Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadorzó
tag
Sziasztok,
Kevés tapasztalattal, vezetékes, mikrofonos fejhallgatót keresnék kb. 20k ft-ig, elsősorban gaming-re.
Amiket néztem:
Arozzi, White Shark, Razer Kraken.
Tudnátok ajánlani olyat, ami elfogadható ebben az árszegmensben?
Köszi.You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
Beri
addikt
válasz Raz3raddict #113450 üzenetére
Én momentán sehol sem látok raktáron FT1-et, pedig meghallgattam volna. Nekem lenne mellé Sundara CB-m is
eladó Aromamizer RDTA V1
-
fattyu
veterán
ma hosszabb kihagyás után volt alkalmam ujra hallgatni a e1da powerdac monoprice 1060c kombót.
Hát továbbra is botrány jó és nem tudom kell e ennél többa hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
allnickused
tag
válasz Gzula[HUN] #113454 üzenetére
+1
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide dicsekvésből (aláírás), hogy milyen cuccai vannak? (pl: TV, telefon, autó, pc konfig)
-
lowzor
veterán
Ha már 100k alatti zártak, akkor én a DT 770 Pro X-et is ajánlanám.
A sima 770/990 Pro-nál egyértelműen jobb hangja van, és meghajtani is nagyon könnyű. -
Xelo
addikt
na akkor már én is ideböffentek egyet zárt fejes ügyben. az utóbbi két hétben egy sennheiser hd620s-et hallgattam össze egy fiio ft1-el és a tapasztalatom segíthet másoknak.
hd620s: zárt fejhallgató nyitott hanggal, nem csak marketing szinten. nagy tér, részletes midrange, és kellemes magasok jellemzik. leginkább a sennheiser hd660s2-re hajaz a hangzása de szerintem bizonyos helyzetekben simán felülmúlja azt is (hiába fele áron kapható). a mélye is sokkal inkább élvezhető mint a nyitott sennheisereknél, nem is csoda zártban egyszerűbb megoldani. amiben nagyon speciális ez a fejes zártak között az a tér ábrázolása. méretes a tere, talán a hd560s-re hasonlít leginkább (annál azért kisebb valamennyivel), és iszonyat pontosan képezi le azt hogy melyik hang honnan jön. ez nem csak zenehallgatásnál jön jól, brutálisan jól teljesít kompetitív gamingben is (szerintem köröket ver az eposomra amit az internet a legjobb kompetitív gaming fejesnek kiáltott ki).
még melóban vagyok és épp vége a szünetemnek, este majd jövök az ft1 véleményezéssel. annyit elárulok hogy nincs "jobb" a kettő közül, nagyon más a hangzásuk és mindkettő nagyon profin adja elő azt amire tervezték. attól függően ajánlanék hogy az ember mire akarja használni. filmezni? ft1 kérdés nélkül. játszani? 620s. analitikus zenehallgatás: 620s kérdés nélkül. hátradőlök és csak élvezem a hömpölygő zenét? ft1, stb.
-
fattyu
veterán
nem sajnos,
de igen ahogy írták amig volt monoprice.eu addig egyszerű volt.
szerintem nincs párja ( ha ki van szolgálva ) ebben az árban. A fostex 900 nyilván jobb. az aeon dark TALÁN jobb.nekem nálam szerintem.
Bár Bkercso is oda van érte.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Xelo
addikt
válasz Polllen #113460 üzenetére
620s többnyire fiio k9 akm-ről futott, fiio ft1 meg ibasso dc07 pro-ról (ami egy wiim ultrához csatlakozik usbn). az ibasson nem nevetni, bár meghajtásban csúnyán alulmarad a k9-el szemben mint dac szerintem fantasztikus (egyszerre részletes és smooth, egy picike quad dac nagy térrel). viccen kívül nagyobb térrel ábrázol mint a k9, ami a fiio ft1-nek nagyon jól áll de 620s-nek már kevésbé (annak alapból nagy a tere és az ibasso-val már már túlságosan szétcsúsznak a dolgok). a 620s ibasso kombó kompetitív gamingre pöpec egyébként de zenehallgatásra nem ezt választanám. az ft1-nek meg BŐVEN elég a kis dongle, 4.4mm-es kábellel low gainen 40-50% körüli hangerőn bőven hangos (és dinamikus, rendesen meghajtja).
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
na végeztem a melóval, jöhet a folytatás. fiio ft1.. őszinte leszek, amikor először tettem a fejemre totál csalódott voltam. egy az hogy nincs igazán "audiofil" hangzása, nagyon konzumer-orientált amit produkál. ha volt nektek komolyabb modern bluetooth fülesetek (mondjuk momentum 4) ahhoz tudnám leginkább hasonlítani. sok a mélye (néhol túl sok, néhol pont tökéletesen sok ), a középtartomány meg kevéske egy kicsit (legalábbis sennheiser fejesek után) és a magasai is szórnak. bizonyos zenéknél teljesen okés a magas tartomány, de vannak olyan zenék ahol kevésnek tűnik, más zenéknél meg "vág" a hangja annyira éles (hozzá kell tenni hogy treble-érzékeny vagyok).
szerintem technikailag majdnem mindenhol alulmarad a 620s-hez képest, de.. nagy DE: ha valakinek bejönnek a konzumer V-hangú fejesek az nagyon fogja szeretni az ft1-et mert azt produkálja mint a drágább bts fülesek csak jobban szebben pár kategóriával részletesebben. kellett egy hét mire ráállt a fülem és elkezdtem pozitívan értékelni és az utóbbi pár napban jutottam oda hogy már lassan a fejemre nőtt. és ez hogyan történhetett ha technikailag gyengébb mint a 620s, és miért a 620s-em van hardveraprón?
több underground zene-producer barátom van, gyakorlatilag velük nőttem fel. régen iszonyatosan benne voltam az underground elektronikus zene világában mint pl a deep dubstep és hasonló műfajok. én ezeket nem hallgattam már lassan 20 éve mert olyan fejeseim voltak amik a zene illetve a master összes hibáját megmutatták és így az ilyen zugprodukciós muzsikok hallgathatatlanná váltak számomra. fiio ft1-el FANTASZTIKUS az ilyen. de tényleg, 10/10. másik dolog a filmezés/sorozatozás: valami hihetetlenül f@sza mozis élményt ad a fiio fejes. gyakorlatilag mondhatnám hogy az ellentettje a 620s-nek, amiben a 620s erős abban az ft1 gyenge és vica versa, ft1 pl használhatatlan kompetitív gamingra. sztori orientált játékoknal ugyancsak szuper ahogy filmezésnél is, de amikor egy térben sokféle hang sokfelől szól azt nem igazán tudja helypontosan visszaadni. ez zenéknél nem zavaró de gamingnél feltűnő.
összesítve: sennheiser hd620s egy technikás, nagy terű. nyílt hangú zárt fejes. nagyon jól passzol jó minőségű zenékhez, kevésbé passzol rossz minőségű felvételekhez. a mélye jobb mint a többi sennheisernek, de elmarad az a wow hatás amit az ft1 tud. középtartományban nagyon erős és részletes, a magas tartománya pedig megosztja az embereket ahogy a teszteket néztem de nekem sokkal korrektebbnek tűnt mint az ft1 magasai. ami engem meglepett hogy kompetitív játékoknál mennyire precízen pontosan adja vissza hogy melyik hang merről jött, túlteljesítette a nyitott epos fejesemet is (illetve minden egyéb fejest is amit gamingre próbáltam).
fiio ft1 egy oldschool konzumer hangzású zárt fejes (zárt hanggal) ami jobban teszi a dolgát mint bármelyik másik konzumer fejes amit próbáltam. nem kiemelkedően részletes, és nem kiemelkedően nagy a tere de ezek összességében az előnyére válnak (a hallgatott zenétől függően persze). engem teljesen visszarepített a múltba és nagyon nosztalgikus érzés használni. én úgy érzem hogy itt a témából sokan utálnák sokan meg imádnák. ha valakinek ez nem tetszik, a 620s nagy eséllyel fog, és ez fordítva is igaz.
ahogy írtam a 620s ment fel a piacra mert még így is van két sennheiser-hangolású fejesem (660s2, epos) az ft1 pedig nagyon más hangot ad, és így kerekebb a gyűjtemény. ha anyagilag el lennék engedve illetve ha nem próbálnék mindent minimalizálni-optimalizálni akkor fixen megtartanám azt is. azzal tudom zárni a mondókám hogy jó világot élnek az audio-kedvelők, mindenfelől repkednek a jobbnál jobb cuccok és mindenki válogathat belőle a felhasználási szokások illetve ízlés alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Polllen #113464 üzenetére
akkor már volt értelme megosztani. sajnos nem próbáltam pedig egy éve kb tervben volt hogy rendelek egyet aztán elfelejtődött a dolog. a sundara cb-t egy cimbinél teszteltem vagy 10 percig és az nagyon nem tetszett de ugye az ft1-el se szerelem volt első hallgatásra..
-
Yodamest
veterán
válasz Polllen #113464 üzenetére
Nekem volt korábban D5200-am, majd D9200 is, bár azt inkább hagyjuk. Az FT1 abszolút jobb, mint az 5200, a drivere sokkal nagyobb (azt hiszem 38 vs 60mm), emiatt egész egyszerűen többre képes hardverileg. Főleg a mélyei sokkal jobbak, de a tonalitása tehát a timbre is egyértelműen jobb. A beszédhangok természetesebbek.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz stellaz #113470 üzenetére
Én nagyon vártam is már kb az első kiszivárgott infóktól kezdve, úgy kellett mint egy falat kenyér ebbe a 100K alatti szegmensbe. Egy normális zárt fejhallgatót próbáltam találni már elég régóta és ez minden szempontból tökéletes, meg sem fordulna a fejemben másra cserélni semmilyen árkategóriában. Ami sokkal drágább lényegében az sem jobb, inkább csak más karakter, ahogyan a HD620 vs FT1 összevetésből is látható volt itt a kollégánál. Olyan mint egy jó csülkös pacal, szaftos, ízes, de közben ízlésesen hangolt fejes ez, kirívó hátrányok nélkül, prémium tartozékokkal és anyagminőséggel. A fa fülkagylók miatt egyébként kimondottan könnyű is, nem érzem nehezebbnek, mint a HD600-at pl.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Yodamest #113471 üzenetére
Kicsit félek a hype-train-től, mert bár a D5200 nem mai darab, remek fejes szerintem. Elképzelhető, hogy ennyivel olcsóbban megoldható már ez a hang a denon felár nélkül.
Még megvárom a Sony MDR-M1-t, lassan csorognak majd a review-k erről is, meg hátha a 620 is megjelenik a Sennheiser outletben.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Dorien
veterán
válasz Yodamest #113471 üzenetére
Ezt úgy írod, mintha mindenki szeretné a pacalt...
A review-k alapján azért meleg, mélyben erős forráshoz nem érdemes párosítani, max. basshead-eknek. Én mondjuk Xelo beszámolója után [link] eléggé elvesztettem az érdeklődést iránta...Wherever you go - go with all your heart.
-
Yodamest
veterán
válasz Dorien #113475 üzenetére
Én sem szeretem a pacalt, csak magát a hang szaftosságát próbáltam vele kifejezni, van ez a tényleg ilyen tipik zárt fejeses vastag filces színezettsége, de közben meg mégis minden a helyén van, beszédhangok természetesek.
Nyilván aki nem ezt a karaktert keresi, hanem valami lineárisabbat, azt eltántoríthatta Xelo véleménye, bár hát az is egy full pozitív visszajelzés volt, szóval nem is értem hogy tud valakit pont az negatív irányba elbillenteni.
-
s4tch
veterán
válasz Polllen #113473 üzenetére
Harmanhoz igazított, ahhoz képest kicsit mélykiemelt. Nem lehet rossz a head-fi review-k alapján, de nem is egy neutrális hang.
-
Xelo
addikt
válasz Yodamest #113478 üzenetére
igen, nem volt szándékom senkit se lebeszélni az ft1-ről max azokat akik nem szeretik a az ilyen hangolást. sokaknak unalmasak a sennheiser fejhallgatók, és bár a 620s egy fokkal dinamikusabbnak hat a mélye miatt mint a többi hd600-as fejes az ft1 izgalmasabb hangot produkál, főleg ha az ember hallgat mindenféle muzsikot, nem csak kifejezetten "jó" meg "szép" zenét. hiphop dnb dubstep glitch vagy akár popzenénél is jól tud jönni az ilyen hangolás.
mivel nem lineáris és nem ultra részletes nem kell a felvételnek se tökéletesnek lennie, mint írtam most rengeteg olyan zenét kezdtem hallgatni amit nagyon rég nem élveztem ennyire. az áráért nem kérdés hogy nagyon megéri, én úgy látom ha valaki ilyen fejest keres nincs igazán versenytársa. azt meg nem lehet elvárni ennyi pénzért hogy ennél is több legyen mint ami. analitikus zenehallgatásra meg kompetitív játékra a 620s jobb annyival mint amennyivel drágább, de aki meg bólogatni szeretne az ízlésesen dübörgő zenére vagy mozizásra használná annak meg nem kérdés hogy az ft1 a best buy.
-
btraven
őstag
válasz Yodamest #113478 üzenetére
"amikor először tettem a fejemre totál csalódott voltam."
Hol itt a full pozitív? Nekem elég szomorú hogy egy fejhallgatónál nincs meg az áll-leesős élmény elsőre. Persze lehet már túl sok jó fejest hallott és nehéz jobbat mutatni. Én mindig azt mondom a hobbi eleje a legjobb, amikor egy kezdeti vacak után hall valami nagyszerű cuccot az ember
-
insyde5
aktív tag
válasz btraven #113482 üzenetére
Nekem pl, a kezdeti is jó volt. ,
Yodamest: a d5200at egyébként nem húznám le az ft1 miatt. Más a hangjuk. A denontól nem jobb az ft1 sem építésben sem hangban. Azt leszögezhetjük, hogy az FT1-et nagyon eltalálták a szegmensében. Denon sokkal drágább az FT1 hez képest. Ár érték arány....
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz btraven #113482 üzenetére
Nekem is jó volt már a kezdeti élmény is, illetve az ha valakinek nem, az sem jelent semmit, ki tudja előtte mit hallgatott stb. Az számít, hogy hosszabb hallgatózás, mérlegelés után mi a benyomás, az sokkal megalapozottabb.
insyde5 Rosszat nem mondtam a Denonra sem, csak azt, hogy jobb az FT1. De úgy is fogalmazhatnék, hogy polkorrektebb legyek, hogy gyakorlatilag semmiben sem jobb a Denon, hiába 3X annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
insyde5
aktív tag
válasz Yodamest #113484 üzenetére
A hangtól most tekintsünk le hisz az szubjektív(igaz nekem még mindig jobban tetszik). Az építési minőségről már lehet beszélni. Az FT1 máris 'zajosabb' mint a denon 5200. Az FT1 3 hét alatt bejáratott lett. A maga nyöszörgésével kattogásával, és itt most nem a kagylók határpontján megjelenő "koppanásra' gondolok. A denon most is olyan mintha éppen kicsomagoltam volna, 10 hónap után. FT1 kagylón levő műanyag ropog ahogy felveszem/leteszem.
Kíváncsi vagyok kinek van hasonló tapasztalata...
Továbbra is tartom: ÁR/ÉRTÉK arány. -
Yodamest
veterán
válasz insyde5 #113486 üzenetére
Nekem is már megvan kb 1 hónapja az FT1, napi szinten használom és semmi nyikorgás, kattogás nincs, teljesen hangtalan. Olyan mintha egy HD600-at vennék fel, semminek semmi hangja nincs mechanikailag.
De ha már így építésileg belemegyünk, kényelemre is jobb az FT1, mint a Denon, mert a fejpánt rész sokkal kellemesebb, nincs hotspot a fejed búbján.. Szerintem a kagylók átmérője is nagyobb, a belső legalábbis mindenképpen, illetve apró figyelmesség, hogy a fülpárnák fülfelé eső lapos része ilyen alcantara szerű anyag, olyan mint a hifimaneknél, ez sokkal kellemesebb és kevésbé beizzadósan meleg, mint a full bőr fülpárna a Denon részéről.
-
mcs
veterán
Váltottam a Sound Blaster Z hangkártyámat AE-5 Plusra. Igazán kellemes párosítás az APOval finomhangolt DT 770 Pro X-el. 32-bit/384 kHz-en kissé kiszélesedett a hangzástere, mintha új életre kelt volna a fejes. Fene se gondolta volna, hogy ennyivel többre képes a Z-től.
-
bitrograde
senior tag
CanJam. Kiváló hangulatú beszámoló a közösségről.
-
mtix
kezdő
Kis segítséget kérnék a választásban. Jelenleg egy Bose QC45-t használok, már néhány éve, ez a legkomolyabb fejhallgatóm ami valaha is volt. Nincs tapasztalatom ezen kívül.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Kizárólag otthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Hangoskönyvek hallgatására. Modern, tiszta felvételek, de tömörített mindegyik (AAC 64, MP3 128, stb.).
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Akár 100k fölé is elmegyek, de csak ha SZÉP-kártyával tudok fizetni érte. Másképp 50k alatt.
4.) Új vagy használt?
Új, csak és kizárólag.
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott?
Csak zárttal van tapasztalatom, talán az lenne a jobb a zajszűrés miatt.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Az emberi hangot a legjobban adja vissza.
Bármilyen háttérzaj, zümmögés, sistergés nagyon zavar (pl. ANC sistergése a mostaniban). A lehető leghalkabban hallgatom a könyveimet.
8.) Honnan vásárolnál?
Belföldi, lehetőleg SZÉP-kártyát elfogadó bolt (csak egyet ismerek)
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Pár éves Android telefon, csak erre szánva.
Néztem a DAP-okat, de szoftverileg nem igazán tudják a hangoskönyveket rendesen kezelni, illetve nincs is szükségem arra a fajta hangminőségre amit tudnak.
DAC-om, AMP-om nincs, nem is igazán tudom mire valók, szóljatok ha van értelme ilyesminek az én felhasználásomhoz.10.) Egyebek
Mikrofon egyáltalán nem kell.
Bónusz ha van rajta néhány fizikai gomb, nem tudom ezeknél a típusú fejhallgatóknál egyáltalán van-e ilyesmi.
Fontos szempont a kényelem, ne szorítson, puha párnák, stb.Köszönöm!
-
Gzula[HUN]
őstag
Szerintem is fölösleges 100ezer fülé menni ha ez a fő cél. Megítélésem szerint egy kényelmes textil pülss, vagy hibrid párnával ellátott fejes volna célszerű lehetőség szerint minél érzékenyebb, és minél kisebb ellenállással. Pl. a fórum új üdvöskéje, a Fiio FT1-es, vagy egy Beyerdymamic DT770-ből a 32 Ohm-os változat. A Fiio előnye lehet, hogy az cserélhető vezetékes, így ahhoz tudnál venni akkora kábelt, ami pont jó lehet, ha a gyári méret nem megfelelő. A Beyeré meg az, hogy vsz. a párna tartósabb lenne, mert másfél-2 év után a hibrid párnák műbőr része ugyanúgy le fog peregni, mint a fullos műböröké.
De ha csendes környezetben tudod a hangoskönyvet hallgatni, akkor azért elgondolkodnék egy könnyen hajtható nyitotton is. Zártnak meg ott volna úgy is a Bose.
[ Szerkesztve ]
-
btraven
őstag
válasz Gzula[HUN] #113493 üzenetére
Hangoskönyv nem az hogy egy ember felolvass egy könyvet? Miért kellene ilyen méregdrága fejhallgató ahhoz? OneOdio meg olcsó társai nem jók az emberi beszéd átvitelére? Sőt Sony ZX-110?
Esetleg fülhallgató? Android EQ programot is lehet használni. Ugye itt nem HiFi-ről van szó.
Az se világos hogy kábelt vagy bluetooth-t stb szeretne használni? Ha a Bose ANC zajos akkor nem lehet az ANC funkciót kikapcsolni? Ha viszont annyira kell a zajszűrés akkor arra egy zárt se lesz túl jó. Akkor aktív zajszűrés kellene.[ Szerkesztve ]
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz btraven #113494 üzenetére
Szerintem is elég volna ehhez a célhoz egy olcsóbb fejhallgató is, de pl. szempont volt, hogy "Az emberi hangot a legjobban adja vissza". Nos, a Monitor 80-ast kivéve (esetleg még a 60-as) erősen V karakter az összes Oneodio, szóval nem kifejezetten a közép hangokra van hangolva. Meg aztán szempont volt, hogy a párnák puhák legyenek. Ebből jutottam arra az álláspontra, hogy akkor legyen plüss vagy textil párna. Aztán, ha 50-100ezer a keret, akkor szerintem van pénz lóvéra.
Az SHP2500-as szerintem azért lenne gáz, mert csak 6m kábel van hozzá, aztán azzal elég kényelmetlen lehet.Olcsó fejhallgatóból én az Oneodio Monitor 60-ast választanám (tartósabb a Pro szériánál), ha meg kell a textil párna, akkor a Superlux 681EVO-t, de előbbi jóval kényelmesebb. De ha engedi a keret, akkor inkább maradnék EZEKNÉL. Mert miért ne.
Feltételeztem, hogy vezetékes fejhallgató a cél vásárlás, ha már ebben a fórumban lett a kérdés feltéve, de lehet csak naiv vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
Amit leírtál (pl fizikai gombok megléte, minden apró zaj kiszűrése), az alapján nekem egy bluetoothos, anc-s fejes jut eszembe, aminek csendesebb az ANC-je a mostaninál. Erről fogalmam sincs, ANC-ben a legjobb a Bose és a Sony, tehát sok opció nem marad ebben az ársávban.
Ha pedig mégiscsak vezetékes, hagyományos fejes kell, akkor miért nem kapcsolod ki a BOSE ANC-jét? Annál több passzív zajszigetelést nem fogsz kapni más fejestől sem.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz Gzula[HUN] #113495 üzenetére
Sziasztok!
Régen jártam már erre. Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2. fejhallgatós lánchoz mennyire alkalmasak a következő eszközök? Főleg a fejhallgatón van a hangsúly, azt kéne vegyek.
TV, Mini PC, TMP Ant DAC, István3 OTL csöves erősítő, ezek adottak. E mellé gondoltam venni egy Beyerdynamic Amiron Home fejhallgatót.
Mennyire passzolnak ezek így össze? Esetleg a csöves erősítő helyett egy MicroFluentAmp erősítő? Csak azért kérdezem, hogy a hibrid csöves DAC+OTL csöves erősítő együtt nem-e sok az Amiron Home-nak?
Túl nagy elvárásaim nincsenek, főleg filmezésre, alkalmi zenére lenne használva.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
fericske
addikt
válasz HUNNIA1920 #113497 üzenetére
Technikailag nem sok
250 ohmos az Amiron, szépen hajtja egy OTL.
Az más kérdés, hogy lehet a micro-val jobban tetszene, nem tudom. Puding próba. -
mtix
kezdő
Köszi a sok választ, utánanézek amiket ajánlottatok. Igen, kábeles kell, azért is írtam ide.
Az olcsóbbakban nem bízom meg. Egyrészt ahogy látom ott jobban erőltetik a V hangzást, másrészt kétségeim vannak a hosszútávú tartosságuk felől.
A Bluetooth-os, ANC-s vonal le van födve. Az szuper ha repülőn vagyok, törik az aszfaltot a ház előtt, fúrja a szomszéd a falat vagy épp sikálom a csempét a fürdőszobában. Kikapcsolt ANC-vel, kábelen keresztül viszont förtelem a hangja, nem erre lett gyártva.
Fülhallgató már van, sima kábeles, de rühellem viselni, az én füleimet nem arra gyártották, hogy bármit is beléjük gyömöszöljek.
-
Ear001
addikt
válasz HUNNIA1920 #113497 üzenetére
Az Amiron Home nálam nagyon jól érezte magát komplett TMP láncban. Azt az OTL-t sajnos nem ismerem.
A MicroFluentAmp talán egy kicsit száraz, olyan semmi különös lenne hozzá nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.