Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz Yodamest #113478 üzenetére
igen, nem volt szándékom senkit se lebeszélni az ft1-ről max azokat akik nem szeretik a az ilyen hangolást. sokaknak unalmasak a sennheiser fejhallgatók, és bár a 620s egy fokkal dinamikusabbnak hat a mélye miatt mint a többi hd600-as fejes az ft1 izgalmasabb hangot produkál, főleg ha az ember hallgat mindenféle muzsikot, nem csak kifejezetten "jó" meg "szép" zenét. hiphop dnb dubstep glitch vagy akár popzenénél is jól tud jönni az ilyen hangolás.
mivel nem lineáris és nem ultra részletes nem kell a felvételnek se tökéletesnek lennie, mint írtam most rengeteg olyan zenét kezdtem hallgatni amit nagyon rég nem élveztem ennyire. az áráért nem kérdés hogy nagyon megéri, én úgy látom ha valaki ilyen fejest keres nincs igazán versenytársa. azt meg nem lehet elvárni ennyi pénzért hogy ennél is több legyen mint ami. analitikus zenehallgatásra meg kompetitív játékra a 620s jobb annyival mint amennyivel drágább, de aki meg bólogatni szeretne az ízlésesen dübörgő zenére vagy mozizásra használná annak meg nem kérdés hogy az ft1 a best buy.
-
btraven
őstag
válasz Yodamest #113478 üzenetére
"amikor először tettem a fejemre totál csalódott voltam."
Hol itt a full pozitív? Nekem elég szomorú hogy egy fejhallgatónál nincs meg az áll-leesős élmény elsőre. Persze lehet már túl sok jó fejest hallott és nehéz jobbat mutatni. Én mindig azt mondom a hobbi eleje a legjobb, amikor egy kezdeti vacak után hall valami nagyszerű cuccot az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs