Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
-
kcsa
veterán
válasz
-Mosquito- #74197 üzenetére
16
-
dugynok
senior tag
válasz
Kolondrum #74189 üzenetére
Biztos szegény motor tehet róla, hogy eldobtad. Változtatni nem fog a történteken, ha gondolsz rá, ha nem. No offense, de gyerekes gondolkodás...
Egyébként meg annyival és úgy kell menni, ahogy az út - főleg az ismert! - megkívánja. Ez a karma. Állatkodtál eleget az utakon, semmi nem történt, ismert szakaszon meg perec.... -
kcsa
veterán
Az Árpád út 50-el is fájdalmas. Rendszeresen járok arra (sajnos) és szabályosan fáj ami a kerék és futómű közvetlen közelében történik... Remélem a Róbert Károly után oda átvonulnak a gépek (hozzáteszem a Róbert Károlyon a szélső sávban néha 30-al kellett mennem hogy ne essek pofára, belső sávok jobbak egy kicsivel, szóval ugyanaz pepitában)
-
Imy
veterán
válasz
Lomha 8V #74162 üzenetére
Esetleg tudsz linket, hogy hol található?
Mivel nincs normális áron FZ6S ABS, ezért el kezdtem nézegetni az FZ6N-eket. Igaz így nincs ABS, de jobban tetszik. Habár ABS jó lenne a motorba... CBF600-ból sok van eladó, ami ABS-es, de azok éppen nem tetszenek. [link]
A felső határ árban 1.2M körül lenne. -
baboss
őstag
válasz
Tarill #74176 üzenetére
Nekem nem ugrott át amikor kivettem, ahhoz nagyon lazának kel lenni a láncnak, hogy átugorjon. Ha nem tologatod sebességben akkor a helyén kell maradnia. Mondjuk nekem le volt szedve a fedél, így láttam a fogaskerekeket és a láncot is. Nekem a fedél tetején is van valami műanyag szerűség ami íves az is feszít a láncon ha fel van rakva a helyére.
-
Tarill
őstag
válasz
Bogyó bá' #74171 üzenetére
szerintem ez lesz az, a két vez. tengelyen a 2 és 3-as jelre kell esnie 8 láncemnek az első és utolsó csapjának. vagy nem tudom, én kevesellem h ekkora szakaszon kellene csak nézni??
ezen a videón pedig 1:15-től kiválóan látszik hogy is működik egy ilyen feszítő, nem pont sv-é de ugyan ilyen van azokba is
HSM: kösz az infót
meglesem hogy milyen és ha szar nem játszok vele kicserélem, 25rugó egy gyári új azt már megkérdeztem
-
HSM
félisten
válasz
Tarill #74170 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a régebbi SV-ken ez a mechanikus csoda (feszítő) nagyon is be tudott kampecolni, nem megfelelően feszesen hagyva a láncot.
Sajnos többet nem tudok a dologról, de aki jobban ismeri a típust, netán szerelő tuti jobban keni-vágja. Akkor olvastam, mikor az évjáratok közötti difiknek néztem utána még pár éve. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Tarill
őstag
válasz
Bogyó bá' #74169 üzenetére
igen igazad van, csak ha azt nézzük ebben a motorban egy primitív mechanikus feszítő van amin nagyon nem tud mi elromlani, maximum valami hatására megszorul vagy bármi. Szerintem kiveszem kicsit megjáratom, visszacsattintom a helyére azt ha nem jó kicserélem. láncnyúlás ellenőrzéshez mik a jelek? nem találom a szervizkönyvbe meg angolból se vagyok a legjobb :/
-
Tarill
őstag
óra szerint 42e km gyakorlatilag ugye ki tudja
bár nem néz ki bontószökevénynek a motor. jelre teszem az 1. hengert ahonnan hallom a láncot és kiveszem a feszítőt nem ugrik át a lánc ugye? nyilván nem fogok ráindítani meg tologatni közbe
ahogy néztem tényleg a tetején lévő csavart ha kiveszem úgy tudom állítani, kifele befele egyaránt, összeszerelésnél is azzal kell 0-ra visszahozni a feszítőt
-
Tarill
őstag
Üdv! Sv 650-nél ha úgy vélem hogy egyik vezérműlánc laza, és alapjáraton zörög, ha a feszítő tetején lévő csavart kiveszem és kézzel ráállítok valamennyit az kivitelezhető vagy nem jó ötlet? abból kiindulva h autónál ilyen nincs... bár az más kategória. vagy inkább vegyem ki a feszítőt és nézzem meg h mért nem állít után megszorult v lekokszolódott v akármi?
-
Imy
veterán
Úgy néz ki, hogy el tudom adni az SV650S-emet.
De most ahogy nézem, nincs semmi értelmes motor. Vagy tudtok valamit ajánlani?
- túra motor (ne fekvös, mint az SV650S)
- 600-800ccm
- ABS
- max 30-40e kmStrapabíró motor kellene mindenképpen.
Ez a fazer esetleg? Ezt akkor nézegettem, amikor bevették volna a motort. De abból nem lett semmi, keveset adtak volna érte. -
Geresics
addikt
válasz
Bogyó bá' #74150 üzenetére
Az Ortlieb táskák elméletileg nem beázós fajták...
http://onroad.hu/2016/05/24/ortlieb-oldaltaska-tartosteszt/ -
baboss
őstag
Ha valakinek kedve van csatlakozni szívesen látjuk.
V.Stryker kollégával 10:30-kor találkozunk Pilisvörösváron.
[link]
Lehet máshol is csatlakozni.
T:06703613280
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest