Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ezt a megoldást máshogy nehéz értelmezni. Az más kérdés, hogy nem bonyolult matematikai művelet megoldani azt, hogy a jövő évi bázis a kedvezménnyel csökkentett összeg legyen jövőre, így amikor elveszik a kedvezményt, akkor várhatóan nem kell majd emelni ha idén is 3.5% lesz az infláció. Szóval ráérsz majd egy év múlva ezen gondolkodni...
-
Landsmann
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Szerintem nerm fogja padlóra vinni a hálózatot. Nem mindenki egyszerre aktiválja, így eloszlik nagyrészt a terhelés. Én is még várok vele, hogy a hétfői nap is beleessen az 5 napba. Ettől függetlernül nem fogok állandóüan rajta lógni. Tulajdonképpen a Cellmapperes feltöltésre jó lesz.
Nem wifis területre érve lesz feltöltve az adat, hanem folyamatosan. -
SztiviVander
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ez a 13 északi része, nem kifejezetten belváros de itt is sajna csak ezek vannak. A fehér futár az a fehér holló 21. századi szinonímája lett. Mindegy, azért bíztam benne hogy valahogy csak megugorják ezt a bonyolult feladatot. Meg ez legalább nem hül ki mire idetelál, mert a kezdeti 20 percből azért cirka 1.5 óra lett végül.
-
válasz
INGJOKE
üzenetére
A SIM kártyához tartozó eredeti PIN/PUK kódokat az alábbi csatornákon kérheted le díjmentesen:
Yettel fiók internetes ügyfélszolgálaton:
Lakossági ügyfélként: Belépést követően a Saját fiókban a telefonszám kiválasztása után a Beállítások oldalon találhatod a SIM kártyádhoz tartózó PIN1/PUK1 és PIN2/PUK2 kódokat.
Üzleti ügyfeleknél ez a lehetőség a Telefonszámok menüpont – Alapadatok almenü – majd a telefonszám kiválasztása után jelenik meg.
Yettel Értékesítési Pontokon személyes dokumentumaid bemutatásával. -
-
tmp0124
tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Ahogy én látom még a Yettelnek sincs gőze arról, hogy mi is akar Yettel TV lenni. Technikai oldalról full béta teszt, semmi reakció a felhasználói panaszokra már egy éve, a szolgáltatás tartalma is inkább csökken (pl visszanézhetőség).
Marketinget és az árazást megtolták, most meg jön pofára ejtés? Az OtthonNet komponens emelkedik az inflációval, a TV komponensre pedig január 17-től megszünt a 2000 forintos kedvezmény, ami OtthonNet mellett járt. Ha valaki a 3 hónap próba alatt azt gondolta, hogy elmegy egynek annyi pénzért, az most pisloghat, mert hip-hop +3000 havonta minimum, miközben köti az akár 2 év hűség... -
-
SztiviVander
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
ja es akkor az is beta teszt sebesseg, mert hat a gigabites optika sokkal jobb?

az szerintem se fair ha valaki csak ugy eloleg nelkul megkapja tobbszor is 3 honapra ingyen, mastol meg giga eloleg vagy 2-3e-el tobb havidij mert epp ott lakik ahol nincs vezetekes konkurencia es lehet dragan adni neki. tipikus magyaros kalitalizmus. azt ertem hogy ez egy promo volt, de mar reg be kellett volna fejezni. igy mar nem az hanem az ugyeskedoknek kedvezes amit masok fizetnek meg. -
bopeti98
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Mi már lassan 1 éve használjuk a Yettel TV-t az általuk adott boxal és mi elégedettek vagyunk vele. Nem szokott szaggatni, sem tekerni vagy max nagyon nagyon ritkán, a csatornaváltás is gyors. Utóbbin időközben sokat javítottak mert az elején még tényleg lassan váltott, de most már jó. Nekem a képminőséggel sincs gondom.
Nem azt mondom hogy nincs mit javítani rajta, de szerintem bőven használható szolgáltatás. -
MadMancs
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Apple pay nem tudok nyilatkozni. Google Pay időnként kér. És ez így is van rendjén. Havonta 1-2 megerősítésbe nem halok bele (új eszköz/böngésző/weboldal esetén mindig kér, ismertnél néha), de ad egy plusz biztonságot. Ha rossz kezekbe is kerül Google fiókom, akkor is van egy védelmi réteg.
-
Landsmann
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Kifizettem weben. Ott csak egyesével tudom. Persze ez 3 sms, mert há nagyon fontos, hogy kiküldjék a sikeres fizetésről az sms-t, nem elég ha az app jelzi. Fel is hívtam őket, hogy likvidáljanak nekem minden sms-t, egyet sem akarok kapni. Megcsinálták. Azért van egy kisebb káosz az OTP-nél is. Az informatikusokat páros lábbal rúgnám ki. Nem részletezném itt, mert hosszú, a blogomba leírtam.
-
Landsmann
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Igen, yetteles számla. Ezzel a résszel semmi gond. Szépen átvisz a Barionhoz, ott bejelentkezek, jóváhagyom a fizetést és az OTP appban jóváhagyásra vár. Jóváhagyom, csak éppen nem történik semmi. Ugyanígy nem tudok egyenleget sem feltölteni. Az OTP részén van a hiba. Nem is egyedi a probléma ahogy olvasom az app értékelésénél a kommenteket. Szóval egy létező probléma. De az ilyen és a bejelentkezési hibák javítása heylett fontosabb, hogy értékpapírt lehessen venni. Akkor sem vennék ha lenne miből.
-
Landsmann
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Az OTP-nél sem. A telefonszámlát nem tudom fizetni megint. Az a nyüves app végig vezet,látszólag minden oké. Jóvá is hagyom a tranzakciót. Hibajelzés nincs, csak éppen nem küldi el a számlák árát. Hiába töröltem az adatokat, semmit sem ért. Én nem fogom minden hónapban leszedni és újra telepíteni az appaot. Az ősszel ez megoldotta, de csak abban a hónapban tudtam rendesen fizetni. A következő alkalommal a második próbálkozásra sikerült fizetni, most sokadikra sem. Nem egyedi a probléma ahogy olvasgatom az appnál. Az OTP részéről kétféle válasz van. Az egyik, adnak két telefonszámot, a másik meg a helpnél lehet jelezni a hibát. De ha ennyien jelzik a playen az appnál, már csak jószándékból is aki válaszolgat a kritikára, nem illene hogy jelezze illetékesek felé? Éppen azért akartam használni az appot, hogy ne küldözgessék a mérgdrága SMS-t. Majd intézem webről este a fizetést. Csak egyszer legyen egy működő app, hogy azt többet nem engedem frissülni, a hétszentség.
-
TeeJay
félisten
válasz
INGJOKE
üzenetére
Mondok jobbat...
A tegnapi netlehalás miatt a telepen facebook csoportban sokan jajgattak
Telekom és Vodások, erre beírtam hogy Yettel 5G hasít meg a DIGI is
Aztán jött egy IQ harcos és meg akarta magyarázni nekem hogy régebben olvasta hogy a telepen már van 5G ő Vodafone-os és neki is milyen tuti 5G van már arról a panel tetejéről amit írtam. Utána világosítottam fel hogy a környéken sincs Vodának 5G csak maximum a kamu 5G, a panel tető amiről meg beszél az Yettel N78-as torony és csak Yetteleseknek Vodásoknak nem az adja
Szóval a gyök2 IQ-s alakok annyit látnak a telefonon hogy 5G és már elhiszik hogy az is
-
viktorhu
veterán
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Mobilszolgáltató már van, minek kettő? Azt is csodálom hogy csak most adják el a részüket belőle. A reptér kártya meg üti a mobilcéget

Mellesleg a privatizációnak nevezett fosztogatás után már amúgy se túl sok minden maradt amit megvehetnél, akkor se ha épp a megfelelő oldalon lennél
-
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
INGJOKE
üzenetére
Én is hasonlóan jártam. Ehez az emailcímhez már társítva volt egy (jelenleg is élő kártyás előfizetés) ha a havidíjast hozzá akartam adni, azt írta ez a szám már hozzá van adva (persze nem volt látszólag). Töröltem kártyást és úgy már hozzá tudtam adni a havidíjast jelszóval, ami mivel ügyfélszíntű művelet hozzáadta a kártyást is újra.
Ebből én azt logikáztam ki hogy ha jelszóval adunk hozzá egy számot akkor hozzá akarja adni az összes nevünkön lévő számot, amikből ha egy is létezik már a fiókban, hibára fut és egyet se ad hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 3301 Core i5-8365U CPU laptop (Kijelzőben pixel csíkok)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem wifis területre érve lesz feltöltve az adat, hanem folyamatosan.