Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz chrisnagy13 #98500 üzenetére
A Cloud (2) műbőr párnája egy x@r. (A textil viszont jó. Érzésere lehetne benne több pamut, de a hangzása nekem jó.) Az Alpha párnája nem az a lapulós kőolajszármazék, mint a korábbi kiadásnak. Az Alpha S meg cserélhető vezetékes is.
-
törölt tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem, nagyon megköszönném ha valaki tanáccsal tudna ellátni. Visszaolvasgattam a topicot is, de nem igazán jutottam semmire sem...
Fejhallgatót szeretnék vásárolni, újan, kizárólag otthoni zenehallgatásra használnám, az alábbi műfajokra: rock, blues, jazz, klasszikus, folk (pl. Eric Clapton, Norah Jones, Imagine Dragons), és egy kevés pop zene is néha.
Nyitott fejhallgatót részesítem előnyben.Jelenleg egy Omnitronic SHP-600-at használok több éve nagy megelégedettséggel. A forrásom jelenleg egy HP laptop, ez Bang & Olufsen audio van, és a fejhallgató kimenete is nagyon tisztességes, pár más laptop fejhallgató kimenetét próbáltam már (pl. Lenovo), vagy pár külső hangkártyát is próbáltam, de ennek a laptopnak fejhallgató kimenete szól a legjobban véleményem szerint. Tehát akár maradhatna ez is, bár akkor kisebb impedanciájú, könnyen hajtható fejhallgató jöhet szóba.
Amiket kinéztem, és nem tudok dönteni ezek között:
-Audio-Technica ATH-AD900X
-Sennheiser HD 660 S
-Hifiman HE400SE
-Hifiman Sundara
-Egyéb (???)Az audiofil hangot keresem, volt egy több millió forintos hifi láncom, abba raktam minden pénzemet, amit fél éve adtam el, és egy jobb fejhallgatóval szeretném pótolni, viszont arra pedig nem vagyok hajlandó olyan sokat szánni, elég ha egy kicsivel jobb hangot kapok addigis, amíg nem engedhetek meg újra magamnak egy hifi láncot.
Nos, ha a HE400SE-t venném, akkor biztosan maradna a HP laptop audió kimenete, ha pedig a többiben gondolkodnék, akkor beruháznék egy fejhallgató erősítőre + DAC-ra, például az AudioQuest DragonFly Cobalt-ra, bár tudom hogy nem a legjobb párosítás legtöbb fejhallgatóval.
Ennél magasabb kategóriás fejhallgatókat nem néztem, mert nem látom értelmét, mivel a forrásom a laptop lesz, tehát szerintem hiába költenék el egy fejhallgatóra több százezer forintot, nem hinném hogy megtudná mutatni az én láncomban a teljes tudását.Köszönöm a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz #93040384 #98502 üzenetére
Ezek közül a Sundara és a HD660S éri meg. A Sundara-hoz mindenképp kell erősítő, a HD660S nagyjából elvan laptopról is, de azért ott is jót tesz az erősítő. Viszont ha lesz erősítő, akkor már inkább az olcsóbb HD650-et venném.
A Cobalt-ot pedig inkább felejtsd el, nagyon túlárazott, gyenge képességű cucc.
Ha mindenképp valami apróság kell, akkor a THX Onyx jó választás, ez is kapható itthon és 3-4szer erősebb képes, mint a Cobalt.
Ha kicsit nagyobb méret is belefér, akkor pedig ott van a DX3Pro+, az jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú cucc, amit megvehetsz, erőben pedig a a legtöbb fejeshez több mint elég.[ Szerkesztve ]
-
-NoVa-
addikt
válasz Sinesol #98504 üzenetére
Annyiban kiegészíteném, hogy a Cobalt nem szar, csak nem fejhallgatókhoz való. Jól párosított IEM-ekkel simán csak sokszorosan túlározott, de nem rossz
Avagy egy 50$-os Venture Electronics Megatron pontosan hozza a Cobalt hangját és hangzását, csak éppen 50 helyett 600mW leadott teljesítménnyel (és jelentősen több alapzajjal érzékeny cuccoknál). Valahol 100$ környékén senki egy szót nem szólna a Cobaltra, kompakt és kellemes cucc, de nem erősítőigényes fejhallgatókhoz.
-
törölt tag
válasz Sinesol #98504 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a válaszokat.
A Cobalt-ot akkor elfelejtem, egyébként sem olvastam sok jót itt róla a fórumon, csak a tesztoldalakon inkább, amiknek a véleményére már nem sokat adok.
Ha a Sundara-t venném + a DX3Pro+-t, akkor az most 259.980 Ft lenne, és ehhez még kéne egy minőségi USB kábelt vennem, tehát ilyen 300.000 Ft-ba lenne. Ezt még át kell gondolnom, hogy megéri -e nekem, az biztos, hogy itt már minőségi hangot kapnék.
Legszívesebben a HP laptopom fejhallgató kimenetét használnám, és ahhoz vennék olyan 100k alatt kapható, jó ár-érték arányú fejhallgatót, mert a Sundara-t és a HD660S nem szívesen venném meg a laptophoz, szerintem nem kapnám meg a teljes tudását így úgy sem.
Esetleg tudtok -e ajánlani ebben az árban olyat, ami könnyen hajtható?
A másik lehetőséget még át kell gondolnom, de nálam a fő prioritás a hi-fi, így a jövőben inkább a maradék pénzt abba tenném bele szívesebben.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz #93040384 #98506 üzenetére
HyperX Cloud Alpha
Áráért rendkívül jó hangú fejes, az Omnitronicot állva hagyja ilyen téren, szerintem legalábbis.
Jól skálázódik jobb meghajtásokkal, és gondolom alaplapival is jól elvan (ezt nem tudom), elméletileg csak ahhoz tervezték.
Patice jól bejáratott Alphája az Ant szetten megdöbbentően jó volt. -
-NoVa-
addikt
Sennheiser/AKG/AT/Bose vonalon 100k alatt nem nagyon hallottam olyat, ami meggyőzött, hogy inkább azt használjam napi rutinban, és nem valamelyik apróságomat. Egy jó earbud (open-back alternatívaként), vagy valami kevésbé ismert nevű de brutális ár/érték arányú fejhallgató.
Plan C, Grado? Vagy Grado aftermarket alkatrészekből építés, amiből szintén nagyon jót lehet kihozni, akad belőle igen kellemes lineárisra hangolt fejesem itthon.
-
törölt tag
válasz -NoVa- #98508 üzenetére
Köszi a tanácsokat. A HyperX egyszerűen nem tetszik, még ha jobb lenne hangban, akkor sem kéne.
A Grado márkát ismerem, a másikat nem, az SR325E típusban gondolkodtam először, viszont elvileg kényelmetlen hosszútávon, így lemondtam róla, és ahogy látom az alacsonyabb szériásoknak is ugyanilyenek.
-
Sinesol
veterán
A HD660S-t nyugodtan megveheted laptop mellé, direkt azért adták ki ezt az alacsonyabb impedanciás darabot, hogy hordozható cuccokkal, sima laptoppal is használható legyen.
Még olcsóbban ott van a DROP-os HD58X, ami nem sokkal marad el tőle, gyakorlatilag ugyanaz a 6-os szériás hang. 2-3 hét mire megjön az USA-ból, de 80-90k körül megvan.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz fericske #98507 üzenetére
Jól felcsigáztál azzal az Alphaval. Cloud II-essel meg voltam elégedve, visszajelzések alapján is jónak tűnt (jobb minőségű párna, cserélhető vezeték), de így már... Csak akkor valamit el kellene adni. Mondjuk akkor én már az Alpha S-t választanám, ott is cserélhető is a vezeték, adnak hozzá 2 pár párnát, meg valami DAC-ot is.
#98502Geza955: Megfelelő erősítés nélkül a Hifiman-eket én elfelejteném. Kérdés, hogy az alapvetően (igaz, nem szélsőségesen, de akkor is) V hangzású fejes (az SHP-600) után, ha középre hangolt cuccot vennél mi lenne a reakció. Lehet csalódnál. Egy X2HR-ben nagyjából ugyanannyi a mély, csak a közepei tisztábbak. Könnyen hajtható (bár nem árt neki erősítés), és a világ pénzét se kell kiadni érte. Erősítőből is elég hozzá egy Loxjie D10, azzal passzol is.
Ha mégis ragaszkodsz inkább az eredeti elképzelésedhez akkor inkább egy HD58X-el (vigyázat, megy még rá ÁFA meg vámkezelési díj), vagy HD560S-el tennék próbát.
Erősítésben én is a DX3pro / Fiio K5 pro (ess?) / Ifi Zen V2 triumvirátusból, esetleg bkercso cuccaiból válogatnék ízlés szerint.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gzula[HUN] #98512 üzenetére
Értem, köszi a segítséget Neked is.
Szívesen vennék fejhallgató erősítőt + DAC-ot is, de nekem pont hogy egy kompakt méretű lenne a megfelelő, mint az Audioquest Dragonfly például, ehhez nem kell USB kábelt vennem és a konnektorba sem kell bedugnom, csak a laptopba. Esetleg nincs -e hasonló, ami ilyen, és jobb, mint a Cobalt? (Bár ez már másik topicba tartozik ha jól tudom, úgyhogy elnézést kérek)
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz #93040384 #98514 üzenetére
Az első kiadású Tempotec Sonata HD-ből van nálam egy. Alaplapitól egy hangyányit jobb, de én már nem venném meg mégegyszer. Ibasso cuccok állítólag nem rosszak ár/érték arányban, de nehez hajtható cucchoz az is kevés lesz szerintem.
-
bitrograde
senior tag
válasz #93040384 #98514 üzenetére
A Massdropos 58X-nél jóval jobb az eredeti, 300Ohmos HD580 Jubilee. Ha ez még megvan, én gyorsan megvenném a helyedben. Hozzá viszont tényleg nem árt egy DAMP. Vennék mellé egy Mojót, jobb híján (Centrance Hifi M8/Mini M8, Schiit stack, Resonessence Herus).
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
-
-NoVa-
addikt
válasz bitrograde #98518 üzenetére
Akad itthon HD580 Precision, azért is ajánlottam inkább az earbudokat. Egy VE Zen Lite Vita ugyanazt a hangzást és teret adja kényelmesebb kivitelben kevesebb kiszűrődéssel, a mérete ellenére még kicsit teltebb, testesebb hanggal. Cserébe az sem elégszik meg akármilyen forrással, de az ifi xDSD Gryphon többet hoz ki belőle, mint a HD580-ból.
Fülformafüggően persze van, akinek kiesik/nem illeszkedik, de ha igen, csodajó bigyó.
-
paler
aktív tag
Szerintetek egy Hifiman he400i 2020 mennyire lehet jó választás komolyzenèhez és 60-70 évek zenéihez? Továbbá mennyire igényli a komolyabb meghajtást? Akinek nézem MacBook Pro-ja van, az elég lehet hozzá? Illetve a 60000ft-os használt ár reális lehet érte?
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
Polllen
nagyúr
válasz OPiiPO #98524 üzenetére
Ha nem lenne Sennheiser 560S-m, akkor már berendeltem volna. Nekem viszont az 560S betalált, így marad. Egyelőre nem találtam benne olyat, amibe bele tudnék kötni. Ha minden jól megy jövő héten jön egy Topping DX3 pro + és egy VE megatron is, meglátjuk tudok-e kötekedni. (Meg azt néztem, hogy az ijoe-ban lehet Fiio eszközöket kipróbálni, uh lehet még a K5 pro ESS-t is megtesztelem.)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
szaki58
aktív tag
Nekem volt kb 2 hétig. Magas-érzékeny vagyok, ezért volt csak két hétig. Úgy ítéltem meg, hogy egy hosszas bejáratás segíthet rajta (ez természetes) de annyit nem, hogy ne piszkálja a fülemet. Az sem biztos, hogy nem egy hibás példány került a tulajdonomba. Vannak itt, akiknek most is van, ezért remélem, hogy kapsz tőlük tanácsot. Lehet, hogy velem volt a baj, vagy a meghajtással... Nem tudom, de nagyon nem jött be.
Ezzel nem szeretnélek lebeszélni róla, majd megmondják mások is a véleményüket.Arra jöttem rá, hogy a komoly zenék nagy része valahogy testetlen. A keverés ilyen? Nem tudom, de nagyon vadászom a jól megszólaló nagyzernekari hangzást. Képes vagyok egy adott mű összes elérhető felvételét megszerezni, majd kiválasztom a nekem megfelelőt zeneileg és hangzás szempontjából. Ez azért lehet, hogy hülyeség, de erre a kis időre már nem fogok megváltozni!
Képzeld el Beethoven 9.-ben a bőgőket, amikor messze, nyanvadtan szólalnak meg, és erősen fülelni kell, hogy jól halld. Nekem van ilyen élményem. A komoly zenéhez (ez csak az én véleményem!!) nem haszontalan egy kis basszus-túltengésesel (persze csak ízlésesen) rendelkező füles. Az általad kinézett nem erről híres. Szerintem!
-
Ba cy lus
addikt
válasz szaki58 #98527 üzenetére
A HE400i 2020-ban pedig van valamennyi mélyközép kiemelés. A közepe vastagon szól. Minden hangszert és énekhangot felhízlal kicsit egyrészt a mélyközép emelés, másrészt a süllyesztett felső-közép miatt. A magaskiemelése sem vészes, inkább furcsa időnként.
Komolyzenéhez azért nem ajánlanám, mert nem elég transzparens, átható a hangja, van rajta némi fátyol. A HE400SE jobb erre a műfajra. Bár annak nagyobb kicsit a magaskiemelése, de az sem Beyer-szint, és összességében a HE400SE semlegesebb.[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
60k jó ár érte manapság, de az új HE400SE szerintem jobb vétel (muzixnál megkapod ennyiért, bár nem vagyok nagy rajongója a boltnak), ha komolyzene műsoron van. Viszont az SE végképp igényli az erősítőt, méghozzá jó erőben lévőt.
Amivel még érdemes számolni, az a Sennheiser HD560S, a dropos Sennheiser kínálat. Ezeket ugyan könnyebb hajtani, a külön erősítő nélküli használatot maximum ideiglenes megoldásként ajánlanám; annál azért sokkal jobbak.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
TDK ST170 upgrade
Gondoltam a szabadságom utolsó óráit nemcsak csupa "haszontalan" dologgal töltöm, hanem valami "értelmeset" is csinálok. Jó ideje piszkálta a csőröm, hogy megcsináljam a TDK-t is cserélhető vezetékessé, és ma de. elérkezett a megfelelő idő rá. Meglepő módon elsőre sikerült a forrasztás kontakt hiba nélkül, és az oldalt se sikerült elrontanom. A végén még raktam a belső felére egy kis pillanatragasztót, annál több meleg ragasztót, de arról inkább nem készítettem illusztrációt .
A végeredmény:
A folyamat néhány pillanatképe:
[ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
válasz Ba cy lus #98528 üzenetére
Igazság szerint ezt az észrevételt emlékeimből írtam, mert viszonylag régen volt ez a fülesem meg. Van néhány volt fülhallgatóm, amiről határozott véleményem van, és van néhány olyan is, amit homály fed el. Egy ilyen markáns vélemény ez a füles. Nem vagyok biztos abban, hogy a meghajtása jó volt. Már nem is tudom, hogy mi volt az (Questile, Topping, ami meglehetősen szikár...), de ma már lényegtelen (amúgy egyáltalán nem lényegtelen! )
Ilyen markáns vélemény a Focal Cleare. Egyszerűen olyan semleges, hogy nem emlékszem a hangjára (vagy éppen a hülyülés határán vagyok, ami nem kizárt!
A másik, ami volt a Meze Classics 99, Zárt, kicsit (nagyon!) közép-mély kiemeléses. Komoly zenére lehet, hogy egész jó lehet, ott vannak hiányosságok sok keverésnél, felvételnél. Az Empyrean értelem szerűen sokkal színvonalasabb, de a gyártó koncepcióját tovább viszi magasabb szinten. Ezen javít (ahogyan olvastam, de nem hallottam ) az Elite. Na azt azért megfülelném szivesen!
Volt-van két Devám. Az első sima kábeles barna Devámat már eladtam, de hosszú idő után az volt az első olyan fülesem, amivel meg voltam barátkozva, és szivesen hallgattam! Erre tett rá egy lapáttal a most is tulajdonomban lévő (és bárki által meghallgatható) Deva Pro, ami már a Hymalaya (R2R) DAC-ot és Stealth mágnest tartalmazza. Ezt már nem óhajtom eladni, mert annyira univerzális, és nagyon jó hangú!
Visszatérve: "nem vészes, inkább furcsa" Az s és sz, valamint csicsegő hangok kiemelése nem jött be. Sajna, mint mondtam, érzékeny vagyok rá, azonnal a földbe döngöl! ne gondold, hogy a HEK SE-nél nem volt! Dehogynem!!! De az kinőtte a járatással, míg a 2020-asnak szerintem esélye sincs erre. No meg a meghajtás.
Bocsánat, hogy ennyire elhúztam. Szólj, hogy fogjam be a pofámat!
-
szaki58
aktív tag
Ha egy nagyot szeretnél előre mozdulni erősítő/DAC terén, bátran ajánlom a most igen jó árban mozgó Hifiman EF 400 kombót. Ezt használom most, sok mindenem volt már, de nagyon elégedett vagyok vele. A nehezen hajtható füleseket is kiszolgálja, ezért később erre sem kell gondolnod. Még bejáratós, de nagy örömömre szolgál. A bemenetek hiánya engem nem érint, de ki hogyan gondolja. Most fülessel és erősítővel használom , mert van neki DAC kimenete (2xXLR).
-
Ba cy lus
addikt
válasz szaki58 #98534 üzenetére
A HE400SE-t jóval nehezebb hajtani, mint a HE400i-t. Az SE-nél ugyanaddig tekerem a potit, mint a HE560 V4-nél, sőt én személy szerint egy kicsit még feljebb is. Itt volt néhány hétig egymás mellett a három fejes, majd a HE400i-t eladtam. Most csak a hangerőt nézve mondtam. Bár a megfelelően dinamikus mély miatt állítólag a 400SE is igényli a komolyabb erősítőt. De én nem próbálgattam rosszabbról, mint a Topping A30 Pro. Majd egyszer a régi Presenteremről, de az szerintem gyilkos lesz a magaskiemelés miatt, mert a Presenter eléggé torzít.
[ Szerkesztve ]
-
paler
aktív tag
válasz szaki58 #98532 üzenetére
Nem nekem kell hanem egy 82 éves öregúrnak. Van neki egy zárt Sonyja, de zavarja benne a sok mély (szerinte brummog), és a szűk tér.
Nekem van egy jó kis ADI 2 FS dac/ampom, köszi én azzal jól elvagyok, az én zenei igényemet maximálisan kielégíti.[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
paler
aktív tag
válasz Ba cy lus #98529 üzenetére
Sennheiser HD560S Én inkább a HD600/650-re gondoltam a Hifiman mellett. Illetve még a Beyerdynamic Amiron Home-ot ajálgattam neki, de ár/teljesítménybe a Hifimant tartom ezzekkel szemben a legjobbnak. HE400SE-n nem volt a képbe, ellenbe a Sundarába gondolkodtam, csak hát árba az megint egy magasabb kategória. Főleg ha igénylik a külön meghajtást, akkor pedig tényleg nem mindegy az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
Jól sejtem, hogy az 1A-t örökölte? X2HR-t kipróbálta már?
Magam nevében nyilatkozom, de 82 évesen nekem nem az lenne a legnagyobb problémám, hogy 560S, 58X, 600, 650 vagy akármelyik Hifiman. Kicsit úgy érzem, hogy jelen esetben is "minden szentnek maga felé hajlik a keze".
[ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
Háát, nem tom. HD600-am kétszer volt. Egyszer amikor kiadták, legálbb is nem sokkal utána, majd sok év múlva még egyszer nosztalgiáztam. nem komoly zenére való szerintem. Miért? mert nincs mélye, de nagyon nincs. Bőgő, üst dob, trombon alt fagott...Nem tudnak tekintéllyel megszólalni. no persze, ha van EQ, az segít, és akkor megmarad a szép tér, közép-magas (bár kissé fátyolos) . Egy egészen jó hangzás ki jön belőle. Igen ám, de ezért a pénzért ma már akadnak ár/értékben jobban. Azt kellene kipécézni!
A 650 már jobb választás.[ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
Mostanában nem hallgattam kábelesen a Deva Pro-t, de holnap teszek egy tesztelést, és beszámolok róla. Szerintem ár/érték szerint akár szóba is jöhet sok esetben. Nincs magas kiemelése (mert akkor már röpült volna), kellően testes, közép-magasban kellemes hangja van. Külön meghallgatom zongorán, nagy zenekaron és egyéb műfajokon is. Már ha érdekel valakit.
-
paler
aktív tag
válasz Gzula[HUN] #98540 üzenetére
Nem, az A1-et itt a fórumon adtam el. Neki is van valami Sony-ja, de nem tudom a pontos típusát. A X2HR-t 1x halotta nálam, az akkor tetszett neki, és majd még 1x el fog jönni hogy újra meghallgassa. Az sincs elvetve, de komoly zenére nem tudom hogy az lenne-e a legjobb választás neki.
A pénz "nem" gond, mivel új Iphone-ja és MacBookPro-ja is van az öregnek, amik nem éppen a legolcsobb cuccok, de ennek ellenére nem feltétlen akarom több 100e--es kiadásba belehajszólni.
[ Szerkesztve ]
-
paler
aktív tag
válasz Ba cy lus #98544 üzenetére
Nekem semmi, csak a HD560S elkerülte a figyelmemet. Mindenféleképpen olyan fejes kellene, ami ha egy mód van rá jól szóljon a MacBookPro-ról is. De ha nagyon nem sikerül ilyen fejest találni, akkor jöhet B opcióként egy erősítő is.
-
btraven
őstag
Amazonon van egy review a Sivga SV021-ről. Azt mondják hogy nagyon visszafogott, laidback fejhallgató.
Hát nekem rossz lehet a fülem mert itt [link] úgy szól hogy a halottak is kiugranak a koporsójukból. -
paler
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Lexus, Toyota topik
- Milyen széket vegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest