Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
zgospel
üzenetére
Már-már mesébe illő regény rittyentett össze és majdnem bekajáltam de egy dolgot ugye megtanultunk a topicból, hogy M.o.-on nem veszünk használt motort mert átbxsznak. Sok sikert runnernek.

Ennek ellenére ha valaki az ismeretségi körömből szeretne motort, ajánlani fogom neki. -
Lajkó
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
KisTé
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
2szerelő nézte meg mindkettő azt mondta, hogy kosz jutott a tűszelephez nem zárja el a benzint és túlfolyik ezért megfullad, fordulaton több üzemanyagot használ ezért fullad kevésbé vagy semennyire. Csak kéne egy felújító szett akkor már ma megcsinálnák de ha nincs készleten sehol akkor csúszódik.
-
zgospel
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Na ilyen egy jó hirdetés

-
KisTé
tag
91es GS500E-hez keresnék karbi felújító készletet, pesten vagy környékén van ilyen valahol vagy csak rendelni tudom illetve abból kettőt kell venni vagy duplán van csomagolva

-
polimorf
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Miért akarod eladni? Mi lesz a következő?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Annyit, de az leginkább 2 szezonban ment bele. Amikor megvettem és tavaly. Idén az építkezés miatt semmi időm nem volt. Jó ha 2000 belement ebben az évben.
Az évi 6k km meg szerintem totál az átlagos motor használatot mutatja. Főleg h mellette az ember autózik és robogózik is. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
A haboru es beket vegigolvastam a vfr kepek alatt. azt olvastam ki, hogy te ebbe a motorba 13 000 kmt raktal?

-
runner 125
nagyúr
Srácok, ha valakinek az ismerőse, haverja 800-as VTEC-et keresne, pls.
Köszi!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Azert csekkold le, mert lehet benezett valamit.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Amúgy pont azon filóztam, hogy hova tovább gyűjtöm a tapasztalatokat, annál inkább jutok arra következtetésre, hogy csapatásra... pályanapra, krossz pályára csapatni, eszetlenkedni sokkal nagyobb élvezet a kisebb motor. Túrázni nem adnám alább az enyémnél, mert szeretem ha pakolástól függetlenül megmarad a rugalmasság és tudom a saját tempómat tartani, de ahol az élvezet a lényeg, ott nekem sokkal nagyobb élvezetet ad egy pl. 125ös krossz vagy enduro motor 100%-os kimotorozása, mint valami 400-600-as nagy dög 40%-os kimotorozása.
[BMicsurin]: Mivel a motor is kínai, mi baj lehet?!

-
Micsurin
nagyúr
Ebayről mernétek venni?
Hamarabb megjönne mintha az itthoni képviselet vagy minek csúfolt bagázstól rendelnék. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Pályafüggő. Kisebb pályákon egyértelműen nem. Nagyobbaknál igen, hiszen hosszab egyenes után nagyobbat kell fékezni. Kakucs pl tiszta kis kanyar, semmi extra. Talán 110-ig tudsz felgyorsulni... én legalábbis az én nagy dögömmel. Ergó nincs miről nagyot fékezni. Hungaroring az már... ott simán 200 felettről kell a célegyenes végén fékezni a visszafordítóra, az tuti zabálja a féket.
-
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
hát, a pályanapok nem a hosszú fékbetét-élet ismérvei!

-
CyberPunk666
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Mondjuk azt is mondta a szerelő, hogy ennél általában sokkal többet szokott bírni és meg is kérdezte, hogy mit csináltam én az első fékkel ^^
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem tudom, nem volt időm lecsekkolni, a szerelő szólt, hogy csereérett. Ha most lerakom, akkor a következő szezont cserével kezdjem. Nem is nézegettem, mert eszembe sem jutott, hogy ennyire hamar már figyelnem kéne.
De majd megnézem, hogy mennyi az annyi, de rohantam nagyon.
btw voltam pár kakucs napot meg euroringen is, de a 6k kicsit meglepett. ennél többre számítottam a gyáritól. Mondom, még nézni sem kezdtem...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Van olyan, ami utcai hasznalatnal 30 e kmt kibir.
Van, amelyik 1000 alatt elkopik. Fugg a betet osszeteteletol. Gyari ilyen hamar nem szokott.
Mint korabban emlitettem, nem markat kell nezni. A brembonak ahogy nezem, 3 kevereke van ehhez a motorhoz. Most talald ki, melyik milyen...Hany mm van meg hatra?
-
demars
addikt
válasz
Geresics
üzenetére
Szia. Ezen a paripán a tankon található kis dobozka gyári?
-
HSM
félisten
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Kicsit korainak tűnik, de ha engem kérdezel, inkább a betét fogyjon sűrűn, mint a tárcsa.
-
Laraxior
titán
Köszönöm a telefontartós tippeket, azt hiszem így már sikerül megoldanom a problémát.

