- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
DM-Fan #40037 üzenetére
Szia!
"A kadenciahelyes lejátszás azt jelenti, hogy [..]"
Ismételten köszönöm a válaszodat!
(Azt ugyan még mindig nem értem, hogy egy zenei kifejezés hogyan és miért honosodott meg a filmkészítés területén, viszont ez már inkább szemantikai kérdés.)
"Tényleg kíváncsi volnék, hogy mi győzött meg arról, hogy nem a plazma a helyes választás számodra."
Leginkább Te azzal, amit az 1. számú hozzászólásban írtál a "Felhasználás helye" kapcsán, ill. amit több itteni, plazma TV-vel rendelkező fórumtag írt hozzászólásaimra válaszolván, a sötétítés szükségességéről.
A szoba ugyanis adott, nem mostanában (talán soha) nem lesz átrendezve, így a TV marad jelenlegi helyén, közvetlenül egy hatalmas méretű hármas ablak előtt, amelyen keresztül az év nagy részében, valamint a nap nagy részében intenzív napsütés árad be a szobába. Ez ellen csak egy sötétítő függöny ad némi védelmet.
Sajnos ideális körülmények között sem sikerült megtekintenem egyetlen plazma TV-t sem! Az intenzív megvilágításban pedig az adott Viera modell képe sem nyújtott impresszív látványt. Ráadásul az a csíkozás volt jellemző rá, amelyről 1-2 oldallal korábban beszélgettetek. Hibátlan példányt pedig nem tudtam kipróbálni.
Mindezek mellett elfogadtam, amit a nagy(obb) képernyőméret szükségességéről, és a nem ideális vásárlási időpontról írtál, és könnyen lehet, hogy ez lesz a fő oka annak, ha most egyáltalán nem veszek új televíziót, és várok inkább karácsonyig, vagy a következő labdarúgó VB előtti időszakig.
Ami pedig liszi70 fórumtársunk, és a hozzá hasonlók elitista, lenéző, arrogáns megnyilvánulásait, ill. viselkedését illeti... mindez egy időre attól is elvette a kedvemet, hogy ezt a témát figyelemmel kísérjem.
Még egyszer nagyon köszönöm minden olyan fórumtagnak (Neked is), aki kellően intelligens volt ahhoz, hogy a normális, kulturált emberi kommunikáció elvárásainak megfelelően segítséget nyújtson nekem a tanácsaival!
Aki pedig erre képtelen volt, az magáról állított ki szegénységi bizonyítványt.
Én most inkább zárom soraimat. Minden jót!
Üdv: Piftuka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest