- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urak!!
A hűtővizet milyen ciklusonként illik cserélni??
THX!
-
Piwi
veterán
válasz
i-sti #144443 üzenetére
ha jól tudom a 17-es gumim is XL-es már,azt biztosan megérzed hogy szélesebb lesz a gumid,de nem hiszem hogy akkora változás lenne a nagyobb méret ami miatt nem mernéd megvenni
igazából az út minőségétől függ hogy milyenen használnád
17 meg a 18 a kocsihoz járt amikor vettem,ott nem választási lehetőségem,a 20-nál már igen -
grizlisandor
veterán
Cimbora mondta, hogy a kinézett VW Touran 2.0PDTDI helyett miért nem választom az ott találhatók közül Skoda Octavia 2.0PDTDI vagy a VW Sharan 1.9PDTDI.
Az Octavia nekem kiesett, a ferde hátú kivitel miatt. A Sharan az szimpatikus. Fiatalabb, mint a Touran, de több a km benne. Vélemények a Sharanról? A képen látható sérüléseket javíttatása szerintetek mennyibe kerülhet?
-
Piwi
veterán
válasz
i-sti #144439 üzenetére
17 18
minden adat a linkek alatt
a 20-as az 8.5x20 et 45,et35 is passzol az autóhoz. 235/30/20 gumival,tüvben ez áll a motor teljesítményéhez,meg a felnihez.18-al szerintem annyira minimális a különbség a 17hez képest hogy hamar megszokja az ember,igy a komfort érzet nem változik.
Az ET számra: nem tudom arrafelé hogyan van,itt a tüvben lévő ET számú felnit lehet csak felrakni,beiratásnál meg is néztek mindent alaposan,de ha nem kell beiratni akkor több lehetőséged lesz,ám egy felni próba sohasem árt
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #144328 üzenetére
Hmm? 2001es a4 b5
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
BossBoss #144429 üzenetére
Ja, nem gond hogy egyik sincs feltanítva. 8 kulcsot lehet feltanítani, ha csak kettő van neked és egyik sem megy, akkor is van 6 szabad hely a memóriában.
Mondjuk az fura, hogy sokszor cseréltem már elemet, de amiatt még nem kellett tanítani, csak akkor, ha sokáig volt elem nélkül a kulcs.
-
BossBoss
őstag
Távirányítóba elemet cseréltem. Azóta nem működik. Gondoltam újra kel programozni ezzel a módszerrel.. Lehoztam hozzá a másikat. Az sem jó..
Király. Mauálisan mindkét kulcs működik, nyit,zár, indít. Lehet őket így tanítani valahogy? Vagy ehhez márkülső program kell? (VCDS)
-
i-sti
senior tag
Seat Leon 1P-hez van gyári LED-es hátsólámpa vagy csak thirdparty megoldások vannak?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
diablo1984 #144416 üzenetére
+-1,5 a Határérték, nem hiszem, hogy bemenne alá.
-
Mágus2
Közösségépítő
Valami beázás lehet, esetleg letapadt egy relé, vagy megdöglött az óracsport, esetleg szétesett a gyujtáskapcsoló elektromos része.... ez mind lehetséges.
Ha kiveszed a kulcsot, elvileg lelövi az áramot az óracsoporttól, szóval a kapcsolóval kezdeném, utána relé, és utoljára hagynám az elektromos mumusokat.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
diablo1984 #144412 üzenetére
-
diablo1984
veterán
Ma kapott a skoda 2 óra pályát, 140 tempomattal(2600 körüli a fordulat), szépen és csendesen dolgozott a verda, semmi baja sem volt közben, kicsit mintha alapjáraton kissé acélosabb is lenne, induláskor is mintha nyomatékosabb lenne érzetre, nagyon tuti! Ez ennek az 1,6 cr tdi-nek a hazai pályája, nem a város, nagyon kényelmes volt vele menni. Fogyasztása kijelző szerint 7 liter körül volt közben, de felfelé csal az órája, de szerintem ez teljesen jó így.
Még jövő héten Budapest-Debrecen táv bele lesz tolva oda-vissza jó kis Maxmotion-nel, utána lesz mégegyszer injektor értékek, mert kaptam egy fülest, hogy hajlamos lekokszolni szegény és az is tud furcsaságot okozni, hát meglátjuk, az biztos, hogy mióta adalék van a mol-os fosban, azóta 1x jött elő csak a torpanás lassan 2 hét leforgása alatt, az előtt meg 2 naponta.Lehet benne valami, majd a hosszú út megmondja....
-
-
i-sti
senior tag
válasz
i-sti #143890 üzenetére
Mágus szerinted mennyi lenne a munkadíja ezeknek a műveleteknek összesen?
Hétfőn akihez fogom vinni az autót pofátlanul alacsony árat mondott.
Kezdésből minimum a dupláját fogom adni, de kíváncsi lennek a te véleményedre is.
Nem akarom, hogy valaki ingyen dolgozzon nekem, főleg nem egy szakember.(remélem a végen nem fog kiderülni, hogy pék az illető, mert akkor nagyon szomorú szamuráj leszek)
-
kurucz7
csendes tag
Sziasztok!
A most vásárolt 2005-ös 1.9 PDTDI motorba (DPF nélküli), szerintetek melyik olaj a jobb?
(10 ezrenként fogom cserélni, 505.01-et kell tudnia)Motul 8100 X-CLEAN 5W-40 vagy
Motul SPECIFIC 505 01 502 00 5W-40Köszönöm!
-
troland26
őstag
válasz
molnarpeter #144401 üzenetére
Közbe találtam Unix nál , csak azért nem hozta , mert gyáriba van csak ..nem tétel 500 ft-ot dolog . Köszi mindenkinek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Metal topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest