- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2161 üzenetére
Nekem 1.0.9.0 TGKEUXM fut rajta , tökéletes minden és nállam sem talál újabb frissítést !
-
EmberXY
veterán
válasz
gyulaszu #2166 üzenetére
Készülékvásárlásnál én is valószínűleg külső forrásból szerzem majd be, elegem van a 2 éves hűségekből, nameg a 22 havi részletekből, aminek a végére a teló már kb a felét éri, ráadásul a készülékkedvezmény is csak akkor értékelhető, ha minimum valami 20 ezres havidíjú csomagot választok.
Így is túlzottnak tartom a havidíjat, még azon is gondolkodom, hogy visszatérek a feltöltőkártyás megoldásra, a Tré komplett hülyének néz engem. -
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #2163 üzenetére
Hamarosan én is váltok valahová fentebb, de még pár hónapig használgatom, akksija még nagyon jó, és bár csak a 64 gigás verzióm van, még csak félig lakta le a rendszer, így még nem érzem, hogy gond lenne vele.
gyulaszu: én Trés vagyok, minden gyári rajta, de akkor se értem, hogy miért vannak ekkora különbségek a frissítésekben.
-
válasz
EmberXY #2162 üzenetére
Mondjuk ha jól rémlik ezt a típust már nem is támogatják, szóval lehet azért is lenne 2024-09 a security date. Nekem a fentebbi ROM-on egy hónappal korábbi, és gyanítom ez a végleges.
Mondjuk ahogy írtam is a minap, én már váltottam Redmi Note 13-ra, tegnap este be is laktam az újoncot, már csak a tokot és az üvegfóliát várom hozzá Kínából, ez talán még egy hét, aztán megy át a kártya is, és csere. De addig még a 11-est hordom. Illetve lehet utána a 11-es váltja a Note 8-at, amit most a kocsiban Waze-re használok. Ezt majd még kitalálom...
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #2161 üzenetére
Az is érdekes.
Tulajdonképpen ha átolvasom a rövid összefoglalását annak, hogy mi változna, igazából semmi extrém újítást nem ad, amire azt mondanám, hogy nekem az azonnal kell..[kép] 1.0.6.0, az tény
[kép] (System security patch 2024 szeptemberi lenne, tényleg "up to date"..)
[kép] Különböző ilyen-olyan kozmetikai dolgokSzerk.: de legalább megint újraindíthattam, hogy eltűnjön a frissítési értesítés...
-
EmberXY
veterán
válasz
Intruder2k5 #2159 üzenetére
+ gyulaszu:
Nekem még csak most ajánlotta, bár nem is nagyon nézegettem, az igaz. Valamikor novemberben csináltam rajta egy factory reset-et egy vélt probléma miatt ( [link] ), és azóta próbáltam elkerülni a rendszerappok frissítését, tény, hogy a probléma megoldódott.
Az is fura, hogyha már 1.0.12.0 is van, akkor nekem miért csak az 1.0.6.0-t ajánlgatja.
Egyelőre úgy döntöttem, hogy nem rakom fel, most ha minden igaz, a felugró értesítést sikerült eltüntetni róla, remélhetőleg így is marad.
-
válasz
EmberXY #2157 üzenetére
Szia!
Most ajánlja csak fel a HyperOS-t? Az szép ... Nekem már legalább fél éve az van rajta, ha nem több, de őszintén megvallva semmi különbséget nem érzek a MIUI-hoz képest, szóval szerintem simán feltehető.
Bár nem Redmi Note 11 hanem Pad 6 táblagép, de a családban ketten is használnak ilyet, korábban a főképernyőre kitett WiFi widgettel, és azt tudom hogy az nem működik a HyperOS óta, mert a rendszer elvett minden jogosultságot a külső alkalmazásoktól a WiFi kapcsolására. Szóval ez MIUI alatt még működött, de HyperOS-en már nem.
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Hozzám is elért a HyperOS szele, 1.0.6.0 verziót ajánlja, nagyon szeretne már frissülni, de jelenleg még a MIUI 14.0.4.0 van rajta és nem akarok ajtóstól rontani a házba.
Összességében kérdezném, hogy akik frissítettek, nekik vannak-e újabb tapasztalataik, olvasgattam pozitívat és negatívat is, és el szeretném dönteni, hogy kell-e ez nekem..
Egyébként meg vagyok elégedve a telóval, 2 éves, talán jövő hónapban jár le róla a hűségidő is, szóval pár hónapon belül lehet, hogy cserélem, egyelőre még nem érzem úgy, hogy kinőttem volna, addig viszont nem akarom elcseszni, ezért érdeklődöm, hogy mik a tapasztalatok az új frissítéssel. Megér-e egy próbát, vagy inkább maradjak a biztos megszokottnál? -
Hát igen, én sem váltok gyakran, nálam Redmi Note 5, 8, és 11 volt eddig, nagyjából 2-3 évet húzott ki egy modell, de most épp belefért a költségvetésbe, így meglépem. Főleg, hogy a fentebbiek miatt a Note 14 nálam kiesik, illetve nagyon új modellt sem szoktam megvenni, mert induláskor mindegyik lényegesen többe kerül mint egy évvel később, így ki tudja a Note 15 milyen lesz, és ugye az még soká lesz jó árban.
Sőt a Redmi Note 8-am még megvan most is, azt használom a kocsiban Waze-re. Majd még kitalálom, hogy leváltsa-e az egyik 11-es, vagy marad továbbra is, elvégre arra bőben elég.
-
válasz
Sanyi.mTs #2154 üzenetére
Egyrészt a lényegesen lassabb órajele, másrészt a tapasztalat. Korábban páromnak volt valami MediaTek-es tabletje, és szubjektív érzésem szerint az lassabb volt, mint amit egyébként a kora és a hardvere indokolt volna. Routerben egyébként pont preferálom a MediaTek-et, de mobileszközben kitartok a Qualcomm mellett.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Intruder2k5 #2152 üzenetére
"Mediatek Chipset engem legalábbis elriasztott"
pontosan mi riaszt el benne?
-
H-Zol
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2152 üzenetére
Szerintem is jó döntés volt , én még az aksi bírja maradok a Redmi Note 11S 8/128 nál , nehezen hagyom a megszokott telefont
a 11S-re is a Note6-rol váltottam !
-
Én lassan elköszönök ettől a topiktól, mert ha minden igaz, holnap érkezik a váltás, az én és a párom Redmi Note 11-ét is cseréljük. Esetemben Redmi Note 11 4/128, páromé pedig Redmi Note 11 4/64, és mindkettő egyforma Redmi Note 13 4G 8/256-ra lesz cserélve. Néztem a Redmi Note 14-es szériát is, de a Mediatek Chipset engem legalábbis elriasztott, inkább maradok a Qualcomm mellett, főleg, hogy előbbi még jóval lassabb órajelen is jár. Mondjuk a 10%-al nagyobb akku amellett szólt volna, de nem akartam kockáztatni, inkább maradok a saját tapasztalataim szerint biztos mellett.
-
GCam-ben hogy lehet beállítani, hogy a széles látószögű kamerával készített képek mérete ne fhd legyen, hanem 8mp??
Jó nagy szívás, hogy csak fhd-ban rögzít. Így hiába szebb a kép, ha nem lehet belenagyítani se gyakorlatilag! -
Kuruc2
senior tag
Kijelzo ma eltort, olcsón van bele? 11
-
Sanyi.mTs
addikt
Ha valakinek kimaradt volna ez a cikk: Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét, közte van a note 11 és note 11s is.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2146 üzenetére
?
-
-
H-Zol
senior tag
2018 Augustus elején lett véve , ha Augusztusig elmegy akkor betölti a hét évet ( szerintem nem rossz ) , de mint írtam is ő ritkábban merítette , mert az aksi töltési ciklusok után hasznalodik el! Én sokkal többet méritem le , mert elég sokat nyomom rajta a netet
( most is ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2139 üzenetére
Erre nem is gondoltam
, lassan két éves lessz !! Az asszonynak redmi 7- esse van , ő tényleg csak telefonálásra használja ( semmi internet ) de mostmár egy nap alatt lemerül neki , úgyhogy lassan új kell neki is !
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2139 üzenetére
-
Pedig mi sem egyszerűbb ettől... 2023-03-20-án kaptad kézhez.
Én is be rendeltem egy Redmi Note 11S, 128GB, 8GB RAM , de csak hétfőn érkezik meg !!
Megjött a telefonom [kép] ismerkedek vele
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Balzsika47 #2127 üzenetére
Note11, 125ös sdvel, tele mindennel, évek óta jó, akksi is, és nem lassult.
Néztem a *#*#6485#*#* kódot is, meg a 4636 -ot is de nem találom hány napos. -
zorzy4
addikt
válasz
Lassan az enyém is 2 éves sima 11, hiper os-al. Akku 3-4 nap még mindig. A kamerát leszámítva tökéletes telefon.
-
Reignman
aktív tag
válasz
Enyém is lassan 3 éves, teljesen jó arra, amire használom. 1 éve nem volt újraindítva, aksija 2 nap, kamerája megfelelő. Semmi nem motivál jelen pillanatban arra, hogy csereljem egy jobbra
-
válasz
Mi elégedettek vagyunk vele, az enyém 2 éves lesz, az asszonyé 3. Neki van hyper os, nekem az eu romra nem jött több frissítés. Aksik bírják. Szerintem nem lassú, teljesen jól használható, pedig 2 éve nem volt újratelepítve. Asszonyé meg régebben. Fényképező része elmegy, én gcam-et raktam fel, azzal szebb képeket csinál. 5ghz wifi is ok, mobilnet is. Mivel nem éri meg lecserélnem, nem is nagyon néztem az újabbakat.
Igazából még az előd Mi9lite is teljesen jó, az is családban maradt, napi feladatokat bőven kiszolgálja, böngészés, youtobe, messenger. Az 4+ éves, és még mindig eredeti aksi van benne. Én 30-90 között szoktam tartani a töltöttséget. -
H-Zol
senior tag
válasz
Redmi 11S , játék nincs rajta , minden frissítés napra kész , HiperOS 1.0.9.0 van rajta banki app meg még egy pár azok is szépen futnak , az interneten nagyon gyorsan pörög , sokat ( napi több órát nettezek rajta , többek között a prohardveren
, minden este rá töltők , ha tényleg nagyon sokat vagyok a neten , akkor lemerül 25-30 % ra ( amúgy ha nem sokat nyomkodom , simán elmenne két talán három napot is ) , mostmár kevesebbet lesz ithon este használva , mert vetem egy kis laptopot !!
Mindent összevetve én teljesen meg vagyok vele elégedve ( redmi 6-rol váltottam erre , az is tökéletes volt az utolsó percig , csak az akuja miatt cseréltem le ) !! -
zzolika
aktív tag
válasz
Nekem 11S van, 22 hónapos.
Lassúságot nem tapasztaltam, játék nincs rajta, a többi (net, mail, bank, klíma app) megy jól. HyperOs-t nem kaptam rá, de nem is hiányzik. Az akksi is jól bírja, 1 nap alatt kb 20%-ot megy le, de én keveset telefonálok. Kijelző szép, fotók is vállalhatók. A 100 Mpx parasztvakítás, én az alap (talán 12 Mpx) beállításon hagytam, az is kb ugyanolyan csak kevesebb helyet foglal.
Alap rendszer minden, nincs mókolt rom, gyári visszaállítás sosem volt. Nem kell újraindítgatni sem. Jelenlegi futásidő: 3798 óra
Én meg vagyok vele elégedve, nem cserélném le. A12-est nem ismerem, azt kérdezd a saját topikjában. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Enyém októberben volt 2 éves. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Minden frissítést engedek neki, jelenleg HyperOS 1.0.9.0 van rajta 2024-11-01 android biztonsági frissítéssel. Akku még simán bír (nálam) 2-3 napot -
Balzsika47
csendes tag
Gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán. iPhone XS-ről váltanék, amit nagyon szerettem, viszont már borzalmas az akkuja, kicseréltetni pedig nem érné meg + frissítés sem lesz már rá a jövőben.
Viszont kaptam céges telefonnak pár hónappal ezelőtt egy Redmi 12-t, amit egy fél év használat után pokolba kívántam. Hihetetlenül lelassult, borzasztó volt a kamerája, az akkutól sem voltam elájulva.
Ennyire elrontották azt a szériát?A kérdésem az volna, hogy akinek van ilyen telefonja akár hosszabb ideje is, mennyire vállalható manapság? Nem lesz lassú pár hét használat után?
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Balzsika47 #2125 üzenetére
aha
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van ilyen telefonja, konkrétabban a Redmi 11-re gondolok, válaszolna nekem egy pár kérdésre?
-
-
sunny1
tag
Segítséget kérnék. Édesanyám telefonjára települt a HyperOS.
A Google Gemini-t szeretném törölni.
Előre is köszönöm. -
Balikaa
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2119 üzenetére
Bizonyára így van. De továbbra is fenntartom, hogy a helymeghatározást jelöli a pont. Modjuk adott esetben a kamerát/mikrofont is, de ezek nem is zavarnának, mert azok tényleg nem mennek folyamatosan, meg azt nem is baj, ha jelzi. No mindegy, majd megszokom...
-
-
Balikaa
csendes tag
No, nekem is települt a hyperOS. Megjelent a jobb felső sarokban egy kis zöld pötty, ha jól gondolom a helyadat használatot mutatja. Na, azt hogy lehet eltüntetni onnan? Még filmnézés közben is ott virít, kicsit zavar...
-
H-Zol
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2112 üzenetére
Érdekes
! A Digi mindenre képes , én a határral odébb élek nállunk már 10 + éve bent vannak , nekem tőlük van egy vonalas telefon , két mobil telefon , kábel TV ( egy csomó Magyar adással ) , és internet , én csak jót tudok róluk mondani !!
-
Reignman
aktív tag
Úgy néz ki a Xiaominál olvassák a hardveraprót, mert ma reggel települt a telefonra a hyperOS.
-
H-Zol
senior tag
válasz
amtibacsi #2107 üzenetére
Nekem nincs rajta sok minden de nem volt semmi gond vele , a merülést nem tudom , lehet egy kicsit jobban merül , de amúgy ok !
Na de a redmi 6 egy frissítés után ( azt mondtam , hogy ez nem az én telefonom) , de szépen hejre állítottam , de az ébresztő óra egy fél évig nem ment , utánna jött egy másik frissítés , maradt minden a régi , és az ébresztő óra is elindult !!
-
H-Zol
senior tag
-
Reignman
aktív tag
Sziasztok, note 11 tulajkent én is fél éve várok vmi frissítést, olvasom a hyperos újdonságokat és még régió allitgatassal sem hoz semmi frissítést. Elég nagy csalódás, hogy közel 1 éve semmi frissítés nincs, még biztonsági sem.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Ha ezeket a telefonokat, vezetékes megjelenítővel akarom összekötni, kell valamit beállítani? Egyáltalán tudják?
-
mjuti
tag
válasz
Intruder2k5 #2102 üzenetére
köszönöm, 3-mal felettünk olvstam, hogy másnap jött a frissítés, ezért kérdeztem, kb. 80 régiót próbáltam már az elmúlt hónapok során, de semmi nem jött...
-
Szia!
A régióváltás ha segít, akkor az azonnal segít. Bár ezt az India régiót én is olvastam redditen, de a hyperos frissítés nekem akkor már régebben lejött, szóval azt nem próbáltam. Ellenben kicsit később, valamikor ősszel egy security update-et én is egy Ausztriára való átváltással gyorsítottam meg, és bizony amint átállt a telefon, beléptem az update menübe, és már jelezte is, hogy van frissítés.
-
mjuti
tag
Sziasztok, nekem nfc-s snapdragonos RN11 van ( spesn ) még mindig miuin, nagyon nem akar rá jönni a hyper, és az android bizt-i frissítés is 2023-12-01. mivel közeledik az eol ennél a típusnál is, jó lenne előtte rábűvölni a hypert mielőtt teljesen megszűnik a támogatottsága.
a régióváltásokkal már próbálkoztam de nem hozott eredményt, bár 1 napnál tovább nem hagytam egy idegen régión sem, több napig kellene pl. indián hagynom?
vagy esetleg bármi más ötlet????köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A két készülék nagyon hasonló, ezért egyszerre teszteljük őket. Az eltérések a kamerában és a chipsetben keresendők csupán, illetve az árazás is kicsit más.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest