Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinder93
aktív tag
válasz generaltoti2 #79407 üzenetére
Őhm Telekomnál benne van.
-
asdf_
veterán
No igen, legalább tavaly év közepe óta tudott, hogy januártól a magánszemélyes számláknak is fel kell menniük, tehát ezt nem most kellene kapkodva rendberakniuk, hanem már tavaly bőszen csinálni kellett volna. Főleg úgy, hogy januártól már fel kéne mennie, él a szabály, csak büntetést nem osztanak nem megfeleles esetén. Ezek ismeretében el tudod szerintem képzelni, hogy a NAV mennyire akarna itt jófejkedni bárkivel is, simán csak kettétárja a kezét, hogy koma, volt 3/4 éved rá. Vagy nagyon elaludt valaki ezen, vagy későn tisztázódott a jogi értelmezése a dolognak, hogy ez mit jelent akkor, amikor egy cég közbeiktatódik kamuelőfizetőként.
-
MODERÁTOR
Aki szerint a NAV miatt van ez a credit prime-os átírás téma, attól kérdezem, hogy a többi flottát miért nem kell átírni?
Ezer meg kettő más flották vannak (cégek, egyházak, egyéb szervezetek), amiket továbbra sem kell átírni.
Nem vagyok benne a témában, a CP-s számok átírását sem tudom, miért kezdték el (tavaly is volt már jó pár átírás ezekről az ügyfélszámokról).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz 4Grider #79454 üzenetére
Tehát, a Telenor január óta már biztosan tudta a szitut, de engem csak március 9. -én értesítettek a feladatról. Remek! Tulképp megadták a 30 napot, csak hát ... Az viszont már nem fér bele, hogy az infótelefonon nem elérhetőek. Nincs arra vmi szabály, hogy nekem ne kelljen húsz percig trallalát hallgatni? Január óta nem volt lehetőségük felkészülni arra, hogy esetleg fel is fogják hívni azt a számot? Végül átkapcsol üzenetrögzítőre, de tegnap reggel óta nem hívtak vissza. Vajon meddig kell erre várnom? Szted ez rendben van?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #79456 üzenetére
Én csak a CP-nél találkoztam ezzel a külön előfizető, külön számlafizető (egy számlafejlécen belüli) megoldással, ezért bennem már elég régóta ül a kétely az ilyen fejlécű számlákkal kapcsolatban. Az XML-ekben ennek így nincs helye, vagy az előfizetővel küldöd fel, vagy a számlafizetővel. Külön probléma, ha az előfizető cég, és a számlafizető pedig magánszemély.
-
kinder93
aktív tag
Szerintetek sem várható, hogy ha egyszer valaha elindítja a Telenor az 5G hálózatát..., az elérhető lesz a hello data ügyfeleknek?
-
bociusz
aktív tag
válasz kinder93 #79460 üzenetére
Ahhoz, hogy megkapják az 5G sávdíjkedvezményeket, 2023. december 31-ig az alábbi helyszíneken üzemelnie kell a szolgáltatásnak:
(forrás - 96. oldal)
Mivel ez milliárdos nagyságrendű költségcsökkentés, bizonyára élni fognak vele és jó eséllyel nem is az utolsó pillanatban fogják elindítani a szükséges fejlesztéseket.Üzletpolitikailag teljesen racionális, hogy az early adoptereket ilyenkor magasabb havidíjú csomagok felé terelik, lehetőség szerint hűségvállalással egybekötve, profit-ziccert hagynának ki, ha régi csomagokkal is felengednének mindenkit.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Halászbá #79465 üzenetére
A Hello Data elég régen lezárt csomag. Nem lenne egyedi, hogy a legújabb technológiát nem teszik elérhetővé egy lezárt tarifacsomaggal.
A Vodafone-nál majdnem dupla áron is csak 10 Mbps-re korlátozott korlátlan forgalmú csomag elérhető. Annál azért a korlátlan 4G jobb.
Tőlem nem kell váltaniuk, de a Telenor igyekszik terelni őket.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
leslien
nagyúr
Viktor0610
ha nem szabad akkor pls töröldez volt már? Telenor promóció! HBO Go
[ Próbáld ki egy hónapig ingyen! Nincs hűségidő, bármikor lemondhatod! ][ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zsoltix
tag
Mytelenoron keresztül a szamlafizetes masnak sem megy?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
MODERÁTOR
-
zsoltix
tag
Köszönöm, már sikerült nekem is. Megadtam az adatokat rányomtam, hogy fizetés és hiba a fizetés közben üzenetet kaptam.
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
veterán
Várható hogy lesz mi11 a telenornál?
Ha valami kifutó model pl I11 pro max 256 akkor mennyi esély van rá, hogy kapható még? Lehet fizikai dualsimest kérni? (sejtem a választ...) -
MODERÁTOR
-
kinder93
aktív tag
Van itt hello datás ügyfél aki váltott valamelyik másik szolgáltató csomagjára? Ha igen, melyikre?
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok, a MyTelenor apphoz (alkalmazáshoz) hozzá lehet varázsolni valahogy több saját tel.számot?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz Viktor0610 #79481 üzenetére
Köszönöm, azt hittem már működik.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
-
leslien
nagyúr
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Beruháztam egy Huawei B818-263 készülékre Hipernet L csomaggal. Ma érkezett meg és épp ismerkedem a menüjével. Legnagyobb meglepetésemre gyári menüs, nem módosított telenoros. Egy esetleges frissítés során ez változhat vagy bátran frissítsem? Illetve van benne bridge funckió is, ha jól tudom ez azt a célt szolgálná, hogy saját routerrel a WAN porton keresztül tudok felcsatlakozni netre. Működik ez a telenornál? Ha igen akkor a saját routeren milyen protokollt kell használnom? PPPOE vagy más?
Köszönöm!
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy várható-e tarifa frissítés a Telenornál? Elég gagyik a számlás csomagok összevetve a többiekkel. Vodánál 4500 forintért már 15 giga netet adnak, Telekomnál 3400-ért jár 4 giga, Telenornál meg 4000-ért 3, de ha telefont is veszek akkor már 4500 forint. Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest