Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Sajnos az autómban nincs hátul hangszóró. A kérdésem az lenne, hogy milyet és mekkorát kell vennem, hogy a gyári helyére be is tudjam tenni?
(S. Fabia I. 2003, Sedan)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Mágus2
Közösségépítő
Már nem kell sokat aludni a találkozóig? Aki még nem generált kifogást, az megteheti, a többiek jeleznék fixen, hogy jönnek? Csakhogy tudjuk, sacc/kb mennyien leszünk. Természetesen privátban. Páran már írtak, hogy jönnek, ha nem változott semmi, akkor is dobjanak egy üzenetet. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #99182 üzenetére
Köszönöm! Csöveket átnézem. Az üzemanyag szűrő környékén lévők is lehetnek? Ott egyszer már tapasztaltam lecsapódást. Nedves volt a szűrő ház teteje.
A tandem pumpát merre lelem? Látom kívülről, ha gondja van?Először is távirányítóval fel/le az ablakok. Átállok 3 gombos távirányítóra (már működik - a gyerek miatt többször van, hogy csak a csomagtartót kell nyitnom a babakocsiért és a csomagokért) és a csomagtér ajtó nyitását szeretném variálni, ha lehet. Csak a középső gombra nyissa, de akkor egyből adjon áramot a zárszerkezet motorjának is, hogy fel is nyíljon (pontosabban kiugorjon az ajtó a zárból) az ajtó.
Köszi! Akkor nekilátok szétszedni
Read only...
-
PC4200
tag
válasz Mágus2 #99081 üzenetére
Na ezt sem tudtam
Akkor tehát ha nem nézzük se a féket se semmit.
Mert a féknyerget ki tudom cserélni akár 1z-re si de akkor már valami mutatósabbat tennék rá.
Tehát a motort nem érdemes fellőni mert drágábban jönnék ki mint ha ezt eladnám és vennék egy sima TDI-t. pl 110 lovasat?CSAK a puffin :)
-
net84
őstag
válasz bitpork #99181 üzenetére
Ez még nem az enyém . Ugyanebből az újabbak még rosszabbak. 2008-as évjárat ugyanezzel a motorral már túl van egy hengerfej cserén és egy teljes felújításon. 140k km-nél megrottyant a fej, a PD-k is rendbe tették a házukat.
A napokban gondolkodtam...de nem áll szándékomban eladni. Ezt legalább ismerem. "A" terv - alkatrésznek egy másik pluszba, "B" terv - váltás benzinesre. Sajnos a NAV azt viszont bassza lenyelni. Számukra olyan céges autó nem létezik...Read only...
-
net84
őstag
Látom itt sem áll meg az élet .
Egy érdekes "hibajelenségbe" botlottam.
Felfele álló orral történő parkolás után néha (konkrétan eddig 2x fordult elő) nem hajlandó elindulni az autó. Teker az önindító, de mintha nem kapna üzemanyagot. Az egyik alkalommal bő fél tanknál játszotta el, majd tegnap akkor, amikor beparkoláskor felvillant a tartalék visszajelzője. Először ~5 fokos emelkedő volt, tegnap éppen, hogy csak észrevehető. Kiengedett kézifékkel egy autónyit gurult hátra. Ha viszont beröffen (tegnap enyhén rá kellett lépni a gázpedálra a korábbi esetnél 3. hosszas indítózásra elindult), dob a kipufogó egy fekete pamacsot, de utána már nem füstöl. Hideg motornál még nem produkálta ilyet, ott pöcc-röff indul minden helyzetben.
Lehet, hogy mégsincs rendben valami a szoftverben a motor hőmérséklet érzékelésében (2.0 PD gyári betegsége volt)? Sok lehet az üzemanyag vagy kevés/nincs?Mágus2 - Komfort elektronikát is életveszélyes "tudás" nélkül állítgatni? Nehéz "megtanulni"? Egy-két beállítást meg szeretnék változtatni.
Más: a bal első ajtóm nyitás érzékelője rossz volt. Az pár hete magától megjavult, azóta viszont a jobb első ajtóé rossz. Mi a fene folyik itt? Lehet, csak kontakhibás? Szedjem szét, takarítsam meg? Kívülről nem lehetne befújni valamivel? Nálam lehet csak kapcsolót cserélni vagy komplett zárat kell vennem?
(SEAT Toledo MK3/5P - 2005 - 2.0PD TDI - BKD motorkód)
Read only...
-
bitpork
nagyúr
-
FoLey-v
addikt
válasz -secret- #99162 üzenetére
Nekem nem sok időm van,mert nem közeli melo miatt,naponta 2*100km-t utazgatni,de ha lesz időm akkor lemosatom.
K Norbi: Csak lapul a fűben és pihen és ezt nem kell ültetni. xD
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Morris
veterán
Napfény Hotel kilőve! Nincs szabad szobájuk.
De persze a megadott időpontban ugyanúgy le lehet még foglalni. Kiváló a rendszer. Friss... -
Ck.
addikt
Pedig érdemes MINDIG rögzíteni kézifékkel az automatát mielőtt P-be rakod, mert ha picit is lejt az út, akkor a váltó megfeszülhet és az nem túl egészséges, amikor úgy kell kierőltetni P-ből.
Sokan le se tojják, még váltós mesterek se, pedig fontos.
Engem anno Porki úr tanított rá. -
-
-
freaghill
őstag
-
Arcképgyáros
Gyors kérdés, automata autóban mi az isten a kis pedál baloldalt?
-
Ck.
addikt
Mágus2,
Ma megcsináljuk a log-ot délután a légtömegmérővel kapcsolatban.
Kivételesen ezúttal azt remelem, hogy hibás lesz. Sok mindenre választ adna.
Este küldöm az adatokat.Köszi a segítséget.
-
Fr3eWar
őstag
válasz Morris #99142 üzenetére
Az jó hely Mikor fiatalabbak voltunk, oda jártunk baráti társasággal minden nyáron kb 5 éven keresztül (utoljára talán 2003-ban )
Gyorsan végig is sétáltam most street view-on, és úgy látom még mindig működik a hely ahol a fincsi borokat vettük (esetleg egy próbát megér, hogy most is jó bort adnak-e, persze csak ha szeretitek). Innen északnak pár lépésre van egy kis teraszos étterem is a következő sarkon az ABC mögött. -
Morris
veterán
válasz bitpork #99140 üzenetére
Balatonvilágos. (Napfény Hotel) Nem voltunk még ott soha.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
No, le is foglaltam egy faja helyet!
-
bitpork
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Morris
veterán
válasz bitpork #99126 üzenetére
Elsősorban azért merészeltem megkérdezni itt a totyikban, hátha van valamelyik fórumtársnak kiadó panziója a környéken.
De kösz a tippet. Már tovább is gondoltuk a dolgot, és erősen valószínű, hogy már pénteken elindulunk és vasárnapig maradunk.Anno m3tr0 komával beszéltünk erről, csak nem volt akkor aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Morris #99124 üzenetére
Csak kicsit használd a google barátot. Teli kell lennie magán szállásokkal 2k-5k /fő/éj körül.
Ez ott van mellettünk ( tán vagy 3-4 sarok), legolcsóbb.
Ez másik nem vészes távolságra.
Végül fürödni nálunk lehet[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Morris
veterán
Tud valaki olyan helyet a topiktali közelében, ahol meg lehet szállni aznap egy éjszakára?
Arra gondoltunk az asszonykával, hogy ha már olyan messzire megyünk, akkor nem sietnénk haza aznap.Vagy marad a csomagtartó?
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy a szervolaj téma ki lett vesézve vagy 20-szor, de én 21-edjére is szeretném Most nézem a gépkönyvbe, hogy G 002000 olajat ír. Erre rákeresve G 002000/G 004000 találatokat hoz fel vagy a G 004000 M2-t. Ezek szerint a G 002000/G 004000 nem létezik már és kicserélhető az M2-re?
Renault Megane IV Limited
-
Habsteve
tag
alin találtam, köszi nektek a segítséget
-
Beri78
őstag
Igen, szépen megy a klima. Hideg, mint a jég
Csak azért nézegetem, mert mikor gépre dugtuk jelezte, hogy nem ment...pedig igen. És most megint nem...Akkor a klimát most ne használjam, ha lehet? Vagy ha hideg, akkor mindegy?
Köszi a választ[ Szerkesztve ]
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Van egy "pici" gondom.
VW Jetta 1.6 BSE motorkódú autómban észrevettem ma, hogy nem teker az egyik venti. Ebben 2 ventilátor van elől a motorban, és a kisebb nem pörög-forog.
Klimáztam, és amellett néztem meg. Ha jól tudom, ilyenkor mind a kettőnek pörögnie kellene. Régebben géppel megnéztük, és néha dobott olyan hibát, hogy nem forog a venti, de mikor 1 hónapja ránéztem, ment.
Lehet ezeket külön cserélni? Vagy csak egyben az egészet, azaz mind a kettőt szettben?
El megy így még a verda? Most mennék egy "hosszabb" útra (~500 km). Vagy féljek, hogy a másik is megadja magát, és akkor felforr a vizem, besül a motor....?"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
bitpork
nagyúr
-
Viszlát
addikt
válasz Mágus2 #99099 üzenetére
OK, akkor a motorkóddal kezdjük.
bitpork: ha esetleg lesz pár perced, egy részletesebb listát erről a "sallangról" megköszönnék. Arról, hogy miknek kellett volna megtörténnie eleddig a szervizelések során, megpróbálok valahonnan infót szerezni.
Piwi: nahát, egy pozitív tapasztalat is, ritka vagy mint a fehér holló.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Habsteve
tag
Sziasztok,
Skoda Octavia Combi 2 1.4 96e benzin, tegnap elindultam Pestre pályán és kigyulladt az ABS/ASR a műszerfalon. Megálltam, gyors check a fékekre, fékolaj, minden rendeben volt. Télen volt első féktárcsa és betét csere. Ez volt az első ilyen hosszabb, gyorsabb utam amióta volt fékszerviz, leginkább városban szaladgálok vele. Este amikor mentem vele akkor már gyújtás után nem villant fel csak fél perccel később. Megnéztem Torque-val de nem dobott fel semmilyen hibát.Mi lehet a gond?
-
Piwi
veterán
Nekem BKD az A3 és már 2 éve nálunk van,eddig hibátlan..koppkopp...DSG-vel sincs semmi baj,futott km meg bőven van benne.Munkatársam is A3 volt 1.9 motorral,de el kellett adnia amíg kap érte valami,annyi minden baja volt neki...
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Ck.
addikt
Próbálom észérvekkel meggyőzni, hogy ne járon úgy, mint a Golfjával.
Van egy gyönyörű, de mozgásképtelen Golf 2 GTI 1.8 8V-je, ahol a K-Jetronic-kal szív már 2 éve, egy halom pénzt beletolt, de az autó továbbra is hektikusan indul, általában inkább nem, de ha igen, akkor is inkább leáll, látta már egy halom szerelő, mindenki a befecskendésnél keresi a problémát, de senki nem tudja mi a baj, így végül az eladás mellett döntött.
Jó barátom, ezért nem szeretném, hogy ekkorát szívjon az A6-tal is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest