Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98901) Zoliee válasza CyberFriend (#98900) üzenetére


Zoliee
senior tag

Aham, én kérek elnézést.

(#98902) letoltobeze válasza Zoliee (#98879) üzenetére


letoltobeze
aktív tag

🙈

(#98903) Dorien válasza CyberFriend (#98900) üzenetére


Dorien
veterán

Van akinek a rusztikus stílus jön be... :))

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#98904) btraven válasza CyberFriend (#98900) üzenetére


btraven
őstag

Erre a Geniusra is csináltam, de nem olyan könnyű, mert elég halk ha messzebb kerül a fültől a driver. Ilyen Bacylus által linkeltet meg nem tudok csinálni szivacsból. Lehet egy zoknit kellene ráhúzni.

(#98905) Hoffer


Hoffer
őstag

:R

[ Szerkesztve ]

(#98906) btraven


btraven
őstag

Köszi.

A HE560 még mindig más ligában játszik mint a HE400SE?

(#98907) Ba cy lus válasza btraven (#98906) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Persze, a HE560 egy technikásabb, szárazabb hangú fejhallgató.

Ha HE400SE-n gondolkodsz, most érdemes lehet az open boxos HE400S-sel is számolni: [link] . Sokan szerették néhány éve. És a pántja is jobb, még a régi.

[ Szerkesztve ]

(#98908) Dorien válasza btraven (#98906) üzenetére


Dorien
veterán

A HE560 egy nagyon komoly fejes. [link] Viszont tényleg bika erősítő kell, hogy kihozza belőle azt, amit tud...

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#98909) btraven válasza Ba cy lus (#98907) üzenetére


btraven
őstag

Köszi, nem tudom, lehet egy drágábbat kellene venni, nem csak mindig a belépő kategóriát.

Látjátok, már megérte, a Genius-t zenehallgatásra használni egy ideig.
Utána még a HD555 is valami hihetetlen, csodálatos audiophile-nek hallatszik.

(#98910) letoltobeze válasza btraven (#98909) üzenetére


letoltobeze
aktív tag

:DD

(#98911) zolee3000


zolee3000
tag

1. Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon.
2. Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Kizárólag asztali PC-hez: játékok + YT videók. Term. először a Gamer headset topicban tájékozódtam volna, de egyrészt ott nem kaptam választ, másrészt a Ti véleményetekre is kíváncsi lennék. Harmadrészt azért is a hajlanék a vezetékes stereo fejhallgatók felé, mert ezek hangminősége remélhetően jobb, mint az azonos áron kapható multimédiás fejeseké, mikrofonra pedig amúgy sincs szükségem. Persze lehet, hogy a zenékhez kihegyezett Hi-Fi-fejhallgatók nekem pont nem nyújtanának annyi többletet ilyen felhasználásnál, és maradnom kéne a gamer headseteknél (pl. egy olyannál, aminél lecsatolható a ritkán használt mikrofon).
3. Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
150 000 Ft-ig tudok elmenni, de bízom benne, hogy kevesebből is ki lehet hozni.
4. Új vagy használt?
Új.
5. Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
6. Zárt vagy nyitott?
Tapasztalat híján (eddig jellemzően FÜLhallgatókat használtam) ennek eldöntéséhez a segítségeteket kérném. Zömmel éjszaka játszom, és nagy hangerőn (ennek okáról ld. a 7. pontot). Ezért váltanék fejesre, hogy ne az asztali hangszórók (2.1 Logitech Z313) bömböljenek. Én a nyitott hátúak felé hajlanék, mert nem szeretném, ha teljesen izolálna a külvilágtól (ezért sem kedvelem pl. a hallójárati füleseket sem), de nem tudom, hogy ezek kifelé mennyire hangosak. Ha úgy kell elképzelnem, "mintha a hangfalat tartanám oda a fülemhez" (vagyis kb. minden kihallatszik), akkor persze csak a zárt jöhet szóba. Esetleg valami félig nyitott kialakítású modell, mert ha jól látom ilyen is létezik. :F
7. Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Halláskárosult vagyok: mindent az átlagos/egészséges szintnél magasabb hangerőn hallgatok. (Van hallókészülékem, de az leginkább a face-to-face kommunikációnál segít, filmezésre, zenehallgatásra, videojátékok hanghatásaihoz nem alkalmas, így olyankor nem is viselem.) Jelenleg jobb híján egy ezeréves Sennheiser fülhallgatóval használom a PC-t – ezt szeretném leváltani egy olyan minőségi fejhallgatóra, amelyik kellően dinamikus és nagyobb hangerőn is tisztán szól. Az "olcsó" (kb. 30 ezer Ft-ig kapható) modellekkel, amiket volt lehetőségem a baráti körömben (ők nem fogyatékosak) kipróbálni, nincs jó tapasztalatom: nekem túl halkan, erőtlenül szóltak, feltekerve pedig torzítottak, pattogtak.
Röviden: nem a "részletgazdagság", hanem a nyers (hang)erő és a "tisztaság" lenne a fő cél, amit ki szeretnék hozni a rendszerből.
8. Honnan vásárolnál?
Mo.-i bolt/webshop.
9. Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Jelenleg csak integrált hangchip van, de váltanék dedikált hangkártya + DAC + erősítő kombóra. Teljesen új rendszert építek, nincsenek meglévő eszközök miatti kötöttségek. A fejlesztés irányát a kiválasztott fejhallgatóhoz igazítanám majd, de valószínűleg valami all-in-one eszköz lesz, pl. Creative Sound BlasterX G6 vagy EPOS-Sennheiser GSX 1000.

+10. Eddig az alábbiakat céloztam be a kb. 60-130 ezres ársávból: (Egyelőre nem zártam ki a nyitott hátúakat és a mikrofonos headset-eket sem.) Véleményeznétek kérlek, hogy egyáltalán "jó-e az irány"?
Nyitott H.Phone: Sennheiser HD 560S, Audio-Technica ATH-AD900x, Beyerdynamic DT 990 Pro X
Nyitott H.Set: EPOS-Sennheiser H6 Pro Open
Zárt H.Phone: Sennheiser HD 569, Beyerdynamic DT 770 Pro, Audio-Technica ATH-M60x / ATH-A990Z / ATH-MSR7b
Zárt H.Set: HyperX Cloud Orbit S, JBL Quantum ONE, EPOS-Sennheiser H6 Pro Closed, Audio-Technica ATH-G1

Előre is köszönöm a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#98912) Gzula[HUN] válasza zolee3000 (#98911) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Nagy hangerőn azok a nyitottak is hangosak lesznek kifelé, amik normál hangerőn még nem. Nem fog vsz. olyan hangos lenni, mint a 2.1-es hangszóróid, de ha valaki éppen aludna melletted, akkor ez zavarná valószínűleg.
Ettől függetlenül szerintem egy plüss/textil párnás nyitott/félnyitott fejes/headset kényelmesebb lenne hosszú távú használatra.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#98913) szaki58 válasza btraven (#98909) üzenetére


szaki58
aktív tag

"letoltobeze" Anandája kimondottan jól szólt. Nagyon tudom ajánlani, ott lihegett a HE1000SE nyomában. Jó ár/érték arányt képvisel szerintem.

(#98914) zolee3000 válasza Gzula[HUN] (#98912) üzenetére


zolee3000
tag

Én egyedül élek, de a szomszédnak pont a "gépszobám" alatt van a hálószobája, és a közös (külső) falunkon mindkettőnknek egy nagy (kb 110x140 cm-es) ablak van, ami a tapasztalataim alapján elég sok hangot kienged. Sajnos a gépet nem tudom máshova költöztetni, a szobát pedig valamilyen módon hangszigetelteté tenné az ablak miat. Úgy gondoltam, hogy egy nyitott(abb) megoldás hosszú távon nem lenne annyira káros hatással az amúgy sem jó hallásomra, mint egy teljesen zárt.
Van esetleg a félig nyitott típusok közül valami, amit ajánlanál? Ezek általában nincsenek külön kategorizálva, nem lehet rájuk szűrni, csak a saját adatlapjuk részletes adatainál van feltüntetve, már ha egyáltalán fel van. Így elég nehéz ilyeneket vadászni.

[ Szerkesztve ]

(#98915) Ba cy lus válasza btraven (#98909) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Persze, nekem is így indult, hogy halljak egy nem belépő szintű planárt is, amiből kiderül, milyen is az a planáros hangzás. Csak érdemes számolni azzal is, hogy a technikai tudástöbblet nem feltétlenül jelent tetszést. Erről tudnának itt páran mesélni. Illetve a Hifiman általában sem mindenkinek a világa. :R

[ Szerkesztve ]

(#98916) fattyu válasza Dorien (#98908) üzenetére


fattyu
veterán

én azt még nem hallottam jól szólni pedig beledugtam ebbe abba. nem mondom nem tudom elképzelni van amiről nagyot zenél csak én még nem hallottam.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#98917) Gzula[HUN] válasza zolee3000 (#98914) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Hasonló okok miatt választottam egy nyitottat 8 éve, bár az a fülcsengés volt. Szerencsére ezen tudott segíteni, mivel elment egy nagyon halk és magas frekvenica irányába, és nem zavar már. Igazából csak akkor veszem észre, ha külön erre figyelek.

Az áltlad felhozott fejhallgatókba szerintem nehezen lehetne belekötni, azokat csak kiegészíteni tudom.

Mivel gamer célra is lenne használva, lehetőséged van egy headsetet kombóban is használni. Pl. akár cserélhető vezetékeset is választhatnál, amihez lehetne csatlakoztatni pl. egy V-moda Boompro-t, vagy egy ahhoz hasonló eszközt. Kézenfekvő lenne ajánlani egy Fidelio X2HR-t, ami azért a "kifelé halkabbak" közé tartozik, de azt külföldről kellene rendelni és volt már olcsóbb is. Kistesója, az SHP9600-as viszont most jó áron van itthonról. Sajnos hangját nem ismerem, leírások alapján az X2HR-hez hasonló mélyebb tónusú. Elődje, a 9500-as inkább középre van hangolva, azt is csak külföldről tudod beszerezni, de használtból pl. van egy kedvező árú az aprón.

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#98918) zolee3000 válasza Gzula[HUN] (#98917) üzenetére


zolee3000
tag

Köszi, megint van min agyalnom. :R
Nyilván a fejhallgató pont egy olyan eszköz, amit pusztán a specifikációk alapján, illetve fórumok, tesztek (más ízlésű/élethelyzetben lévő emberek tapasztalatai) alapán nem célszerű választani, pláne, ha ez embernek speciális igényei vannak. Nem ártana, ha ki tudnék próbálni párat néhány nagyobb szaküzletben, de erre nem igazán van lehetőségem, meg nem is biztos, hogy mérvadó lenne az eredmény: a bolti környezet is más, meg az se mindegy, hogy milyen a forrás, eszköz-lánc, amin keresztül meg van hajtva a fejes.

Az ilyesmi megoldás, amikor a mikrofon egy a házról lecsatlakoztatható száron vagy egy külön kábelen van, nagyon praktikus. Ezen a vonalon is nézelődöm még.

(#98919) Dorien válasza fattyu (#98916) üzenetére


Dorien
veterán

Szerintem te a mélyerősebb fejesekhez vagy szokva... Alapból én is (nem csoda, hogy végül a régi HE400-at tartottam meg), de pl. Sense V1-ről (+ minimális EQ) nagyot ment a HE560.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#98920) Ba cy lus válasza Dorien (#98919) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Ha ez lenne vele a problémája, a HE400SE sem lenne számára kedves. :R

(#98921) Ba cy lus


Ba cy lus
őstag

Sokmindent megtanultam így a HE560-nal. Egyszer fapaci írta nekem, hogy a hifizésben egy hangszer testessége nem igazán a frekimeneten, sokkal inkább az impulzusválaszon múlik. Nagyon igaz! De csak mostanában tudatosult bennem a tapasztalat. Ugye így Hifimaneknél elég gyakran felmerül a Focuspad-A mint a "jobb" párna. De ez valójában nem ennyire egyszerű, mert nem csak a tónuson változtat egy párna. A Focuspad-A-nak megvan a maga varázsa. És ez abból jön elsősorban, hogy a tranzienseken egy kicsit kerekít. Ettől aztán úgy hallja az ember, hogy minden a helyére kerül. De pl. akusztikus gitáron, bendzsón nagyon hallani, hogy nincs meg az a testesség, és az a mikrorészletesség. A sima Focuspad egy szárazabb hangot ad, ezzel szemben a Focuspad-A kicsit mos rajta. Igazából a HE400SE hangzásán is. Sok csalóka dolog van a hifiben. Na persze azért van ez, mert a zene érzéseket kell közvetítsen, és hogy egy lánc - kezdve a felvételtől - erre mennyire képes, az komplex. Aztán ott van az is, hogy ki miképp értelmezi a hallottakat, mit vesz belőle le. Ezt igenis tanulni kell, tudatosítani. Illetve próbálni a szinergiától elvonatkoztatni: meglátni, pontosabban meghallani valaminek az erényeit akkor is, ha nem áll össze, illetve kihallani a hibákat úgy is, ha folyik számunkra belőle a zene. :R

[ Szerkesztve ]

(#98922) btraven


btraven
őstag

Senki nem csinált olyan tesztet hogy vajon egy zárt fejesben nullára csökken egy külső ventilátor zúgása?
Például egy DT770 Pro-t használva?
Vennék egy zajszűrős Anker Q30-at, a zajt biztos szűrné, de hát ez a túltolt, puffogó mély [link]
Nincs kedvem EQ-zni.

(#98923) fattyu válasza btraven (#98922) üzenetére


fattyu
veterán

sokadszor mondom.
az égvilágon SEMMIT nem tudsz meg egy eszköz hangjáról yt hangminták alapján.

SEMMMIT!!!!!444négy!!!

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#98924) Gzula[HUN] válasza btraven (#98922) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Textil/plüss párnás fejhallgatóban nullára csökkenteni a zajt :F

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#98925) Zoliee válasza btraven (#98922) üzenetére


Zoliee
senior tag

Ha jól emlékszem korábban írtad, hogy a pc-d zúgása zavar zenehallgatás közben.
Miért nem a másik oldalon kezeled a problémát?
Heat pipe cpu cooler (ami lehet aktív, vagy full passzív), ugyanez a vga hűtésnél is, ssd vinyó, egy jó táp, és kussol is a gép.
Én így oldottam meg, mivel nálam is megy a pc, mivel roon core-nak is használom.

(#98926) btraven válasza Gzula[HUN] (#98924) üzenetére


btraven
őstag

Igen, elég furcsa. Pedig rtings listán a DT770 a legjobb.
Annál csak gamer fejesek jobbak. (meg persze az ANC-sek)

(#98927) Gzula[HUN] válasza btraven (#98926) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Zoliee a számból vette ki a szót. Jól izoláló fejes egy idő után nyomni fogja az arcod, egy idő után meg engedni fog a rugója, és szigetelni nem fog olyan erősen. Célszerű a problémát kezelni.
ANC engem zavar is, bár ez az én problémám.
Ha mégis ragaszkodsz az eredeti elképzeléshez, egy mezei M40X is segíthet, rajtam egy bejáratott példány volt, de az is szorított, mint a satu.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#98928) s4tch válasza btraven (#98922) üzenetére


s4tch
veterán

Nad Viso HP50 nagyon jól zárja ki a külvilágot, és jól is szól EQ nélkül.

(#98929) Remus389 válasza zolee3000 (#98914) üzenetére


Remus389
veterán

Van esetleg a félig nyitott típusok közül valami, amit ajánlanál?

Amiket kinéztél nyitott fejhallgatók-ok, szerintem jók. Kezdésnek jó lehet a Sennheiser HD 560S, az az általad kinézettek közül a legolcsóbb úgy találom. Félnyitottnak mondható. Dicsérni szokták, jól sikerült tervezés. Valószínűleg erősítő nélkül is jól fog szólni, amíg még nincs neked.

Audio-Technica ATH-AD900x: Ez eléggé nyitott.

Beyerdynamic DT 990 Pro X: Ez félnyitott, de nem biztos hogy megéri az árát.

Ha egy kicsit komolyabb, ránézésre is profibb cuccra vágynál akkor: [link] Persze ez már igényli az erősítőt. Ez is nyitottnak mondható. Az árát viszont nagyon megéri, azt mondják.

A javasolt Philips-ek is jók természetesen, de úgy olvastam, a magasabb árkategóriákban keresgélsz.

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#98930) niof válasza btraven (#98922) üzenetére


niof
addikt

Nem szoktam így beszélni, de öcsém! Fizika baszki! A legfaszább aktív fültok sem képes ilyesmire, nemhogy egy mezei hifi fejhallgató! Pláne alacsony frekvenciákon rossz az aktívak hatásfoka is. Szóval, ne álmodozz!

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#98931) -Skylake- válasza niof (#98930) üzenetére


-Skylake-
addikt

aki hallja a 0.01 dB kulonbseget annak a fizika nyilvanvaloan nem jelent komoly akadalyt...

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#98932) zolee3000 válasza Remus389 (#98929) üzenetére


zolee3000
tag

Köszi, jól jön minden infó/ajánlás. Igen, próbálnék a lehetőségeimhez mérten komolyabb típusokat nézni, hogy ne a fülhallgató legyen a szűk keresztmetszet, de közben rengeteg infót kaptam az erősítős topic-ban is, így most büdzsé szinten is újratervezés van. :B

(#98933) Sinesol válasza zolee3000 (#98932) üzenetére


Sinesol
veterán

Nem kell túlgondolni a dolgot, ha valami nagyon könnyen hajtható darabot veszel, akkor akár még alaplapról hatjva is lehet, hogy elégedett leszel. Ha most gépet is épitesz én azt mondom a plusz pénzt inkább egy erősebb vga-ra, vagy jobb monitorra költsd, mint egy dac/amp-ra, amit akár később is megvehetsz, ha szükségét érzed.

Az AKG K371-nek például 114dB-es az érzékenysége, ahhoz még egy kósza szellő is meghajtja.

[ Szerkesztve ]

(#98934) Ba cy lus válasza btraven (#98922) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Egyébként csak kérdem, hogy ezeket a kérdéseket tőled, illetve általában itt a fórumon téged mennyire kellene komolyan venni? :F Tehát mikor egyik nap egy komolyabb planár vételét tervezed, másik nap meg már aktív zajszűrős fejhallgatóét, mert a passzív zárt talán nem is elég... Persze közrejátszanak ebben a provokatív, erőltetetten hülyét tettető hozzászólásaid is.

[ Szerkesztve ]

(#98935) -Skylake- válasza Ba cy lus (#98934) üzenetére


-Skylake-
addikt

ennyire kell komolyan venni.
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

(#98936) Digitalis válasza Sinesol (#98933) üzenetére


Digitalis
senior tag

És annak a kósza szellőnek minden rezdülését, finomságát szép dallamát kihozza az AKG 371-ből pl egy ilyen kütyü [link] Olcsósága senkit ne tévesszen meg. (44%-on hallgatom, 54% már nekem hangos)

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#98937) btraven válasza Ba cy lus (#98934) üzenetére


btraven
őstag

Mert több vonalon mozgok. Az egyik a zenehallgatás ehhez lenne a planár. Én az ilyen fejeseimet csak odaülős/figyelős szeánszokra használom.
A másik meg a zajos PC melletti munkához. Ehhez most egy HD555-et használok. Csak arra gondoltam hogy milyen jó lenne két legyet egy csapásra.
Meg van bakancslistám, kéne egy planár, egy elektrosztatikus meg egy zárt fejest is venni.

Skylake meg ha linkel, akkor teljes sztorit kellene:
ahogy cserélgettem az RCA kábeleket, feltűnt hogy a Kácsa hangosabb mint a mezei. Megmértem néhányszor, mindig hangosabb volt 0.05 dB körül a Kácsa. bkercso erre megkérdezte hogy na de mennyi a mérési hiba? És valóban a mérési hiba nagyobb volt mint az eltérés. Lehet ha még tízszer megmérem akkor a mezei kábel is produkált volna nagyobb értéket. Csak ahhoz már nincs türelmem. Kábelezni, pécével felvenni, kiértékelni. Sajnos bénázok ezzel az olcsó cuccokkal, nincs öt milliós készülékem. A vicc az lenne hogy ha azzal is több mérést csinálnék aztán nem lenne pontosan ugyanaz az eredmény azzal sem.

Én már akkor belebuktam az audio csodálatos világába amikor felvettem kétszer ugyanazt a felvételt aztán kiértékeltem. Van egy program ami összehasonlítja. De nem azt írta ki hogy bitről bitre megegyezik hanem hogy -80 dB eltérés van. Ezt meg mindenki úgy értelmezi ahogy akarja,. Hallja, nem hallja.
Mielőtt Skylake tovább gúnyolódik, a 0.05 és -80 dB értékek sacc/kábé, mert én ugyan már pontosan nem emlékszem.

(#98938) niof válasza -Skylake- (#98931) üzenetére


niof
addikt

Egy kicsit lehet elragadtattam magam, de megmondom őszintén, egy kicsit unalmas, hogy ugyanazokat mantrázza egyfolytában. Vagy épp szapul valakit, akit az interneten talál, vagy méltatlankodik valamin... Ehhh...

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#98939) :AMF: válasza niof (#98938) üzenetére


:AMF:
senior tag

Nem akarom védeni btraven-t, de Skylake hetek óta tartó "batman"-ezése ugyanolyan unalmas már, mint a mantrázás és Amir szapulása. Szerintem.

(#98940) Sinesol válasza :AMF: (#98939) üzenetére


Sinesol
veterán

Szerintem böven indokolt es ez alatt a par het alatt nem lett unalmas, eppenseggel a masik fèl mar honapok, evek ota szemeteli tele a topikot se füle se farka hülyesegekkel, szoval fura, hogy csak most lett unalmas. Hogy is van ez?

[ Szerkesztve ]

(#98941) :AMF: válasza Sinesol (#98940) üzenetére


:AMF:
senior tag

Hogy is van ez?
Nincs 2 éve, hogy regisztrált, biztos évek óta kell elviselned a hozzászólásait...
A céltalan fikázás szerinted elfogadható, szerintem meg nem idevaló.

(#98942) Sinesol válasza :AMF: (#98941) üzenetére


Sinesol
veterán

Mèg jó hogy nem akarod vèdeni… :))

(#98943) :AMF: válasza Sinesol (#98942) üzenetére


:AMF:
senior tag

Sikerült értelmezned a leírtakat... :R

(#98944) Spíler


Spíler
őstag

Srácok,nem kell ez.....
Inteligensebbek vagytok Ti ennél.

Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…

(#98945) Ba cy lus


Ba cy lus
őstag

Csak hogy előkerüljön egy másik közkedvelt vitatéma, az EQ. :D
Adtam neki egy esélyt a HE400SE-vel. Azt elmondhatom, hogy a tónusnak magának jót tett, a középtartomány kevésbé laid-back lett. De itt véget is érnek az előnyök. A zene szétesett és sokkal érdektelenebbé vált.

(#98946) :AMF: válasza Ba cy lus (#98945) üzenetére


:AMF:
senior tag

Milyen EQ-t próbáltál? Moode Parametric?

(#98947) Ba cy lus válasza :AMF: (#98946) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Nem, a moode grafikust. De a kívánt tónust magát azt teljesen jól belőttem vele.
Inkább az alkalmazkodás, az ingyen van.

[ Szerkesztve ]

(#98948) HELLAFLUSH válasza Ba cy lus (#98945) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

Ha már HE400SE...szerintetek igaza van, vagy komplett hülyék vagyunk?:DDD
[The HIFIMAN HE400SE Is a Complete Joke]

(#98949) Ba cy lus válasza HELLAFLUSH (#98948) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Nem kifejezetten érdekel youtube-os megmondóemberek véleménye. :N Nem mintha a HE400SE lenne a fő fejesem, de szerintem teljesen jól hallgatható, kellemes - ha kihullna a HE560 V4, jól ellennék ezzel is -, az áráért pedig a technikai tudása több mint kielégítő. Még jóval drágább fejhallgatókat - persze nem a Hifimaneket - is megszorongat, ha kell. Az meg egy vicc, mikor egy preferenciagörbe alapján nézegetik a frekiválaszt. Aki beéri a neutrális hangzással, illetve rendes erősítőt rak elé, annak nem lesz mélyhiányos. :R

[ Szerkesztve ]

(#98950) HELLAFLUSH válasza Ba cy lus (#98949) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

Akkor ezek szerint nem csak én gondolom így. :R
Megnéztem még pár videóját, inkább nem is írok róla semmit.. :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.