Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
#08176384 #78494 üzenetére
Azért nem egy kis cég ez.
Gondolom a számok - pl. negyedik számú mobil gyártó a világon - már nem feltétlen igazak. -
Masato
tag
Csak eszembe jutott egy "mókás" dolog. Nemrég egy olyan irodában dolgozom, ahol B818-asról megy a net. Új építésű ház és ilyen tripla hőtükrös üveg van mindenütt. Kipróbáltam, hogy kiteszem a routert az ajtó elé. Gyorsabb ugyan nem lett a kapcsolat, de az üveg 15 dBm-et benyel!
-
zsida.kornel
tag
válasz
4Grider #78496 üzenetére
Viszonylag ritkán használom, de ha valami nagyobbat töltök, nem kell fél napig menni a gépnek mire jó esetben 1,5mega/sec-el lecsepegteti, azt nem is számolva hogy akkor a háztartásban lévő összes többi gépen még a google se jön be
de szerencsére hamarosan lesz 1000-es optika a csoda réz helyett... valamikor....
-
Somatom
veterán
válasz
zsida.kornel #78495 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
válasz
zsida.kornel #78495 üzenetére
Rajtad kívül viszont garantáltan nincs Telenor mobilnetet használó a településen.
-
törölt tag
Szidjuk a ZTE, mert mostanában nem igazán tudni semmit róluk (készülékek), de nem feltétlen csak ócskát csinálnak. [link]
-
csernak75
senior tag
Én a jézuskától azt kérem hogy végre Putnokot (7 ezres kisváros) ne csak 3 db B20-as cella fedje le. Köszönöm szépen!
-
4Grider
nagyúr
válasz
Somatom #78489 üzenetére
Az biztos, hogy a Telenor jól megszívatta a Telenor Magyarországot a ZTE-vel. Semmivel nem kompatibilis csak önmagával, így az 5G-nek is ezzel a fossal vágnak neki. De legalább valamilyen szinten működőképes a rendszer, olcsó is, csak épp ne akarj rajta hibát találni...
-
Somatom
veterán
válasz
4Grider #78488 üzenetére
Tini koromban volt egy Romet Pony -m. Égen-földön nem lehetett hozzá gumit kapni. Defektet kaptam, megragasztottam. De, valamit rosszul csináltam, mert másnapra leeresztett. Szétszedtem, a folt mellett jött a levegő. Ragasztottam mellé egy másik foltot. Ezt 17 -szer ismételtem meg. Végül úgy döntöttem, hogy levakarom az összeset és megcsinálom "rendesen". Amikor leszedtem az összes foltot, akkor derült ki, hogy a gyári vulkanizálás elengedett, szétnyílt a belső, mert csak a foltok tartották össze.
Nem lehet, hogy a ZTE -s háló is elengedett a vulkanizálásnál? -
4Grider
nagyúr
válasz
Tamas1982.1 #78487 üzenetére
Nálam itt Dél-Budán a speedtest 6/0,2 Mbps mutat, szóval ide a mutatvány még nem ért el. De általános tapasztalat, hogy ha a mobilnet hasít, akkor a VoLTE vagy kicsöng, vagy inkább nem, és fél percig csak csend van, aztán elmulasztott hívásról jön értesítés. Ezt nagyjából 2 hetente kb. két hétre javítják, aztán minden kezdődik újból. Szóval folyamatosan kalapálják az infrastruktúrát.
-
Tamas1982.1
tag
Dél-Budán javított valamit a Telenor? Eddig azt hittem a Covidos home officeos túlterheltség miatt esett le a régi 120 Mbit 10-20 körülre 4G-n. Március közepe óta ennyit tudott reggel-délben-este, már beletörődtem.. Mától újra hasít hajnal óta.
-
törölt tag
A legegyszerűbb egy OTP bankautomata befizetni, akkor nem kell semmilyen regisztráció, csak beírod a számot. Kiválasztod a számlabefizetés menüpontot, szám beír, rendszer azonnal jóváírja a befizetést. Nem OTP-s kártyával is természetesen működik.
-
simpley
őstag
Ezzel csak annyi baj van, hogy az ő számlabefizetésük myTelenor belépéshez kötött
-
Somatom
veterán
válasz
simpley #78475 üzenetére
Én itt szoktam befizetni a flottás számláimat:
https://www.telenor.hu/szamlabefizetes
Nem kell semmilyen jelszó. Átdob a Barion -ra. SMS -t, meg e-mail -t küld a befizetésről.
A 3. pontnál van egy fehér négyzet, ami nálam alig látszik. Azt ki kell pipálni, különben visszadobál, nem lép tovább. -
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610 #78479 üzenetére
Vagy engem nem szeret
vagy böngésző hülye, vagy a rendszer
-
-
MadMancs
veterán
-
simpley
őstag
Hello,
azt valaki meg tudná mondani miért nem tudok belèpni a mytelenor fiókomba? Hibás jelszót jelez, majd lezárolt. Így hogy rendezzem a szülők számláját? 🙄 -
-
törölt tag
válasz
Masato #78469 üzenetére
Nekem is Huawei b818 (leggyorsabb router) van hipernet home l. Az is viszi az iPhone 12 pro értékeit felénk a teraszon, lakásban ilyen 140-180, de az is bőségesen elég. Gyakorlatilag minden van 4G (3CA + interband) és nemrég kapott optikai betápot az állomás a Telekom 5G miatt, de az 5G csak kültéren használható közvetlen az állomás közelében. Tőle 60m-re, beltéren egyből csak a Telekom 4G sebességet adja (100-110), hiába 5G és cserébe a Telekom net akad időnként a natolás miatt. Nagyon várom a Telenor 5G, mert maga az állomás alapvetően Telenor torony.0
-
joey04
titán
válasz
spawn21 #78464 üzenetére
Nekem mindegy, én nem is valószínű, hogy innen venném, max ha hasonló áron, vagy kicsit drágábban lenne mint gsm boltokban. De ez most van így, mire én venni akarok, már olcsóbb lesz a gsm boltokban. Új előfizetés meg amúgy sem kell.
btw ez mi a töcs, hogy nem adnak oda apple terméket?
-
joey04
titán
Sziasztok!
Nem szoktam szolgáltatótól készüléket venni, így ez ismeretlen terep számomra. Egyik ismerősöm észrevételét, kérdését tolmácsolom. Adott egy készülék (iPhone 12 pro max), ami kártyás áron 30k-val olcsóbb, mint a listaár, és hivatalos ár, amit akkor kellene fizetni, ha mondjuk a gyártó honlapján venném meg, vagy egyéb hivatalos helyen, tehát nem gsm boltból. Ha így kerül megvételre a készülék, és helyben kér függetlenítést is (iPhone tudtommal nem független telenornál) és visszamondja a kártyás csomagot, hiszen arra nincs hűség, akkor lényegében ennyivel olcsóbban hozzájut egy független, hivatalos készülékhez? A dolog engem is érdekelhet, mert ha gsm boltokban is csak ilyen 420 körülre esik márciusig, akkor a 3 év gari miatt én is így venném, mert ennyit megérne nekem is a plusz gari a későbbi eladás miatt.
-
törölt tag
válasz
nimmrody #78458 üzenetére
Ezzel az eszközzel nem is fog. Nem ismeri a 4G+. Alap eszköz, ami nem tudja kihasználni a modernebb frekvencia használatot. Csoda, hogy a 30at tudja. Ha vidéken lennél, lenne kb 0-3 megabit max. A modern eszközök több frekvenciát fognak össze, így lesz nagyobb a sebesség.
-
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen olcsó [link] Mobil Wi-Fi Hotspot eszközt.
Szegeden városban lakáson belül próbálgattam még csak..
Sehogy sem akar 30 mbit/sec fölé menni a sávszélesség..
Próbáltam minden szegletében a lakásnak de ez a vége.. ez normális lenne ennél vagy az ilyen eszközöknél? Hogyan tudhatna ez esetleg többet? Vételi viszonyok ennyire lennének képesek?
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #78441 üzenetére
Szerencsére ez kétoldalú lehetőség és én kőkeményen éltem vele. Elálltam attól, hogy a Telenornál vegyek telót. Továbbsétáltam a plázában és a Samsung Store -ban vettem meg. Ott nem akartak semmilyen előfizetést sem rám tukmálni.
-
BBke
tag
válasz
Viktor0610 #78453 üzenetére
Nem volt kiemelve szerintem, csak a Telenor topikban valaki leírta a tapasztalatát
-
-
BBke
tag
válasz
Viktor0610 #78451 üzenetére
Ezek szerint Te helyesled, ahogyan eljártak a Camponában?
Igazad van, én csak kártyát vettem készülék nélkül.
Gondoltam, hogy nem minden üzletben így állnak hozzá az ügyfélhez. Az a szomorú, hogy vannak ilyen értékesítők, akik nem a munkaadójuk image-t növelnék. Persze, ha nem értékesít zsíros szerződéseket, akkor nincs jutalék... érthető. De így ügyfél sem lesz. Ha nincs ügyfèl, akkor a költségeket le kell faragni, létszámleépítés, bércsökkentés, stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest