Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35433) janos666 válasza krx21 (#35349) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Á, szerintem a magyar szerviztechnikus még az IN-STOP gombot sem nyomja meg (talán még szerviztáv se lesz nála), hogy nullázza a statisztikákat (üzemóra, kompenzációk száma, stb). Az EZ-ADJUST fehéregyensúly beállítást pedig szerintem senkinek nem csinálják meg háznál, vagy ilyen "sarki szervizben", még USA-ban vagy japánban sem. Talán akkor követik végig rendesen a Service Manual-t, ha refurbisd-ként lesz eladva/visszaküldve a készülék, ami egy nagyobb javítás miatt járt "igazi" központi szervizben).
Szerintem egy Szolnoki szervizes még nem is látott X-Rite Display szintű colorimeter-t se, és többe kerül egy olyan referencia spektró, amit a manual előirányoz, mint az autó és az összes többi szerszám, amivel kimegy hozzád. Ha lenne nekik jogi okokból egy Minolta spektrójuk, akkor egy lelakatolt szekrényben tartanék és a cégvezető kertjében lenne elásva a kulcs.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.