Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7601) Black Dragon


Black Dragon
addikt

Hali mindenki

Szeretnék venni egy brutál fejhallgatót, de mostanra tisztában vagyok azzal, hogy a Beats Pro nem éppen áll a helyzet magaslatán, és úgy egyáltalán a beats. De én sajnos nem vagyok otthon fejhallgatók terén, ezért kérném a segítségeteket, hogy ajánljatok nekem olyan fejeseket, ami nem hagy maga után rossz szájízt.:)

köszi!

ps: igazad van, a támpontokat kihagytam, de épüljön a dolog a beats pro köré, legyen zárt, király basszus, szép közép és magas, kényelmes, és ne legyen több a beats pro áránál.

[ Szerkesztve ]

(#7602) akela91 válasza Black Dragon (#7601) üzenetére


akela91
addikt

Azért pár támpontot adhatnál. :) 1. hsz-t olvasd el addig is. Legfontosabb a keret amit szánsz rá.

szerk: Nem tudom mennyi a bíts, gondolom mocsok drága. De egy Denon D1100, vagy egy ATH-M50 tuti lekörözi töredék áron.

[ Szerkesztve ]

(#7603) fi:zi'k válasza Black Dragon (#7601) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Denon D1100?

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7604) Bodz válasza Black Dragon (#7601) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Otthonra vagy utcára, utazáshoz lenne?

[ Szerkesztve ]

(#7605) Black Dragon válasza Bodz (#7604) üzenetére


Black Dragon
addikt

Otthonra is, néha pedig elvinném egy körre a telefonommal, szóval városba mászkálás, ilyenek.

fi:zi'k: Köszi, már visszaolvasgattam korábban a hsz-eket, láttam, hogy elég sokan ajánlják, csak aggaszt a zajszűrés, mennyire hallatszik ki?

(#7606) #71562240 válasza Black Dragon (#7601) üzenetére


#71562240
törölt tag

Pl. Beyer T70? Vagy B&W P5? Szépek és brutálok is hangilag.

(#7607) Deadzone41 válasza baluka26 (#7600) üzenetére


Deadzone41
őstag

gondolom erre gondoltál, ezt fogalmam nincs hogy képzelted el, nem igazán értem :)

(#7608) FrigoCoder válasza #71562240 (#7583) üzenetére


FrigoCoder
csendes tag

"Nyilvánvaló, spanyolviasz. Semmi köze a mondandómhoz, mégis úgy írod, mintha köze lenne."
Nem világos számomra miért is ne lenne témához tartozó hogy az összes analóg technológia komoly hibáktól szenved. Vagy csak fókuszáljunk pont arra a részére a feldolgozásnak, az A-D és D-A konverzióra, amit te kifogásolhatónak vélsz, és ahol az analógnál nincs semmilyen jelveszteség mert csodák csodájára ott nincs jelen ez a rész, de hagyjuk figyelmen kívül az analóg feldolgozás összes többi köztes rétegét, ahol meg éppen a digitális jeleskedik? Kicsit szűk látókörű megközelítés, nem?

"Négyes pont értelmetlen, ahol értelme van, ott nem igaz, legalábbis a zenefelvétel-tárolás gyakorlatával kapcsolatban semmiképp."
Bocsánat, "sávlimitált", nem "frekvencia limitált". Esetleg a tranzies jel fogalma ismeretlen számodra? Az N-S értelméről és következményeiről csupán annyit hogy teljesen megcáfolja az alapvető állításodat, miszerint a digitális jelből "szintetizált" jel nem olyan jó minőségű mint az "analóg". Ha nem hiszel az analóg-digitális konverzióban, akkor szépen vegyél elő valami célszoftvert amivel meg tudod nézni hogy pontosan milyen hatása van egyes antialiasing és reconstruction szűrőknek, illetve magának a mintavételezésnek.

"milyen célból kellene a zenerögzítés-tárolás-hallgatás folyamán "valami feldolgozást (EQ, effektek, akármi)" alkalmazni?"
Nem is tudom. Stúdióban felvett hangsávok másolása, keverése, pitch correction, hangszín szabályozás, compression, egyéb mastering teendők, masterről másolás. Tudod, az a rengeteg feldolgozási réteg amit ha analóg felszereléssel csinálnál akkor csak nőne mindenhol a jelveszteség.

"Az ilyesmik károsak a zenerögzítésre-tárolásra-hallgatásra, tehát nem alkalmazunk ilyeneket, ezért az erre való képességet sem kérjük számon az adott hangtechnológián - amellett, hogy a téma szintén nem vonatkozik a mondandómra, mégis úgy írod, mintha vonatkozna rá."
Uh-huh.

"Ezeket a mondatokat mondhatnám kikérem magamnak, az "audiofil társadalom" nevében is."
2007-ben készült egy tanulmány az Audio Engineering Society által. Kettős vak vizsgálat keretén belül 60 szakember és audiofil 554 próba során próbált különbséget tenni normál CD minőség (44/16) és 96/24 között. Nem sikerült nekik. Miből gondolod hogy neked menne?

[ Szerkesztve ]

(#7609) Black Dragon válasza #71562240 (#7606) üzenetére


Black Dragon
addikt

Közben megtaláltam a fejest, Denon D1100 lett a vége, Vasinger kollégától veszem meg.:)

(#7610) ripjaw88


ripjaw88
csendes tag

Sziasztok
Max 15k-ig melyik a legjobb "utcai" fejhallgató? tuc-tuc zenére :D
kösz

(#7611) fi:zi'k válasza ripjaw88 (#7610) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

A kis méret is számít?

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7612) ripjaw88 válasza fi:zi'k (#7611) üzenetére


ripjaw88
csendes tag

Ne legyen feltűnően nagy.

Eddig ezen gondolkodtam: Sennheiser HD-205

(#7613) #71562240 válasza FrigoCoder (#7608) üzenetére


#71562240
törölt tag

Ne haragudj, de a beszélgetésünk meddősége miatt csak egyetlen aspektusra reagálok, miszerint visszakérdezel: (OFF)"Nem világos számomra miért is ne lenne témához tartozó hogy az összes analóg technológia komoly hibáktól szenved."(/OFF) Elmagyarázom mégegyszer, részletesen.
Én leírtam egy szempontot, egy tényt arról, hogy mi az alapvető, kiinduló különbség az analóg és a digitális hangtechnológia között. Ezen tény igazságtartalmát nem gyengíti, konkrétan semmi befolyással nincs a tény igazságtartalmára, ha te a digitális hangtechnológia védelmét felvállalni szükségét érezvén hosszan leírogatod, hogy az analóg hangtechnológiának milyen (egyébként közismert) hibái, hiányosságai, korlátai vannak (lásd, felfedezed a spanyolviaszt). Te ezeket a hibákat nem beszélgetve írtad le, hanem azért írtad le, hogy gyengítsed az én kijelentésem igazságtartalmát, de ezek az általad felsorolt (közismert) hibák indifferensek az általam leírt tény igazságtartalmának szempontjából. (Miért nem soroltad fel a digitális hangtechnológia hasonló értékű, szintén közismert hibáit is?) Feltéve, de nem megengedve, hogy én egy hülyegyerek vagyok, és a te analógkritikáid hatására úgymond "beszállok az adok-kapokba" és elkezdem a digitális hangtechnológia hasonló jellegű hibáit, korlátait, hiányosságait sorolni (lásd, én is felfedezem a spanyolviaszt), nos ez a kapálózás ugyanúgy tökéletesen indifferens lenne az eredeti ténymegállapítás szempontjából, és egy fikarcnyit sem erősítené az általam leírt tény igazságtartalmát, ha az általad felsorolt analóghibák pandantjaként én is felsorolnám a digitális hangtechnológia (egyébként közismert) hibáit. Mindez tökéletesen indifferens az általam leírt tény igazságtartalmára vonatkozólag, de te mégis úgy írtad ezeket, mintha ezeknek hatásuk lenne az általam leírt tény igazságtartalmára, pedig egyáltalán nem vonatkoznak az általam leírt tény igazságtartalmára. Remélem elég részletes és félreérthetetlen voltam.

Adalék, hogy milyen (kard ki kard) hozzáállással szóltál hozzá, idézet tőled: "Vagy csak fókuszáljunk pont arra a részére a feldolgozásnak, az A-D és D-A konverzióra, amit te kifogásolhatónak vélsz, és ahol az analógnál nincs semmilyen jelveszteség (...)" Hogy képzeled ezt, hogy az általam leírtakból az lenne kihüvelyezhető, hogy a feldolgozás adott pontjánál az analóg esetében nincs semmilyen jelveszteség?! Milyen alapon következtetsz arra, hogy én ezt állítom, gondolom? Hogy állíthatnék, gondolhatnék ilyet, amellett, hogy az adott szövegemben semmi, de semmi jel nem utalt arra, hogy én ilyet állítanék, ilyet gondolnék? Hogy állíthatnám, hogy a málnaszörp azonos az eredeti gyümölccsel? Én legfeljebb azt állítottam (vigyázat, hasonlat!), hogy az analóg "málnaszörp" az "természetazonos aroma", a digitális "málnaszörp" pedig "mesterséges aroma" - emiatt egyébként a mai technológia szintjén kivédhetetlenül jelentős és lémyegi különbség van az ízükben - miközben a "mesterséges aromák" sem egyformák persze, lásd például mintavételezési frekvencia.

(Csak az érdekesség kedvéért jegyzem meg, hogy az "ízű" szörpök mesterséges aromájának alapanyaga ugyanaz az anyag, amiből a kátrányt is készítik.)

Végigolvasván a mostani szövegedet, végül is látom, hogy már meg is válaszoltam a kitételeit az előző hozzászólásomban, tehát nem baj, hogy csak egyetlen kitételedre reagáltam a mostaniból.

(#7609) Black Dragon Akkor még egy halom pénzt is megtakarítottál az eredeti elképzeléshez képest, és a Beats-hez képest jobb hangot is kapsz - de hallgatózz vásárlás előtt, például a D1100 hangja is elég vitatott (én egyébként kedvelem). :)

[ Szerkesztve ]

(#7614) fi:zi'k válasza #71562240 (#7613) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Nem vitatott a D1100 hangja, csak réteg igényt elégít ki.

Ezt az off tömeget meg máshol kellene folytatnotok. :B

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7615) vodkaboy22 válasza ripjaw88 (#7612) üzenetére


vodkaboy22
addikt

Városba értelmes áron zenehallgatásnak én egy sennheiser pmx680-ast használok. Nagyon szeretem városba elfogadható hangja van, ultra kényelmes és elég jól tompítja a kinti zajokat, de nem is hallatszik ki annyira.

Nekem az adidas versio van ami feltűnő sárga ami nem tetszik, de ehhez adtak egy kafa kis zacskót is és ez volt a boltba a sima pmx680-as nem...
Alapból egy sport füles ami futásra is remek. Városba ha nem kell nagy csak ajánlani tudom!

Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

(#7616) fi:zi'k válasza ripjaw88 (#7612) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Pl: AKG K518, Superlux HD661, Audio-technica SJ55

(#7615) vodkaboy22
Fejhallgatót keres. ;)

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#7617) bajnokpityu válasza fi:zi'k (#7614) üzenetére


bajnokpityu
félisten

pattog a popcornom

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#7618) vodkaboy22 válasza fi:zi'k (#7616) üzenetére


vodkaboy22
addikt

Ohh sorry elnéztem. :)

Akkor egy HD418-at tudok ajánlani amit sokáig hallgattam és kényelmesnek találtam meg szerettem is jól lehet basszusa nem volt annyira rendben... Volt belőle, de nem volt a legvalósághűbb . :))

[ Szerkesztve ]

Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

(#7619) DBAtti válasza vodkaboy22 (#7615) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Egy apró gond van azért vele, mégpedig hogy FÜLhallgató, tehát nem ebbe a topicba tartozik. Ettől függetlenül fülhallgatók közt lehet nagyon jó.
szerk: látom már felhívták rá a figyelmed.

re.: ripjaw88 (#7612)
- Sony ZX600. Korábban én szájízemnek megfelelőnek véltem, de sajnos búg, sok benne a mély, illetve szerintem sötét hangú. Elektromos zenéhez jó lehet.
- Superlux 661 - hangja erősen színes (vidám ;)), és nekem rettentő kényelmetlen, ez utóbbi egyéni probléma.
- Sennheiser HD229 - eléggé kiegyenlített, lehet kevesellnéd az alját.

[ Szerkesztve ]

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#7620) #71562240 válasza fi:zi'k (#7614) üzenetére


#71562240
törölt tag

Tényleg sajnálom, igyekszem nem folytatni, ha muszáj lesz, akkor majd privátban. :B

(#7621) Gagulidus


Gagulidus
csendes tag

Üdv!
mien fejhallgatót tudtok ajánlani maximum 10k értékben? leginkább zenehallgatásra (rock) és filmnézésre használnám.
a válaszokat előre is köszönöm!

FIGYELEM! A termék nyomokban diót, mogyorót, mókust és annak természetes ellenségeit tartalmazhatja

(#7622) ripjaw88


ripjaw88
csendes tag

Köszönöm a válaszokat. :)

(#7623) schawo válasza FrigoCoder (#7608) üzenetére


schawo
titán

Gondolod, hogy itt mindenki hülye? Olyan óvodás triviákat magyarázol, amivel mindenki tökéletesen tisztában van. De a probléma e mellett sokezer egyéb rétegből áll, amit sosem fogsz egytől egyig összeszedni. De megpróbálhatod, én is bekészítettettem a pattogatott kukoricát.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#7624) PuMbA válasza schawo (#7623) üzenetére


PuMbA
titán

Össze van szedve :) Hiteles (analóg stúdióban, analóg lemezboltban is dolgozott fickó, 50 év! tapasztalat digitálissal is, hatalmas vinyl kollekció a CD mellett), nem lenéző stílusban (jól húzzuk le az egyik formátumot, hogy mekkora szar), nem keménykedő hangnemben megfogalmazott vélemény.

[ Szerkesztve ]

(#7625) schawo válasza PuMbA (#7624) üzenetére


schawo
titán

Nem hogy összeszedve nincs, de a kolléga kínosan ügyel arra, nehogy bármit írjon. Az össz mondanivaló annyi, hogy "nemtudom", meg hogy valaki valahol egy szar lemezt játszott le neki.

Nem azért van nagy hanglemez-gyűjteménye, meg CD gyűjteménye, mert érdekelte a téma, hanem mert mindig azt vette, amit lehetett kapni (50 évről beszélünk), és mindig leszarta a kérdést. Nincs ezzel semmi gond, én is leszarom, és megmaradok kényelmes embernek, de a kollégát kár lenne autentikus véleményként kezelni. (főleg, hogy nincs is neki)

A stúdiós tapasztalat sem sokat jelent, régen az analóg stúdiókban is uralkodott a "leszarom" gondolkodás (ha kell hozok példákat), csak épp az analóg rendszerek sokkal megbocsájtóbbak ezzel a szemlélettel szemben.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#7626) #71562240 válasza PuMbA (#7624) üzenetére


#71562240
törölt tag

A linkelt oldalon inkább csak összehányva van egy-két (helyenként természetesen vitatható) szempont. Valóban összeszedve inkább szaklapok szakcikkeiben szokott lenni a téma, ennél sokkal igényesebben és tartalmasabban, sokrétűbben, széleskörűbben. Erre csak amiatt hívom fel a figyelmet, hogy mert bár "demokratizálódik" a média, most már boldog-boldogtalan írhat akármit akárhova, azért a megalapozott információt általában továbbra is a szakmai médiában van esélyünk megtalálni, és kevésbé a blogokban, fórumbejegyzésekben, Wikipédiában és hasonlókban. Csak a jelenség miatt jegyeztem meg, nem a konkrét linkelt anyag miatt, bár éppenséggel a linkelt anyag is éppen jó példa a jelenségre. :)

schawo megelőzött. :)

És újólag elnézést azoktól, akiket zavar a félig-meddig off téma. :R

[ Szerkesztve ]

(#7627) PuMbA válasza schawo (#7625) üzenetére


PuMbA
titán

Pont ez a lényeg :) Szépen megférnek egymás mellett :)

[ Szerkesztve ]

(#7628) schawo válasza PuMbA (#7627) üzenetére


schawo
titán

Persze, hogy megférnek egymás mellett, nincs is más lehetőségük. Ettől még az idézett hozzászólásnak nincs semmi értelme. A vályogviskó és a királyi palota is szépen megfér egymás mellett.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#7629) Ribi válasza #71562240 (#7626) üzenetére


Ribi
nagyúr

A fickó csak annyit mondott, hogy nagyon függ a vinyl és a CD minősége a ráírt adattól. Hiába vinyl, ha egy összedobott vackot karistolnak bele és a CD is lehet jó. A másik, hogy a vinyl nagy hátránya, hogy kopik. Elvileg nem tudod 2x ugyanazt meghallgatni, mert 2 lejátszás között kopik a lemez (nyilván észrevehetetlenül keveset 1 alkalommal). A sok kicsi sokra megy alapon viszont furcsa, hogy ezt egyetlen hifista audiofilista maximalista sem szokta emlegetni.
Amúgy meg könnyen fikázzátok a fickó bármiféle ismerete nélkül. Csak próbált egyszerűen megfogalmazni alapvető dolgokat amit hajlamosak az emberek elfelejteni. Mert furcsa mód a vinlyre bizonyos emberek úgy gondolnak, hogy arra csakis burtáljó minőséget vesznek fel, a CD-re meg valami 5 bites PCspeaker szintű csipogást. Ami nem fair.

[ Szerkesztve ]

(#7630) schawo válasza Ribi (#7629) üzenetére


schawo
titán

Ez tévedés. Én nem "fikázom". Szerintem minden igaz amit leírt. Mivel szinte semmit sem írt a hanglemez és a CD viszonyáról, ezért nem nem sok vizet zavar, amit írt.

Te meg úgy "véded" (pedig nincs is mitől), hogy nem tudsz róla semmit. Én is csak annyit akartam írni, hogy egy ismeretlen személy véleményét kár figyelembe venni, legyen az bármilyen is (csak azért mert ő mittudomén hány éven át csinált akármit).

Nem hiszem, hogy a világon bárki is így vélekedne a két formátumról, mint amit írtál.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#7631) #71562240 válasza Ribi (#7629) üzenetére


#71562240
törölt tag

Dehogy, dehogy, én se fikáztam! Direkt hangsúlyoztam, hogy csak a jelenség miatt jegyeztem meg, hogy általában honnan érdemes a mérvadó és átfogó információkat szedni, ellentétben az internetkorszak mai jellemző gyakorlatával. Az tény, hogy felhívtam PuMbA kolléga (és a további olvasók) figyelmét, hogy azért ez nem egy összeszedett szakanyag, amit PuMbA kolléga összeszedett szakanyagként tálalt. Ez az anyag csak egy esetleges blogbejegyzés, nem pedig a téma "összeszedése", és csak ennyire érdemes komolyan venni. (Illetve persze tudnék vitatkozni is az adott blogbejegyzés némely kitételével, de ez most lényegtelen.) Szóval eszembe se jutott fikázni az anyagot, csak egy jelenségre hívtam fel a figyelmet. És nem szándékoztam az analóg és a digitális közti hitvitát kirobbantani, és főleg nem akarnám itt ilyesmivel zargatni a topikot, sajnálom, hogy az eredeti megjegyzésem (egy egyszerű alaptény megemlítése) miatt volt aki úgy érezte, hogy védelmére kell kelljen a digitális hangtechnológiának ellenem.

(#7632) ntomka


ntomka
nagyúr

Átalakultam.

ツ Headphones on - World off

(#7633) bigmasterg válasza ntomka (#7632) üzenetére


bigmasterg
addikt

Formás kis galamb. :))

(#7634) ntomka válasza bigmasterg (#7633) üzenetére


ntomka
nagyúr

Én pingvinnek indítottam, annak is elmegy (tux-ra keresésre hozta fel). Aztán annyira nem érdekel, mert jól néz ki. :D

ツ Headphones on - World off

(#7635) Dhampir válasza ntomka (#7634) üzenetére


Dhampir
félisten

Nagyon jópofa! :C

Vígasztalódj---> Így készült: a Pinvinkirály 3D (bár március 2-ig nézhető meg az aláírás szerint, de még elindul). :D

[ Szerkesztve ]

(#7636) Jim74 válasza #71562240 (#7575) üzenetére


Jim74
nagyúr

Ez a Pioneer M-290 mennyire kényelmes?

Van esetleg valami hasonló vezeték nélküli változatban is? (tudom, hogy ez itt vörös posztó :DDD, de azért mégis kíváncsi lennék) :R

(#7637) ntomka válasza Dhampir (#7635) üzenetére


ntomka
nagyúr

Linuxon ezt pont nem fogom megnézni. :)

ツ Headphones on - World off

(#7638) #71562240 válasza Jim74 (#7636) üzenetére


#71562240
törölt tag

Elég kényelmes. Plüss párna, enyhe szorítóerő, közepesen nehéz.
Nincs.

(#7640) Jim74 válasza #71562240 (#7638) üzenetére


Jim74
nagyúr

Kénytelen leszek megbarátkozni a a gondolattal, hogy nem úszom meg vezeték nélkül... :B

Tudnál esetleg megbízható üzletet is ajánlani, vagy nézzek szét az árgépen és kész?

Köszönöm :R

(#7641) XenHai válasza #71562240 (#7638) üzenetére


XenHai
senior tag

Ez a Pioneer M-290 kényelmes marad szemüveg viselése közben is ?

(#7642) #71562240 válasza Jim74 (#7640) üzenetére


#71562240
törölt tag

Ha a megbízhatóság alatt arra gondolsz, hogy interneten rendelnéd, akkor ilyen tapasztalatom nincsen. És barátkozz csak a vezetékessel, mi biztos nem fogunk vezetéknélkülit ajánlani, főleg nem ebben az árszegmensben (de másikban sem). :)

(#7641) XenHai Relatív. A párnája nem kifejezetten lágyan elomlós típus, tehát csak módjával veszi fel a szemüveg szárának az alakját (gondolom, mivel nem próbáltam még szemüveggel), de ami elvárható egy circumauraltól e téren, azt nyilván teljesíti. Vagyis azt gondolom, hogy kb. jó közepesen teljesít a szemüveghez való alkalmazkodásban.

(#7643) Dhampir válasza ntomka (#7637) üzenetére


Dhampir
félisten

Évtizedes Linux felhasználás ellenére is desktopon inkább a Windowst preferálom. :B

(#7644) Jim74 válasza #71562240 (#7642) üzenetére


Jim74
nagyúr

Van valami bevált módszer a vezeték menedzselésésre (de szépen megfogalmaztam :DDD ), hogy szimulátorozás (kormányzás) közben ne zavarjon?
MediMarktokban elképzelhető, hogy van ilyen kitéve? A biztonság kedvéért felpróbálnám a szemüveg miatt. Olvastam néhány negatív kritikát az anyaghasználattal kapcsolatban. Érdemes emiatt a 309-est venni? Mondjuk arról meg azt írták, hogy kisebb a fülpárnája, ezért nem olyan kényelmes, mint a 209-es...

(#7645) baluka26 válasza ntomka (#7632) üzenetére


baluka26
veterán

Maga is megváltozott?:D

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#7646) #71562240 válasza Jim74 (#7644) üzenetére


#71562240
törölt tag

MM-ban szokott lenni, mostanában ritkábban látom. Anyaghasználata elég jónak minősül ennyi pénzért. M-390-est nem ismerem eléggé, hogy véleményezzem, de az olvasott vélemények alapján az vitatottabb fejhallgatónak tűnik mint az M-290, amellett, hogy persze az M-290-et se mindenki szereti, sokan túl sötét, tompa tónusúnak tartják. Ne a szemüveg miatt akard felpróbálni, hanem a hangja miatt akard kipróbálni, hogy tetszik-e. MM-ban sokfélét ki tudsz próbálni az M-290 árkategóriájából is.

(#7647) ntomka válasza baluka26 (#7645) üzenetére


ntomka
nagyúr

Úgy tűnik. Jön a tavasz, tollat cseréltem. :D

(#7648) baluka26: Nem dagadt, csak pingvin - galamb hibrid. :D

[ Szerkesztve ]

ツ Headphones on - World off

(#7648) baluka26 válasza ntomka (#7647) üzenetére


baluka26
veterán

Ezek szerint mi anno kb. egy időben változtunk?:)

Nagyon jóképű lettél amúgy :D Dagadt galamb :D

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

(#7649) Bodz válasza #71562240 (#7646) üzenetére


Bodz
Topikgazda

"M-290-et se mindenki szereti, sokan túl sötét, tompa tónusúnak tartják."
Mert az is. Konkrétan elég borzalmas hangja van szerintem. A közép és magas csak nyomokban van jelen. Az viszont igaz, hogy nagyon kényelmes. :)

(#7650) baluka26 válasza ntomka (#7647) üzenetére


baluka26
veterán

;] ;]

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.