Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz chrisnagy13 #103542 üzenetére
Vagy mögötted. Mondjuk egy kisebb templomban az orgona. Vagy mondjuk egy Beethoven 9.-nél is fura lenne, ha a kórus nincs kiemelve a zenekar mögül, és ezt nem hallod élőben.
-
bitrograde
senior tag
válasz RetepNyaraB #103548 üzenetére
Igen, akad ilyen is.
Szerintem a Currency of... lemezre gondolsz, az mozgott a határon. Amúgy meglepő, hogy japán nyomású CD-n mennyivel jobban szól az összes hordozónál (rip és Deezer), míg vannak olyan felvételek, melyek esetében ez egészen másképp van (pl. a kedvenc "kucsmás" Vivaldi esetén). -
gretzky77
veterán
válasz Dorien #102459 üzenetére
Sziasztok került fel egy Denon D7200-as fejes apróra egy százasért, ennyiért jó vétel lehet megéri az árát? Jelenleg egy X2HR fejest használok amit szeretek is, de lehet szükségem lenne egy zárt fejesre! Köszönöm
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
letoltobeze
aktív tag
válasz fehér_ember #103419 üzenetére
Köszönöm a tippet. Nézegettem őket, de mind ilyen magas vékony földön álló cucc. Nekem csak olyannak van hely a lakásban, ami polcra tehető. Ez alapján találtam amit vettem 🙈
-
:AMF:
senior tag
válasz HELLAFLUSH #103557 üzenetére
Hirdet egy oszcilloszkópot és egy Beyer A20at is. Mindegyikről ugyanabban a környezetben készült kép. Szerintem nem kamu, de az óvatosság sosem árt.
-
gretzky77
veterán
válasz HELLAFLUSH #103557 üzenetére
Köszi személyesen venném át mindenképpen, elvileg itt van mellettem Budapesten!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz bitrograde #103552 üzenetére
Mijaza kucsmás Vivaldi?
A jappán nyomások általában világverők, nem? Ki is kell fizetni ennek megfelelően. Jappán hülyék. Hülye jappánok.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
bitrograde
senior tag
válasz RetepNyaraB #103560 üzenetére
https://vivaldiedition.net/portfolio/vol-51-concerti-per-due-violini-e-archi-i-2013/
-
gretzky77
veterán
Esetleg valami usb c-s kicsi dac/amp-ot tudtok ajánlani ami jó lehet a Denon mellé? Az x2hr hangját szeretem
-
gretzky77
veterán
válasz HELLAFLUSH #103564 üzenetére
Elsősorban hordozható érdekelne és olyan 30-40 környéke!
-
fattyu
veterán
válasz HELLAFLUSH #103566 üzenetére
nem biztos hogy egyetértek. totál könnyen hajtható nem háklis darab. kb bármiről szépen szól ez is a 9200 is a fostex tesó is
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
gretzky77
veterán
Tárgytalan sajnos, már elvitték!
Kíváncsi leszek drágábban felbukkan e esetleg!
Köszönöm a segítségetiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
RetepNyaraB
veterán
válasz gretzky77 #103569 üzenetére
A fickó a halott nagypapa cuccai között találhatta, tetszett neki a faburkolat és hasára ütött, hogy majd jól beárazza. Majdnem sikerült. Valaki jól járt, hacsak nem egy Denton márkájú shenzeni csodaklónt kapott
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
gretzky77
veterán
válasz RetepNyaraB #103570 üzenetére
Amúgy majdnem talált! Az édesapja utolsó megmaradt hifi cucca volt. Beszéltem vele, korrektnek tűnt, sajnos lemaradtam róla!
-
fattyu
veterán
válasz HELLAFLUSH #103568 üzenetére
persze ártani semminek nem árt. de van pár hálás darab ami messze nem javul már annyit hogy értelme legyen 6 számjegyet költeni
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Polllen
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #103574 üzenetére
Ennyiért VE Megatron, ifi zen air, Topping DX1 van újonnan.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
btraven
őstag
Ez mikrofonos? Akkor csak okostelóba lehet bedugni normálisan a 4-es csati miatt. Normális 3-as jack-hez nem jó.
-
-NoVa-
addikt
válasz emiki6 #103579 üzenetére
Foglalatfüggő. Van néhány 3-as jack foglalat, aminél rossz ponton van az érintkező, és 1-2 mm-t kijjebb kell húzni a mikrofonos jacket hogy rendesen szóljon, vagy kell egy 4pin-3pin jack adapter. Az iBasso DX160-am pl ilyen, minden másban nincs semmi gondom a 4 pin 3.5mm jackekkel.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz btraven #103578 üzenetére
Ahogy előttem is írták, foglalatfüggő. De nagyon ritkán futni össze olyannal, amivel nem működik. Nálam talán egy 3,5 -> 6,3-as átalakító van, ami nem szereti a 4 pinest. (Mérget nem vennék rá, de valamiért erre emlékszem, és most nincs kedvem kísérletezni melyik. Van belőlük 3, és a másik kettővel nincs ilyen gondom.) De egy mezei hosszabbító kábel, vagy egy adapter ezt a problémát is megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
-
stellaz
veterán
basszus teszt , keményen tolja a fickó
-
-NoVa-
addikt
válasz stellaz #103583 üzenetére
A témában So-So mesterművét ne hagyd ki, minden hang a sajátja, és maga keveri a dolgait.
-
ktg3
őstag
Tudtok valami helyet Budapesten, ahova nyitvatartási időben be lehet menni és végigpróbálgatni a főbb márkák fejhallgatóit?
-
Dorien
veterán
válasz RetepNyaraB #103588 üzenetére
Az ugyanaz a cég (Extreme Audio) más néven.
Wherever you go - go with all your heart.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dorien #103591 üzenetére
Aha. De gondolom a bolt máshol van
Persze a plázában is a házimozi az Úr, legalább 6 teremben áll vagy 100 millió forint 🤦 én nem is értem miből élnek. Eladnak ezekből évente ötöt..?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
stellaz
veterán
válasz RetepNyaraB #103592 üzenetére
A méta utcánál óriásplakáton hirdetik a high-end audio cuccokat. Szerintem meglepően sokat adhatnak el ilyesmiből.
[ Szerkesztve ]
-
Ba cy lus
addikt
válasz RetepNyaraB #103592 üzenetére
-
addikt
Felmerült bennem egy kérdés, amire megerősítő vagy cáfoló válaszokra lennék kíváncsi.
Van most egy Massdrop CTH+SDAC + HD58X kombinációm és elégedett vagyok vele. Az utóbbi időben praktikusság céljából két felsőkategóriás vezetéknélküli készülék, a Sony WH-1000XM5 és az Apple Airpods Pro 2 is bővíti a készletemet. Az a benyomásom velük kapcsolatban, hogy meglepően jó minőségű a hangzásuk, egészen közel van ahhoz, amit a vezetékes fronton tapasztalok, igaz még nem teljesen éri el azt. Sőt, ha az előző kombinációmhoz hasonlítom (Soundblaster Z + HD558), szerintem felette vannak.
Korábban ilyesmi nem lehetett kérdés, nem voltak versenyben a vezetéknélküliek ezekkel.Most ha nem lenne a HD58X viselete hosszú időn keresztül kényelmesebb, akkor meggondolnám, hogy kizárólag a vezetéknélkülit használjam. De ha azon a téren továbbra is gyorsabb fejlődés megy végbe, elképzelhetőnek tartom, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben megjelenik olyan vezetéknélküli fejhallgató, amelyik hangzásban is egy kicsit még tovább lép előre, és kényelemben is a Sennheiser szintjén lesz.
Azt nem hiszem, hogy a felsőkategóriás vezetékes audiofil fülesekkel versenybe tud majd szállni még egy jó ideig, de nekem úgy tűnik, hogy az a kategória, ami nekem van, lassan már vezetéknélküliben is elérhető lesz, és annyira nem is brutáldrága.Mit gondoltok, lehet erre számítani?
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz stellaz #103595 üzenetére
Sopron út: felső kategória nincs kint asszem, seni, akg, meze, AT, grado, beyer konzumer (<150k ) cuccok lógnak a falon. Telóról próbálkozhatsz.
Ba cy lus@ ah akkor ezért a mérhetetlen vastömeg száz teremben! De kizárólag a nagy, csilivili, eyecandy dolgok; audiofíliának nyoma se van.[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz Citroware #103597 üzenetére
Nem tudom, én a legutóbb belehallgattam a Sony és a Bose fejes kínálatába és hát... a Sony sem volt jó, de a Bose egyenesen gyenge volt.
TWS fronton Linkbuds S-em volt, nem volt rossz, de nekem azért az még nem hozta el azt a szinten, hogy elmélyült zenehallgatásra is szívesen használjam. A sima Linkbuds sem tudja zenében megközelíteni a 20 dolláros VE Monk v2s-t.NOVA linkelt legutóbb ilyan tws megoldást, ami jól szólhat, de az nem volt sem olcsó (valami 1000 dodó környékén volt és akkor azon még nem volt füles), sem kicsi, sem könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz RetepNyaraB #103598 üzenetére
Köszi, lehet, hogy akkor elnézek majd arra, ha lesz fölös időm és viszem a go blu-t magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Xbox One
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok