Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz Dr.Zoo #63682 üzenetére
Kérdéseim vannak: A házba -vagy annak teraszára beférünk eső esetén? Ha a húsokat előre elkészítjük akkor azok vihetők, de a görög sali alapanyagok és tzatziki megkívánja a hűtőt. Max úgy indulunk hogy ne kelljen sokat tárolni. Mekkora a grill rácsod?
Említetted h nincs folyóvíz. A pasiknál a sövény megkínálása alap, de mi lesz az oldalbordákkal -a legutolsó összeröfi alapján a társaság majd fele Hölgy volt- amennyiben magányra vágynak?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
AndrewTdi
addikt
Bankszámla POLL nemlesz ahová a kajapénzt át kell utalni?
más: tegnap gyerkőcnek sikerült eltörnie a hátsó levegőfújóka állítóját (eltört a rács).30
No de mi a különbség a kettő között?
1T0819203B
1T0819203B 9B9[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz bitpork #63692 üzenetére
Én egy jó pizzát betolnék, de nem volt pofám megsérteni a lehetséges szakácsot . No meg megígértem, hogy megkóstolom azt a hírös étket.
Az időpontot azért sikerült "elba**nom". Csak egyet jelöltem, de május 17-től mind jó. Előtte hétvégére pár beesett egy munka, így május eleje kiesett.Grillezzünk pizzát, grillhús feltéttel Ilyen a mexikói étteremben a kedvenc pizzám: grillezett zöldséggel, csirkével, sajttal és csípős szósszal.
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
bitpork
nagyúr
Akartok-é zsírt az arczba? Ha igen akkor mit? (önköltséges, előre fizetendő a tali helye szerinti illetéksnek, mindenki önállóan hozza az innivalót)
Lófaßt akarunk, már az üzemanyagköltség is több mint amit a pHórum megérdemel 12% (2)
Igen, bográcsozni jó lenne. 12% (2)
Igen, grillezni jó lenne. 65% (11)
Igen, de majd legelük. 6% (1)
Igen, de rendelünk pizzát. 6% (1)
Igen, de hozunk magunkkal szenyát. 0% (0)
Total votes: 17Mikor lenne jó a találkozó? Többszöri jelölés is lehetséges, kérlek hogy minden neked jó hétvégét jelölj!
Május 3-4 11% (8)
Május 10-11 13% (9)
Május 17-18 14% (10)
Május 24-25 13% (9)
Május 31-Juni 1 13% (9)
Juni 7-8 11% (8)
Juni 14-15 11% (8)
Juni 21-22 8% (6)
Juni 28-29 7% (5)
Total votes: 72 Voters: 17Hol legyen a tali?
Velence 50% (10)
Siófok Sóstó 50% (10)
Total votes: 20Csak tudnám ki akar pizzázni
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
net84
őstag
Mi meló volt, mire kiderítettem, hogy három szavazás van... Remélem annyi van. Ha igen, akkor szavazat mindenhova leadva. Ha nem, akkor valami kimaradt.
Read only...
-
Kiskokó
veterán
válasz -secret- #63687 üzenetére
Én 200 km... mint tavaly is... na jó sóstóig csak 180an.
De úgyis összekötöm egy kis Lellézésel meg Bier-Lak gyrossal ha lemegyek.
Meglátogatom a nyaralót stb.Pestieknek : Bier Lak gyrosos nyíilt pesten is a Fehérvári Úton aki Jó Gyrost akar enni térjen be, a főtt kajájuk is Pull!
Ajánlom!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
bitpork
nagyúr
válasz Dr.Zoo #63677 üzenetére
Nálunk van víz
Viszont a kőgrill jó eséllyel nagyobb mint a mobil. Ha a grill vezet még ( máma még nem néztem ) akkor a felszerelt konyha miatt én Sóstót preferálnám. Konyha nélkül igen...körülményes grillezni illetve a salátákat frissen megcsinálni.(#63684) -secret- Ez már a következő
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Dr.Zoo #63677 üzenetére
Nekem végül is 8.
Ha megyek akkor elmegyek bárhova... csak hogy lesz e kedvem/időm az a kérdés...nálam az meg mindig 1-2 nappal előtte dől el xD kajában azért nem is fontos számolni rám mert ha ennék is sztem porky maradékával 2szer is jóllakok XD vagy viszek kaját vagy bármi XD| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Arcképgyáros
Ilyen fasza rendszám mellé nem ilyen felni dukálna. Inkább hagyta volna fent az alap gti felnit.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz bitpork #63675 üzenetére
No. Azért leírom még 1x, az a tuti!
Velencei helyszín előnyök:
-Hely az van! 2300m2
-parkolni elfér egymás mellett kb. 15-20 autó
-villany, hűtő van
-kb. 30m2 faház van.
-Jófej szomszéd kb. 500 méterre
-grillezni, bográcsolni ahol akartok
-kerítés nincsHátrányok:
-utolsó pár száz méter földút
-porig ültetett vasak kb. alapjáraton, de bejöhetnek
-víz nincs"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
varsam
őstag
-
bitpork
nagyúr
Akartok-é zsírt az arczba? Ha igen akkor mit? (önköltséges, előre fizetendő a tali helye szerinti illetéksnek, mindenki önállóan hozza az innivalót)
Lófaßt akarunk, már az üzemanyagköltség is több mint amit a pHórum megérdemel 13% (2)
Igen, bográcsozni jó lenne. 13% (2)
Igen, grillezni jó lenne. 67% (10)
Igen, de majd legelük. 7% (1)
Igen, de rendelünk pizzát. 0% (0)
Total votes: 15Mikor lenne jó a találkozó? Többszöri jelölés is lehetséges, kérlek hogy minden neked jó hétvégét jelölj!
Május 3-4 11% (8)
Május 10-11 13% (9)
Május 17-18 13% (9)
Május 24-25 13% (9)
Május 31-Juni 1 13% (9)
Juni 7-8 11% (8)
Juni 14-15 11% (8)
Juni 21-22 8% (6)
Juni 28-29 7% (5)
Total votes: 71 Voters: 16Hol legyen a tali?
Velence 50% (9)
Siófok Sóstó 50% (9)
Total votes: 18[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Szavaztam!!
Ki esik ki ? Ph Bitpork vagy esetleg Munez? Netalántát Mágus vagy Taat Száll harcba ?
Mind1 remélem nem húztál le 400+Áfával| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #63671 üzenetére
Ja, nem Luigi volt?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #63669 üzenetére
Nem 200-nál vészmódott dobott neki még mielőtt szétforogja magát a csiga.
Kívánja a 1756-ot vagy a 2056-ot.Dehogynem... az elektronika dobott vészmódot
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
zsolt1225
aktív tag
Egész jó ez a szín.
-
tomcsi23
veterán
Ez meg milyen ócó olaj ennyiért?
Jól megforgattad. Ment volna még az.
Lol, a 6-osom többet forog ott.[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz tomcsi23 #63667 üzenetére
Tiltás... ugyan már 4700 körül lehetett
Amúgy üresben van tiltásom mint kiderült. Most voltam műszakin, aztán megkapta a kínzást. 5100-ig engedte csak. Ami vicces, mert egyszer már néztem menet közben és 5300-nál még forgott.
Srácnak mondtam, ha kinyírja akkor használni fogom az ajtóban lévő kerékkulcsot, de nem kerékcsere lesz!
[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #63663 üzenetére
Hm, mennyit forgott (vajon)?
Ja, nincs tiltás, mi?!...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
Szeeevusztok gyerekeeeek
nos, leadtam az óracsoportot, kéretik imádkozni, hogy sikeresen javítani tudja az arc.
kaptam addig egy normál ibiza diesel órát.Hazafelé görcsölt a lábam, meg hát ESP kolléga is velem volt. Nézegettük milyen hosszú a 4. fokozat...
2100Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
dJ Peer
aktív tag
Én meg nem tudom melyikkel menjek a Bogárral, ha kész lesz addigra, vagy a Golffal. Megpróbálom rábeszélni a csajom, hogy jöjjön ő a másik autóval
#63564 -secret-: Neked nincs gond, azzal, hogy akkor is világít halványan, amikor nem kéne?
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Lófaßt akarunk, már az üzemanyagköltség is több mint amit a pHórum megérdemel 18% (2)
Igen, bográcsozni jó lenne. 9% (1)
Igen, grillezni jó lenne. 73% (8)
Igen, de majd legelük. 0% (0)
Igen, de rendelünk pizzát. 0% (0)
Total votes: 11tomcsi: Te szavaztál már? Miért nem akarsz gyönni?
-
tomcsi23
veterán
válasz bitpork #63658 üzenetére
Látom, leköltöztök 2 hónapra.
Jó kis menet lesz.Volt, amelyikre szavaztam.
Az első dátum - asszony névnapja a hétvégén, tuti családi banzáj lesz.
A többi hétvégére még nem tudok reflektálni ennyivel előre - ám szeretnék elmenni természetesen, de aznap jövök is vissza.[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Jelen állás szerint
Mikor lenne jó a találkozó? Többszöri jelölés is lehetséges, kérlek hogy minden neked jó hétvégét jelölj!
Május 3-4 13% (7)
Május 10-11 14% (8)
Május 17-18 13% (7)
Május 24-25 14% (8)
Május 31-Juni 1 13% (7)
Juni 7-8 9% (5)
Juni 14-15 11% (6)
Juni 21-22 7% (4)
Juni 28-29 7% (4)
Total votes: 56 Voters: 12[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
egyik kedvenc Troll képem"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
bitpork
nagyúr
válasz freaghill #63647 üzenetére
Nem az a baj h "harapós" vagyok az ételre, de amikor 10-15 főre pl grillre vásárolni kell az 3k*kopf. Megcsináljuk és a végén derül ki h kidobhatom, mert :
-nem jön el aki kért
-ha nem is száll bele a költségbe akkor ez nekem (mint aki megvette) kidobott pénz, mert nincs arcom másokkal megfizettetni azt amit nem kértek
-ez csak frissen készítve finom igazán
A grill nem annyira egyszerű ám mint egy perkelt. Ezzel 5-7 nappal előtte el kell kezdeni foglalkozni. A kézi rostvágóval minden nap 2x át kell menni rajta. A pác olajat előre el kell készíteni. A friss zöldségeket onsite kell megcsinálni amíg sül a hús.
Ez két embernek napi rutinját igényli, amit ugyan szeretünk csinálni, de nem jó látni ha feleslegesen végezzük elDr.Zoo: Van felszerelt konyhátok is amit lehet használni? Hűtő, kések, tálak, mosogatáshoz kellékek, megfelelő méretű grill?
-
bitpork
nagyúr
ZABÁLÓS POLL! 1X SZAVAZZ? EGY PONTOT JELÖLVE.
(#63643) gabor85 : Ha szerinted, egy autós topic tali nem szakmai , akkor mi?!
[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz bitpork #63642 üzenetére
helyszínre szavaztam a kisebbik víz mellé, időpontra is nyomtam valamit de az nekem annyira nem mérvadó tényleg max egy héttel elötte fogom tudni, úgy hogy abba én alkalmazkodom hozzátok
bár most nézem május első hete, az még pont a 14. hét jobb lenne nekem utána köv hét az már vizsga időszak.
[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
bitpork
nagyúr
válasz VR6-Fan #63635 üzenetére
Nálunk kicsit szűken vagyunk , de mivel kis utcákról van szó megoldható, max pár percet kell sétálni. kb 1,5 perc sétára van egy nagyobb placc ahol elfér jóval több autó mint tucat. A ház előtt rendben parkolva elfér olyan 5-6, ha a szomszédokat is bevonom akkor 8-10 plusz a másik placc tucatnál többje.
-
bitpork
nagyúr
-
-
bitpork
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz varsam #63627 üzenetére
Természetesen szívesen látott vagy.
2All:
SENKI NEM KÜLDÖTT EGY KIBEB@SZOTT PM-T HOGY NEKI MIKOR JÓ/NEM JÓ! A fórumból kibogarászni mindent nagyon körülményes! A PM tartalmazza azt is hogy VELENCE v SIÓFOK-SÓSTÓ. LEGYEN BENNE HOGY AKAR-E ENNI AZ ILLETŐ MEG AZ OLDALBORDÁJA ÉS HA IGEN AKKOR MIT!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rob210
nagyúr
Srácok ha a vasárnap jobb akkor legyen vasárnap. 05.04.
Csak gondoltam jobb a szombat.
Rápihenni a melóra buli után
Na szóval nekem utána valószínűleg nem lesz jó, mert hogy hó eleje szabadság utána meg meló ezerrel.Velence nekem játszós, azaz jó.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Dr.Zoo
őstag
Május 17. kivéve mehetünk. Velence kinek jáccana??
Mindenki ezt a hsz-t +1 meg, akinek jó a velence Zoo-nál.Velence:
Zoo: +1
Rob: +1[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
TaaT
nagyúr
válasz bitpork #63610 üzenetére
Ok, a kocsit elküldöm, tempomat már úgyis van benne.
Fura hogy kézben kattogtatva rosszabb hangja volt mint a gyárinak, beszerelve viszont ellenkezőleg, finomabban kattan mint a gyári.
Szal így az első benyomás pozitív, teljesen egyben van ez a made in csájna tempomat.
Ja, a kábelköteg amit hozzá adtak rövid, hogy most nem találták meg a szerelők a megfelelő átvezetést vagy tényleg csak nettó rövid volt hát passz.
Give them hell Ukraine!
-
bitpork
nagyúr
válasz MunezXBK #63616 üzenetére
Mit jelent hogy "dobjuk össze" a
cigányszót nem használunk!
Ha grill, akkor annak - és ezt te tudod a legjobban, mert te ettél nálunk a legtöbbet - napokkal előtte pácban kell rohadnia! Nem lehet csak úgy ukmukfuck nekiállni! Az ételnek szentsége van!(#63617) VR6-Fan : kb 40 km pluszt jelent ha jól tom. És tavaly is beáldoztam magam, mert -hiszed nem hiszed - a hálás kosztos megérdemli. Látnád Munezt meg a tzatzikit ... utóbbi olyan esélytelen mint a hatsávos autópályán az átkelés egy egylábú albínó sündisznónak déli verőfényben.
-
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok !
Szervizelni kéne a kocsim, de megszűnt a gyári alkatrészforrás, Unixtól kell rendelnem. Milyen olaj-levegő és gázolajszűrőt vegyek az Octiba /1.9 D BJB /? A gázolajszűrőt egyébként hány km-enként illik cserélni, 30 E km?
-
VR6-Fan
veterán
válasz bitpork #63610 üzenetére
hogy én is bőgjek valamit a témával, sajnos úgy vagyok mint elöttem páran 3-4napnál elöbbre nem tudok sajnos tervezni, ha nem fogsemmi életbe vágóan fontos az adott időpontra esni akkor próbálom úgy szervezni az életem hogy betudjak ugorni /már ha kiváncsi valaki az én vagy a kocsim pofájára.../
viszont annyi 90% hogy komolyabb költségekbe ez álltal távolságokba nem fogom tudni magam bele verni biztosan
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz gabor85 #63604 üzenetére
Elvileg ez. + csavarok, kinyomó meg teljes kuplung készlet. -Ezeket meg kell nézni, és ha elhasználódtak, akkor cserélni, hogy ne kelljen fél év múlva ismét kifizetni a munkadíjat.
-
gabor85
őstag
Megint én. Szépen lassan érik a kettős tömegű csere. Melyik a jó? Nagyon szórnak az árak, sőt!
B6, BKP, 103/140 2005/11. -
freaghill
őstag
-
gabor85
őstag
válasz bitpork #63596 üzenetére
Értelek, de nálunk a műszakbeosztást mi, dolgozók csináljuk.
Az egyetlen kritérium, hogy a következő havi, az előző hó végére legyen meg (főnök jóváhagyja, leadni a HR-nek, stb...) és azon már nem szabad változtatni. Szombat de angol, abból még a tali kedvéért se engedek, (értsd, később indulok ha arra szerveztek.)
Tehát teljes bizonyossággal csak április 30-án tudom megmondani, hogy ott leszek e vagy nem. Semmiképp nem akarok segget csinálni a számból, ráadásul a hölgyek is meg szokták keverni az utolsó napokon a szart.
Figyu, ne rajtam agyalj ha szervezed, ne rajtam múljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Elemlámpa, zseblámpa
- LED világítás a lakásban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest