Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz szőröscica #87998 üzenetére
Ahaha, mondjuk ez eleg gonosz volt, lehet, csak El Gepelte.
zsolt19900: mint a tettszik?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz szőröscica #87998 üzenetére
sajnos nem buzis, hanem általánosan elterjedt dolog manapság
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
K Norbi
addikt
Csak erős idegzetűeknek.. [link]
-
-
K Norbi
addikt
(#87982) tresh he he ennyi
Neem.. műszakira 2 első ablak csere, és mehet van erre a célra vásárolt, bontott első ablakaim.
Már manapság nagyon buzik, még a szemöldököt is lekellet hogy szedjem! rajta van vagy 5 éve és eredeti Kamei! mondtam is műszakin évek óta nem volt leszedve most már le kell... pfff
Műszaki előtt:. acélfelni alá! szemöldök le, első ablakok csere![ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Honnan tudhatnék meg olyat, hogy pl a touran bal eslő szellőzője melyik másik típussal kompatibilis? (ha egyáltalán az)
-
K Norbi
addikt
Én nékem a hátsó szélvédő 5%-os hátsó oldalsók 15% elől 50%. Műszakin kérték a kártyát, meg nézték hátul ki van e vágva a pótféklámpánál. Volta akinek úgy fóliázták le hogy nem volt és mondták neki szedje le, mert így nem fog átmenni! hiába volt rá engedély. az is feltét nem csak a két külső visszapillantó.
[link][ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Mágus2 #87923 üzenetére
Hát valakinél ez a cél... én azt nem értem ha már tuningol akkor miért nem gyűjt és csinálja meg ésszerűen nem nagy mutatvány..főleg ha már annyira kevesli az erőt... bár az tény olcsóbb ha Józsika a fészerbe ír rá egy programot ami után a full gyári motor meg köszöni a létezést és valami tuti elszáll benne mondjuk a turbó.
Pont minap mosolyogtam hogy azzal versengenek a b5 kluba ki mennyit megy el egy tankra amikor meg beírtam hogy a koppig járatják a tankot az adagoló nagyon meg fogja hálálni... én voltam a hülye
szerk:
ha ár fóliázás valaki nem tudja hogy milyen mértékű lehet a gyári sötétítés a VAG-nál? Nem akarok túl sötétet
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Tudom ezért írtam hogy az 1.6 se acélos de legalább mozgatja a gépet vezettem 1.4 16v g4-et hát.. mókás volt A-ból B-be elvisz de pl ha rávertem a klímát akkor vége volt neki
(#87927) Styling: Az egy dolog hogy mekkora a turbó Nem egy nem kettő húzott tdi fan tulaj van a körömbe aki mondjuk tudja is mit csinált az autóval. Ami nekem is tetszett konfig az az alábbi volt : 502-es gyári 5 hengeres tdi csúcsok+1749va+nagy cooler+mechanikus krezi adagoló+sdi tengely+ egy Réti Feri chipsz. ez olyan 150 le -ra volt írva.. bőven elég és tartós is..jóval többet bírna ha kellene de így nem füstöl nem szuszog stb és még hosszú távon is bírni fogja
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Hát ööö nekem volt autós boltos már, 2 év és mintha semmi nem lenne rajta! be barnul, foltos lesz, nagyon hulladék, mikor meghúztam az ablakot hátul a géderbe fekete volt a fólia, xd lehetett látni mennyire elintézte a nap! engedély sincs rá, ami nem árt manapság.. ja egy szezon és szarrá lesz karcolva belül a fólia! Szerintem egyszer kell megcsináltatni normálisan normális fóliával! Nekem 4 dik éve van lefóliázva llumar al de minden pénzt megért!
Ha még soha nem fóliáztál szerintem belese kezdj.. vagy ha még is vegyél kb 5 autónyi Golf 4 esre való fóliát he heÉs egy kis apróság, normális munkát csak normális fóliával lehet végezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
TaaT
nagyúr
Minden felnit el lehet törni, csak a megfelelő erősségű ütés kell a megfelelő helyre.
Ez egyes felniknél elég kicsi erőt jelent.
Még ha drága is (milyen sok anyag van a küllők tövében, engineering fail)
És van amit nagyon oda kell b@szni hogy eltörjön
Give them hell Ukraine!
-
tomcsi23
veterán
Napsütéses nap után, sötétedéskor mentünk pízt költeni a zasszonnyal a savoya-ba, majd arra figyeltem fel, hogy valami nagy villanás van. Néztem körbe, hogy ki a 'szom szórakozik vakuval, de nem láttam semmit. Aztán még egy villanás, megint azt hittem, vakuzik valaki, karácsonyi fényképezkedés a rémszarvassal, mittom. Ekkor már morajlás is volt, ejj mondom elég faszán szól ez a hangcucc - mert azt hittem, a karácsonyi vásárban el kell adni a zötpontegyet is, hamár hármasával tolták ki a plazma tévéket.
Aztán mondja a zasszony, hogy tiszta olyan, mintha esne az eső. Kinézek a bejárathoz, nem csak eső, jég is + ítéletidő....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Piwi
veterán
Ez vajon eredeti felni? [link]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
varsam
őstag
-
tomcsi23
veterán
Ez a tegnapi jégeső hiányzott, mint tanyára a villany.
Szerencsére viszonylag apró szemek estek....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsolt1225
aktív tag
Cordoba 6k2 2002 1.4 MPI/AKK. Hányas első hangszórót lehet belerakni a legnagyobbat gányolás nélkül?
-
kk831228
addikt
válasz zsolt1225 #87918 üzenetére
Na kipakoltam, a hátsó ülésen volt egy crova készlet + egy torx készlet ami múltkor jól megázott , letörölgettem a szélvédőt, kicseréltem a pollen szürőt , amin már nem nagyon ment át a levegőt...
Várom a fejleményeket...
Megnézegettem a szőnyegeket nem igazán nedvesek...
Pollenszűrővel kapcsolatban: , tegnap beugrottam útközben van egy autósbolt , nagyon lazák az eladó srácok... Mondom "kellene egy pollenszűrő" Ők: Ok mindjárt hozom... Föl se merül bennük hogy nem a legolcsóbbat akarom venni , nem is kérdezik... Rákérdezetem hogy szenes-e , azt mondja : "Minek , beteg vagy?? Á semmi mondom tökéletes lesz... Annál ami benne volt biztos jobb , mondjuk az szenes volt de nem igazán ment át rajta a levegő...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
cool13
őstag
Ma meg volt az első futómű, teljes felújításának utolsó fázisa. A lengőkarba kapott TT féle teli szilentet előre + futóműállítás.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
zsolt1225
aktív tag
Ez jó fejegység lenne 15300 körüli pénzért? Nem szeretnék nagy hangcuccot, max olyan 80-100 körüli berendezést, 2 első hangszóró és egy mélynyomóval. Kezdésnek ez megtenné?
-
kk831228
addikt
válasz zsolt1225 #87901 üzenetére
Nekem is ezt csinàlja dettó... 6 évig soha nem csinàlta most meg ha megàllok reggelre olyan a szélvédõ mint ha leöntötték volna egy vödör vízzel...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
zsolt1225
aktív tag
válasz molnarpeter #87907 üzenetére
Ez legutóbb nyáron volt, amikor kézzel letisztítottam mindent kívül-belül.
(#87910) Mágus2: nem hiszem, hogy beázna. Volt már nagyon nagy esőzés és sehol egy csepp víz, semmi. A fűtőradiátor jó kérdés.
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
TaaT
nagyúr
Újabb elégedett G4 1.4-es tulaj.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #87909 üzenetére
"De hát ez teljesen alap, nem?"
Autókozmetikás tapasztalat alapján a többségnél nem, náluk akkor kell kitakarítani egy autót ha már nincs gusztusuk beülni.
Mondjuk a párásodást és az ablakok szennyezettségét nem kötném össze, nekem is szokott párásodni belülről az ablak, de azt a klíma másodpercek alatt lerántja.
Give them hell Ukraine!
-
!Overdose!
őstag
válasz molnarpeter #87907 üzenetére
De hát ez teljesen alap, nem? Minden nagyobb autótakarításkor megtisztítom az ablakokat kívül-belül.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
ßrainiac
addikt
válasz zsolt1225 #87901 üzenetére
Most linkelt valaki nemreg egy videot pont ezzel kapcs.
Macska alom (az az atlatszos, nem a homokszeru), zokni megtolt (zoknit duplan), majd helyezd el az autoban.
Ez beszivja allitolag faxan a nedvesseget; en is ki akarom probalni, mert eleg szepen parasodik a belso nalam is
Erik: ezt miert ilyen kicsiben? ejnye..
Szurnam neki - a gazpedalt.. 7000RPM-ig!
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
zsolt1225
aktív tag
Üdv topiclakók!
Kimaradtam egy olyan ezer hsz-ből. Mi volt a téma ez idő alatt? Szokásos szarfosdejzel és csakatsi?
Más: Mit lehet az ellen tenni, hogy most a hidegben ne párásodjon ennyire az ablakom? Tényleg nagyon párás és ha beülök rövidebb úton le sem szárad. A parkolóban mindig az enyém a legpárásabb. Van, hogy másnak semennyire az enyémből meg ki se látni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val