! :) )

[ Szerkesztve ]

(#40053) tisn válasza liszi70 (#40051) üzenetére


tisn
addikt

Szerintem felreerted, megirta a srac a kerdeseit az lcd es a plazma topikba is, majd valamilyen szempontok alapjan dontott. Utana meg megkoszonte a segitseget...

Miert frusztral teged, ha valaki nem plazmat vesz?!

(Nekem az ut50 pozitiv meglepetes volt benapozasos temaban, teljesen hasznalhato sotetites nelkul is, SOKKAL rosszabbra szamitottam az itteni beirasok alapjan. Oldalrol kapja a fenyt, eleg vilagos a szoba, az 5m-es szelessegbol kb 3m ablak. Vagy en vagyok igenytelen :D)

(#40054) erdoke válasza liszi70 (#40052) üzenetére


erdoke
titán

Nekem is itt van az 50G30, aminél tényleg lényegesen jobb, de az egész összhasonlítás kb. a Sokol vs. mini PC-s 2.1 szett szontjén mozog. :D Pedig nem high-end audio cuccal nyomom, 12,5 éve ugyanaz a Bose bögreszett teljesít nálunk szolgálatot. Viszont most már legalább a hely adott a fejlesztéshez, ha az anyagiak nem is. :)
Mindenesetre a méret valahogy nem nyűgöz le annyira, amennyire szerettem volna, de a tudat, hogy ilyenből nincs nagyobb, viszonylag megnyugtató.

A legjobb aláírás a héten

(#40055) liszi70 válasza tisn (#40053) üzenetére


liszi70
nagyúr

Dehogy frusztrál, hogy nem plazmát vesz! Arra reagáltam (leírom még egyszer), amikor érvek nélkül tudomásunkra hozta a döntését, de egy szóval sem indokolta. Nem tisztelt meg senkit (aki előzőleg tanácsot adott neki), azzal, hogy elmondja az érveit, csak nem és kész. Ez valóban nem tetszett.

Elhiszem, hogy nem akart rosszat, de én sem akartam rosszat az irónikus válaszommal.

(#40056) liszi70 válasza erdoke (#40054) üzenetére


liszi70
nagyúr

"az egész összhasonlítás kb. a Sokol vs. mini PC-s 2.1 szett szontjén mozog."

Erre mondtam én, hogy sz@r meg f@s, de azért az egyik büdösebb! Kis különbségnek is örüljünk!

"Mindenesetre a méret valahogy nem nyűgöz le annyira, amennyire szerettem volna"

Egy szélesvásznú, 21:9, vagy még szélesebb filmnél nagyon el tud tűnni a méret, 16:9 és 4:3 esetén viszont nagy hatással van rám még mindig!

"...a tudat, hogy ilyenből nincs nagyobb, viszonylag megnyugtató."

Így van!

(#40057) BBéci válasza liszi70 (#40055) üzenetére


BBéci
titán

Nekem sem tetszett, de vannak helyzetek, esetek, amikor jobb nem megszólalni (írni). Mégpedig azért, mert teljesen felesleges a plazma felé terelni, ezt bizonyította az összes eddigi hozzászólása. Megérdemli a sorsát, vegyen olyan jelzőkkel jellemezhető LCD-t, amiket az előbb említettél. ;]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#40058) rappit4 válasza BBéci (#40013) üzenetére


rappit4
őstag

Mit nem adnék, hogy láthassam élőben is. Mondjuk azért 3500 dolcsit nem :DDD

(#40059) Dexar007


Dexar007
veterán

Eddig ahogy olvastam külföldi fórumokon:van aki visszaviszi, van akit egyáltalán nem zavar az st60 input lagja. Egy próbát lehet,hogy megér.:

,,Just got my P60ST60 in last week and after running slides for 100 hours I played some Halo 4 last night. Game mode makes a considerable difference -- I found the lag to be noticeable and wasn't even looking for it (I couldn't figure out why the controls seemed slow, until I went through the menu and recognized the setting was off by default). Turning it on fixed the issue and it was totally fine after the fact.

For reference, I have pretty quick reactions, was a level 45-48 Halo 3 player back in the day, and am probably around the same now (K/D of ~1.4)."

Give me your cum,bull!

(#40060) Shadowbull válasza Cha-b (#40006) üzenetére


Shadowbull
addikt

van akit hidegen hagy a vetito-tema, peldaul engem is, de egy 65 colos ZT-t meg vennek szivesen, ha lenne.

Azert azt ne felejtsd el, hogy egy olyan kategoriaju vetito+vaszon, ami feler a ZT kepminosegevel, tobbszorosebe kerul a ZT aranak. tehat ez a parhuzam nem igazan el.

"de aki kiad 1.5-2 milliót egy tvre annak már majdnem mind1, hogy hozzádob még1szer ennyit "

Nem volt meg ennyi penzed egyben, ugye? :D ez egy marhasag, hogy lenne mar mindegy?

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#40061) junkpod válasza zippofcy (#39890) üzenetére


junkpod
nagyúr

A szőlő nem savanyú hanem zöld, színhelyességet fehér nélkül nehezen tudok elképzelni:)

Box's don't touch!

(#40062) Franky2Ster


Franky2Ster
senior tag

50UT50-nél másnál is jelentkezik az utánhúzás HD adások esetén?

(#40063) Cha-b válasza Shadowbull (#40060) üzenetére


Cha-b
senior tag

"Nem volt meg ennyi penzed egyben, ugye? :D ez egy marhasag, hogy lenne mar mindegy?"

Nagyon máshogy gondolkozunk ezekszerint. Nekem a sokszorosa kéne hogy legyen, hogy ennyit kiadjak egy tvre, mivel luxuscikk nem ez a legfontosabb. Van x forintom, akkor nem x forintert veszek tvt, de meg ha 10xem van akkor sem költök xet tvre.

CSAKAKISPEST!!!!

(#40064) Fogash válasza liszi70 (#40047) üzenetére


Fogash
tag

már bocs, hogy belevau, de szerintem a te hozzászólásod az igazi trollin'...

Megnézett pár dolgot, aztán úgy döntött, hogy nem plazmába csapja a lóvéját, és MEGKÖSZÖNTE a tanácsokat, meg zur Info közzétette, hogy ő mégsem ilyent kér. Hasonlat: mintha egy sörözőbe (=plazmások) bejönne egy idegen, megkérdezné melyik sört ajánljátok, majd miután megkóstolta, megköszönte a tanácsot, kijelentené, hogy ő inkább marad a boroknál, mert nem jött be neki a sör. Te meg ezen megsértődsz? WTF?

(#40065) Shadowbull válasza Cha-b (#40063) üzenetére


Shadowbull
addikt

igen, a sokszorosa van meg, de attol meg nem mindegy hogy az ember 4000 eurot fizet egy teveert, vagy 8000-et, vagy akar 20e eurot egy vetito+vaszonert.
Ez nem arrol szol, hogy mennyi penzed van, (bar Magyarorszagon inkabb ez a gyakoribb, osszesporolnak hosszu ido alatt mondjuk 200e forintot es mind el is koltik tevere, ettol mar csak az a rosszabb, amikor hitelre vesznek tevet) hanem arrol szol hogy mennyit szansz ra, mennyi az az osszeg, amirol azt gondolod, hogy hajlando vagy egy teveert kiadni.
Ez mindenkinel egyeni, fugg az erdeklodesi kortol, hobbiktol, ezer mas dologtol. Ismerek sok olyan embert, akinek nem kell egy honapig sem dolgozni egy ZT60-ert, aztan megis azt mondanak hogy hulye vagy ha ennyi penzt adsz tevere, mert nem erdekli oket a tema. Meg lehet hogy tevejuk sincs :D

(#40064) Fogash

egyetertek. szerintem is kulturalt volt a kerdezo, liszi meg szokas szerint kicsit gyomorbol valaszolt.

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#40066) Fogash válasza Shadowbull (#40060) üzenetére


Fogash
tag

hát, ezzel ellenkeznék, tipikus "panelproli tempó", hogy ha van 60.000 forintom akkor cetelemmel 120ezres tévét vesz, illetve a 6milliót érő lakásom mellé kiizzad egy négyésfélmilliós autót. Vagy egy lefingott A6-ost, amit aztán körbevesznek a szemeteskukák, mert az első javításnál elgörbül a száj széle...

Normális ember akkor költ egymilliót tévére, ha a másfél-1,8 milliót is gond nélkül ki tudná fizetni. Az egy más kérdés, hogy tévét bekapcsolni egy gombnyomás, a projektort életre kelteni meg 5 perces szeánsz. (sötétítés, bemelegedés, anyámtyúkja), szóval sztem nem versenytársai egymásnak.

közben olvaslak, ugyanazt mondjuk...

[ Szerkesztve ]

(#40067) Dorian válasza liszi70 (#40051) üzenetére


Dorian
félisten

Mint kívülálló, szerintem is igaza van, gondold át a hozzáállásod. Nem értem miért kell személyes sértésnek venni ha valaki más tévét választ, ez már fanatizmus. Ha valakinek más a véleménye, el kel fogadni, nem ilyeneket írogatni. Azt sem tudom miért kéne megindokolnia, meg érvelnie. Leírta, hogy köszöni a segítséget, más számára a megfelelő. Ennyi.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#40068) junkpod válasza Johnny198612 (#39940) üzenetére


junkpod
nagyúr

Szerintem a logo miatti zoom addig volt jó kompromisszum amig kocka adást sugároztak, a zoom3 már szvsz túlzás. Inkább a változatos tvnézésre szavaznék, főleg a kikapcsolás előtti 5 percben keress logomentes filmet. Illetve a logo sem baj ha nem mindig ugyanaz.

Box's don't touch!

(#40069) Gabor970 válasza Fogash (#40066) üzenetére


Gabor970
addikt

én akkor vettem 150e Ft-ér plazmatévét, amikor előtte szombaton 750$-t nyertem pókeren :DD
Pénteken kinéztem, megvolt a motiváció a másnap esti versenyre

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#40070) liszi70 válasza Dorian (#40067) üzenetére


liszi70
nagyúr

"Nem értem miért kell személyes sértésnek venni"

Nem vettem személyes sértésnek.

"Azt sem tudom miért kéne megindokolnia, meg érvelnie."

Szerintem illik megtisztelni ezzel azokat, akik segíteni próbáltak neki. Ez a minimum, hogy nem egy "kösz, de nem"-et lök ide. Később megírta persze, kérésre, felszólításra.

Jó, rendben, ha a ti szemetek is ennyire sérti, akkor nyilván volt bennem valami túlzás. De nem vettem személyes sértésnek, és az egyedüli jelző amit megérdemel a hozzászólásom, az a "cinikus". Igen, ez sem szép. Azért emlékeztetnék mindenkit, végül is mi a borzasztó bűnöm, mit írtam a megköszönésére:

"Szívesen, jól döntöttél. Sokkal drágábban fogsz rosszabb képminőségű képmegjelenítőt vásárolni. Gratulálok hozzá, imádni fognak az eladók a szakértők áruházában vagy az ememben, és támogatni fogják a döntésedet!"

Ez se nem elitista, se nem arrogáns, se nem lenéző, amivel illette. Maximum cinikus. Csak barátunk kicsit sértődős.

De biztos megint túllőttem a célon, mindenkitől elnézést kérek!

(#40071) FhRossi válasza Franky2Ster (#40062) üzenetére


FhRossi
tag

A napokban én is felfigyeltem ilyesféle jelenségre, igaz 50G30-as tìpusnál. Mozgásoknál látszòdik, a mozás körvonalában pulzálás, remegés figyelhető meg. Mkv filmnél vettem észre amit WD tv live streamingel engedtem a tv-re. Pròbálkoztam a beállìtásokkal, eredmény nélkül. Végső elkeseredettségemben az mkv-t visszamásoltam Pc-re, és megkönnyebbülve ugyanazt tapasztaltam. Viszont ma reggel SD adásnál ùjra észrevettem, de csak egy csatornán.(mindigtv) szerintem ha a tv-vel lenne gebasz, akkor mindig érződne, mindig látszòdna a jelenség, éppen ezért én a gyenge minőségű anyagra tippelek.

Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020,  Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908

(#40072) tisn válasza Franky2Ster (#40062) üzenetére


tisn
addikt

Nem lattam, ha van is nem feltuno. (Mar neztem par ora focit, ott szerintem latszana a zod gyepen a feher/piros/sarga mez utanhuzas.)

(#40073) tisn válasza Fogash (#40066) üzenetére


tisn
addikt

Normális ember akkor költ egymilliót tévére, ha a másfél-1,8 milliót is gond nélkül ki tudná fizetni.

Szerintem akkor sem. Nem tul fontos dolog a tv...

(#40074) TCr válasza tisn (#40073) üzenetére


TCr
veterán

Mondod ezt egy TV topikban? :DDD

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#40075) Franky2Ster válasza tisn (#40073) üzenetére


Franky2Ster
senior tag

Én is csak HD adásnál látom és kamera rángatáskor.Egyépként ha mkv-t nézek vagy XBOX-al játszunk nincs semmi ilyesmi.

(#40076) mayday00 válasza Franky2Ster (#40075) üzenetére


mayday00
őstag

Nem a készülékkel van a baj az biztos :K

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#40077) FhRossi válasza mayday00 (#40076) üzenetére


FhRossi
tag

Na most nem azért, de a készüléknek nem lehet baja? Megnyugtatò lenne számomra ha kifejtenéd, mert én is hasonlò cìpőben járok mint a kolléga.

Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020,  Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908

(#40078) mayday00 válasza FhRossi (#40077) üzenetére


mayday00
őstag

BD lemeznél látsz hasonló problémát? Szerintem ott nincsenek gondok, vagy tévedek?

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#40079) liszi70 válasza FhRossi (#40077) üzenetére


liszi70
nagyúr

Nem tartom valószínűnek én sem, hogy a készüléknek van baja.
Ez a jelenség elég gyakran előkerül a topicban. Nyilván látni kéne, hogy konkrétan miről van szó és milyen mértékű, de ez lehet 24p judder is, ami 24Hz-es filmeknél (sajnos) természetes.
Vagy az is természetes, hogy kameramozgás, svenkelés közben a kontúrok elmosódnak, nem lehet azt az élességet várni egy mozgóképtől, mint egy állóképtől. És ha ebbe az elmosódásba belejátszik a 24p vagy akár az 50-60Hz pici szaggatása, már meg is kaptuk ezt a kifogásolt látvány-eredményt. Némely képjavító segít ezen, más téren viszont ront, tehát nem érdemes használni.
És természetesen forrásanyagok között is hatalmas különbségek vannak.
És még a plazma foszforlagja is okozhat hasonló problémát, ezzel se lehet mit tenni.
Szerintem ez "ilyen", meg kell vele barátkozni.

[ Szerkesztve ]

(#40080) FhRossi válasza mayday00 (#40078) üzenetére


FhRossi
tag

Sajnos nincs lehetőségem BD lemez lejátszásra, ìgy nem tudom. Mkv és tv adásnál is jelentkezett már ez a problémám, remélem tényleg forrásoldali dolog ez.

Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020,  Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908

(#40081) mayday00 válasza FhRossi (#40080) üzenetére


mayday00
őstag

Oldal irányú kameramozgásnál, főleg ha gyorsabban mozog a kamera természetes az elmosódás.

24p anyagoknál természetes. Elmosódik, ,,döcög" a kép. Gondolom az alacsony képkocka szám miatt van. Kevés a 24 tény és való de ez van sajnos. És még hosszú ideig ez is marad.

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#40082) FhRossi válasza liszi70 (#40079) üzenetére


FhRossi
tag

A képjavìtò tényleg segìt rajta, de inkább nézem anélkül mert az valami förtelem.

Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020,  Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908

(#40083) FhRossi válasza mayday00 (#40081) üzenetére


FhRossi
tag

Döcögés nincs szerencsére.

Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020,  Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908

(#40084) junkpod válasza Fogash (#40064) üzenetére


junkpod
nagyúr

Azért az a söröző így elég verekedés gyanús...

Box's don't touch!

(#40085) Dexar007 válasza Shadowbull (#40060) üzenetére


Dexar007
veterán

Most kivételesen veled vagyok. ;]
Ez kb olyan,mint mikor veszel egy pár milliós autót szlovák rendszámmal. Erre jönnek a kommentek,hogy ,,nem volt már 2-3 millád a magyar rendszámra mi?" :)

Give me your cum,bull!

(#40086) DVlad válasza Gabor970 (#40069) üzenetére


DVlad
őstag

A legnyagobb sztori a topik fennállása óta! :D

(#40087) Cha-b válasza Dexar007 (#40085) üzenetére


Cha-b
senior tag

Hát én egy kocsit meg egy tvt nem vennék egy kalap alá.

CSAKAKISPEST!!!!

(#40088) DVlad válasza TCr (#40074) üzenetére


DVlad
őstag

:D Szép!

(#40089) DM-Fan válasza Cha-b (#40087) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Pláne, hogy már a regadó összegét is visszanyesték a tizedére, úgyhogy indokolatlan a szlovák rendszám.

Get Moded!

(#40090) rappit4 válasza FhRossi (#40077) üzenetére


rappit4
őstag

A poszterizációt tapasztalod, keress rá itt a topikban, nekem különösen előjön a tévémen még BD anyagoknál is.

(#40091) DM-Fan válasza rappit4 (#40090) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Nem, ő nem a poszterizációról beszél. Mozgásoknál lát utánhúzást, kvázi többszöröződnek nála a kontúrok. Nem kadenciális probléma, ezt már kinyomoztuk előzőleg. Valószínű forrásoldali hiba lesz.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#40092) s7evcsenko válasza liszi70 (#40070) üzenetére


s7evcsenko
addikt

"Ha nem fejti ki értelmesen, csak egy troll, nem vitapartner."

Szerintem a hozzászólásod eme részével volt inkább gondja.
Ám, talán mindketten túlreagáljátok ezt egy kicsit...

(#40084) junkpod: sanszos a balhé... :DDD

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#40093) janos666 válasza ung.mario (#40029) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

A Windows 8 és egy serial konzol program hogy ne férne meg? A Putty biztos fut.
Esetleg az USB<->RS232 adapter driverével lehet gond. De ilyesmihez is jó lehet pl. pendrive-ról bootoltatni egy Live Linux-ot, ami általában ismeri ezeket a chipeket és külön program nélkül kezeli a terminal a serial konzolt.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#40094) Gabor970 válasza DVlad (#40086) üzenetére


Gabor970
addikt

tényleg így volt :) Ráadásul emlékszem pünkösd hétvégéjén volt a pénteki nap, amikor elküldtek anyósék minket -Asszonyomat és engem- bevásárolni, és a Euronicssal szemben van a húsbolt. Akkora sor állt a húsosnál, hogy gondoltam ha már az anyósnak kell a hús, a lánya fog sorban állni, én meg belépek a tévébótba. Hát húst akartunk mi venni, nem tévét, de azzal sem voltunk képben, hogy 50"-es tévét adnak 127500Ft áron (PS50B430) Na ekkor gondoltuk azt, ha ennyi a tévé, akkor nekünk nem csak hús kell hétvégére! Már csak egy kis kerülő és egy itteni réglátott topictárs ajánlása kellett, hogy a MM-ben megvásároljuk a B430 helyett kicsit többér (150e) a C430-at, amire a jól használható beépített player miatt tettünk meg. Ennél többet nem szántunk tévére, mi mai napig nagyon szeretjük!

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#40095) DVlad válasza Gabor970 (#40094) üzenetére


DVlad
őstag

Csodálatos történet! :D

(#40096) rappit4 válasza DM-Fan (#40091) üzenetére


rappit4
őstag

Ja, értem.

(#40097) Gabor970 válasza DVlad (#40095) üzenetére


Gabor970
addikt

nem pókerezel véletlen?

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

(#40098) DVlad válasza Gabor970 (#40097) üzenetére


DVlad
őstag

Miért?

(#40099) ung.mario válasza janos666 (#40093) üzenetére


ung.mario
tag

Igazad van a programokat szép lassan megírják erre is. De inkább a box mellett maradok, az a legtisztább.

LG-től megjött a válasz a tablet rákötéses kérdésre:

"A tv és a tablet között kompatibilitási probléma van, ezért nem jelenik meg a tablet jele, ez a hiba jelenleg nem orvosolható. A problémát továbbítottuk az illetékes osztálynak, köszönjük jelzését. "

Variálnak, mert nem nagyon láttam, hogy 2011-es dolognak 2 év múlva is van frissítése. Bár ez lehet csak engem lep meg.

Azért ha az illetékes ráér, még érdekelne mit takar a HDMI switch ic menüpont. Milyen hdmi vezérlő van a készülékben?

[ Szerkesztve ]

(#40100) ktg3


ktg3
őstag

Mi az a felső ár amiért egy Samsung PS50C530 használt, hibátlan TV-t gari nélkül nyugodt szívvel el lehet hozni?
Mennyire vállalható ez a típus? Gondolom, hogy nem nagy szám, mert belépő modell.
Van hasonló árban kapható alternatíva?

Komolyabban nézelődök/érdeklődök már a TV-k iránt. Mondjuk még most sem tudom, hogy mennyi hely lesz, de csak bepasszintjuk legalább az 50-est.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.