(#92152) V.Stryker:
Kisebb, mint a GSX-F és könnyebb is. Nincs rajta akkora szélvédelem, és egy kicsit furcsa az ülés rajta, mert amikor leteszem a lábam, akkor mindig beleütközök a lábtartóba.
még szokni kell, és menni vele, mert az ideúton, amikor elhoztam, egy röpke 25km alatt úgy megfájdult mindenem. Mondjuk érzem magamon, hogy el is lustultam az utóbbi időben
Úgyhogy váltottam egy bérletet az edzőterembe
Elviszem folyadék cserére, aztán majd kiderül, hogy jó vétel volt-e vagy se. -
-Mosquito-
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Sok város,első fékezés az egy tárcsa, betét összetétele stb. Csak gyári betét vagy cirka megegyező összetételű más gyártó,ha nem akarsz hamarabb tárcsát is cserélni. Ebc, Brembo.
-
CyberPunk666
senior tag
Mennyire normális, hogy 6000 km alatt elfogyott az első fékbetét?
Ez volt ráadásul a gyári.
Nem tudom milyet kellene venni, van valami ajánlott típus? -
demars
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szakaszosan megnyúlt a lánc. Azonnali cserét igényel.
-
Geresics
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ilyen simán történhet. Nekem most az isztambuli túra utolsó reggelén még vállalható volt a láncsom, estére (750km után) pedig már kuka. Este értünk haza, csak leraktam a motort, és egy hét múlva néztem rá. Kuka.
Közel 25ekm van a láncban.
2 kép
-
horvathkrisz
addikt
Ilyen hogy történhet? Gondolom az ehhez hasonló módon megnyúlt lánc azonnal cserés...
-
zgospel
őstag
-
imibogyo
veterán
Na akkor én már nem fektetek nagy energiákat az új hsz.-be pont most találtam hasonlót, amit ajánlani akartam a középső kupak alatti csavarhoz, mert a felfogatása is nagyon rugalmas a "menetessége" miatt.

-
emre
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
a helyedben ennek utána néznék (topeak ridecase)
-
imibogyo
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én hajlítanék lemezből egyet, ami egy vékony "karral" és rajta két lyukkal lenyúlna a tank két csavarjához, és akkor komolyabb gányolás nélkül valami hasonlót tudnál oda készíttetni.

Persze nem ilyet, ezt csak példának hoztam, mert egyedi alakúra van szükséged, de most nincs időm sem jobb képet keresni, sem megtervezni neked 3D-ben. Amúgy ha van alapanyag, akkor pár órás munka az egész. Hanem akarsz semmi extrát, akkor csak egy 2-es alu lemez kell hozzá, satu, fúró, meg egy kis festék (mondjuk fekete).
Alakban sem kell elszállni, olyat kell rajzolni, amit azután a telefon lényegében kitakar. Erre rá lehet ragasztani egy tokot, vagy ha profibbat szeretnél, akkor valami gyors kioldású rugós-füles/kúpos rögzítést és meg is vagy...

SZERK: ez is "egyszerűen" koppintható mechanika rögzítéshez, bár én (a) fülekkel "oldalról" is megtámasztanám a telefont az tuti.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem az autó márkája a lényeg.

-
Geresics
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Erre szerintem barkácsolni kell... Létezik a RAM-MOUNT-nak olyan megoldása, hogy a tükör csonkjából jön ki a kis golyó, de itt még tükör sincs...
Esetleg a Tough-Claw, vagy a fixen becsavarozós változata, amit a hajóknál is használnak páran... -
Geresics
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Maximálisan egyetértek Veled!

Annyit tennék még hozzá, hogy az ilyen fejlesztések legnagyobb nyertese általában a hadipar. Nyilván nem kell ecsetelni, hogy pl. a terrorizmus elleni harcban, vagy épp egy bomba hatástalanításában mekkora jelentősége van a robotizálásnak!
Szóval én is csak azt tudom mondani, hogy éljen a fejlődés!
-
imibogyo
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szerintem meg csak nagyon egyoldalúan nézitek. Ez nem földhöz ragadtság kérdése... Miért kellene azért mert az egyik oldal (technika/szolgáltatás) fejlődik a másik oldalnak (szórakozás/élmény motorozás) feltétlenül csorbát szenvednie? Ennek szinte kizártnak tartom, hogy ugyanaz lenne a célja, mint például az önvezető autóknak, hiszen annak nem lenne értelme magánemberként, ha te közben leszorulsz a járműről.
A VR-es dolgot pedig nem is értem, hogy jön ide. Ha tényleg ez lenne az irány és cél (mármint a VR), akkor pár év múlva az már olyan szinten lesz, hogy minek is kellene hozzá motor? Szimuláció lesz az egész. Minek vennék ehhez 80 millióért egy motort, amikor 1 millióból veszek majd egy olyan szettem van, amivel a világ összes motorját, autóját, hegymászási útvonalát, a legmenőbb "csajokat", vagy mit tudom én mit szimulálhatok magamnak. Sok értelme nem lenne. Épp ez a VR lényege szerintem, hogy "kis pénzből, de bármit" megtehet az ember, anélkül, hogy ehhez kellene egy fizikailag létező tárgy...
Azért vesz a motort a legtöbb egyszeri ember, hogy "élvezkedjen" (ebben 100%-osan egyetértek). Autóban még OK, hogy a napi 200 Km ingázásba besegítsen egy robotpilóta és mondjuk addig el lehet szürcsölgetni a kávét, vagy ilyesmi, az más téma. De annak nulla értelme lenne szerintem (és épp ezért tartom kizártnak amit te most itt vizionáltál), hogy egy olyan járműben amit alapvetően "szórakozásra" vesz az ember is ez legyen a cél és amiről emiatt lényegében az ember kiszorulna/leszorulna.
Sokkal valószínűbbnek tartom azt amit ath is írt. Tehát, hogy például egy baleset, vagy tűzvész, vagy bármi más esetben egy ilyen gép, mondjuk nem 50, hanem 1 másodperc alatt menetkész (nem kell beöltöznie, nem ül épp a WC-n, nem kell csöveken lecsúszkálnia, nincs "szar napja", nem lesz figyelmetlen, csak mert az asszony tegnap megcsalta, sokkal pontosabban/tökéletesebben vezet, mint az ember (majd), mert pldául éjjel is lát, vagy mondjuk hőkamerán keresztül is tudja szkennelni a környezetet stb. stb. stb...
Ezek miatt sokkal gyorsabban ki tud érni a helyszínre, tudja vinni az egy gombnyomásos újraélesztő egységet, kamerán meg "telefonon" keresztül pedig a központból tudják segíteni az illetőt, aki a "mentést" végzi addig, míg a "rendes" csapatok meg nem érkeznek, az ilyen megspórolt másodperceken életek múlhatnak. És ez csak egy felhasználási példa.
Az pedig szerintem a 196478. dolog lesz ami érdekli azt akinek éppen az életét mentik, hogy elektromos, benzines, macskaszar, vagy beépített hörcsög-kerék hajtású-e az adott jármű, ha mondjuk pont egy ilyen eszköz miatt maradhat életben.

Szóval igen jöjjenek csak az elektromos motorok, jöjjenek csak az önvezető elektromos motorok, ha ez nagy egészében véve jobbá teheti az életünket. Én pedig, meg te (meg az összes többi a motorozást a motorozásért szerető ember), majd jól vesz valami normális vasat mindennapi használatra. Nincs a kettő között (most még biztosan) egyértelmű összefüggés és reméljük, hogy nem is lesz. Bár ki tudja, a nagyon távoli jövőben el tudom képzelni még ezt is, hogy meglépik például a hagyományos belső égésű motorok betiltását. De ha így is alakul (épp a folyamatos fejlesztés miatt én reménykedem benne), akkora már elképzelhető, hogy olyan szinten fognak állni ezek a gépek (és az érzékszerveink becsapásának képessége), hogy nem lesz túl nagy érvágás, kvázi észre sem vesszük, úgy átverik az agyunkat...
Például simán el tudom képzelni, hogy 20 év múlva egy elektromos jármű hangban és érzésben (rezgés) 100%-osan tudja utánozni egy belső égésű motor minden egyes apró jellegzetességét (hanggenerátor, vibromotorok stb. stb.), miközben egy 9V-os elem méretű cuccról megy majd egész nap, amiből 4-5 darabot is be tudsz dobni a hátizsákba és lesz 5000 Km-es hatótávod. Evidens, hogy ez is csak fikció, de ki tudja, hogy ha a fejlődés megy tovább, márpedig menni fog, akkor milyen szintre jut el az elektromos, hibrid, fúziós, vagy mit tudom én milyen technológia...
Szóval én sem értem, hogy miért kell ez a pesszimista hozzáállás. Jöjjön csak a fejlődés, de azt a kritériumot én is hozzáteszem, hogy HA mellette meghagyják az élvezeti/élvezhető oldalt is, akár a "hagyományos" gépek meghagyásával, akár a tökéletes illúzióval (ami ma még nem lehetséges).

-
Laraxior
titán
Nekem a GSX-F-nel ugyanez volt.
Szet kellett szedni az egeszet, mert a tűszelepek beengedték a benzint. Még a levegoszűrőben is benzin volt.
500km-el azelott csereltem benne olajat.
Megegyszer kellett termeszetesen. A levegoszuro megszaradt.
Asszem a hengerekben is allt a benzin. Nekem be se indult mar.
Igaz utana karbiszinkron is meg lett csinalva, olyan lett mint az uj. Meg vagy 5000-et mentem vele...
Kar hogy el kellett adnom. Sajnaltam. -
KisTé
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez akkor jóesetben egy karbitisztítás lesz vagy jóval nagyobb gáz?
-
Topiccsendőr
addikt
A szivato valszeg mukodik. En innen a netrol az eroben erzekelt zavarok alapjan azt mondom, hogy - mostfigyejje - befolyt a karbi. Miota varom, hogy olyan szavakat hasznaljak, mint a nagy szakemberek.
Szoval ez alapjan, te most uzemmelegre melegitetted egy hengerrel, mikozben a masik henger vegig kapott benzint, es azert folyik orran- szajan. Szepen lemosattad az olajat a hengefalrol benzinnel, es felhigitottad az olajadat is, ugyhogy nyertel azonnal egy olajcseret is a fo hibaelharitas melle.
Akkor itt az ideje, hogy elvidd szervizbe. Nem egy hengerrel, hanem futoval. -
ath
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Szo nincs arrol, hogy "helyetted". De pl gondolj bele egy onjaro mentomotorba, ami felszerelest visz azonnal egy olyan baleset helyszinere, ahova emberi jelenlet csak kesobb varhato, a forgalmi akadalyokat a mobilitasabol fakadoan konnyebben lekuzdve, mint egy auto.
Egyebkent nem foldhozragadt gondolkodas ez a "miert jo"? Azert, mert megtehetjuk. Ezzel az erovel maradhattak volna a telefonkozpontos kisasszonyok is, akik kezzel kapcsoltak a masikat a vonal tulvegere, pl

-
Novics
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
& everibodri
Köszi az infót, nem hallottam róluk eddig semmit, de akkor inkább elkerülöm őket én is jó messzire. (Vagyis nem, mert melléjük járunk ebédelni.
)V.Stryker
Mindent visszatekernek, nem? Legalábbis úgy tudom elég nagy divat itthon. Gondolom 1,5-2x szorzót szinte minden gépsárkány futott km-ére rá lehet számolni. -
KisTé
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
A szivató se működik emiatt hiába tolom csutkára semmi reakció, gázkart tartom egy ideje de ha elengedem ezres fordulat alá akkor leáll pedig blokk már meleg de azt is érzem hogy nem forró mint ahogy szokott lenni mintha be se tudna melegedni rendesen pedig 1órát mentem vele de nem jött helyre. Most itthon szomorkodok
. Pesten meg jó szerelőt nem ismerek ez még sose volt szervízbe, ötletem nincs mi a franc lehet karbiból csöpög több helyen valami. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én Honda kereskedős 20-30 perces probautra gondoltam, mint most a Suzukinel ahogy volt a DL650 lehetőség.
-
dellfanboy
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
[náluk van kettő is]
jól nézz át mindent. ha tőlük bérelsz. én nyáron béreltem tőlük de előtte e-mailben rákérdeztem hogy van-e a motorhoz autópálya matrica. vissza írták hogy persze pest megyei van. erre mikor átveszem a motort kérdi a csávó hogy merre megyek vele? hát mondom m0 aztán irány haza erre mondja hogy akkor a benzinkúton ugorjak be matricát venni.. hát mondom nem ezt az infót kaptam e-mailben.. faszom kötözködik velük.
mikor viszem vissza a gépet csávó nézegeti és kérdően megkérdi hol jártam vele az elmúlt 2napban( annyi időre béreltem) beleraktam kb 800km-t. mondom itt ott, erre-arra mondja hogy jó de ez a 800km sok. én meg mondom km korlát nélkül hirdetitek a weboldalatokon, nálam lévő szerződésbe sincs korlát. erre fogta magát elolvasta a nála lévő szerződést (2pld volt 1 nála 1 nálam) nah az övébe is km korlát nélküli volt a szöveg...
sztem van egy olyan szerződés amibe km korlát van és a balekokat lehúzzák, vagy csak rossz napja volt nem tudom. a hab a tortán a kaució volt, elmondásuk szerint 2 nap után feloldódik a kauicó összege. nálam ez11 nap volt úgy hogy a 8.napon hívtam fel a bankot h mizu, erre a bank visszaírt hogy látják a tranzakciót de még nem jelzett vissza nekik a partner.(ez nem tudom hogy a bank, vagy a bérlő hely hibája de akkor se tájékoztassanak2 napról amikor majdnem 12-be tellett hogy meglegyen a lovém..) -
Topiccsendőr
addikt
Karbibol csopog valami- ez nem a benzin hibaja, hanem valamilyen tomites.
Ha 1 henger megy, az sok minden miatt lehet, de benzin ilyet nem csinal. Esetleg valamilyen uszobaj, ami miatt az egyik henger rengeteg benzint kapott es nem gyulladokepes a keverek. De lattam en mar olyat is, hogy kifujt a hengerfejtomites egyik pillanatrol a masikra, es egyhengerezett, stb. Eleg sok dolog lehet, es 100 hogy nem a benzin -
KisTé
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Olyan minta 1henger menne nincs ereje alapjárat nuku karbiból csöpög valami....ötlet????
-
KisTé
tag
1991es GS500ba 100as Shell racinget ajánlatos tankolni, mert beletankoltuk és full szar lett ????
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
Novics
senior tag
Bár még nem aktuális a vásárlás, de napi program lett a motorok, motoros felszerelések nézegetése.

Van két motor, amik "beárazásában" szeretnék segítséget kérni.
Egyeske.
Ketteske.
Egyeske itt van helyben, Ketteske a szülőkhöz közel - tehát gyakorlatilag mind a kettő helyben van - , ráadásul az egyik ismerősöm pont ennél a cégnél dolgozik.
Évjárat, futott km kb azonos, Ketteskének jobb a felszereltsége - bukócső, doboz - és magyarországi, a másik külföldi. Melyik a jobb vétel szerintetek? (Feltételezve, hogy ránézésre ugyanolyan műszaki állapotban vannak, mert ezt nyilván nem lehet képekről megállapítani.)Mivel nem értek a motorokhoz - sem, mint már írtam
- inkább kerülném a magánszemélytől vett motorokat, hacsak nem valami ismerős, vagy jön velem valami szaki, aki meg tudja mondani a tutit a gépről.
Ezért is gondoltam, hogy "szalonból" kellene nézni valamit.Senkitől nem várom, hogy megmondja nekem a tutit, csak kíváncsi vagyok, hogy ki melyiket választaná, és miért.
Esetleg Hármaska? 2 évvel fiatalabb Ketteskénél és teljesen fel van dobozolva.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki nem tudja esetleg, hogy BP-en az új Africa Twint ki lehet próbálni valahol?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Autó esetén sokkal könnyebb a döntés, mert 5 millió környékén csak az S-Cross jöhet szóba. Ha többet fordíthatnék rá (7-7,5 millió), akkor Honda Civic 1.5T Sport Plus. Ennyi.

(#92099) Mosquito34: Persze, körül fogom járni a témát majd, ha aktuális lesz. Sajnos a környéken csak a győri BMW-t (Leier) tudom, hogy lehet tesztelni, a többinél nincs lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom ez csak az én mániám, de akkor is.

)
. Pesten meg jó szerelőt nem ismerek ez még sose volt szervízbe, ötletem nincs mi a franc lehet karbiból csöpög több helyen valami.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)