Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz kinder93 #41224 üzenetére
"Ui. Felhívtam az ügyfélszolgálatot...
-A fenti kérdésre a válasz: Őhm... Személyesen kell elindítani az üzletben, és ők tudják ezt majd megmondani.
-Volt még egy kérdés, hogy "Ugye akkor most elveszik a Vodafone-os egyenlegem, ha áthozom a számot?"
Válasz: Ő, bizonyára.
Na jól van mondom. A Vodafone-nál ilyen ügyfélszolgálati hozzáértést még nem tapasztaltam...."Csak új SIM-kártyával mehet a hordozás.
Az szerintem "megbocsájtható", hogy nem tudja, mi lesz a helyzet a másik szolgáltatónál lévő kártyád egyenlegével.
Én is csak a telenoros gyakorlatból kiindulva mondom, hogy bizonyára elveszik.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kinder93 #41836 üzenetére
Amúgy nem lehet, hogy előfizetésbeli korlát is van? Mert a telenornál a múltkor mikor nézegettem, akkor eléggé függ az előfizetéstől a sávszélesség, míg a telekomos csomagok esetében úgy néztem, hogy sokkal alacsonyabb ársávban megkapja az ember a 150 megabites letöltési sávszélességet.
-
4Grider
nagyúr
válasz kinder93 #42690 üzenetére
A kép címéből ítélve a http://speedof.me/ oldalt használja.
-
Thusor
őstag
válasz kinder93 #49874 üzenetére
Szerintem számodra sehogy. Csak belföldi korlátlan mobilnetet adnak az akció keretein belül. Roaming vagy EU roaming jelenleg nem játszik.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
hemaka
nagyúr
válasz kinder93 #49934 üzenetére
Hat ja nagyon fos, a sebesseg meg a ping latszolag okes, de amugy meg nagyon nem. Az oldalak is csak porognek-porognek, de feher az egesz, nem tolt be semmit, meg ha frissitgetem, akkor sem.
Remelem kezdenek valamit vele, szerintem ez az ingyenes hetvege is egy stressz teszt volt, hogy mit bir a halozatuk, hat nem sokat, beszart az egesz, -
-
radio100jozs
őstag
válasz kinder93 #50071 üzenetére
Jaj de vicces, ezt írja a Voda:
"Magasabbra helyezi a lécet a Vodafone a mobildíjcsomagok piacán, hiszen mától nem csak az
SMS és a telefonálás, de az adathasználat is korlátlan az új Red Infinity tarifacsomaggal."Érdekes, a Hello Datában 19.990-ért hűség nélkül hónapok óta van ilyen csomag a Telenornál, amiben nem csak az adat, hanem a beszéd és az sms is korlátlan.
-
4Grider
nagyúr
válasz kinder93 #50171 üzenetére
Mindig a teljes összeget vonják.
De ott a leírásban:
Amennyiben a kártyás ciklus közben feltöltésre kerül a kártyás egyenleg, ami fedezetet nyújt a szolgáltatás havidíjára, úgy a ciklus közben is a teljes havidíj levonásra kerül, és a kártyás ciklus hátralévő idejére a havidíjért járó kedvezmények teljes egészében igénybe vehetőek. -
-
Atomgeszi
veterán
válasz kinder93 #50186 üzenetére
" A "hétköznapi" turisták nem hinném, hogy speedtesttel kezdik a nyaralást."
Ne haragudj, de amikor már a 4. kép is alig ment át Messengeren(hiába virít ott a 4G), akkor kezdtem bizony a speedtestet és pocsék eredményeket kaptam mind Fonyódon, mind Lellén a strandon. Sokszor a 3G jobb volt, mint a 4G.
80-160 ms közötti pingek, 2 le , 0,2 és 0,5 közötti Mpbs fel... Mindez Telenor 4G-n. A strandon.Ja és üzeneteknél folyamatosan csak a fehér üres karika Messengeren többször volt jelen, mint az egyből elküldve karika.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
-
szaboi6512
őstag
válasz kinder93 #53320 üzenetére
Értem,ez annak lesz rossz akinek kevés az adatkerete.A My TV-t nem befolyásolja,ha van adatod,sem így sem úgy nem számolja. Lehet hogy engem azért nem érint mert Hipernet home L csomagom van, soha nem fogyott még el,pedig mg az éjszakai 100 gb-ot meg sem kértem. Megkapnám "ingyen" a kedvezménykeret terhére.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Beniii06
addikt
válasz kinder93 #53545 üzenetére
"Akkor ezentúl nem fogod kinyitni az adventi naptárat, igaz?" Pontosan. Bár korábban viccesen fogalmazva, hasonlót írtam, mint lugosi (#53534) kolléga és egyet is értek vele. Elvből nem nyitok meg semmilyen ehhez hasonló "promóciós" videót, ahogy a tv-ben sem nézek/néztem reklámokat(nem nézek tv-t) a vizuális és audió tudatalatti manipulálása miatt. Nem hiába mozog a kamera, van olyan zene bevágva/színek stb. ahogy előttem is leirták.
"Sosem értettem, hogy ha kapnak az emberek valamit, vagy csak beharangozzák, hogy több alkalommal is jár majd valami ingyen ajándék, akkor miért kell rögtön elégedetlenkedni" Ez a magyar valóság. Hozzáteszem erről a szolgáltatók tehetnek, hogy minden ajánlattételnél/reklámnál, keresi az ember az apró betűs lehúzást. Jogosan. Nem kell csodálkozni, hogy "ajándék" címen "Ingyen van" óvatos az ember, mivel ma semmi sincs ingyen. Ahogy ez sem, mert ügyfélcsalogatás/megtartás(lásd hello telenor).
Olyan "AJÁNDÉK", ami hátrányosan érinthet szerintem nincs szüksége senkinek/nem szeretne senki sem adni vagy kapni. Akkor inkább ne legyen semmi, amit előre közölnek és kész. Nincsenek elvárások, ami után csalódna az ember, de így szerintem jogos a felháborodás.
Ha csak 1GB-ot adtak volna 30 napra(mint más szolgáltató) akkor sem lenne elégedlenkedés, de ez már átverésnek tekintehtő, hogy előre beharangozott, nagyobb értékű dolog után jön a semmi. Konkrétan az folyik a tv reklámokból is, hogy időt adnak, erre meg 82 másodpercet elvesznek az emberektől. Ez " ajándék", amit bárki adna bárkinek szívesen. Adj 1 percet, ha nincs.
Ha mész az utcán és a galamb a fejedre/arcodra pottyant, akkor te annak örülsz, hogy az "ajándék"? És ezt az ajándékot odaadnád bármelyik családtagnak/rokonnak? A galamb szerint ez ajándék volt, így örülnöd kell.
"Got any other secret weapons?"
-
lugosi
MODERÁTOR
“Sosem értettem, hogy ha kapnak az emberek valamit”
De itt nem kaptál semmit! Most komolyan, szerinted azzal, hogy megnézted a hölgy közleményét, te kaptál valamit? Ne már.
Leegyszerűsíteném mert látom hogy problémás. Abban a hiszemben tartottak, hogy kapsz valamit, ezért számítottál erre. Kinyitottad, nem kaptál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel most már tudom, hogy egy direkt linket tartalmazó videó is ajándék, ezért elküldöm neked az egyik kedvencem Learning To Fly
-
Halaman
tag
Annyira jól sikerült a mai adventi nyitogatós, hogy meg is rendeltem a Telekomtól az új telefonját a páromnak. Nem vártam csodát, de egy ma nem nyert felirat elég lett volna, azt hiszem több mint 10 éve előfizetőként továbbra is kevesebbet érek a Telenornak mint bárki aki az utcáról beesik, bár ez mind a 3 szolgáltatóra igaz azt hiszem.
-
MODERÁTOR
-
8
senior tag
válasz kinder93 #56851 üzenetére
Wifin osztottad meg? Mert akkor lehet, hogy a wifi csatlakozás sávszélességét írja (Tx rate)
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
asdf_
veterán
válasz kinder93 #56858 üzenetére
Telefonszamod= 20 488-9050
For i = 9000-9999
send sms to (204880000+i)
next iIgy
Sosem fogom megerteni, hogy attol, hogy valaki soha senkinek nem adta meg a telefonszamat, miert gondolja, hogy igy azt mar soha nem fogja felhivni senki, es sms-t sem kuld ra. Ez olyan, mintha van egy utcara nyilo postaladad, es meglepodsz, hogy benne lesz egy MM reklamujsag.
Ami jobban kene, hogy erdekeljen, hogy a telefonszam szemelyes adat, melynek kezelesehez az adattulajdonos (=te) hozzajarulasa szukseges, igy amennyiben ugy gondolod, hogy ezen engedelyeddel a kuldo nem rendelkezik, fordulj az adatvedelmi ombucmanohoz, aki majd eltiltja oket ettol. Esetleg meg az NMHH-nal is bejelentheto, mint keretlen reklamuzenet (amennyiben maganszemely a megspammelt telefonszam tulajdonosa).
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz kinder93 #60465 üzenetére
Mármint mindenkiét? Sztem sehogy. A tiedet így: whatismyip.com
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
válasz kinder93 #66345 üzenetére
Írtam már korábban.
Lejött egy mail, miszerint nem támogatott készülék esetén nem kapcsolhatjuk be a VoLTE-t.
Két eset lehet.
A. Akinek korábban bekapcsolták, az még az utasítás előtt lehetett.
B. A kolléga(nő) nem vette figyelembe a leküldött mailt.Persze, ez a jelenlegi álláspont, azt nem tudom/mondom, hogy idővel nem fog változni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest