Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz tomcsi23 #62198 üzenetére
AHAHA!!4
FET-MEN: Az meg nem áll meg gumikkal 160 környékén. Kinek mennyire futja.
Nem feltetlenul, en is szeretnem majd vmire lecserelni, de amig nincs erre aldozhato penzem, addig varok, nem veszek fura.. ilyen ufo felniket. Nyaron gyari konnyufem (tokjo) telen lemez, VW disztarcsakkal
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz FET-MEN #62186 üzenetére
"De mindenki negatív volt és lehúzó. De én legalább őszinte leszek."
Szerintem a többiek is őszinték voltak, megmondták hogy nem, ez szerintük nem az igazi.
Kritikából nem csak pozitív létezik, ha feldobsz valamit akkor viseld a negatív kritikát is. Majd megtanulod, van még rá időd bőven.
"Szép a golfod"
Köszönöm.
Give them hell Ukraine!
-
FET-MEN
veterán
-
TaaT
nagyúr
válasz FET-MEN #62176 üzenetére
Kicsit a tálalással is volt a gond sztem [link] Meg hát ez a felni sem olyan hogy azt mondjuk rá ez már valami.
Meg ez a mindenki meg akarta venni duma elég erős volt a kereket látva, talán egy laikus aki nem tudja mi fán terem egy rendes kerék ezt mondhatta, de szerintem maradjunk annyiban hogy nagy orra esés lett a történet vége.
Bling95: igen, ez az új fajta rögzítés mint az ötös golfon, gyak bárhol lehet hozzá lapátot venni, nem nagy ördöngösség.
Give them hell Ukraine!
-
Bling95
őstag
viszont ami a képen van, olyan kell szerintem
ilyen a rögzítés mint a videóban, csak ugye a valeonál valami költséghatékonyabb kéne. de akkor holnap lyukas órában elmegyek Tescoba
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
Nos, akkor viszlát kb pozitív nem volt semmi. Pedig skoda. No mindegy biztosan topicot tévesztettem.
Iphone 7
-
Kicker
őstag
sziasztok
a hírtv-n néztem a Garázs c. műsort. valami kínai érintős kütyüt dobtak be egy golfba, az mi volt? mennyibe kerülhet?
kell valamit átalakítani, vagy belemenne a passatba egy az egyben? jelenleg egy sima cd-s rádió van.
[ Szerkesztve ]
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Dr.Zoo
őstag
Szvsz érdemes az egész iromány a figyelemre...
"Leírás
az auto agyon megbiszhato nyagyon jo álapotban van nem rohat motorja kitünö kuplung tárcsa vadonat uj ác pumpa vadi uj levegö szürö jo müszaki ra fel készit vel uj kipufogo uj de sejnos a kinyomo csapagy kicsit zörög azon kivül mindenapi hasznalatban van az ár alkuképes csere is érdekel de csak zsiguli hiv atran bármikor"Aztán elgyüssz tesvérem á putri hàta mügé, kicsit megdádázunk, oszt röpülsz á dôgkútbá....
Fákk.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
TaaT
nagyúr
válasz Bling95 #62166 üzenetére
Nincs olyan hogy nehezebben beszerezhető. Még gumit is árulnak hozzá szal nem is kell a lapátot sem cserélni. [link]
FET-MEN: "Puha, szóval vigyáznom kell rá."
Na ilyen felnit nem vennék soha, kap egy ütést és úgy marad. Ha nem lesz szerencséd akkor sűrűn fogod látogatni a felnijavítókat.
"eddíg aki látta a felnim, mindenki meg akarta venni"
El nem tudom képzelni milyen környéken jársz.
Balupapa:
ßrainiac:
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
Bling95
őstag
ablaktörlőt ki hol szokott venni? Nagyáruházban nem láttam olyan rögzítésűt ami jó lenne golf 4-hez
-
Ace owner
addikt
[link]
Leirasbol arra kovetkeztetek hogy egy rendkivul igenyes tulajrol van szo...Galaxy Fold 4
-
rob210
nagyúr
válasz MunezXBK #62143 üzenetére
Fixre van forrasztva vagy csatlakozósra csináltad?
Én amikor elöszőr csatival oldottam meg egy idő után elkezdett vibrálni, nem bírja az oxidációt.
Így kivettem az egész lámpatestet és fixre beforrasztottam.
Amíg ez a kocsi gurul úgy sem lesz már szükség a cseréjére.
Azóta hibamentes.Renault power
-
rob210
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
Na tiptronic bontás ON
a szívem szakad meg a kicsikém miatt!
Remélem mielőbb és minnél olcsóbban visszakapom XD
Ha nem lesz olcsó akkor marad mosogatni XD[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
MunezXBK
nagyúr
-
rob210
nagyúr
válasz dJ Peer #62126 üzenetére
rosszul raktad be fordítsd meg az izzót.
Viccesen hangzik, de ha jól rakod be nem csinálja.
Én led szalagoztam mindent a kocsiba amit lehet és amikor rosszul raktam be akkor nekem is ezt csinálta megfordítottam a lábakat azóta tökéletes.Egyébként egy ellenállás elég mellé.
Ezt érdemes elolvasni minden benne van amit a ledekről tudni kell.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
dJ Peer
aktív tag
Aki rakott már a belső világítás helyére LED-es égőket, az mondja már meg, hogy neki is világít-e halványan, akkor is, amikor nem kéne
-
tomcsi23
veterán
Kényelmes népség, hétvégén nincsenek, mi?
Akkor marad a hétfő, szerintem szólj a szerelőnek, hogy lehetőleg ne reggel 8-ra vigye műszakira. Az sem lenne gond, ha azt a napot kihagyod, amíg tisztázódik a helyzet. Szvsz hiába van meg az igazolásod, ha nincs mögötte érvényes biztosítás, ez kibukik idővel. Az most más kérdés, hogy szerintem a műszakin átmegy ezzel, csak esetlegesen utólag futnak össze a szálak, hogy hoppá. Aztán meg mehet mutogatás, hogy nem is tudtál róla, stb. Na meg a biztosító majd mossa a kezét, hogy bizony tudtál róla....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
cafat
aktív tag
válasz tomcsi23 #62121 üzenetére
Persze hétfőn felhívom majd őket. Csak az autó hétfőn reggel menne műszakira addig nem tudok hova menni. Addig amíg nem tudom mi is lesz a megoldás nem akarok újat kötni.
Ha elég az igazoló szelvény akkor nincs gond mert az megvan, be van fizetve. Netrisk-en csináltam a váltást, tavaly is és akkor nem volt gond azért is csináltam most is ott. Most sajna ezek szerint nem úgy sikerült ahogy kellett volna. -
tomcsi23
veterán
Első körben felhívnám az "új" biztosítót, hogy mi a helyzet.
Valami biztosítás azért csak kell majd. Ha másképp nem, neten megkötni egy újat, annak az igazolásával mehetne a műszaki. Amúgy miért nem alkusszal csináltatod a váltást?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
degec
senior tag
és ezt így hogy? ez micsinál ez ?
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy műszaki vizsgán lekérik a kötelező biztosítás érvényességét?
Csak azért, mert hétfőn menne a Fabiám műszakira, viszont most olvastam az e-mailjeimet és tegnap kaptam egy levelet a biztosítómtól, hogy megszüntette a szerződést, mert "A megadott gépjárműre a szerződés napjára már rendelkezik elő biztosítással". Február 12-én volt az évforduló és váltottam is. Az előzőt fel is mondtam, meg is kaptam a levelet, hogy felmondás végett megszűnt a szerződés. A gond az lehetett, hogy az évforduló Febr. 12 volt és az újat is 12-től kötöttem.....most már tudom, hogy 13-tól kellett volna.
Így most nincs érvényes biztosításom az autóra. A befizetést igazoló csekk megvan miszerint 2015. február 12ig van érvényes biztosításom. Az autó már a szerelőnél van aki viszi vizsgáztatni. Elmerjem így engedni, elég a befizetést igazoló csekk?
Ilyenkor mi a teendő? Megmarad vajon a bonusz besorolásom? Az elmúlt időszakra kell majd fedezetlenségi díjat fizetnem?
Bocsi az offért! -
FET-MEN
veterán
225/45R17 pont jó lett
Iphone 7
-
Bdanyy
addikt
Mi a velemenyetek errol?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rob210 #62086 üzenetére
Nekem egy Golf IV 1.9 TDI-m van, és miután elkezdtem használni a Fuel Shark Savert a motor sokkal jobban dolgozott, és sokkal csendesebb lett, mint előtte. Azt is azonnal észrevettem, hogy a fogyasztása több mint 1 l-rel lett kevesebb… Az én összefoglalóm az, hogy a Fuel Shark Saver nemcsak a kocsi, de a gazdája életét is „jobbá teszi”. .
Hazugság. A TDI csak 1 literrel eszik tőle kevesebbet, minimum 3 liter megtakarítást vártam.
Csendesebb, mi? Ez is csak fényképen látott TDI-t.
-secret- Szép, meg jó, de hová fogsz pakolni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest