- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
zsolt19900 #90740 üzenetére
Főleg a turbó motorokra jellemző ez a carbon probléma.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Mágus2 #90739 üzenetére
most lesz olajcsere a passatban, ilyesmit abban is érdemes megjátszani? olajkád=olajteknő? akkor is elegendő bele a 4lityi olaj, ha ezt a műveletet is megeszközöljük? az én passatomnak amúgy ATJ a motorkódja, az mit takar? mert ilyesmi motorkódot sosem olvastam tőletek, hogy ilyesmitek elnne
-
Dot
őstag
válasz
Mágus2 #90729 üzenetére
AEB / APU / ANB / ATW / AWT
ugye ezek vannak 150LE-ből, utolsó elvileg a faceliftesé. Nem néztem utána melyik mit tud (melyik a legbízhatóbb, melyiknek vannak hibái), de gondolom 1-2 kategóriába tartozhatnak (környezetvédelmileg).Ki melyiket ajánlja? (melyiknek vannak hibái stb.)
-
Morris
veterán
válasz
thefreeman #90731 üzenetére
Legalább 6200-ig!
-
Morris
veterán
-
Dot
őstag
Jó a téma, de elrontanám a top gear-ben 'uncsi maszlag'nak számító kérdéssel:
1.8T, 1.9TDI AFN, 1.9 PD TDI AWX v. AVF motorok (B5.5 ös passat kaszniba) milyen környezetvédelmi osztályba tartoznak?
Azaz mennyi rájuk a regadó, itt vagy hasonló helyen mit válasszak? -
Köszi a válaszokat! Sok barátnőm van, de csak eggyel kufircolok.
-
-
Egy barátnőm vett egy Golf tdi-t, sose volt dízel autója (mondjuk más se
). Van vmi kis lista, amit jó, ha tud a tdi kezeléséről a hosszútávú együttműködés érdekében? Én annyit mondtam neki, hogy nagyon melegíteni nem kell, hidegen ne forgassa nagyon, ha nagyon meghajtotta, akkor pár perc alacsony fordulaton gurulás/járatás ajánlott, plusz ne fogyassza koppra a tankot. Van még vmi fontosabb intelem?
-
siti
őstag
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
mmdms
addikt
válasz
Mágus2 #90695 üzenetére
Nem volna rossz egy ilyen, de amennyit én szerelek, pénzkidobás lenne. A ladámhoz viszont piszok jól jött volna anno. Bár kézifék híján életveszélyes lett volna.
Most azt találtam ki, egy padkára teszek még deszkát vagy valamit amitől magasabb lesz, és arra ugratok fel.
Csak nem ebbe a zimankóba. -
cool13
őstag
Ma reggelre elhalálozott a 3-as henger gyújtótrafója. Púpos volt a teteje. BERU 0 040 102 030 került bele. Ez volt hirtelen a közelben. Ez jó vagy aggódjak miatta?
-
mmdms
addikt
Megvettem a termosztátot, de felülről cserélni esélytelen, padka nem olyan magas hogy aláfekve elérjem, környékünkön aknát/feljárót nem találtam sehol a városba. Kész vicc, egy ilyen semmiséggel szerelőhöz kell mennem, oltári jó tervezés... visszasírom a 2107-t.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Cheesy #90682 üzenetére
Az ilyen féle A6 nekem is nagy fétisem
De most jelent me gmár ebből is a Facelift na hát az valami álom!! az előző A6 nem is kéne azóta annyira kemény a facelift.Eléggé kemény !!!
Az új Mátrix ledlámpa, ezáltal a nappali fény LED csik is más vonalú, a sötétitett hátsó lámpák és a dijázn kipufogok... fúh fap fap fap
-
válasz
emilio3 #90670 üzenetére
Lassan 3 éve 1.4 tsi-t hajtok (Octi, majd Golf), szvsz ez normális. Tavaszi időben a reggeli indítás is ilyen, hűvösben, +15 C alatt és melegben, kb. 25 C felett normál alapjáraton indul, de a köztes tartományban ezt a katalizátor felfűtési programot használja: magasabb alapjárat, öblös kipufogóhang. Ha ilyenkor újrainditom, akkor normál alapjáraton folytatja. Ha adok 1-2 közepes gázfröccsöt , akkor is lenyugszik az alapjárat.
-
Cheesy
őstag
Hát a BMW-től én nem estem hasra, pedig ültem már egy párban. Szerintem csúnya belülről, Bangle óta kívülről is.
De az Audi csak megmaradt valahogy a hűvösen elegáns minőségnél.
Egy ilyenem márpedig lesz mielőtt megdöglök, kb. 20 év múlva meg is tudom majd venni. Az idei évjáratot -
válasz
norrberth #90624 üzenetére
Korábban, 2011-ig sokat jártam Nyíregyre a munkámból kifolyólag. Az esküvőmre is onnét vittem 10 liter tarpai szilvát - nagyon jó anyag!
Ha lesz topik találkozó, akkor majd megkérlek, hogy boltoljunk!Előző melóhelyem voltak szabolcsi kollégák, ők szokták az "okos" cigi témát emlegetni.
De úgy olvastam, hogy mostanában nem sokkal olcsóbb a benzin Ukrajnában. Ez igaz?
-
norrberth
addikt
[link] Kipróbálnátok??
3 percnél rohadt kemény!!!
-
emilio3
csendes tag
Kicsit pontosìtok. Megyek..., megállok, beugrok mondjuk 10 percre a boltba, indìtom, minden rendben ( ahogy hidegen reggel is), de ha megállok, ès mondjuk 1-2 òra mùlva indìtom be (ez esetben olyan 1-2 percen belūl megindul a vìzhőfok mutatòja), akkor mindig magasabb alapjárat van. 😮
-
emilio3
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid kèrdèsem lenne.
Az autò egy superb II, 1.4 tsi 2009-es.
Az első, általam vezetett közel 6000 km után is, nagyon meg vagyok elègedve az autòval (tudom, várjam ki a vègèt...😆). Viszont olyat tapasztalok, hogy mikor hidegen inditom az autòt, akkor szèpen egyböl beáll a 700-as alapjàratra, ès szinte hangtalanul duruzsol, ugyan ez melegebb motornál nem ìgy van, hanem először 1200 körül áll be, majd szèp lassan, bő 1 perc alatt, visszaveszi 700-ra. 1200-nál kis rezonanciát èrzek a motorbòl. Rendellenes hang nincs. Utána alapjárat hibátlan, mint ahogy szinte minden. Ezt mi okozhatja? -
-
kk831228
addikt
válasz
Brumi˘ #90657 üzenetére
Nekem is volt ugyanez jelenség 115 lovas pd-nél...
Tandem pumpa csere , azóta jó... Vagyis visza lett rakva a régi , amikor egyszer besz..rt az autó és cserélve lett egy màsik bontottra amivel tél környékén, ahogy ìrod 5 fok alatt màr szarul indult...
Na akkor mondom probàljuk meg a régivel és azóta semmi baja...
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Brumi˘
addikt
+ Morris
AVF persze, csak pont egy afn volt a téma itt és az maradt a fejembe.
Vízhőfok jeladó jó. Én a tandem pumpára gondolok. Bár arról azt olvastam, hogy akkor melegen nem indulna.
Szerk2.: ha ki tudtam volna akkor kicserélem. De a 2 hátsóhoz nem fértem úgy hozzá, hogy biztos bele ne törjem. De hétvégén azt is ki akarom cserélni. -
Brumi˘
addikt
Passat 2002 pd 130le afn. 0 és 5°C között nehezen indul, van hogy csak második nekifutásra sikerül beindítani. Dupla izzítás nem segít neki. Izzító gyertyák fele lett cserélve (első 2), de amit kivettünk az is jó volt. Valakinek valami ötlet a második 2 izzító gyertya cserén kívül?
-
cool13
őstag
válasz
homeless09 #90635 üzenetére
Sajátom (ugyan ezek a paraméterek) most már a negyedik tank után 6,6-7,4 között. Papásan vezetek.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Mágus2 #90625 üzenetére
A be- es hazafele vezeto ut alatt pont faszan bemelegszik (~10km), szoval csak napkozben van ez a felhideg inditas es kiallas az utcara, majd megint leallitas.
Koszi, ha ez igy okes, annak orulok. Az autot akkor vettuk, amikor teljesen mas volt a hasznalati modja, ilyen rovid idokre nem kellett beinditani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest